Helgen slut!!!

Godkväll!!!! usch vad helgerna går fort man vet inte riktigt vad man gör under helgerna. Vi brukar träna på lördagarna och sen blir det ofta vi åker och handlar och sen är den dagen över, söndagarn brukar vi städa och se en del pogram på tv och sen är det godnatt tråkiga helger vi har eller hur.

Nej idag så har vi faktikst varit hos mina föräldrar som bor i Kisa pappa fyllde år i fredags så då bestämde vi oss för att ta en tur ner dit, min lille bror som bor i kisa hade varit där i fredags min syster var där igår och idag kom vi så dom hade haft mycket besök.

Min kollega ringde till mig när vi var i kisa, jag ska ju jobba på lokalen i morgon och skulle ha börjat kl 7:30 men nu blev tiden ändrad hon ha de fått in barn som skulle komma 6:15 så då får jag börja jobba lite tidigare men då slutar jag betydlig tidgare och det tycker jag är så skönt.

Idag så har vi också haft kallt och snöat har det också gjort, när ska detta elände ge sig orkar inte med denna vinter nu längtar jag bort till värme och sol.

Har titta på lite resor men inget är bestämt för på sommaren går inga bussresor dit vi vill resa så nu ska vi kolla lite om vi kan ändra våra semester tider till september i stället för då har vi hitta 2 resor vi kan tänka oss en till Italien och en till Spanien men som sagt inget är spikat utan vill kolla fler bussbolag, har dun några tips så skriv dom gärna min man flyger inte.

Köpte mig en ny mp3 i lördag den verkar vara bra, min gamla är lite jobbig den lägger av att fungera emellanåt och det är inte roligt fattar inte vad som hänt men Annica tror att den blivet fuktskadad men vet ju inte använder min mp3 väldigt mycket.

Nu ska jag snart kolla på tv innan det är dax att stoppa ner mig i sängen, hoppas bara det är lite varmare imorgon när man vaknar men det är det troligen inte. Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan tv då ha en bra kväll. Kram Susanne
Tänkt när man får se vattnet röra sig och solen!!!!

Denna snö!!!

Godkväll!!! Ja äntligen så har man fått slutat det blev lite övertid i kväll eftersom vägen inte är så bra att köra på.

Usch vad mycket snö det kommit vill inte ha detta oväder men jag har väl ingen talan, är mycket orolig har min man ute och kör buss i detta oväder. Får väl se när han kommer hem i kväll han slutar vid 20-tiden men det kan vara mycket förseningar och sen ska ha ta bilen och ta sig hem.

Vi har fått lite besök hos oss en liten hare brukar sitta utanför vårat sovrumsfönster på morgonen när man dra upp, där sitter han och ser frusen ut nu har kommit tillbaka det brukar han inte göra men han var även här på dagen så barnen stog och tittade på den dom tycket den var stor men det ser ju ut som en kanin tyckte en del av barnen.Här har vi den lille haren.

Ja man säger att man har fått besök och det märker jag nog i vår om det finns några lökar kvar eller om dom blivet uppätna.

Jag fyllde ju år i lördags fick då en pressent av barnen och deras kära, dom tyckte jag skulle prova på något nytt " floating" det tar 60 min och sen blir det massage 30 min kommer jag att vara avslappna tror ni hoppas bara inte jag drunknar. Det ska iallfall bli kul att få prova på det har hört många prata om det och det sägs vara jätte avkopplande.

Idag så skulle vi träffa mina andra kollegor och barn men jag fick vända om för min lille astma kille blev dålig hostade kraftig svårt att få luft och då blev han jätte rädd och började gråta och det gjorde ju inte saken bättre ringde och medelade att jag vände om igen. Det är så synd om den lille 1½år och har redan tufft med sina lungor, jag har 2 st barn som har astma och sen jag själv så jag vet hur man kan må. Så är det oväder imorgon så gör jag en gång inte ett försök att gå ut.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax för tvn. Ha en skön kväll och en god natt!!!!
Ledig!!!

Godmorgon alla mina goa vänner!!!!!

Ja idag har man en ledig dag skönt för Tisdagar är jätte tuffa på jobbet så skönt att vara ledig.

Idag tänkte jag bara ta det lilla lugna hade först tänkt träna men har fått ont i halsen så träningen får vänta. Det blir nog att se på tv ett tag har lite att se igen och sen ska jag byta gardiner för har mina tomtegardiner kvar och det är väl inte så roligt. Ska väl ta och sy lite på dotterns gardiner också så dom också blir klara.

Kallt har vi fått igen imorse var det -15grader inte var jag vill gå ut i, hoppas på varmare så man kan ta en promenad när man nu är ledig.

Igår kväll var det p-möte, men det var inte så länge det varade 1 timme våran chef tycker att det är bättre vi får mer tid att lägga schema än att sitta och bara prata om det som inte är så viktigt, så därför har hon bara lagt in 1 timme varje månad så vi får lite uppdaterat.

Nej nu blir det att göra lite nytta, stryka gardiner. Ha en bra dag. Kram SusanneNya tag!!!!

Godmorgon!!! Ursäkta att jag inte sitter här så ofta men orkar inte det under veckorna och när helgen kommer finns mycket annat att göra.

Ja då får vi ta nya tag inför en ny vecka jag hoppas veckan ska gå fort vill ha helg igen, den gick ju så fort.

Idag ska man ner till lokalen och jobba det är Måndag så inte fullt med barn men imorgon är det fullt gäng och då är jag  ledig skönt.

När kvällen är kommen då är det dax för ett personalmöte med chefen det skull max hålla på i 1½ timme så det går får väl gå.

Jag fyllde år i lördags så det har varit gäster här i 2 dagar NEJ jag fyllde inte jämt men alla kan ju inte alltid samtidigt eftersom en del jobbar även helgerna.

Det har inte hänt så mycket på den sista tiden det blir oftas jobba, äta, träna och sova.

Ha en jätte bra dag mina underbara vänner. Kram Susanne
I Väntan!!!

Godmorgon!!!! Tar mig lite tid att sätta mig här i väntan på att dagbarnen ska komma, dom har tid från 6:45 men kommer sällan då.

Här är läget lite snuvig men annars bara bra. Var ju hos läkarn med min arm fick klara besked om att jag fått tennisarmbåge så ska nu få en tid hos arbetsterapeften denne vecka har ännu inget hör men hör dom inte av sig idag så ringer jag dit.

Igår så var jag ledig men fick ändå trava upp kl 5 skulle köra min man till jobbet och sen lämna in bilen på servis så jag var på volva tidigt kl 6.25 och dom öppnar 7 så det blev att vänta i bilen. Efter det så gick jag till min dotter vi skulle träna på morgonen orkade inte så jätte bra eftersom lungorna inte jobbar så bra när astman och förkylningen inte är på topp hoppas bli bättre tills på lördag.

När vi tränat klart så bjöd Sandra på lite mat ungspannkaka med baccon i det var jätte gott, sen bar det i väg till stan hon skulle till arbetsförmedlingen och jag till apotek. Kollade även på en ny mp3 men dom var dyrare där än ute på tornby får väl ta mig ut dit någon dag och köpa en ny mp3.

Idag ska man får jobba hemma med alla sina 7 dagbarn om nu inte någon mer insjuknat man vet aldrig. Nej nu är det väl bäst jag slutar ha en bra dag. Kram SusanneStudiedag!!!

Godmorgon!!! idag ska vi ha studiedag, det blir föreläsning hela dagen och jag måste sitta still och vara vaken undrar om det ska fungera.

Helgen har varit lugn, har varit på gymmet sen har vi städat det blir ju alltid så dammigt hela tiden var kommer allt damm ifrån???

Igår trodde jag att man skulle bli sjuk var frusen och trött men med lite kaffe så blev jag snart varm så blev inte sjuk iallfalll och det är ju skönt, lite snuva och hosta har jag men det kan man leva med.

Nej nu är det dax för lite frukost, ni får ha en bra dag. Kram Susanne
Äntligen!!!

Godmorgon!!!! Nu har vi äntligen fått lite mildare väder det känns skön.

Igår gick det bra att vara ute mina astma barn mådde bra så det vart ett par timmar ute i friska luften. Hade 4 barn igår men en gick redan hem kl 12:30 så hade jag bara 3 syskon kvar och dom gick inte hem förän efter kl 17. Blir ju lite långtråkigt för 5-åringen att vara själv men vi spelade spel, puzzlade och sen vart det lite ritat också dom små roade sig själva lekte väldigt bra med varandra.

Idag ska dom ha julgransplundring på jobbet och då är man ledig. Barnen såg fram emot det mina dagbarn hade ju varit inne i stan och dansat kring granen och sen fick dom en godis påse, dom tror säkert att det ska bli godis påse hos oss också, vi ger helst inte godis men en frukt är ju inte fel.

 Ska jag ägna min dag åt att sy gardinerna till Sandra och Anders får väl hoppas jag kan bli färdig men det är ju mycket att sy så vi får se.


Längtar till morgon dagen då ska man få åka och träna på gymmet det bli så skönt att få röra på sig, nästa vecka har jag tur då ska bilen in på servis och det blir jag som ska lämna in och hämta den, efter jag lämnat bilen går jag bort till Sandra och sen går vi till gymmet på förmiddagen, bilen får jag först hämta på eftermiddagen.


Nej nu ska här sättas fart för ska ju ner till vårdcentralen idag också hoppas bara jag kan få någon hjälp med min onda arm. Ni får ha en jätte bra dag. Kram Susanne
Godmorgon!!!!

Jag har haft lite dagarna hemma har inte börjat förän kl 8.30 skulle ha börjat 6 men barn har varit sjuka så det har blivet lite mindre, har normalt 7 barn men har bara haft 3 barn ganska lugnt idag får jag iallfall 4 barn.

Igår vågade vi oss ut men skulle nog inte gått ut det var kallt och disigt och -10 grader, har ju 2 st astma barn och efter en stund ute i kylan så började min 1½-åring pipa i brösten och jag märkte att han fick svårt att andas och på vägen hem började nästa astma barn hosta jätte mycket själv klarade jag mig hyfsad tycker jag, när vi nästan vi var hemma sa min 5-åring aj aj mina fötter jag fryser jätte mycket om dom tur att vi är på väg hem då sa jag.
Det blev ingen mer utgång igår.

Idag ska vi också så om vi kan komma ut med är det för kallt så stannar jag inne vill inte vara med om det som hände igår men idag så verkar det bli lite mildar just nu har vi -7,2 hoppas det går ner till en -5 grader då kan man ju gå ut allafall.

Imorgon är jag ledig då ska jag ta och sy lite har fått 20 meter tyg utav dottern och av det vill hon ha gardiner. Ska också gå till läkarn med min onda arm får se vad ha kan göra åt den naprapaten har försökt men inte lyckats så vi får se om läkarn lyckats, vet ju inte om det är tennisarmbåge eller om det är något annat men har en himla verk och svår med att lyfta och visa rörelse gör så himla ont att man bara kan skrika.

Nu ska jag göra mig helt i ordning för snart kommer 3 av barnen och sen väntar vi in den siste och se om tempraturen blivet bättre för då blir det utgång. Ni får ha en jätte bra dag. Kram Susanne


Tröttnat!!!!

Godkväll!!! Är super dålig på att blogga men har inte haft mycket att skriva om då blir det bara att jag inte skriver tyvärr.

Usch vad jag tröttnat på denna kyla visst var det vackert i morse när man klev upp träden var kritvita men det börjar bli tröttsamt men kyla och snö, längtar bort.

Nu har vi skickat hem barn två dagar i rad helt plötsligt så får dom feber ca 38,5 men dom äter och verkar inte alls påverkade mer än att dom är varma men det är bara att ringa till föräldrarna.

Imorgon jobbar man äntligen hemma med barnen det sk bli så himla skönt att bara rå om sina egna dagbarn frågade idag vad dom önskade för mat köttfärssås och spagetti var på lista så det får bli det imorgon.

Nej nu ska jag se på halv åtta hos mig ni får ha det bra. Kram Susanne


-6 Grader!!!

Hejsan!!! idag så har vi inte så kallt -6 grader det kan man ju godkänna men helst vill jag har varmare så man kan t långrpomenader.

Usch vad dålig jag blivet med mitt bloggande men har inte haft så stor lust eftersom bloggen stulat då tröttnar man till slut.

Här har inte hänt så mycket, igår var jag på gymmet och sen följde Sandra och Anders med hem det blev mat lasagne under tiden den stog i ugnen var det någon som spelade wii just det Anders hittade gitarren.

Efter maten så blev det hår klippning Anders vill bli av med lite efter det blev det fika och sen åkte dom hem. Ja det var var som hände den dagen och kvällen kom väldigt snabbt det blev att se på tv och sen kryppa ner till sängen usch då stog temp på -21,8 det blir en kall morgon tänkte jag men skönt att det bara var nästa -9 när man vaknar.

Nej nu ska jag fortsätta se på en film som vi börjat se på ha en jätte bra dag. Kram Susanne

En dag kvar!!!

Godkväll!!! ja nu har man jobba en dag och bara en dag kvar sen är man ledig ett par dagar igen mjukstart vilja säga.

Dagen blev inte så tuff vi hade 9 barn till lunch så jag skickade hem min kollega efter maten då hade jag lite att göra ta hand om disken, söva barn och efter disken blev det lite spel och puzzel, en av dagbarnen ville gå och det godkände jag hon vara ute själv på gården men det blev inte långvarit hon kom in efter en 15 min det var kallt så hon frös.

Blev förbannad när jag skulle gå larmet skulle igång men vad händer jo när man slår in koden så går inte larmet igång provade en 20ggr sen gav jag upp hade inte lust att ringa larmcentralen och vänta tills dom skulle komma det kan ju ta timmar och det orkar man inte vänta på.

Har nu haft sovmorgon flera dagar i rad nu är det slut med det imorgon så börjar jag kl 6:45 så då måste jag gå upp senast kl 5:30 annars hínner jag inte till jobbet.

Hoppas på att det är lite mildare imorgon så mann kan gå ut med barnen en stund på förmiddagen men vi får se hur det ser ut imorgon, ska ju ha en enkel mat imorgon oxptt och det tar ju ingen tid att steka och sen efter maten går jag hem det ska bli skönt att ta helg igen sen börjar jag inte förän kl 7:30 på Måndag.

Har nu suttit och tittat på tv samtidigt som jag suttit vid dator hoppas det ine är för mycket stavfel, min man har legat och sovet nästan på hela fimlen så ha lär nog få se om den vid något tillfälle.

Kvällen händer det nog inte så mycket ska väl lite mer på tv och sen blir det nog sängen tidigt, Mikael behöver ju komma i säng tidigt han börjar ju kl 5 imorgon så han går väl upp strax innan kl 4 hoppas bara inte jag vaknar då brukar nästan alltid vakna när han går upp och det känns ju lite onödigt att vakna då tycker jag iallfall.

Nu ska jag inte trötta ut er med mig längre ni får ha en underbar kväll. Kram SusanneOm några timmar så ligger jag så här. God natt!!!!!!


Orkar inte mer!!!!!

Hej alla mina goa vänner!!!! Snart orkar jag inte med detta snöande och kyla man kan knappt vara ute och det tar på krafterna att bara sitta inne humöret blir ju inte på topp när man inte får någon luft.

Idag ska jag börja jobba och då jobbar jag inte på hemma plan jobbigt måste ge sig ut men börjar ju inte förän kl 11.30 så det är ett tag till, men pratade med min kollega hon hade glömt köpa laktosfri mjölk och sen hade hon köpt fel sås så måste ner till affären innan det är dax att gå till jobbet okej jag ska ändå handla mat till i morgon då har jag maten får se om det inte blir lite oxpytt då.

Nej nu ska jag göra lite nytta. Kram Susanne

Blött!!!

Hejsan!!! Ja ännu en kall morgon önskar det hade varit lite mildare idag när det är sista dagen man är ledig, fattar inte att det kan snöa när det är så kallt.

Inte npg med att det är kallt och snöar vi har fått problem med 2 stycken fönster som läcker in kyla och fukt så nu har fönstrena blivet blöta försöker torka så mycket vi kan hade det varit varmare kunde man byt ut tätningslisterna med det går inte när det är så kallt så vi får vänta med det det blir bara att forstsätta torka, vi kunde ju ha kollat tätningen i somras men som sagt man ska göra det när det är försent typiskt.

Vad ska man kunna hitta på en sådan här dag när det är kallt och snöar man vill ju inte gå ut någon längre tur men ut måste jag nog ändå har svårt att bara sitta inne och inget göra.

Snart dax att plocka ner julen, tar nog det mesta till helgen för sen kommer dagbarnen nästa vecka och då är det skönt att det är borta, min lille vilde kommer ju åter då tråkigt om tomtarna går sönder.

Blev inget gym igår eftersom dom stängde redan kl 13 och vi hade tänkt träna på eftermiddagen, Annica kommer hit för att följa med men innan ringer hon till Sandra och då får hon besked om att dom stängde kl 13 inte hade vi kollat det trodde det hade öppet lite längre för det var ju en vanlig arbetsdag inte slutade man tidigare för att det var trettondagsafton.

Nej nu ska jag titta på tvn spelade in countrygalan igår hoppas man får höra några bra låtar. Ha en super bra dag alla mina vänner. Kram SusanneLängtar efter den här vännen!!!


-17,8

Hej på er!!!! Ja nu har kylan slagit till igen varför? Man tittar på denna termometer -17,8 nej jag vill inte ha denna kyla var mycket skönare igår då kunde man ju gå promenader idag blir det svårt. Men jag måste ge mig ut ska till vårdcentralen och ta blodprover hoppas bara proverna är bra för magen mår faktiskt mycket bättre det är så skönt.

Igår så var jag först på gymmet en lite kortis blev det där men det var skönt att ändå få röra på sig, sen blev det en tur på stan Sandra skulle hjälpa mig att få tag på en jacka men det var lättare sagt en gjort det fanns inte mycket kvar så jag får nog vänta till hösten istället så inte blev det mycket till shoping inte ett par strumpor och balsam det var allt okej medicinen  hämtade jag ut men ack vilken tid det tog, skulle ha ut tablett för illamående men det var stora problem dom hade beställt ifrån sjukhusapoteket till ett apotek i stan men när man skulle hämta det fanns ingen medicin där inte det stog i dator att allt var utaget men jag hade inte fått ut någon medicin så det vart lite strul men allt löste sig till slut av med men dom hade inte medicinen hemma så får hämta den en annan dag men fick iallfall en förpackning med 10 tabletter så jag klarar mig ett tag till.

Härligt nu börjar faktiskt solen titta fram ännu mer hoppas bara det kommer lite mer värme. Blir en tur till gymmet idag med men det blir nog inte så länge där idag heller men då har jag fått gymmat 2 ggr den här veckan sen blir det ju på lördag också så här ofta brukar jag inte kunna gå så det känns rikitigt bra.

Nej nu ska jag sätt mig i min massagestol en stund och sen ge mig av till vårdcentralen, ni får ha en jätte skön dag. Kram SusanneNu ska jag njuta en stund och sen iväg.

Hopplöst!!!

Godmorgon!!!! Äntligen kom jag in på bloggen, det har varit ett hopplöst fall det har bara stått fel på sidan.

Nu på morgonen ska jag in till stan för blir det lite gym och sen shoping på stan behöver inte en massa kläder men kul med något nytt kan det ju alltid vara.
Ska ha med mig min yngsta dotter Sandra hon får var mitt smakrådgivare.

Pratade igår med en gamal förälder inte alls roligt att få höra att sina gamla dagbarn blir knivhotade inte alls gamla 10år  och ska redan börja få uppleva sådant och vad gör skolan inte ett jävla skit jag blir så förbannad ursäkta mina utryckt med det tar mig så hårt när barn få lida och inte få någon hjälp. Vad gör samhället för barn med problem inget dom får bara finnas och sen blir det stora problem när dom blir äldre och då är det försent men detta kan inte samhället förstå bara ta bort sådana barn som blir hotade är detta klokt??????

Nej nu är det dax att göra sig i ordning så jag kommer iväg till gymmet det tar ju ett tag att komma dit. Ha en bra dag hoppas jag kommer in sen igen man kan ju aldrig vara säker. Kram SusanneGodmorgon!!!

Idag är det dax att ta en tur till Hallsberg, vi ska till Anders föräldrar det ska bli så kul att få träffa dom igen det var ett tag sen.

Idag har det blivet lite mildare ja okej det är nästan -9 och sen har det slutat snöa tack för det säger jag för det har snöat 2 dagar inte alls kul det får räcka med snö för vi har fått tillräckligt.

Så skönt jag har ju 5 dagar kvar att vara ledig på Måndag så ska jag ner till stan och se om jag kan hitta något på rea men det mesta är väl slut finns väl bara skräp kvar.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det dax att göra sig iordning. Ha en bra dag.
Kram SusanneTänk när vi får se dom här det dröjer nog ett tag!

RSS 2.0