Äntligen!!!

Nu ska vi äntligen få lite ordning på toaletterna, rörmokarn kommer imorgon ska bli så skönt.
Får se när dom börjar riva stora toaletten men vi kommer nog inte få dit badkar eftersom vi inte har beställt något, men det får vi ta och göra när vi vet hur stort vi kan ha.

Ilördags så blev lite grillning det var första gången för oss, Annica, Johan, Ludvig, Sandra och Anders var här. Senare på kvällen körde vi  hazard med en dålig klocka som inte fungerade så bra, så det blev en lång kväll.
Ludvig fick sova över här så slapp dom väcka honom. Så när alla bestyr på morgonen var gjorda så blev det en promenad det tyckte Ludvig var roligt.
Promenad sträckan vi gick är ungefär 1mil och Ludvig gick eller rättare sagt sprang nästan hela tiden.
Här följer några bilder.

Plocka upp stenar och sen kasta i väg dom det var roligt.Kolla här jag är snabbare än ni är.Här hittade vi en kanin.Fåren var långt borta synd tyckte Ludvig.

Här var det många tjurar att titta på.Ludvig försöker ta bort det som är målat.

Igår var det morsdag jag fick mina fina presenter i lördags.

Mycket fin blomma.Nu vet ni var jag kan vara när den här hänger på dörren.

Jag var även hos min mor i går och det var jätte trevligt. Min mamma mår inte helt bra så känns lite tungt just nu.

Ni får ha en jätte bra dag.


Dåligt!!!!

Har varit väldigt dålig på att blogga, men här händer inget ombyggnaden står still tack vare rörmokarna inte kommer hit.
Dom var och byte fönster här i onsdags och tyvärr så var ingen hemma så vi vet inte riktigt vad som hänt. Dom tar fönsterbyte från insidan vilket inte vi trodde dom skulle göra för när dom byte fönster sist så tog dom det ute från. Upptäckte en glipa i fönster och det är inte bra sen vet vi inte om dom tänkt byta ut på insidan för vissa delar stog utanför men fönsterbrädan var borta. Men ska ta och ringa och fråga hur dom tänkt sig detta.

På Onsdagen kom ludvig hit han skulle få sova över så att Johan kunde jobba på torsdagen. Annica har ju så ont i sina fogar så jag kan hjälpa till när det går.
Så Ludvig och jag hade en underbar onsdag och torsdag.
Här följer några bilder.Sand det ska väl vara här eller?Här går det undan.Här gungar Ludvig på en motorcykel.Måste ju få lite energi så en fruktstund är inte helt fel.Var uppe på vinden när Ludvig sov hämta den här leksaken.Mitt älskade barnbarn betyder mycket för mig.

Hoppas!!!!!!

Nu är jag så trött på strejken vi får ju inget gjort. Men idag ska jag ringa till firman och se om dom kan komma och byta fönster på badrummet så vi kan måla färdigt huset.
Vi är annars snart klara med hus målning och det är skönt maken har en gång till på söder att måla fönstren sen är det klart, så får hoppas dom kan komma och byta fönster.

I lördags så jobbade Mikael så jag fick åka till gymmet själv, blev en tur på löpbandet det kändes väldigt bra magen var lugn och revbenen har äntligen läkt tror jag så allt gick bra blev 1 mil.

Igår så kom Annica, Johan och Ludvig till lunchen, jag bjöd på kasslergryta och potatis men Ludvig åt inte mycket mat 5 skedar sen var det stopp. Annica och Ludvig var kvar Johan åkte till jobbet.
Senare på dagen kom Sandra och Anders dom vill tvätta här, till fikat hade dom med sig munkar.

Upptäckte att Ludvig att en massa utslag på kroppen trodde först det var allergi men när han sen fick feber då tror jag det är sprutan han fick i Måndags. Men Ludvig var i farten iallfall jag tog fram ett par godis bitar till honom och sen var det kört han visste var jag hade godis så var inte bara en gång han gick dit.

Ja och nu är helgen över den här veckan kommer jag att jobba varann dag blir lite tokigt men så blir veckorna i bland.Här äter han pannkakor, man ser på hans ögon att han inte är i form.
Mormors lilla hjärta.

Målning!!!

Ja nu snart skulle våra båda toaletter vara klara dom sa en vecka med det första och det är tredje veckan dom är inne på. På den andra sa dom 3-4veckor på undra hur lång tid den kommer att ta. Nu håller målarn iallfall på att få ordning på taket sen är det ju rörmokarn och elen som ska bli färdigt.

Känns så himla skönt magen har börjat komma till sitt rätta jag. Har inte jobbat sen i Onsdags och idag är jag också hemma får se hur dagen blir om det bli något jobb i morgon.

Fattar inte vart våren tog vägen verkar som om det blir vinter ingen kallt på morgonen. Men dagarna är fina men inte så varmt som jag vill ha.
Inget vidare!!!!

Här är mås det inget vidare, magen är helt urfunktion. Men hoppas snart kunna återgå till mitt jobb igen men den här gången tar jag det lugnt går inte i väg för tidigt till jobbet.

Imorgon har vi vi bröllopsdag hade tänkt bjuda ut vår barn och deras respektive men eftersom magen är så strulig tänkte jag vi får äta något hemma istället och ta utgången när jag är bättre i magen.

Huset är snart färdig målat men har hela friggeboden kvar, sen fick vi ändra tack vare att inte färgen blev som vi haft så vi ska ta och måla vitt intill fönstren.

Angående ombyggnadtionen står det helt still har nu väntat på att det ska komma en målare men inte har jag sett till någon han kanske inte hittar hit.
Sen är det ju rörmokarn som måste komma men ännu är strejken igång hoppas verkligen snart att det är över.


Hantverkare????

Idag ska dom komma kolla på bården som inte var slät, sen är målarn beställd men får se om det dyker upp någon hantverkare. Inte känns det bra att det står still men får hoppas snart att strejken är över.

Igår var jag ute hos Annica och Ludvig tog oss en promenad så Ludvig fick visa vilket dagis han gick på. Han gick hela vägen själv eller sprang rättare sagt, hade tyvärr inte kameran med mig.

Idag gör jag en test och jobbar magen är inte alls bra får springa ca 30ggr om dagen. Ska även ta kontakt med mag/tarm idag och se var jag ska göra har tagit 8st dimor och inte blivet ett dugg bättre. Men att bli inlagd vägra jag till hoppas dom har andra förslag.


RSS 2.0