Fredag!!!!

Godmorgon!!!!! Idag fyller min morbrors fru 70 år, känns lite tungt att han inte fick uppleva det men han kämpande nog, imorgon är det begraving jag sänder många tankar till dom.

Idag skulle jag inte börjat förän kl 8 men jag får nu ge mig av och börja kl 6.45 så jag hinner skriva längre får skriva mer när jag kommer hem. Ha en bra dag. Kram Susanne

Kallt!!!

Godmorgon!!! Usch idag har vi kallt -2,4 så det blir att ta varma kläder på när man ska ut. Hoppas solen kommer fram som den var igår det var ju jätte härligt väder det kändes nästan som vår.

Nu har förkylningarna kommit in jag har ett sjuk dagbarn det kommer säkert att bli fler. Idag har jag det lungt 4 barn istället för 7, ett barn är sjukt och 2st är lediga det är inte så ofta jag har det lungt men det händer, men jag har lång dag ändå och alla 4 är kvar till kvällen.

Nu på morgonen blir det som alla torsdagar gå vi till sagostund det tycker barnen jätte mycket om, förra torsdagen var det ingen sagostund.

Igår när man väl hade klätt på alla barnen så blev det en sväng ner till lekparken men där blev vi inte långvariga ett av barnen var tvungen att göra nr 2 så det blev att gå hem, typiskt när man hade klätt barnen för att vara ute tills dom skulle gå hem.

Efter jag slutat tog jag mig en promenad skönt att komma ut när man slutat jobbet det var kallt kände jag så jag förstog att det skulle bli kallt idag.

Hade tänkt följa med till Danmark men jag får nog tänka om eftersom magen är helt i olag får sända mina tankar istället, så jag ska ringa min syster idag.

Nej ska väl ta och sluta för det kan ringa på dörren snart, jag fick ju sovmorgon idag eftersom mitt tidiga barn skulle komma senare. Men ha en underbar dag. Kram Susanne


Begravning!!!

Godmorgon!!! Onsdag idag veckan rullar iväg skönt. På lördag är det begraving i för min morbror det gick fort tycker jag har tänkt jag skulle följa med men vet inte om jag klarar av det magen är ju inte den bästa sen får jag väl se vad läkarn vill mig han skulle ringa igår men hörde inte av sig.

Idag går vi till skogen det tycker barnen är jätte roligt dom trivs att röra på sig i skogen och det är ju nyttigt. Nej dax för mig att sluta dagbarnen kommer närsomhelst klockan har bara rusat iväg, så detta inlägg blev kort. Ha en en underbara dag. Kram Susanne

BORTA!!!!!

Godmorgon!!! Ja natten har nästa varit sömnlös, fick besked igår att min morbror hade gått bort mamma ringde en timme efter hans bortgång allt kände så tomt. Vi var där på besök i somras och redan då mådde han inte bra så han har fått det skönt men hans fru och barn har det nog jobbigt det var ju hans födelsedag igår så han blev inte mer än 69år ingen ålder, får väl se om jag åker med till begravning det är ju i danmark och jag vet ju inte när jag får en operationstid.

Dom hade ringt från sjukhuset i går och jag slutade sent igår så min man sa att som idag slutade jag nog tidigt men det gör jag inte så det blir att flytta med telefonen, måste ju veta vad det är dom vill bara dom intte ska ändra min koliskopiundersökning.

Vilken skön dag det var i går det var verkligen vår i luften vi ville inte gå in, men blev tvugna maten stog på bordet så vad hade vi för val, och jag var torr om fötterna hela dagen det var skönt.

Nej nu ska jag ringa till min mor och sen  ska jag till jobbet ni får ha en bra dag. Kram Susanne

Åter Måndag!!!

Godmorgon alla mina vänner!!!! Ja då har Måndagen kommit igen och jag ska jobba hela veckan och en kväll denna vecka inte alls kul men vi måste lägga schema för den funkar inte på dagtid.

Har det hänt något sen jag skrev sist hm måste fundera på det, jo jag har varit på Kibox och sen på gymmet sen har vi haft besök av Annica hon var här igår, vi tog ett par promenader mellan regnskurarna.

Ilördag så var jag och köpte mig nya kängor så nu ska jag vara torr om fötterna.Här ser ni mina kängor hoppas dom håller i många år för dyra var dom 1599kr.

Nästa Måndag så ska jag töma min tarm så jag har då tagit ledigt och sen på Tisdag ska jag gör en koliskopi är lite nervös eftersom jag har ganska så ont jag får väl ta extra mycket bedövning om jag inte orkar stå emot, hoppas bara att detta ska var sista undersökningen men det kan bli fler.

Ni får ha en jätte bra dag och hoppas på att våran underbara sol kan visa sig. kram Susanne

Godmorgon!!!

Vilket väder vi fått bara en massa regn det är tråkigt och framför allt när man jobbar hela dagarn och sen är man ledig ja då ska det regna.

Idag ska Sandra komma hit men först så träffar jag henne på stan och sen blir det hem för att sy jag hade inte sådan sytråd som hon skulle ha till sina gardiner.

Kvällen blir det kibox börjat tröttna på det men ska väl försöka gå dom gångerna man kan se blir det inget nytt kort efter nyår då blir det bara gym kort.

Har inte hänt så mycket dom sista dagarna så jag säger ni får ha en trevlig dag. Kram Susanne
Regn!!!

Godkväll!!! ja då har man ledigt i 3dagar det ska bli skönt. Fick samtal i dag från sjukhuset det var en toppen läkare att prata med så jag känner mig trygg.

Imorgon så ska min kollegor ha lite fest för barnen det ska var lite utklädda vad som vill och sen blir det popkorn och maten skulle bestå av pommes och korv dryck blir det cola aj aj synd om tänderna men ibland får man väl synda.

Ja inte har det hänt så mycket idag varit i skogen och där regnade och det har det gjort hela dagen jätte tråkigt och det är ju såndant fint regn som faller så man blir ju tråkigt blöt. Nej nu tjatar min man om att vi ska gå ut en sväng. Ha en bra kväll. Kramar Susanne

Godmorgon!!!!

Den här veckan har gått fort tycker jag nu är det Torsdag idag och imorgon är jag ledig härligt. Idag har jag det jätte lugnt med barn har ju 7 normalt men 2 har varit borta hel veckan och sen blev det ytterligare en som skull ha mormor och morfar hos sig så det barnet blev ledigt tors och fred sen i går kom det en förälder som sa att imorgon så ska hon i och sätta dit rör i örat så då kommer inte det barnet heller så blev 3 barn idag.

Nu på förmiddagen ska vi gå till skogen det brukar ju vara sagostund men dom skulle på något möte så det blev ingen sagostund, därför blir det skogen lekparkerena är ju ganska så leriga efterallt regn och fukt så bättre med skogen hoppas vi.

Igår hade jag mamma och pappa här, pappa skulle på något styrelsemöte och mamma ville inte sitta ensam så hon följde med jätte kul tycker jag dom är inte så ofta här men jag förstår dom. Mamma tog fram den stryktvätten jag hade och strök den åt mig väldigt snällt så nu är den borta.

Vad som händer mer idag vet inte, man vad aldrig vad som kan hända när man jobbar med barn. Nej det är väl dax att göra sig iordning ni får ha en jätte bra dag. Kram Susanne


                                              

Onsdag!!!

Godmorgon alla mina vänner!!!!! Ja dag är det fullt i mitt hem ja inte rikitgt för jag har inte alla barn idag 2 är lediga. Idag har vi en massa dimma jag hoppas det försvinner innan vi ska ut för annars klarar jag inte det för min astma.

Igår pkte vi ut till city gross Annica kom hit hon ville följa med, jag slutade tidigt och likaså min man så snabbt kom vi i väg pga att min man bet sönder en porslinstand så han fick en snabb tid hos tandläkarn.

Väl ute på city gross blev det en hel del handlat men vad är min plånbok säger min man han vet inte om han tappat den eller blivet stulen fort ut i bilen och tittar om den ligger där springer runt i butiken inte där heller han blir fruktansvärd orolig måste hem och se om jag glömt den hemma.
Betalar varorna och sen hem lätttnad den var hemma.
 
Sen bra det i väg till tandläkarn för honom och jag skjutsade hem Annica vänta hemma hos henne tills Mikael ringde blev inte så dyrt han fick en bra pris för tandläkarn tyckte inte det skulle gå sönder på så kort tid.

Ja vi har haft det fruktansvärt jobbig en period först jag och magen sen blev det min morbror som ligger jätte dålig och nu har Mikael problem men jobbet dom strular som bara den hoppas snart få det lugnt.

Nej nu kommer snart mitt första dagbarn så jag avslutar här ha en jätte bra dag. Kram SusanneMörkt!!!!!

Godmorgon!!! Ja usch vad mörkt det är på morgonen när man går upp och kvällarna sänker mörket sig ganska tidigt men det kommer snart att vara mörkt nästan hela dagarna.

Ja helgen har vi inte gjort så mycket, tränade på lördagen gick sen in till stan för att fixa lite saker bla Mikaels glasögon blev fixade och jag hittade mig ett par nya jeans så nu har man iallfall 3 par det går åt  i mitt yrke.

Söndagen blev inte hller så mycket med vi gjorde allfall någon nytta vi tog och städade huset damning, damsugning och torkade golven och sen lukade det gott det tog ett tag men nu är det rent till mina ära dagbarn kommer. Dagen fortsatte men promenade i det fina höstvädret och sen blev tv som vanligt den kan man ju aldrig skippa, förutom på semester när vi är bortresta då blir det inte någon tv och vad skönt man tycket det är då.

Idag så jobbar jag sent sista barnet går inte hem förän kl 17:45 sen ska det städas efter det så klockan blir nog 18.15 innan jag är hemma sen börjar jag kl 6 nästa morgon, hade hoppas på jag kunde sovit lite längre idag mden inte varför sak man sova känner att kroppen börjar ta slut eftersom man är uppe 2-4 ggr varje natt och man blir ju så störd i sömnen bara för man måste upp på toan.

Har ännu inte hört något om återbud det lär nog inte bli något heller, har försökt få kontakt med läkarn men det var lättare sagt en gjort får väl se om han ringer innan jag ska dit för han hade inga telefontider alltså en verkar som den läkarn har fullt upp men nu är det ju inte så långt kvar tills jag ska upp det är ju nästa vecka. Ska upp dit den 3 nov och då var jag ledig och jag fick ta ut ledhet på måndag den 2 också eftersom jag ska tömma magen den dagen och det kan vara lite jobbigt när man inter slutar förän kl 17 så jag tog ut min dag som jag skulle tagit i somras den 6 juni.

På Onsdag ska min föräldrar komma in pappa skulle på möte och mamma tänkte komma in så slapp jon sitta ensam och det är ju kul att få besök det händer ju inte så ofta dom kommer in men inte undra på jag har ju 7 dagbarn som är ifarten men denna vecka har jag bara 5 st 2 är hos sin farmor och farfar eftersom föräldrarna är i London dom braukar åka dit allafall en gång om året ibland blir det 2 ggr.

Nej nu kommer jag inte på mer att skriva om men vi hörs ha en jätte bra dag. Kram Susanne
Har aldrig blommat så här fint igen.

Träna!!!

Godmorgon!!! Ja då har vi fått lördag då, först ska här tränas ar inte gjort det på hela veckan så nu är det dax.

Efter träningen måste vi in till stan och fixa Mikaels glasögon och jag måste ta ut mitt laxabon ifall dom skulle få återbud på sjukan.

Sen blir det hem och bara ta det lungt och vi måste städa det han jag inte med i går morse fast man inte började förän kl 10.30 men jag hade så himla mycket styktvätt och det måste ju också göras, tvätta går ju att göra under kvällen men styka nej det orkar inte jag.

Nej ni får ha en jätte bra dag. Kram Susanne


Godkväll!!!!

Ja nu har det blivet mörkt ut och dagen är slut så vad händer nu?? Ja det får väl bli lite tv och sen kryppa ner i varma sängen och försöka sova några timmar innan det är dax för nästa arbetsdag, men då är det fredag jiiipppii.

Dagen som vanligt sagostund men usch vad kallt det var barnen kom i sina vinterkläder och det var tur det för kallt var det.

Efter sagostunden hem och laga mat potatismos och kycklingkorv ja barnen åt nog mer än vad jag gjorde hade bara 5 barn idag men oj 2½kg potatis går det åt ändå tror knappt att dom sett mat förut hade 20 korvar det blev 3 kvar men vad gör det det är så kul att barnen äter.

Eftermiddagen gick vi ut en sväng men det var inte så skönt snålblåsten var kall och det blev 1 timme och sen vill dom in igen.

Såg nyheterna innan jag satte mig här och vad får man se jo att det ska komma snö och det vill man ju inte ha ännu det får gärna vänta i par månader till.

Nej nu ska jag ta fram mina och Mikaels kängor och fixa till dom så man kan änvända dom imorgon för kommer det snö då vill jag inte gå i gympa dojor.

Ha en trevlig kväll alla mina vänner. Kram och godnatt önskar jag er.

Skratt!!!!

Godkväll!!! ja nu är denna dag över och mörket har redan lagt sig. Idag hade vi fotografering det gick väldigt smidigt och underbara skatt ifrån min 1½ tjej hon skrattade så hon nästan kiknade helt underbar att höra henne hon kan ju vara ganska reserverad annars men inte idag de andra barnen var också så härliga dom sköte sig helt perfekt.

Lekpark blev det på förmiddagen men det blev inte så långvarit vi vuxna frös och våra små barn tyckte det var kallt att tårarna kom ner för deras kinder så det var bara att trava hem igen, hemma igen dax att sova för mina småttingar och jag kunde i lugn och ro börja med maten.

Nu ikväll så har jag kokat jordgubbskräm det är ju så himla gott och då får man längta till sommarn det är allt skönt att tänka tillbaka när nu kyla slagit till.Ringde till sjukhuset idag och vad får man för svar, jo att det finns inga tider att få inte klokt jag måste allså vänta i 3 veckor innan jag får min undersökning men sköteskan sa att kommer det in återbud så skulle hon ha mig i mina tankar men hon ville inte jag skulle ta vilken läkare som helst, eftersom jag gått så länge så tycket hon jag skulle ha den bästa av kirurgläkare och det vill jag också ingen tråkmåns vill jag inte ha.

Nej nu har ska jag ta och spela lite wii det var ett tag sen sist man jobbar ju så mycket att man inte hinner med annat än jobba sova och äta. Ni får ha en jätte skön kväll. Kram Susanne

Grattis!!!!

Grattis Annica och Johan på er 2åriga bröllopsdag hoppas ni haft en bra dag och ätit gott!

Jag blir så arg så jag nästan spricker vad får man för brev idag jo från sjukhuset och där står det att jag ska på en koloskopi undersökning den 3 nov, jag som blivet lovad op okt/nov det lär det ju inte bli om jag först ska på undersökning oj jag är så arg så imorgon är det jag som tar telefonen och ringer ska man behöva må sä här dåligt??????

Dagen annars har varit jätte jobbig så det har inte alls varit kul att jobba och sen detta brev när man kommer hem. Nej nu orkar jag inte skriva mer hör av mig imorgon kanske har jag lugnat ner mig då. Kram alla mina vänner.

Hoppas!!!

Godmorgon alla mina vänner!!! Tisdag vad har denna dag att bjuda på ja det blir väl jobb och sen möte, börjar  kl 8-16:30 kan bli till 17 också beror lite på hur barnen går hem, efter det hem en kortis för kl 18 så ska jag på möte men det ska bara vara till 19 för vi fick inte mer tid för våran chef eftersom vi inte får ha övdertid i våran kommun.

Idag hoppas jag att läkarn ringer mig så jag får någon tid för op för det tar på krafterna att springa på toan. Imorgon så ska en fotograf komma till oss barnen tycker det är så jätte kul att dom ska bli fotograferade det blir nog ett himla tjat innan det är över.

Nu på morgonen stog termometern på +0 grader usch och det ska man ut i det bli att ta fram vinter jackan idag för annars kan man ju inte vara ute på hela dagen när det är så kallt, men det ska ju bli ännu kallare och snart kommer väl snön eller vad tror ni????

Nej nu ska jag göra lite nytta innan det är dax att gå till jobbet, men ni får ha en bra dag och ta på er varma kläder när ni går ut. Kram SusanneMikael och jag julen 2006 då var vi hemma hos Annica och Johan, då mådde jag iallafall riktigt bra.

Måndag!!!

Godmorgon!!! Härligt nu ska man jobba en hel vecka. Idag så är det lokalen och jag ska ner och öppna se börjar 6:45-12:45 så inte så jätte farlig dag ändå.

 Ifredags var vi på kibox det var lite otäckt för under träningen så luktade det så himla bränt det rikitigt stack i näsan Ledarn var lite fundersam på om hon skulle avbryta passet  men vi fortsatte och det brända försvann vet inte vad det kan ha varit.

Lördagen började med att vi var på gymmet, sedan hem och åt lite och sen bar det iväg till Kisa på 15års kalas det var trevligt att få träffa sina syskon och föräldrar igen det var bara en vecka emellan och det brukar gå flera månader  i mellan varven.

Nej dax att äta lite frukost och sen iväg till jobbet. Hoppas nu att dom ringer från sjukhuset idag så jag kan få en operationstid. Ha en jätte skön dag. Kram Susanne


Godmorgon!!!!

Ja då har vi lördag och det är dax snart att träna. Efter så ska vi till min bror i Kisa han son har fyllt 15år så vi ska dit och gratta honom.
Igår var vi på kibox, och då var det en som sprang in i mig och tummen åkte bakåt aj så ont det gjorde vart ett blåmärke har lite ont idag när jag rör tummen.

Igår var jag på stan med min töser det är så kul att dom kan gå med mamma på stan det är ju inte så ofta barnen vill göra det när dom blir äldre.

På  Måndag så ska läkarna ha möte och jag som först fick besked om att det skulle ha varit i måndags men när jag pratade med min läkare så sa han att det är nu på Måndag dom ska ha möte, och han hoppades på att jag skulle få besked på Måndag men har jag inget hört till på Onsdag så ska jag ringa till min läkare igen. Idag får det bli ett kort inlägg eftersom jag inte kommer på mer att skriva om. Ha en super bra dag. kram Susanne

Godmorgon!!!

Torsdag morgon har kommit. Idag har en promenad till sagostunden sen ska vi hem och fixa mat fisk blir det idag det tycker mina dagbarn om. Vet inte vad som sker under dagen annars det får vi se för jobbar man med barn finns inga dagar lika. Mitt dagbarn blev jätte glad över sina superman saker får väl se om han bär det idag, skulle ha kommit nu men ä rväl försenad och då hinner jag skriva några rader. Idag så står termometern på +2,9 så det krymper sakta men säkert mot vinter burr burrr. Nej ska väl ta och avsluta för när som helst ringer det på dörren. Ha en bra dag ska försöka skriva  ikväll igen. Kram Susanne

Onsdag!!!!

Godmorgon kära vänner!!!  Ja här har inte hänt så mycket under gårdagen. Natten då så har jag gått igenom  min op vet inte varför kanske för att det var en förälder som skulle in på op men han fick vänta eftersom dom fått in ett akutfall, han sa till mig att det är kanske du då blev man lite nervös, visst jag vill in så fort som möjligt men en op är man allt lite nevös över. Idag ska vi fira mitt dagbarn som har nu fyllt 3år . Nej dax att avsluta här snart ringer dörrklockan, så ni får ha det så bra idag så hörs vi i kväll. Kramar till er alla

Godmorgon!!!!

Tisdag då vad har den att bjuda på idag får se eftersom jag ska jobba på lokalen idag så vet man aldrig hur dagen ser ut.

Igår var jag på stan med min dotter är tvungen att inskaffa nya kläder till man ska till sjukhuset och det är inte det lättaste att hitta vad man vill ha.
Men jag hittade lite iallafall får väl bli mer sen. Sen skulle jag handla till mitt dagbarn som fyllde 3år igår så imorgon Onsdag ska jag fira honom  eftersom då är vi hemma hos mig.Här är mina kläder som jag köpte en stickad jumper och sen ett par mysbyxor.Ja och detta får mitt dagbarn en superman tröja och vantar hoppas han blir nöjd, det var svårt att hitta superman det börjar väl bli ute.

Nej nu ska jag göra lite annat innan det är dax att gå till jobbet och jag måste ner till affären och handla lite mat till mig för dom skulle ha pytt i panna och det klarar inte min mage av och sen hade dom missat att inhandla grönsaker. Men ni får ha en jätte skön dag. Kram Susanne


Måndag!!!

Godmorgon på er!!! usäkta att jag inte haft mycket tid för min blogg har haft gäster sen i fredags, men nu har dom åkt hem. Dagen då ja först så ska jag iväg till stan men Annica titta på lite kläder och present till mitt dagbarn som fyller 3år idag det är spindelmannen som gäller.

Efter det så blir det en sväng till gymmet det ska bli skönt har inte varit där på en hel vecka, har ju haft gäster och sen firade vi Annica i lördags och det var ju viktigare än träna.

Har inte gjort så mycket i helgen mest ätit mat och fikat som man känner sig som en boll.
Spela lite wii och suttit i massagestolen har jag iallfall hunnit med.

Nej nu ska här läsas bloggar och fixa till mig ha en bra dag. Kram SusanneAnnica öppnar paket med spänning.

Grattis!!!!!!

Godmorgon kära vänner!!!! Börjar med att säga Grattis Annica på din 25-årdag.Hoppas du får en bra dag!!!!!!

Ja som ni får står så ska här firas med dottern idag vi har lånat våran lokal som vi får plats med mycket folk.
Natten var inte aå rolig när man gick till sängs märkte jag att det kommer inte dröja lönge innan det är dax för ett besök på toan, åt ganska kraftig kvällsmat och det klara inte magen av sen bör jag nog inte äta så sen t på kvällen.

Dagen ska börjas med att gå till lokalen och hjälpa till med smörgåstårtorna som Annica förberdde i går så nu ska det garneras och sen ställa om lite bord dukas och fixas så allt är klar till gästerna kommer.

Vi går väl hem en sväng emellan hoppas vi hinner men det tror jag nog. Vad har hänt annars då inte mycket, igår var vi på kibox har börjat tröttna på det man har ju kört det ett tag nu och sen åka iväg efter jobbet en fredagkväll det är rätt tufft för man är dock trött efter en veckas jöbb så nästa temrin så köper vi bara gym kort.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar ligger lite efter. Men ni får ha en bra dag det ska jag ha. Kram SusanneFredag!!!

Godmorgon!!!!! Ja då har vi äntligen fredag skönt för blir ledig helgen senär man ledig på måndag också. Ni får ursäkt min dåliga upptaterring men orkar inte riktigt med på kvällen att sätta mig och skriva.

Igår hamnade vi i en rikitgt stor regnskur, min dagbarn skrattade åt mig dom sa det ser ut som du har varit ute och duschat men det var det man gjorde för himlen släppte ner allt på oss, vi har ju en ganska bra bit att gå ca
2½ km att och det är långt när det regnar. Jag hade  barn som frös om sina fingrar när dom kom hem. Så nu har jag begärt att det ska finnas vantar i deras väskor.

Igår fick barnen lasagne till middag och mellan mål så fick det bli våfflor och det var väldigt uppskattat.
Jag har ännu inget hört från sjukhuset, men läkarn kasnke tycker det är bättre att prata med kirurgen innan han ringer hoppas bara jag får en snabb tid, inatt blev det inte så många toa besök 4 men det räcker man vill helst sova.

Nej nu ska jag ta och äta lite frukost, sen ska ta upp franskerna till Annica så hon kan sätta fart med smörgåstårtan hon skulle få hjälp av syrran och det underlättar ju sen kommer jag hem tidigt från jobbet.

Ikväll ska jag på kibox det får bli den enda träning denna vecka hoppas det kann bli mer nästa vecka. Ha en superbra fredag. Kram Susnane


RSS 2.0