GOTT NYTT ÅR!!!!!

Hej alla mina vänner önskar er ett jätte gott nytt år!!!

Ja nu har man varit och tränat och varit på kyrkogården och tänt lite ljus. Var på apoteket och skulle hämta medicin mot mitt illamående men det fanns inte något i hela stan kunde först få det Mån/Tisd inte klokt säger jag bara varför måste det alltid vara slut när jag behöver något.

Om ca 2 timmar kommer vår nära hem vi ska fira nyår tillsammans det ska blir riktigt kul vi trivs så bra med dom. På lördag ska vi åka till Hallsberg och träffa Anders fam det brukar alltid var trevligt där och kul att få träffa dom någon gång ibland det blir ju inte så ofta hoppas bara dom kan besöka oss snart.

Nej nu ska jag väl inte bara sitta framför datorn men ni får ha det så bra under nyår. Kram till er alla.

Glömsk !!!

Godkväll!!! Skulle gjort ett inlägg tidigare men har inte orkat är super trött, men jag ska ändå försöka vara vaken och se på Mord i Midsommer för det är en av min favorit pogram och det vill man ju inte missa.

Jag och dagbarnen tog oss ut i kylan idag kallt var det -15 så det vart att klä på barnen mycket kläder och sen mig själv också sen stoppade jag om det små i vagnen men en filt och där vart det väldigt mysigt för rätt som det var sov dom båda två och det var ju inte så bra när det var så kallt men dom fick vila en stund när vi kom fram till skolan vaknade dom och var dom vakna tills vi kom hem. Då blev det mat och sen lägga småttingarna och de andra 2 lekte.

Nej nu börjar tv vi får höras imorgon. Kram på er och en god natt.


Sista arbetsdagen!!!

Godmorgon alla mina goa vänner!!! Ja idag är det sista arbetsdagen för i år detta år har också gått lika fort som alla andra år, vad har man att se tillbaka till ja det har varit ett tufft år för mig men nu äntligen så har jag fått ordning på min kära mage hoppas bara det håller i sig.

Dagen då jag det blir som sagt var ut i kyla ett tag vi har ju ca 2km att gå ner till skolan och sen hem jag det blir en promenad på 4km men mina egna dagbarn är vanan att gå långt vi brukar ju gå till bibblan och det är ännu längre dit och jag tror nog att den andre grabben  klarar det också han är ju också van vid att gå som tur är för vagnen är ju full.


Imorgon bitti blir det äntligen en tur till gymmet härligt har inte varit där sen julafton man kan ju inte hinna med att åka iväg dit när man jobbar hela dagarna så det blir inte så ofta men sen  är jag ju ledig några dagar ska väl ta och söka upp en läkare för min armbåge har emellanåt fruktansvärda smärtor har varit hos naprapaten men det hjälpte för stunden  men sen är man där igen.

Nej nu så är det dax att klappa igen datorn för nu kommer mina kära dagbarn snart så ska väl inte sitta vid datorn när dom kommer. Ha en bra dag vi får höras kväll. Kram Susanne




Kallt!!!

Hejsan!!! Ja nu har kylan kommit in usch säger jag bara hur ska man nu kunna vara ute när det ska vara ca -15 på dagarna barnen som frös idag och då hade vi -5.

Ja dagen började lite lusigt skulle ju ha börjat kl 6:45 men eftersom jag inget hört så trodde jag barnen var sjuka fortfarande men inte kl 7 rinnger det på dörren jag sitter i mina mysbyxor och njuter av frukosten och där med slutade den på verandan står 2 st barn som vill in jag sa att jag trodde inte ni skulle komma idag eftersom jag inget hörde igår dom hade tänkt ringa på morgonen men blev bortglömt men tänk om jag legat och sovit eller tagit ledigt vad tänker en  del föräldrar med???

Så dagen blev ut en sväng på förmiddagen sen kom vi hem så kom dom andra 2 barnen det var dax att laga lite mat kycklingen och potatis barnen åt riktigt bra, sen var det sovtajm för dom små barnen det sov jätte länge fram till mellis efter mellanmålet tog vi oss ut en sväng så dom fick springa av sig lite spring i benen men de 2 små hade det svårt de både frös och hade svårt att gå så det blev inte mer än 45 minuter ute.


Ryggen har blivet mycket bättre men ibland kommer smärtan åter ska hålla mig inne nu ikväll för imorgon måste jag gå i väg med min rapport till skolan.
Nu tog allt slut från kontoret så jag avrundar här för idag vi får höras i morgon. Kram på er!

Sjuka!!!

Godmorgon!!! idag skulle min dag ha börjat kl 6:45 men vid halv sju så ringer telefon då är det ena syskonet sjuk så då får det andra var hemma och nu vi kvart över 7 så ringer telefonen igen då har det andra syskonparet den ena av dom hostar så hon får spy så mamma ville kolla så det inte var kikhosta hon fått men hon skulle lämna det andra barnet så det bli 1 st barn idag.

Igår så gjorde vi inte mycket var trött tror jag varit ute för lite men det är ju inte så lätt när det bara snöar och inte får man plogat på gator då är det bara jobbigt att gå min rygg tog stryk igår när vi var ute fick så himla ont så nu har man smärtor tillbaka ska försöka hinna med att sitta i minn massagestol.

Idag snöar det inte här och inte är det kallt men säkert jätte halt. Tar väl grabben och ger mig av till en backe så han får åka lite pulka och sen får vi se om  det blir en stund ner till stan eller vad vi hittar på frågar honom vad han vill göra.

Nej nu ska jag göra lite nytta innan det kommer barn kl 8:30 men ni får ha en bra dag. Kram Susanne


Annandagen!!!!

Godkväll!!! Har inte hänt så mycket på fronten idag har vi mest tagit det lungt, syrran på besök kul för det är inte ofta dom tittar in här.

Satte sen upp vår julklapp som vi fick av barnen och deras pojkvänner, visar bild sen.

Idag så har min man och jag varit tillsammans i 28 år tänk vad åren rullar på.

Vad mycket snö det har kommit här i Linköping det började snöa igår och framåt sen eftermiddagen slutade det snöa hopplöst att ta promenade man kommer knappt fram.

Nej ska väl ta och försöka äta lite är hungrig och sen blir det nog lite tv som alla andra kvällar är ju en del pogram på tvn idag iallfall som jag tittar på.

Ha en fortsatt bra kväll. Kram på er.



Här kommer en bild av våran julklapp ljushållarna på vägen kan även ha värmeljus i dom.

Snö!!!

Hejsan!!! Här snöar det igen inte alls roligt vill inte ha mer snö eftersom dom är så dåliga på att ploga vägarna och gångbanorna så är det svårt att ta sig fram.

Igår hade vi gäster av Sandra och Anders och mina föräldrar vi tog bara några julklappar och delade ut, idag sk vi få hem Sandra, Anders, Annica och Johan så vi tar en julafton till med att dela ut resterande julkappar.

Gårdagen blev det julmat idag ska jag servera kyckling och potatis, kan vara gott med lite annat än julmat för den tröttnar man ganska fort på.

Nej dax att kolla mina kycklingar dom är nog snart klara, men ni får ha en fortsatt bra dag och helg. Kram Susanne

En dag kvar!

Godmorgon!!! ja då har man en dag kvar att jobba 7-17:30 hoppas att grabben får gå hem tidigare han är ensam här hos mig idag men vi ska allt hitta på något mys.

Igår var jag hos frissan jag blev väldigt korhårig och blond, min man tyckte nog det var lite kort han är van vid att se mig vid längre hår och inte så här blond men billigt blev det inte 1950kr blev det att punga ut med men då går jag bara en gång om året till frisören.

Inatt har vi fått så himla mycket snö som tur är så har Mikael varit ute och skotta upp hela uppfarten så det slipper jag gå ut och göra.

Ska väl berätta för er också att jag mår så himla bra efter min Remicade magvärken har börjat släppa efter och behöver inte gå på toan mer än max 2 ggr per dag förut kunde jag få springa på toan mellan 10-15 ggr per dag och sen även natte tid och natten behöver jag gå en enda gång så visst är det en bra medicin jag får. Men jag kommer att få ta Remicade var åttonde vecka bara mitt hjärta pallar detta för sist trodde jag att jag skulle dö.

Nej nu ska jag göra mig iordning min underbara dagbarn kommer snart men ni får ha en härlig jul om vi inte hörs innan. Massor av julkramar till er alla.

        
                                                                                              

Frissan!!!

Godkväll På er!!!!

Oj då jag har missat något i min blogg aj inte bra.



Det har ju blivet fjärde advent.

Ja idag har man jobbat blev en kort dag började inte förän kl 11:30 och slutade 17:30 och imorgon är jag ledig, då ska jag till frissan och få lite fason på mitt hår behöver verkligen få klippa mig och bleka ner mitt blonda hår.

Ja nu är det inte långt kvar till julafton ska fixa dom sista julklapparna imorgon för sen jobbar jag på Onsdag igen då har jag lite längre dag 7-17:30, men ska inte klaga har en lite grabb så vi ska ha det lite mysigt pynta och sen blir det nog lite mys framför tvn.

Usch det sägs att det ska komma en massa snö imorgon det hoppas jag inte det gör jag ska ge mig ut imorgonbitti med bilen vill då inte ha en massa snö. Ja tycker vi har fått denn snön vi behöver ha barnen kan åka skidor och pulka så nu får det räcka däremot vill jag ha lite mildare för man kan ju inte var ute med barnen när det är så här kallt.

Nej nu ska jag umgås med min kära make han har fått jobba övertid det är tydligen kaos när det är så här och mycket snö. Ha en skön kväll. Kram Susanne


Dålig!!!!

Godmorgon på er min vänner!!!! Ja igår var jag på sjukhuset och tog en andra gång med Remicade och det kunde ha slutat illa, efter att droppet var slut så började jag få smärtor i bröstet och hjärtat slog lustigt trött blev jag dom tog blodtryck och det var väldigt högt, läkarn kom in och lyssnade på hjärtat jag fick inte åka hem förän det hade lugnat sig sa läkarn  har det inte blivet lugnt inom några timmar så skulle jag läggas in på intensiven ja då blir man ju inte mindre orolig dom hade motgift som dom eventuellt fick ge mig sa dom men dom ville avakta ett tag. Mitt hjärta började slå normalt efter ca 30 minuter men dom ville ändå jag skulle stanna kvar ett tag till och nu känner jag inget av det lite ont i huvudet har jag annars bara bra.

Idag så blir det tomten som kommer till vårat jobb ska dela ut lite julklappar till barnen och sen ska vi äta ett lite julbord, det blir köttbullar, korv, potais, sås, jansson m.m

Här om dagen skulle vi sätta på ett element i vårat kök för vi tyckte det var kallt inne men inte gick det igång, fick ge mig ut och hämta reserv element det  är ju inte så stort men bättre det än inget. Men i morse så testade min man och drog igång det igen och vad händer det går igång så vi tror att det är termostaten det är fel på så vi får nog ringa elektriker bara det blir lite varmare ute. Nej nu ska jag ta och tvätta lite kläder och stryka lite innan det är jobb dax ha en jätte skön dag. Kram Susanne


Onsdag!!!

Godmorgon alla mina vänner!!! Ja vad har hänt här sen sist jo jag skulle gå till naprapaten i Måndags. Jag kom iväg hann i mer än gå ca 30 min förän en bil kom upp på gång och cykelbannan jag tog ett skutt åt sidan och där kom en cykel som då körde omkull, personen i bilen satt och pratade i mobiltelefon när det var så halt ut men vad brydde sig han om det han kunde ha kört på många personer.

Allt gick ju bra så jag forstatte min vandring när jag kommit ytterligara 15-20 min så ska jag gå strax gå under en tunnel hinner inte fram till den tyvärr för jag bli påkörd av en cyklist och där låg jag på marken reste mig upp kände inget då men efter en stund kom värken på ena sidan och smärtor i nacken som tur var så var jag på väg till min naprapat så hon kunde dra min nacke till rätta.

Igår var jag på sjukhuset och det tog sin lilla tid var tvungen att vänta in lite blodprover, läkarn frågade hur jag hade mått  efter min remicade behandlig jag sa att jag mått bra förutom att jag mår så himla illa, det är ju en av biverkningarna tyvärr sa han men jag fick någraq tabletter som jag kunde ta mot illamåendet och sen skulle jag göra en ny remicade behandling redan nu på Torsdag så det bli att ta lite ledigt.

Vi har fått en himla massa snö inte alls kul men kommer ju inte framåt iallfall inte med min tvillingvagn men så är det med vinter.
Nej nu ska jag se om inte mitt dagbarn dyker upp snart han är redan sen. Ha en underbara dag. Kram Susanne

Lucia!!!

Hejsan!!!! Idag har vi lucia har varit uppe och sett på lucia på tvn och sen har det blivet lite skorpor gjorda och knäck sen är man igång med mintkyssar gjorde först en sats men misslyckades hoppas nu på bättre tur.

Igår blev min man klippt idag ska jag raka av Johans hår, efter det blir det lite mat. Vad dagarna går fort tycker jag har tur som är ledig imorgon också men då ska jag först till naprapaten och sen ner till stan handla lite och sen kontakta Sandra som sen ska med hem och baka lite saffranslängder.

Nej nu ska jag kolla mina mintkyssar ni får ha en brsa luciaoch en bra tredje advent. Kram Susanne




Lucia!!!

Godmorgon!!! Idag så ska vi ha lucia med barnen och föräldrar det brukar vara en tration man men den är fruktansvärd jobbig, många har ju äldre syskon och dom jagar upp dom små barnen så det brukar bli ett fasligt spring men i år så har vi möblerat om så det kan inte springa hoppas det fungerar.

Ja det är sista dagen på det här året jag ha 3st syskon här hemma dom åker utomlands i 2veckor dom ska fira julen där så den stora säger vi får inga julklappar där resan är våran julklapp, jag tycker det låter lite grymt att det små liven inte får julklappar dom är ju 1½, 2½ och 5år men jag har pratar med mamman och det blir några julklappar hemma som väntar.

Nej nu ska jag hinna med massagestolen innan barnen kommer inrusande för sen är det full rulle, föräldrarna fattar inte att jag orkar med den farten barnen har men jag får ju lugna ner dom emellan varven annars skulle det inte gå. Nej men ni får ha en bra. Kram Susanne




Oj vad jag längtar tillbaka!!

Kort dag!!!!

Godmorgon!!! idag så jobbar jag bara några timmar det vill säga 4timmar det är skönt för Tisdagarna är så mycket barn så det är skönt att ha en kort dag då.

Nu på morgonen så har jag hängt upp alla julgardiner som skulle uppe det känns skönt att man har det klart nu ska jag ta och stryka lite juldukar  så dom också kommer på sen får julen komma när den vill, julklapparna är ju också nästan färdiga härligt säger jag.

I går kväll så var jag på p-möte vi hade lite avslutning ihop men en annan grupp dagmammor en tjej i den gruppen var bara 25år och var dagmamma men vi fick en förklaring över detta hennes mamma var dagmamma och dom jobbade i mammans hem ihop med en annan dagmamma så dom var 3 st som var hemma hos en de hade 14barn tillsammans. Lät mysigt som dom hade det fanns hästar, minigrisar, får och katter att ta hand om och detta fick barnen vara med och hjälpa till med om dom ville låter inte det mysigt?

Nej nu ska jag ta och titta på några program min man spelade in till mig i går kväll, för halv åtta hos mig är ju ikväll också och sen ska jag iväg till jobbet. Ha en jätte skön dag. Kram Susanne


Söndag!!!

Hej på er!!! Ja det var ett tag sen jag gjorde uppdatering är slarvig men jag tycker dagarna går så himla fort.

I Torsdags så var jag på hazard det var kul men var himla trött men har jobbat tidiga morrna.
Fredag bestog av jobb och efter jobbet blev det naprapat och sedan iväg på Kibox det var den dagen.

På lördags morgonen blev det som vanligt gymmet och sen var vi uppbjudna på mat hos Annica och Johan, dom ville fira med oss att som båda fått jobb Annica har fått jobb iallfall i 3mån och Johan har fått en fast tjänst på 100 procent det är så skönt att det löst upp sig en del för dom. Annica och Johan har ju haft det ganska så tufft en länge period så vi är glada övet att det äntligen händer något positivt.

På lördags eftermiddagen  så blev det att ge sig av för att handla julklappar och inte var vi ensamma hu vad man får trängas men nu så är man så gott som färdig med alla julklappar har bar lite smått att köpa och det är ju inte så svårt hinna med.

På morgonen idag så blev det pepparkaks bak och sen blev det en sort julgodis gjort så nu är vi en bit på väg med det också ska väl göra lite mer julgodis och sen baka några sorters kakor så man har något till jul.

Nej nu ska jag stryka lite julgardiner så jag får upp dom, köpte mig ett par nya gardiner igår som jag ska sätta upp i mitt allrum. Men nu får ha en jätte trevlig Söndag. Kram Susanne



Datorn!!!

Hej på er!!! Ursäkta mig att jag inte skrivet på ett tag men blev  lite rädd när jag trodde det var virus på datorn, men tog kontakt med telia och det var bara att göra en ny uppdaterning på telias hemsida och sen lägga in ny brandvägg så allt är nu fixat.

Ska väl berätta att jag mår så himla toppen magen sköter sig jätte bra hoppas bara att det håller i sig vet inte när jag ska få en ny omgång med remicade.

Helgen har varit jätte bra gick lite fort bara menn helgerna är ju så. Vi var iallfall i gamla linköping och hittade en hel det julklappar så någon nytta vart det. Själv inhandlade jag mig ett luciatåg kommer en bild i slutet.

Idag blev det en stund på stan köpte nya patroner till mina skrivare och ddet blev inte billigt 578kr.
Medicin blev också hämtad hade inte så jag klarade mig hela veckan.

Blev också väldigt glad över ett samtal från min Annica hon var idag på anställnings intervju och hon ringde och sa att hon fått jobbet ska redan börja ikväll och gå bredvid skönt att hon äntligen fått något jobb, hon ska jobba natt får se hur det går Annica är ju rätt kvällstrött men det ska nog gå bra för henne håller tummarna för henne. Johan Annicas man har fått en fast tjänts från och med idag, det är en 75procentig tjänst men han kan ju jobba mer. Grattis till er båda!!!!!!

Snart dax att börja med lite mat idag ska det bli lax var super länge sen vi hade dagbarnen är ju inte så förtjusta i lax så vi får ta det när man är ledig. Ja det var lite om min helg och dag. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram  Susanne



Här är mitt söta lucia tåg.

RSS 2.0