Allt försvann grrrrr.

Ursäkta att jag inte skivet som jag hade planerat men det bli inte alltid som man tänkt sig. Men blev inte mycket handlat, till Ludvig blev det en skjort, till mitt dagbarn som fyller 3år det 5/6 får ett par bamse kortbyxor och till mig själv lite underkläder och stumpor.

Igår blev det inte så mycket av dagen först träning som varje lördag efter det blev det att handlat mat för det behöver man också ha.

Idag kom Annica, Ludvig, Sandra och Anders hit. Det fick bli lite mat och fika, var även ute en tur med Sandra och Anders nya bil. Den var jätte skön att köra.

Nu är det tomt i huset make  sitter som vanligt framför tvn det är ju formel1 som vissas och det kan han ju inte missa. Nästa helg ska även han ut och köra formelbil det ska bli kul att kolla på när han kör. Han måste bara ta det lungt så inget händer sen är väl han mest orolig för självrisken som är 19.000kr, men tycker nog att om det skulle hända något så går väl livet för självrisken.

Ibland blir man så himla trött på bloggen helt plötsligt så försvinner allt och då blir man så himla trött på det och orkar inte skriva igen.

Imorgon är det Måndag igen fattar inte att man varit ledig 3 dagar redan, men har varit skönt och jag hade ju tid att gå till frissan och det känns skönt att ha hunnit med det. Så nu är man lite mer kortklippt tog en decimeter på håret kan vara skönt till sommarn.

Ovad jag längtar till att åka till danmark bara det inte är dåligt väder för då blir det inte detsamma, med det är ett tag tills vi åker dit.Tänk här fick man hålla i Ludvig nu sitter han själv stora grabben.Frissan!!!

Idag är jag ledig det är skönt. Men när man vaknar har man en sprängade huvudvärk och det är inte skönt, hoppas bara inte det blir migrän av det.

Så har man äntligen kommit fram till den dagen då man ska till frissan det ska blir skönt att få fixa till håret, jag går ju inte så ofta dit 1-2ggr per år.

Har ju en längre tid haft problem med mina ögon, först hade jag linser tycket det fungerade jätte bra. Men sen när det var sommar man badade då var det inte så bra att ha linser och när det är vinter blir mina ögon torra så linser är nog att glömma. Glasögon har ju inte varit min starka sida av att änvända får ont bakom öronen men min make tycke jag skulle ta sådana bågar som han har dom går inte runt öronen. Men jag kan iallfall inte gå så här för snart ser jag väl inget, när man ska läsa så är det jobbigt.

Ska väl ta och kolla lite nya kläder till mig när jag ändå är på stan måste ha lite nytt, min garderob har börjat komma upp i åldern så dax att förnya.
Undviker nog inte barnkläderna idag heller, finns så mycket gulligt till de små liven.

Får väl berätta mer för i morgon om min handel. Här kommer lite bilder på blommor i min trädgård. Ha en bra dag.Åter en ny dag!!!!

Varför blåser det idag det skulle det ju inte göra den skulle avta under natten. Visst solen är framme med det är så himla jobbigt med denna blås.

Igår var man 2 ggr i lekparken och fick så ut med att man fick massa sand i ögonen, det är ju så himla jobbigt när det blåser. Idag så har vi bestämt att vi ska gå till skogen och hoppas på att det blir lite mindre blås.

Imorgon så ska jag gå till frissan äntligen, är ledig i morgon får se vad man mer hittar på.

Mormor lill hjärta håller tydligen få lite mer tänder, det är 4 tänder på väg sa dotter till mig.Stora killen har det blivet.

Storm!!!!

Vad har vi fått väder det kan vara jätte soligt men ändå är det inte varmt ute pga denna storm.
Igår var vädret mulet och det kom några fina droppa. Fick ge mig ut och jaga våran vattenkanna på gatan måste ha sett roligt ut när jag var framme tog en vindpust tag i den igen och vips så var den borta igen, men till slut fick jag tag på den.

Vi hade studiedag igår så det blev att sitta stilla en hel dag det är man inte alls van vid. På kvällen så var jag och mina kollegor på Elvis som vi fick i julklapp av chefen. Det var länge sen jag skrattat så mycket som igår kväll, så har ni inte sett det är det nästa ett måste ses.

Idag är det en helt vanlig dag ska försöka ta oss till lekparken på förmiddagen och morgondagen blir det nog skogen om det inte blåser för mycket.

Nu börjar man längta efter värmen igen nu har det kommit både regn och blåst, så nu tycker jag vi kan få tillbaka värmen igen och ingen vind.Nu skulle jag vill vara här i vattnet och sol, värme.

Godmorgon!!!!

Ja nu har vi åter Måndag igen fattar bara inte var helgerna tar vägen.

Ilördag så åkte vi som vanligt till gymmet, men det kom ingen personal så vi kom inte in. Så vad gör man träna eller inte jo vi tog oss in till stan och tog det gymmet istället.

Åkte sen till vår väns lägenhet som gick bort för en tid sen, hennes syster är där och ska nu röja ut alla saker fårn lägenheten. Det är mycket jobb för henne hon är ju 83år så ingen ungdom heller. Det är väldigt svårt att plocka saker, men vvi tog några minnes saker från henne. Vi ska hjälpa henne med städningen sen när det blir dax och behöver hon annan hjälp så har vi sagt att hon får säga till.

Inom kort nu så vill hon att vi även är med på nersäkning av urnan, det har vi varit med om en gång det är väldigt fint men alla känslor återkommer.

Idag så har vi lite sommar avslutning för barn och vuxna och väderet ser inte så ljust ut nu iallfalll får hoppas på att det spricker upp.

Igår fick vi besök av Annica, Johan och Ludvig. Vi åt lite mat och fikade, klippte även Johans hår det går jätte fort bara att ta maskinen och köra på.

Ni får ha en bra dag alla mina vänner!!!!Mitt älskade barnbarn.

Äntligen fredag!!!

Nu har vi äntligen kommit fram till fredag det är skönt tycker jag.

Nu är begravning över och jag hoppas jag slipper gå på några fler på några år. På lördag ska vi till vår bortgångna och se om det är någon minnes sak vi ha. Kommer nog att bli svårt att komma in i lägenheten saknar vår vän jätte mycket.

Igår var det förskolansdag och gissa om vi hamnade i regn så det blev regn kläder på, men när tåget med barnen kom så slutade det regna skönt. Barnen är så jätte duktiga att sjunga och våra småttingar klappar händerna glatt åt dom, barn är helt underbara tycker jag.

Dagen kommer att bli tuff får jobba exra länge på grund av att jag hade semester den dagen det var begravning. Fattar inte alls varför man måste jobba igen kvällsmöten när man har semester för då kanske man är på en annan ort, nu var jag inte det men orkarde inte med att gå på en föreläsning på kvällen. Tänkte jag skulle kolla med facket om det verkligen sak vara så att om man har semester så måste man jobba på kvällstid.

Idag jobbar jag 6-16:30 men i egntligen så är arbetstiden 6-14, min kollega tog ut komp och jag åkte på att öppna och då blev min tid borta skulle ha jobbat 8-16 och skulle haft möte kl 15:30 och hoppas på att det skulle bara bli 30 min övertid. Men som läget är nu så blir det inte övertid men vi får se vem som har rätt chefen eller jag.

Har nu fått tid för återbesök på sjukhuset fick en tid vecka 24 som läkarn sa att han ville se mig, för sen gick han på semester.  Just nu mår jag väl ganska bra lite jobbigt är det emellan varven, magen fungerar rätt bra men psyket är inte det bästa ibland.
Hur ska jag komma fram till min pingvin???

Begravning!!!

Här händer det inte så mycket varken på vardagarna eller helgerna. Men nu i i helgen så hade vi besök av ett par som vi känt sen Annica låg i magen så det är 27år sen, det är roligt att vi kan hålla kontakten.

Så på Söndag kom barnen hem med sin respektive så det fick lite mat och fika, vi träffas ju inte så ofta allihop så det är så roligt dom tilfällen det blir.

Imorgon är jag ledig pga att jag ska på begravning, det har varit många som har lämnat oss det har varit 4 st bara i år. Jag hoppas verkligen att det dröjer innan man behöver få gå på någon mer begravning.Mormors älskling, här ser man han små tänder.Sitter gör jag själv.Är jag på besök somnar jag även hos mormor och morfar.

Äntligen!!!!

Äntligen har vi kommit fram till Fredag, ska bli skönt att få vara ledig några dagar.

Nu ha jag också bokat tid till min naprapat och till frissan nu ska här bli lite ordning hoppas jag.

Idag så skulle jag ha jobbat 9-17 men fick ändra min tid eftersom en kollega tog ut komp, men gör inget fick en bättre tid 6:30-14-30.

Vet inte vad man ska ta på sig idag det ser lite mysko ut på himlen det finns ljusa moln och en del mörka, undra vilka moln som vinner det avgör ju dagen.
Men å andra sidan så ska jag stå mesta dels inne i köket idag, men kan vara skönt om det är skapligt när man kommer hem.

Imorgon blir det som vanligt min lördags syssla gymmet det längtar man till varje lördag, för det är ju inte säkert att jag kommer i väg någon annan veckodag.

På lördag ska vi även ha gäster som vi inte på ett bra tag, dom har barn i samma ålder som vi har. Vi har hållt kontakten med varandra sen våra första barn låg i magen och dom blir nu 27år.
Man träffas inte lika ofta nu när barnen har flyttat, men vi försöker träffas 1 ggr per år ibland drar det i väg lite längre.
Nu har det blivet lite längre emellan men vi har haft så många dödsfall och sen har inte jag veta hur det skulle bli med operation.Här är min kära syster med mitt barnbarn.

Bättre!!!!

Idag mår jag lite bättre, vill inte ha denna känsla i kroppen.

Hm vad ska det bli för väder idag??? Här lyser solen och sen så kommer det in mörka moln får väl se hur vädret bli skulle vara skönt men lite regn också så all pollen försvinner.

Nu på förmiddagen så ska 5 årsgruppen baka bullar det är förskolansdag nästa Torsdag, då blir det bullar och saft efteråt. Så jag ska ta och vandra ner med mina två 5-åringar. Fattar inte att dom redan ska sluta hos mig dom har ju varit här sen dom var 1år tiden går för fort.

Märker ju även på barnbarnet vad han växer snart dax för honom att börja på dagis.Här är han inte stor.Så här stor är han nu.


Inget vidare!!!

Igår var jag ledig det var jätte skönt, var först och tränade på gymmet. Åt lite mat och sen var vi tvungna att beställa blommor till begravningen. Så vi tog oss ner till stan och beställde blommor.  Blev lite inhandlat, en ny skjorta till maken som han ska ha på begravningen, en ny t-shirt till mig till får ju inte glömma vårt lilla barnbarn han ska väl också ha något. Han fick två par kortbyxor en t-shirt och ett linne.

När vi kom så var det dax för maken att ge sig av till jobbet och jag blir själv hemma. Tänkte jag sätter mig i solen ett tag men vet inte vad som hände världen rasade för mig, kände mig olustig kroppen. Kände att nu bär det utför och det har det gjort förut men det är inget roligt att få sådan här känslor. Först hade jag tänkt jag skulle cykla ut till dottern men tycket inte jag ville störa när dom hade tänkt grilla och hennes man slutade tidigt.

Tog tag i ett vikitgt samtal och det gick jätte vi ska ju få nya fönster från försvaret och vi har nu furu och svart på utsidan. Så det blev ett långt samtal så vi rede ut allt vi ville veta, tycker bara att det är konstigt att dom inte byter ut ett badrumsfönstret eftersom det behöver inte bullerisoleras tycker dom????? men kan inget göra åt det.

Nej tänkte jag sitter jag här så kommer jag må ännu sämre så jag tog fram cykel och gav mig ut och en timme det var skönt, behövde få rensa mina tankar.

Har ju haft det ganska jobbigt en tid nu det har varit dödsfall och sen min sjukdom som ställt till det en hel det i min vardag. Får hoppas att dagen blir bättre i dag har jag mina dagbarn hemma hos mig så det blir lite rörelse här. Kommer säkert att vara ute nästan hela dagen.
Om jag känner mig oro så ringer jag nog min kurator kan var skönt att få prata med henne.

Nej nu ska jag väl ta och göra lite nytta innan huset är fullt med barn.Min nya t-shirt.Ludvigs kläder.Mormors hjärta!!!!!

Helgen!!!!

Ja den här helgen blev nästan som andra helger. Slutade sent i fredags så det blev hem och göra lite kvällsmat och sen blev det tv.

Lördagen blev det som vi alltid brukar göra åka till gymmet, det blev lite jobbigt att springa mina lungor har det tufft just nu med allt pollen. Men benen var tydligen inte heller så starka efter löpningen i tisdags då jag sprang 1 mil, ska till gymmet imorgon hoppas då jag är lite bättre i form.

Efter vi varit på gymmet blev att handla så man hr mat inför veckan och sen hem för lite mat. Det var lördagen för inte hände det så mycket sen maken satt och såg på formel 1 och formel 2.

Söndagen blev en toppen dag, vi fick vara barnvakt åt lilla Ludvig. Dom kom med honom på morgoen då var han trött så vi tog oss en promenad och han somnade och sov sen i 2 timmar och då fick jag väcka honom för mat.
Sen blev det lite lek, skratt och prat han visade även sin nya stil när han ligger på magen.Undrar bara vad han tänker? för hur ska man ta sig framåt i den här stilen?

Vi hade honom till det nästan var sängtamj för honom det är underbart att få rå om sitt barnbarn. Han lyser upp mitt liv till max hade jag inte haft honom hade jag nog aldrig orkat så mycks som jag gjort. Tack Annica och Johan för att jag fick ett så underbart barnbarn.

Bröllopsdag!!!!

Igår så hade min make och jag varit gifta i 27år och han kom

 hem med en stor bukett blommor.

Nu ska jag bara hålla mina blommor i liv.Så här såg vi ut för 27år sen.

Angående min mage så har den blivet bättre springer mindre på toan, men har fortfarande ont i magen. Men i går så ringde min läkare som han lovat och det sa jag åt honom man är inte bortskämnd med att en läkare hör av sig. Han sa att ont i magen kommer jag nog att ha ett tag till det tar tid för tarmen att läka efter en sådan stor omgång, han berättade att tarmen har haft det väldigt tuff en tid och det beror på alla skov jag haft och sen att ändtarmen krampar det kommer att ta sin tid att få ordning på det. Men han hoppades på att jag skulle härda ut annars får jag sjukskriva mig, men jag ska till läkarn i börjar på Juni så jag hoppas jag klarar mig tills dess.

Nu börjar man längta till semestern första omgången tar vi v 27 och 28 andra omgången blir det v 33 och 34 så blir lite uppdelat i år men det tycker jag är skönt, då blir inte sommaren så lång att jobba.

Har haft det lite tufft på jobbet en tid men pratade med min chef igår och nu känns det lite lättare det är skönt.

Nej nu slutar jag med en bild av mitt älskade barnbarn.Här ser jag något jag vill ha och då lyser jag upp.

Underbara blogg!!!

Här hade jag suttit och skrivet en massa och det bara försvinner tack underbara blogg.

Nu har jag börjat må lite bättre i min mage, har fortfarande smärtor i magen men dom har minskat så hoppas på att det ska bli helt lungt snart.

I Söndags hade vi barndop, lilleman var jätte duktig visst lite skrik men det tillhör barndop.Här får han sitt namn Ludvig ErikHär är hela familjen.En hungrig Ludvig men glad ändå.Ombytt och ätit man nu kan jag hålla låda.Många fina paket fick han också.En suddig bild men här försöker han även äta upp några bilnycklar.Avslutar med denna bild på mitt underbara barnbarn.

R.I.P

Ännu en nära vän har lämnat oss när ska detta ta slut????
Har nu haft 4 släkt och vänner som lämnat oss under året av den så kallade sjukdomen cancer. Det sägs att man kommit så långt i forskningen men det tror jag inte på.

Igår dödsfall och idag ska man glädjas av att barnbarnet döps vet inte riktigt hur man mår egentligen man bär både och och glädje.

Det jag tycker är skönt att vår vän inte behövde ha dom smärtorna och att hon fick somna in lungt. När man såg henne så var det bara som att se henne sova, hon såg väldigt rofylld ut. Kommer att sakna henne jätte mycket. Du kommer alltid att finnas i våra tankar.

                                                          Sov gott älskade vän!!!!

RSS 2.0