Dåligt av mig!!!!

Jag vad ska man säga är fruktansvärd dålig på att uppdatera, men som läget är nu så har jag haft det rätt jobbigt magen har varit i olag ett tag sen har man nästa bara ägnat tiden åt att jobba.

Vad har hänt under veckan då jag man har haft en tuff vecka, var tvugna att lägga schema, hinna med en föreläsning som jag gått kunnat strunta i eftersom vi barnskötare och dagmammor kände oss inte värda ett dugg, sen var det stort p-möte, men nu ska det vara lugnt ett tag.

Helgen då jag vi har varit på Hultsfredmarken, det har blivet sämre och mycket mindre men var ändå kul att att få åka till Hultsfred och få träffa mina syskon och föräldrar, firade alla ungdomar som fyllt år eller fyller inom någon veckas lopp,  handlade inte mycket på marknaden. Var sugen på att köpa lite barnkläder var ju halva priset men är svårt när man inte vad det blir för kön.

Söndagen har det bara varit en slappa dag det har varit skönt vet inte vad det är men söndagarna är jag så himla trött vet inte om man kanske slappnar av då.

Imorgon så är det dax för mig att ta min Remicade det ska bli skönt att få må lite bättre hoppas bara att denna magvärk ger med sig så det inte har blivet något annat av det.

Jag har en bra vecka är ledig både månd och tisd men måndagen försvinner ju när man ska till sjukhuset halva dagen. Tisdagen däremot så är inget inplanerat än att min man och jag ska träna, han har försökt få ledigt också men vet inte om han får det får se i morgon om han fått något roligt medelande. Får han inte ledig så börjar han ju inte förän kl 14.30 så man hinner ändå med en del under dagen.

Vi borde åka och köpa nya gymnastikskor som vi ska ha med oss till resan och då bör man ju gå in dom innan. Ska väl ge oss in till sagoland och beställa en barnsäng till barnbarnet såm det har något att sussa i.

Ja det var några rader från mig så ni vet att jag inte lagt ner min blogg iallfall.

Vännen åter!!!!

Härligt idag lyser vännen på himlen igen. Ja inte har det hänt mycket nu heller men ska ta några rader en då så ni vet att jag lever.

Igår var det en tufft dag på jobbet vi har så många 3-åringar och inte är dom så lugna av sig, det är dom som hörs vid sagoläsningen och vid matbordet aj aj, det blir nog en tuff höst. Säager bara tur man åker bort i 3 veckor så får mina öron vila lite.

Igår var jag på p-möte fick lite info inför hösten, våran chefen ska åka på fortbildning till växsjö så det kan bli svårt att få tag på henne. Sen fick vi också lite mer info inför byggnationen som ska ske på en lada den ska ju total renoveras under 1 års tid, så vi ska dela med oss av våran lokal som det ser ut nu så ska det dra igång redan  den 1 okt, men som chefen sa det där tar hon med en nypa salt eftersom dom säger en sak sen kommer det inte igång för månaden efter. Så vi kommer inte få ut våra lediga dagar får spara det som komp och ta ut det senare så då blir det att man återgår till där vi var förut 3 dagar i hemmet och 2 på lokalen. Mina föräldrar tycker det blir till det bättre.

Idag blir det en vandring till lekparken för att träffa våra andra vänner eftermiddagen om vädret håller i sig blir det min lekpark, för utomhus blir det om vädret håller i sig.

Nej nu är det dax att göra sig i ordning mina goa dagbarn kommer om en kvart och då ska jag vara klar. Men ni får ha en jätte bra dag. Kram


Ingen sol!!!

Vart har våran vän tagit vägen, den har gömt sig ordentligt bakom molnen. Idag är man ledig har gjort lite nytta idag iallfall tvättat och strykigt det behövs om man ska ha rena kläder.

På eftermiddagen blir det att ge sig av till stan för att träna ska bli skönt att få röra på sig, var ju på ett pass i lördags och det skulle vara ett baspass men i mina ögon var det som ett intensivpass ha super ont i magen efter, så idag nöjer jag mig med att gå till gymmet.

Helgen har varit lugn det har varit varmt men solen har hållit sig på avstånd så det är lite tråkigt för om den är framme kan man ju alltid åka och bada och sola, men istället blev det bara jobbigt att vara ute min astma far ju illa när det är så kvalmig värme. Så inte vart det mycket gjort under helgen tv tittande och sen en del promenader.

Imorgon så är det åter dax för nya blodprover får se om mina vita blodkroppar har växt till sig eller inte man hoppas ju, sen ska jag på en lugnröntgen men vet inte när det kommer en kallese hem.

Morgondagen blir en tuff dag först ska jag till vårdcentralen och sen direkt till jobbet börjar 9:45 sen efter en arbetsdag som slutar 18 ska jag iväg på möte det börjar kl 18-20:30 så inte hinner jag dit men det kan jag inget göra åt.

Nej har inte mycket att skriva om min hjärna är lite seg så jag får återkomma när det vaknat. Ha det bra kram


Ledig!!!

Godmorgon!!!! Ja då ska man vara ledig i hela 4 dagar och tisdagen börjar jag inte förän 9.45 men den dagen blir ändå lång, slutar 18 och kl 18 ska jag var på P-möte fram till kl 20:30 sen börjar jag 6:45 dagen efter. Men nu ser jag fram emot dom här 4 dagarna sk bli skönt att få vara ledig.

Idag hade jag tänkt lacka fönstret till frigge boden så det kunde vara klart tills vintern kommer, sen borde jag olja in våran veranda så den får torka ordentigt. Har också en altandörr som ska laseras men inte jätte panik med den tycker nog att det är mer panik med friggebodsdörren som Mikael har lagad och där finns ingen färg alls så den är nog ganska akut med.

Nej ska väl inte sitta här vid datorn hela dagen, nu behöver jag sätta igång tvättmaskinen behöver lite kläder. Men ni får ha en bra dag och hoppas att solen tittar fram.

Mulet!!!

Godmorgon!!!! Idag ser det inte ut som om vi ska få någon sol himlen är igen mulen så får nog räkna med att det blir regn.

Dagen består även idag bara av 2 dagbarn, men vi går i väg som vanligt och träffar om andra kollegorna och kompisarna.

Igår var barnen på lekparken den är ju ny för dom, har en 2-åring han tog sig upp på karusellen och fick ordentligt med fart jag tycket det var otäckt man det blev bara skratt och snurrig blev han.

Idag ska jag ta och baka lite matbröd efter maten så dagbarnen lite annat bröd till mellis en bara köpe bröd.

Morgon dagen då är jag ledig vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir vädret bra så ska jag olja in verandan då den håller i vinter, sen skulle ett fönster behövas lackas och en dörr skulle behöva lite lasyr på sig. Oj det blev mycket sen är nog den dagen slut. Men är även ledig helgen och Måndag.

Ni får ha en bra dag, kram på er!!!


Hejsan!!!

Ja då har man starta upp med en ny arbetsvecka, vi har redan kommit till Onsdag då jag jobbar i hemmet. Veckan hitills har varit lugn iallfall med barn har haft mycket att plocka med i vår lokal eftersom förnster och dörrar är bytta.

Den här veckan har jag det väldigt bra nu så jobbar jag bara Onsd och Torsd sen är man ledig Fred och Månd, så det kallar jag mjukstart och har bara 2 barn.

Ja här har väl inte hänt så mycket vi var på kaffe hos Anders när han fyllde år fick en goda bullar som han hade bakat, Sandra hade gjort budapestrulle den var också jätte god.

Idag så blir det att träffa mina kollegor i lekparken som vi brukar göra varje Onsdag om inte vädret är dåligt men det verkar bli bra väder idag solen har hittat hit.

Ska få lite hjälp av mina kollegor idag jag måste till vårdcentralen och ta nya blodprover dom var ju inte bra förra veckan när jag tog dom, hade för mycket för lite vitablodkroppar så jag fick sluta med en av mina mediciner som jag ätit i flera år de sa att den kunde påverka. Får väl hoppas på att dom blivet lite starkare nu.

Nej nu får jag avsluta här för snart ringer det på dörren men ha en toppen dag. Kram


Grattis!!!!

Grattis Anders på din 24-årsdag, hoppas dagen har varit till belåtenhet.



Kram Susanne

Ryggvärk!!!!

Godmorgon alla mina vänner! Idag har jag en fruktansvärd ryggvärk var ju på floating och massage igår, men fick besked om att min rygg och nacke inte var på topp och det vet jag men har ingen lust att gå till naprapaten vill vänta tills vi åker till Spanien.



Iden här baljan låg jag en hel timme och fick njuta. Värt att prova

Var sen en sväng på stan hade inte mycket ork så gjorde vad jag skulle handlade present, växlade pengar och sen blev det ett boxningsset.



Men det var inte roligt när man tänkte testa hanskarna så var dom sönder det borde väl han i butiken titta på innan han la ner dom, så nu blir det en tur till stan som jag inte har tid med men vill ju inte ha trasiga saker.

Mikael slutar tidigt idag så när han kommer hem blir det lite soppa och sen åker vi iväg till gymmet. Sen måste det handlas för vi ska ha gäster i morgon så det får vi åka efter gymmet.

Ja sen var det ju det här med vädret vad ska det bli med det idag??? Ja här ser det just nu ut som om det ska komma regn och det vill ju inte jag.

Nu ska jag läsa lite bloggar och se vad ni sysslat med dom sista dagarna. Ha en bra dag. Kram

Kommer solen idag????

Ja kommer solen idag det får vi väl se men det är så sagt att solen ska komma fram idag. Det blåser ganska mycket ute men det gör mig inget bara det inte regnar.

Igår så bakade jag bullar det behövdes hade bara en bullpåse kvar skulle även behöva baka lite kakor men har ingen ork idag och inte hinner jag heller, för på förmiddagen ska jag ta en promenad men en vännina och sen blir det skänninge marknad.

Var även och tränade igår det var skönt att röra på sig, går ju inte att  springa ute vilket jag skulle vilja kunna göra. Men på springbandet gick det att springa på så i går vart det 4 km att springa det var skönt. 

Måste plocka ner vår sommar äpplen för annars ramlar alla ner och ligger och ruttnar och det är ju väldigt synd, för på jag brukar göra äppledricka det tycker Mikael är gott när han får.

Fick ett samtal från sjukhuset igår mina blodprover var inte bra hade för lite av vita blodkroppar så jag fick ta bort en medicin så får jag ta nytt prov nästa vecka igen och se om det blir bättre. Fattar inte varför det blivet så för den här tabletten har jag ätit i flera år, vad är det som händer i min kropp????

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag kan komma iväg på en promenad vill ju inte komma försent. Ha det bra mina kära vänner.



VAD JAG LÄNGTAR EFTER DENNA VÄN KOM FRAM SNÄLLA!!!!



Åter regn!!!

Just nu sitter jag och tittar ut och vad gör det jo regnar igen, vill ha sol eftersom jag har semester nu.

Har varit ut och gått en promenad vi hade tur som gick ut tidigt eftersom regnet kom vet inte vad vi kommer att hitta på idag.

Igår var vi och firade Sandra och Anders först fick vi jätte god mat flygande jakob en av mina favorit rätter. Efter så öppnade dom paketern från oss.







Det var presenterna dom fick av Mig, Mikael, Annica o Johan.

Får nu se om det blir mycket bak, Anders ville baka matbröd och Sandra skulle baka bullar. 


Sen var det dax för fika, Sandra hade gjort en tårta som var jätte fin och god var den.





Tårtan var gjord med choklad bottnar, lemon curd och citronfromage och sen hade hon hällt i gul karamellfärg i grädden. Så nu har ni fått sett på vad jag gjorde i går.

Imorgon så ska jag besöka ett av mina dagbarn han har fått en lilla syster så jag ska dit på lite fika. 

Nej nu har jag inget mer att skriva om men ha en bra dag. Kram   

RSS 2.0