Spännande!!!

Vad slarvig jag är med att blogga, men tycker inte jag hinner med eftersom man jobbar hela dagarna.

Men snart händer det något roligt, det berättar jag om lite senare ni får hållas till tåls några veckor.

Idag var det sista gången vi fick träna på Nautilus, men får väl se vad vi ska välja för gym efter jul. Vi ska prova ytterligare ett till world class sen har vi nog provat nästan alla gym i Linköping. Vi har trivs jätte bra på Nautlius och på Studio fitness. Men får se vad det blir för gym sen.

Idag har vi även tagit några promenade i solen sen kväll blrv promenad i regnet. Måste ju alltid komma regn varför???

Imorgon kommer dottern Annica hit hennes man jobbar tidigt så hon kommer till oss på lite frukost. Morgon dagen ska jag även upp till sjukhuset får se vad farbror doktorn har att säga om min onda magen, vissa dagar har jag så ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Mina leder har också blivet så jobbiga har väldiga smärtor i mellanåt.

Nej kommer inte på mer att skriva om. Ha det bra tills min hjärna kommer igång igen. Kram


Måndag!!!!

Ja då har man kommit till Måndagen då, helgen gick så jätte fort. Igår var vi på ett annat gym än vi brukar gå till. Vi har ju tröttnat på friskis eftersom det alltid är smockfullt så man kommer inte åt maskinerna som man vill. Så efter jul har vi tänkt byta gym i går var vi på Nautilus det var stort och inte alls så mycket folk. Vi har nu provat 3 nya gym ett av dom har vi sållat bort men nu är det 2 gym som vi tror vi kommer att trivas på får se vilket det blir.

Helgen har varit lugn annars har inte gjort så mycket. I Lördags morse så satt vi igång med lite bak, kakor 3 st sorter vi hade inget i frysen. Annica var på besök i Lördag Johan jobbade hela dagen så inte roligt att sitta själv. Jag tog mig upp på vinden för att se om jag kunde hitta lite mer barnkläder och det fanns mer. även ett spjälssängsskydd med nalle puh.

Nu på morgonen så ska jag i väg till naprapaten och hoppas på att hon kan få ordning på min kära rygg har fått 2 tider en idag och en på fredag.

Undrar vad det ska bli för väder idag det ser rätt så mörkt ut här iallfall, jag hade hoppas på sol eftersom jag ska cykla nu på morgonen.

Nej ska väl ta och göra mig iordning så jag inte kommer försent. Ha en go dag mina kära vänner.


Fredag yes yes!!!!

Äntligen har man kommit till fredag känns toppen märker att man inte är van vid att jobba 5 dagar i sträck.

Har väl inte hänt så mycket den här tiden man har ju mesta dels jobbat och sen sovit. Har börjat tidigt denna vecka. Trodde att jag kunde sova lite längre idag när jag inte börjar förän kl9, men det gick inte.

Igår så tog Mikael och jag fram våra boxhandskar och körde en omgång det var roligt, länge sen vi gick på kibox. Har bara lite ont i min tennisarmbåge efteråt den verkar aldrig bli bra det är snart 1 år sen jag fick den. Tog oss också en snabb promenad efteråt så det vart vårat träningspass igår.

Igår fick jag ringa akut till tandläkarn för min make hade så himla ont i sin ena tand. S å han fick ta ledigt från jobbet och då vill det inte säga att han har lite ont, för ta ledigt från jobbet det gör han inte i första taget. Det blev en rotfyllning i en porslinstand får se om han får byta ut en sen också. Inte är det billigt att besöka tandläkarn men är nödvändigt ibland.

Nu har man plockat ner alla äpplen från träden, rabarberna gjorde jag saft på som blev klar igår. På mina goda äpplen blir det mesta dels äppledricka, men ska göra några pajer så man har inför vintern.

Dagen blir det jobb och sen hem och fundera på vad man ska hitta på att äta till kvällen. Nu blir det att sätta på tvn en stund måste hinna ifatt med alla program.Hoppas våran vän tittar fram idag med. Vi här i Linköping har haft toppen dagar med värme och sol.

Göta kanal!!!

Igår blev det en tur på göta kanal åkte mellan berg och borensberg, det tog oss 8 timmar att åka den sträckan tur och retur.Här står båten i berg.
Åkte en kanaltur förra året men kind det var en mycket finare tur tycke jag och min make. Här fick man inte se så jätte mycket.

Här följer några bilder ifrån våran båttur.

Det var några av bilder från vår resa.


Så här såg himlen ut efter vår kvällspromenad.

Man ser inte så mycket av den härliga färgen här men den var helt underbar.

Ja det var väl allt jag hade att bjuda på för den här gång.


Sol Sol härligt!!!!

Visst har  vi haft några fina dagar solen har lyst iallfall här i Linköping det har varit underbart äntligen få vara i lekparken men dagbarn.

Imåndag så var jag på sjukhuset och fick min Remicade men det har ännu i gjort bra ifrån sig har fortfarande ont i min magen och det är inte alls roligt jag brukar må mycket bättre efter 3-4 dagar, men denna gång vill det sig inte. Jag hoppas snart att det ger mig sig men sjukhuset skulle ringa till mig nästa vecka och kolla hur läget var och sen får jag väl se om läkarn vill träffa mig.

Idag så vara jag på vårdcentralen läkarn på mag/tarm kliniken ville jag skulle besöka min husläkare så jag fick kontroll över min astma har fått mina lungor röntgade dom ser jätte fina ut men min hosta vill inte ge sig, sen har jag lite jobbigt med andningen när jag spinger eller går lite fortare fcik lite kortison som han hoppade skull hjälpa annars skull jag åter komma. Jag har ju ätit mycket kortison förut för min mage och då har mina lungor varit på topp så nu tror både läkarn och jag att mina lungor har blivet bortskämda av kortison så han vill inte ge för stark dos utan försöka lågta dom få jobba lite också , men fick besked om att det var bra att röra på sig iallfall även om jag inte ofrkar detsamma för det mår min astma bäst av.

Snart kommer min kära make hem då ska vi ta en snabb promenad vi försöker gå det varje dag, sen blir det varma mackor till kvällsmat det var länge sen jag åt.

Imorgon blir det en sväng till gymmet det ska bli skönt har inte varit där sen i Tisdags. Har bara fått så himla ont i ryggen mina dagbarn börjar nog bli för tunga att lyfta så därför smärtor i ryggen har ju problem med ryggen så så mina småttingar får klättra upp på barnstolarna själva.

Nu ska jag fixa lite varma mackor så dom är klara att sätta in i ugnen när vi kommer hem från promenaden.

RSS 2.0