Skiktröntgen!!!

Ja nu har man äntligen fått en tid för skiktröntgen den 14/3 ska jag dit och sen besök till läkarn den 28/3 då ska alla prover vara klara. Pratade med min läkare idag har fått så ont i mina leder efter jag startat igång med min medicin igen, så jag ringde sköterskan i fredags det var bara att sluta direkt sa hon. Så skulle läkarn ringa mig idag och han sa samma sak fick inte fortsätta med medinen men där emot så kunde jag få börja med kortison igen om inte mina leder vart bättre väntar nog några dagar och ser om det ger med sig.

Vad har hänt sen sist ja inte mycket i lördags så var vi hos min brors dotter som fyllde 30år det vara mycket folk där och mer skulle det bli på kvällen.

På söndagen så var maken sugen på att vara barnvakt och jag säger ju inte nej till det, så vi ringde och kollade om dom skulle iväg, så det blev några timmars barnvakt han är ju så god lillman.

Imorgon är jag ledig det blir gymmet på morgonen och sen blir det att träffa Ludvig och Annica på stan ska fixa en present till Johan som fyller år imorgon. Annica och Ludvig följer med hem en sväng efter stan. Kanske hittar man någon fint även till Ludvig  får väl se....

Snart kommer Mikael hem då blir det lite kvällsmat och sen tv. Man träffas ju inte så mycket under vardagarna men så är det när vi båda jobbar heltid och Mikael ville gärna träna imorgon också så han kommer inte hem på sitt delade pass.

Nej har inte mycket mer att skriva om idag får återkomma.Äntligen!!!

I Tisdags eftermiddag ringde läkarn till mig, en massa ursäkter hade han tycker jag är dåligt men kan inget göra åt det. Nu ska jag starta igång med mina tabletter igen och sen skulle jag hämta ut några droppar som jag ska ta 2ggr per dag. Ska se om  jag ska kunna slippa gå så mycket på toan, brukar få springa mellan 4-7ggr och det är ju inte normalt. Blir även att göra en skiktröntgen för att se hur magsäcken och tarmarna ser ut, är lite nervös över detta. Mina knölar i tarmen har dom ännu inte fått något svar på det kan ta 3-4 veckor till innan allt är kollat.

Igår fick jag besök av min yngsta dotter Sandra, hon ringde mig på förrmiddagen och sa att hon satt på akuten. Hon hade ramlat på jobbet och slagit i näsan, hon fick veta att näsbenet var av, så hon kom hit och var här resten av dagen man vet ju aldrig vad som händer när man slagit i. Som tur är har hon en go kille som körde upp henne till sjukhuset och var med henne hela tiden. Ska ringa henne under dagen och se hur hon mår Eventuellt kan det bli att dom får rätta till näsan den var för svullen för att göra någon igår.

Idag skulle Johans mamma fyllt 50år hon kom aldrig dit eftersom hennes sjukdom tog henne ifrån oss. Hon hade glatt sig åt att fylla 50 och skulle haft en stor fest. Tänkt vad fort man kan mista sina kära känns väldigt jobbig.

Nej nu kommer nog dagbarn snart.

Trött!!!!

Har tröttnat på min läkare han skulle ringa mig i Torsdags inte hörde han av sig och jag har ännu inte hört något. Så hör han inte av sig under dag så byter jag läkare har blivet trött på att ringa och tjata på sköterskerna.

Min make fyllde år den 17/2 den dagen kom hans chefer så det blev att slänga ihop en smörgåstårta och åka och köpa en vanlig tårta. Barnen kom också hem en stund, det fanns både glädje och sorg hos oss då Johan mamma gick bort den dagen det kändes väldigt tungt att en sån ung människa ska behöva lämna oss 49år var hon skulle bli 50 den 24/2.

Vi hade fest för Mikael på lördagen då vi samlade ihop släkten och firade honom då. Han fick mycket bra saker sa han själv så han var jätte nöjd med sin 50-års dag.
Han fick: Formel körning av barnen och mig, fick också en hel låda med skorper av stora dotter och sen hade hennes man gjort mrända madlar, andra dottern och hennes kille hade köpt 12 flaskor av sprutgrädde, sen fick han presentkort på stadium och mat på scandic utav mina föräldrar och syskon, hans mamma och sin man fick han ett fotoalbum fårn barndomen tills nutiden och tusen kronor, vår kära bekant fick han också pengar av, cheferna fick han jätte fina tulpaner och 500 på cervera, min äldre bror kom på söndagen istället och då fick Mikael en jätte fin orkideé. Han fick även blommor från dom andra också.

Här följer några bilder:Tulpaner från chefernaFrån Sandra och AndersEn låda av hemgjorda skorpor av AnnicaHär är hans presenter.Något som maken älskar sprutgrädde 12stBrända mandlar.Hans mamma tyckte han skulle ha guldhatt på sig en sån här dag men....
Han beställde tårtbuffè till fika.Från Mikaels mammaFrån Annica, Johan och Ludvig.Från mina föräldrar och syskon.Dom här var från Evy.Istället för en blomma från min lillebror och hans fam.Den här kom min är från min storebror och hans fam.

Ja det var lite om Mikaels fest. Nu ska jag ringa sjukhuset.Saknad!!!!

I Torsdags fyllde maken 50-år, hade inte så mycket gäster då. Hans chefer kom fick presentkort på cervera och en bukett med tulpaner. Sandra och Anders kom också, Annica och Johan lämnade Ludvig hos oss. Johans mamma hade inte många timmar kvar så var inte mycket att Ludvig skulle vara med. Fick besked att hon lämnat oss vid 17 tiden känns tomt en som verkligen livade upp livet hon skulle fyllt 50 den 24 feb. Hon har lämnat en stor saknad från oss och många andra.

Idag ska vi fira Mikael med släkten så det är dax att sätta lite fart om jag ska hinna med allt.


Jobbigt!!!

Var på sjukhuset igår, först drick laxabon på förmiddagen det gick men inte är det gott. Var hungrig hela tiden är ju van vid att gå upp tidigt och äta min frukost men det blev ingen igår, fick ingen mat förän jag kom hem och det var vid 17. Vad fick jag för besked ja inget vettigt svar utav läkarn, han tog bort 3 st knölar från tarmen det skulle upp till sjukhuset för analys och hur lång tid det tar vet jag inte. Sen skulle den här läkarn prata med min läkare hur dom skulle göra, har ju även problem med att jag kräks upp min frukost och det är inte bra tycket läkarn. Men han sa att min tarm kunde vara uttjänat så det blir ev operation om dom inte kan hitta på något annat, den här läkarn har hoppas på att det skulle komma någon dundermedicin som skulle rädda många tarmarn på grund av denna sjukdom. Men som sagt var man får bara vänta och se hur det går kommer att berätta så fort jag får besked från läkarn.

Idag efter jobbet fick jag skjuts ner till stan av Mikael skönt då slapp jag ta bussen, skulle ju ner på träning och det var jätte skönt träffade en arbetskamrat så det blev längre än vad jag tänkt mig, sprang 6km. Jag tog mig faktiskt in i bastun och det har jag inte gjort sen skolan. Efteråt blev det en sväng på stan skulle ju handla till ett dagbarn och till min man, dagbarnet hittade jag till men gubben var det svårare till han får följa med på Torsdag och välja.

Imorgon jobbar jag hemma det ska bli skönt men det blir ju bara en dag sen är jag ledig i 4 dagar har tagit semester och sen är jag schema ledig på fredag. På torsdag så ska maken och jag ut och äta det ska bli trevligt, vi går ju inte ut så ofta och äter.

Nej nu är det dax att dra fram min kära damsugare så den får ta bort lite skit i hörnen.Igår blev mitt lilla barnbarn 3 mån, vad tiden går fort.

Sjukhuset!!!

Just nu dricker jag min laxabon inte så gott hade heller tagit lite kaffe och smörgås, men nu är det dax att få tömma tarmen och då finns inget annat sett.
Ska till sjukhuset kl 14:45 för att göra en coliskopi jobbigt att få en eftermiddagstid tycker det är mycket bättre med morgontid. Får väl se om dom hittar något på tarmen eller om den bara har en inflammation vill helst inte göra den här undersökningen.Men jag har ju min tarmsjukdom så ibland måste man genomgå en coliskopi för att se att det inte blivet några förändringar. Vet att jag även ska göra en gastrokopi, dom skulle gå ner längrre än vad dom gjorde sist om det går för jag kräktes ganska så mycket förra gången. Så jag vet vad jag har att vänta mig framöver inte det roligaste men men så är livet.

Dotters svärmor blir allt bara sämre för varje dag som går, inte alls så roligt för någon av oss. Fattar inte att i julas fanns ingen cancer och sen finns det massor hur kan detta vara möjligt. Visst finns det lite oro hos mig också när jag bara helt plöstligt gick ner i vikt, men dom har tagit blodprover på mig och inte hittat något. Har dåliga blodvärden sen är inte dom andra proverna bra heller vet inte riktigt vad det är för prover dom tagit. Blir nya prover tagna idag.

Idag så börjar min kollega att jobba igen efter hennes mans bortgång, begravningen blir inte förän i mars.

I lördags så var vi på gymmet och när vi kom hem så fanns Annica och Ludvig hemma hos oss. Vi tog oss en promenad i solen det vara härligt, var inte så farligt kallt då och solen värmde skönt. På kvällen så vara det melodifestivalen det tycket Ludvig om då kunde man ju hoppa till musiken. Han är super skön sitter och hoppas för fullt tar fart med benen och sen kastar han sig fram och bakåt det blir mycket fart då. Han tycker även om att äta upp sina gosedjur som tex sin tiger.

Efter sjukhuset så ska jag försöka ta mig ner till stan en stund ska försöka hitta någon present till ett dagbarn som fyller år den 25 feb. Ska väl handla något till maken också eftersom han fyller på torsdag så ska väl han få något då också annars har jag hadlat något ihop med barnen, det berättar jag senare om.

Denna vecka en kort arbetsvecka, idag är jag ledig tisdag och onsdag jobbar jag, torsdag och fredag är jag ledig är ledig hela helgen också.

På lördag ska vi ha lite fest för maken men det är bara för de närmsta, han satte inte ut det i tidningen.

Nej nu har jag inte mer att skriva så här tar mina rader slut.Mums vad god tiger är.

Snö!!!

Ja det var några dagar sen jag var här, men har haft det lite jobbigt med alla som är sjuka.
Dotterns svärmor mår inte alls bra hon har cancer undrar bara varför det har kommit in så många släkt och vänner som fått denna sjukdom, jag vill så gärna att det ska ta slut snart orkar snart inte med när alla får denna cancer.

Såg på tvn i går att det skulle komma in en massa snö igen och jag som varit så glad över att man äntligen kan ta sig ut och gå, nu kommer man sitta fast igen om det blir så mycket som  dom sa.

På Måndag ska jag till sjukhuset och göra en coliskopi det känns inget vidare och då är det alla hjärtans dag. Vi har gjort några hjärtan som barnen ska ta hem roligt med lite pyssel för dom. Igår så gjorde dagbarnen lite chokladbollar, tänkte dom skulle få fika nästa vecka då maken fyller 50 men barnen få dagen innan han fyller. Får se om det blir några muffins idag också igår hade jag bara 3 dagbarn idag har jag alla 6 så det är lite tuffare att baka med så många.

På Måndag blir mitt barnbarn 3 mån vad tiden har gått med det märks också vad han har blivet stor på den tiden, det händer mycket den första tiden.En stolt morfar dom är ju klädda med slips båda två.

Baka!!!

Som jag berättat förut så fyller maken 50 år, så det är väl dax att baka lite kakor har inte något i frysen. Men vet inte riktigt vad det blir för kakor men några sorter ska jag väl komma på.

Till lunch så kommer Ludvig och Annica hit härligt att få mysa med lillkillen, säger det är tur jag har honom annars så skulle jag vara nere i botten. Har det så tufft cancersjuka släkt och vänner en av dom har redan lämnat oss och sen är man själv inte så bra vill helst hålla det för mig själv. Johan och Annica har själva så mycket omkring sig nu när Johans mamma fick ett jobbigt besked, så jag ska inte lasta dom med mina också.

Igår så hade dagbarn och jag bestämt vi skulle gå till skogen men väl framme i skogen så kom vi inte in för det var för stora högar av snö. Så det blev att fortsätta våran promenad hem till lekparken istället, men innan vi kom fram dit var dom dygnsura eftersom dom tycket det var roligt att ramla omkull på isen. Väl hemma igen så av med alla blöta kläder dom var blöta rakt igenom.
Barnen börjar längta efter att vi kan ta med sandsaker till lekparken och få vara där hela dagarna. Dom sa tänkt när vi kan ta med oss mellanmål och sitta på gräset och solen värmer oss det lägtar vi till sa dom till mig. Ja vem längtar inte till vår och sommar.

Lovade lägga ut bilder var jag fick när jag fyllde här följer några bilder.
Dom här fina korten kom med posten.Dom här fina träningskläderna fick jag av Annica, Johan, Ludvig, Sandra och Anders.
Den här orkidèn fick jag av mina föräldrar den är fyrstänglad.Den här kom Annica, johan,Ludvig, Sandra och Anders med har blommat väldigt fint.Den här kom ett dagbarn med till mig och det var viktigt att det skulle vara rosa, han älskar rosa grabben.

Det var allt för idag nu ska här sättas igång med bakning, visar nästan gång vad det blev för kakor.

Skadat mig!

Ja inte har jag gjort något allvarligt men skulle igår till affären för att inhandla mat, ddet var mycket halt ute. Som tur var hade jag min vagn att hålla i med halkade till så att lillfingret hamnade lite konstigt men jag ramlade inte omkull. Har haft värk i natt i fingret men kan röra det, men det hoppar till i ena leden när jag rör fingret ska kolla men min ena förälder som är läkare vad han säger om fingret.

Igår efter jobbet skulle jag ner till stan en sväng fick sällskap på stan det var trevligt Annica och Ludvig. Jag byte mina träningsbyxor som jag fick när jag fyllde mina jumprar fanns inte kvar att byta så dom behöll jag.

Idag blir det en sväng ner till sagostunden som börjar barnen har längtat efter det. Så det blir att ge sig av tidigt för det lär vara halt i dag också och man har ju 6 barn som ska gå.

Det blev ett kort inlägg men snart ringer det på dörrklockan och då ska jag inte sitta här.


Barnvakt!!!

I Söndags ringde dottern och frågade om vi kunde vara barnvakt till Luvig, dom ville så gärna gå på bio. Vi skulle till Kisa för att fira min far men vi tog med oss lilleman till Kisa, det var ju lyckat så fick min syrra och brosan se honom  också. Han var så snäll i både bilen och hos min mor och far han har ju aldrig varit där. Annica och Johan kom och hämtade honom på kvällen då hade dom med sig semlor det var jätte gott. När dom åkte saknade man lilleman jätte mycket allt blir så tyst och lustigt.

Har fått en jobbig hosta hoppas verkligen att den ger sig snart. Magen är det bara skit med, fick ju sluta med 2 mediciner för att se om det är dom som orsakar blåmärken och magsmärtor, men inte har det blivet bättre. Har nästan varje dag så ont i magen så jag knappt vet vad jag ska ta vägen. Ska upp till sjukhuset och göra en sigmo den 14/2 får se hur det ser ut i tarmen då. Läkarn vill också gå ner i magsäcken och se hur det ser ut, men det vet jag inte när det blir av. Dom vill helst inte gå ner till magsäcken om jag är hes för det kan skada stämbandet. Kommer att berätta hur det går för mig.

Idag är jag ledig det är skönt har inte varit ledig någon vardag på 3 veckor så det känns skönt att få vara det. Så i dag blir det gymmet och sen blir det bara ta det lungt resten av dagen. På Fredag är jag ledig också och Måndag nästa vecka så där har jag mina lediga dagar, men vill ha dom lite mer utsprida.

Har haft så mycket tråkigt runt om kring släkt och vänner har cancer utav olika slag, hade ju en faster som var 51år när hon gick bort har nu varit begravning. Så nu finns bara minnen kvar.
Undrar när allt elände ska sluta? man orkar inte hur länge som helst.

Snart blir det också fest min make fyller 50år i februari. Har inte riktigt bestämt ännu vad vi ska ha men ev blir det plockmat och sen vill min man ha tårtbuffé han älskar ju tårtor, men vi får se vad det blir.


RSS 2.0