Studiedag!!!

Ja då var det dax igen för en ny studiedag, idag ska vi sitta på våran lokal och jobba med en massa skrivande som inte ger något och sen måste schemat läggas. På eftermiddagen blir det friskis så då blir det att träna jag har valt ryggpass och sen gymmet blir nog mycket folk eftersom dom inte stängt för almänheten och vi på vårat område är ju några pers.

I Söndag var vi hos Sandra och Anders, Annica och Johan kom också dit så då var alla samlade så tog en promenad runt stångån efteråt blev det fika och det var gott med kaffe efter en skön promenad. Jag fick morsdag paket eftersom vi inte kan träffas på Söndag jag ska då tömma magen och Sandra och Johan jobbar.



Den här fina tröjan fick jag mina töser vill att jag slänger mina gamla.

Min kära dotter har blivet sjukskriven fått foglossning inte kul när man har mer än halva tiden kvar att gå.  Jag vet ju hur ont man kan få i min rygg och de smärtor man kan få är fruktansvärda och det är likadant för Annica. Tänker på dig gumman!!!

Nej ska ta och göra mig i ordning om jag ska vara på jobbet kl 8 men ha en toppen dag iallfall mina kära vänner. Kram Susanne



Örebro!!!

Tog oss en tur fred-sönd åkte iväg till Örebro där vi fick njuta av ledighet god mat och lantluft.

Vi hade ju tur med vädret hade fint väder hela helgen kom några droppar på lördagen då vi skulle åka en tur med bilen men det var inte mycket som föll.

Tog oss ut till en bekant som bor utanför Örebro dom håller på att renover ett gamlat hus dom har lite att göra men när det blir klart så har dom en kanon mysigt hus, de hade gjort iordning köket det var jätte fint och mysigt med en gamal spis, sen ett sovrum  och vardagsrum var tillfälliga rum men är man bara 2 så klara man sig på det ett tag.



Liten bus hund hade våra bekanta. Men den var så mysig.






Här var några bilder från statsparken i örebro.

Hotellrummet var bra toppen med klimatanläggning så man behövde inte svettas där inne, här följer några bilder från hotellet.

  

En som behövde vila framför tvn ett tag.



Stor tv hade vi en 32tum.





Dessa små hundar låg på sängen när vi kom den stora heter Turbo och de andra är valpar dom fanns att köpa på hotellet.





Det var några bilder från hotellrummet.



Det här huset hittade vi i Wadköping det skulle jag aldrig vilja gå in i kolla så snett huset är ihop satt.



Fika blev det bara en gång och då slog vi till med en bakelse den här är Mikaels men den blev ingen favorit för söt tyckte han och han som älskar sött.



Här var min bakelse den var jätte god.



Passade på att handla lite kläder när man hade gubben med sig så vi gick in i butiken peakPerformance och hittade denna.



Detta köpte jag till mitt dagbarn som älskar Bamse.



Avslutar med denna bild tycker det är så synd att vattnet ska se ut så här när man vandrar längs kanalen detta är i Örebro men här i Linköping ser inte kanalen mycket bättre ut.

Nu har ni fått lite nytt här i från mig. Ha det bra Kram Susanne

Tuppewareparty!!!!

Ja i går så blev det tuppewareparty det gick riktigt bra har ju folk som handlar inte bara kommer för fikat.

Vilket konstigt väder det blev i dag först skiner solen och klar blå himel sen drar molnen in och det börjar ösa ner med regn, vid lunch tiden skiner solen igen och det är 22 grader varmt härligt tycker jag.

Har haft några tuffa dagar på jobbet hände en olycka som jag blev vittne till och måste skriva en rapport hatar när sådant händer men det är ju så lätt när man jobbar med barn att ddet händer olyckor. Har pratat med alla rörande föräldrar och det är rätt jobbigt man går ner sig ganska så mycket själv. 

Min magen mår inte på topp så det är ganska jobbigt vet inte om det var för att jag åt pizza i lördags mådde iallfall inte bra efter den magen svällde och smärtor till förbannelse. Mitt illamående har blivet något bättre men inte helt bra får äta sakta och sen ta det lungt efter måltiderna då har det fungerat rätt bra, i morse vart det lite stress och då fick jag upp min frukost och det är ju inte så roligt när man ska i väg till jobbet fick ju börja en halv timme före så stressad blir man ju då.

Oj vad mörkt det är på ena sidan av huset andra sidan skiner solen hur ska detta sluta vilken bit vinner hoppas solen vinner.

Nu följer lite bilder som jag tog på våra blommor runt huset lite har iallfall kommit upp.













Hoppas ni får en bra kväll mina kära vänner. Kram

Gymmat!!!

Imorse så regnade det ganska så mycket, men nu skiner solen härligt.

Har varit på gymmet och där så man hur vädert började bli bättre skönt tänkte jag, vi hade planerat att baka bullar idag men det får vänta passar på att gå ut när det är så härligt väder 23 grader och sol när hade vi det sist???

Tog en tur för att handla innan vi åkte hem hittade lite som inte var planerat så det vart lite mer ifrysen, nu har jag även stängt av frysen här inne den var tjockt med is behöver även ta mina andra 2 ute i garaget men det tar jag i sommar.

Igår fick det bli en promenad med dagbarnen dom ville inte leka i lekparken dom tyckte det var för lerigt och det tackade jag för annars hade jag haft hallen full med lera.

Ja idag får man väl se hur dagen blir eftersom man räknat med att baka men gör inte det hinns med ändå kanske det få bli imorgon.

Det var några rader från mig. Ha en bra dag. Kram


Hmmm!!!

Vad ska man hitta på med dagbarnen idag det regnar ju som vanligt hade det varit fint väder hade jag gett mig av till stan, där finns ju en jätte bra lekpark men nu måste jag hitta på annat hmmm vad kan man hitta på?????

Här hade vi en lugn dag i går gjorde inte så mycket tog oss några promenade sen hade vi besök av Annica och Johan dom fick mat och fika sen blev det tyst igen, såg lite på tv innan det var dax att krypa ner i sängen.

Imorgon blir det lite gym och sen hoppas vi kunna olja in våran trall, nu är man så trött på detta regnade verkar som årstiden vänt så jag tror vi har fått höst i stället för vår. För någon värme har vi ju inte och sen detta regn det brukar vara höst då.

På måndag så ska jag ha Tuppewareparty det var några sen jag hade det så det ska bli kul att ha det igen, har kommit många nya saker sen jag hade det sist.

Ja det var några fjutiga rader från mig. Ha en bra dag. Kram Susanne



Längtar tills vännen kommer till oss.

Tråkigt!!!

Ja idag är det så tråkigt väder ute regn och grått det är så typiskt när man är ledig. Det blir väl fint väder imorgon när man ska jobba och sen dåligt väder till helgen igen, när ska det bli varmt???

Om 6veckor har man en vecka semester vad blir det då för väder tro inte har det kommit någon värme då det tror jag inte får nog gå i vinterjackan fram till sen somaren tror jag.

Idag så kommer Annica och Johan på lite mat och den är redan igång. Mikael har lagts i massagestolen mens jag sitter här och inte så mycket att göra när det bara regnar. Vi var ute på 1 timmes promenad på morgonen och det regnade inte när vi gick ut men när man är som längst hemifrån då börjar det regna som tur var tog vi med oss paraply annars hade vi varit dyblöta.

Hade tänkt vi kunnat olja in våran kära trall den här dagen men det gick ju inte så bra vill ha ut mina trädgårdsmöbler snart men det är ju inget väder att sitta ute i ändå.

Nej ska väl ta och kolla in maten, men ha en bra dag trots detta väder. Kram Susanne




Ny vecka!!!!

Ja så har vi en ny vecka framför oss den blir inte så lång eftersom helg mitt i veckan. Själv är jag ledig idag jobbar tis, ons och fre.

Men vilket väder vi haft denna helg varför ska det alltid vara dåligt väder när man är ledig vi som hade tänkt fixa våra uteplats men det blev inte så, men på tisdag slutar båda jag och min man tidigt ska försöka lasera då och sen är vi ju lediga på torsdag hoppas det kan få bli någon av dessa dagar så vi kan få ut trädgårdsmöblerna. Vill ju snart börja grilla men då måste ju värmen komma också.

Helgen har annars varit lugn, var och tränade i lördags inte mycket folk alls trodde det skulle bli mycket eftersom vädret inte var det bästa.

Idag ska jag möta Mikael vid gymmet så man kan röra på sig lite för sen blir det inte förän på lördag man kan åka, skulle gärna vilja springa ute men har inte vågat pga all pollen i luften för astman har ju inte varit den bästa.

Nu har jag varit dålig i magen i en veckans tid mår illa och spryr ofta efter måltiderna så blir jag inte bättre till mitten av veckan så får jag kontakta sjukhuset det kan vara något med magsäcken som inte stämmer har tabletter mot illamående men dom hjälper inte något nämnvärt. Orkar inte med att ha en massa problem nu när jag äntligen fått bukt på tarmen eller den har ju börjat blöda igen, nej nog om mig och mina bekymer.

Måste ge mig av till skolan idag och lämna in mina papper på den nya vagnen och sen måste jag lämna in min timrapport så jag får någon lön. Ska även ringa dagis och fråga om det ska vara laktosfria bullar som ska bakas eller inte, ska hjälpa till med 5-årsgruppen  imorgon och då ska dom baka bullar så då fick jag som uppgift att fixa bulldegen.

Nej nu har jag inte tid att sitta här måste ringa ett par samtal, men ni får ha det bra tills vi hörs nästa gång. Varma kramar Susanne



Nu börjar jag längta hit till Spanien vill säga.


Hazard!!!

Igår kväll så var jag på hazard gick inte så bra, dit hade jag med 3 paket hem kom jag med 2 men kan inte alltid får det man vill. Jag har tröttnat lite på det här med hazard har haft det lite för ofta och då blir det inte lika roligt längre.

Om ett par veckor så ska jag ha tuppewareparty det var flera år sen jag hade det och oj vad mycket nyheter det har kommit.

Vad som hänt ses jag skrev ja inte mycket livet lunkar i sin gång. I Onsdags firade Mikael och jag 26årig bröllopsdag.

Vad ska det bli för väder idag man vet ju aldrig inte har dom visat det bästa vädret men man hoppas på uppehåll iallfall för regn när vi är på lokalen är inte så roligt, men visst skulle det vara skönt om pollen kunde regna bort så man kunde må lite bättre i sina lungor men regna kan det göra natte tid.

Ihelgen nu så åker min dotter och hennes man iväg till Kalmar sönt för dom att komma iväg och få bara ta det lungt och nu har dom ju en bíl som dom kan lita på. Vi åker också iväg snart om exakt 2 veckor så åker vi till Örebro det ska bli kul har inte varit där på ca 24 år och sen ska det bli skönt att bara få komma iväg.

Nej nu ska jag göra mig i ordning ska åka iväg lite tidigare måste prata mden chefen och sen får jag börjar tidigare idag på grund av att jag måste på möte på morgonen.

Ni får ha en bra dag. Kram Susanne



Ny bil!!!

Så nu har vi bytt bil ägare till en Kia ceed istället för en Volvo v70, hoppas bara vi blir lika nöjda med Kia som vi varit med Volvon.



Här är våran gamla pärla som vi kommer att se en hel del av iallfall.



Nu så är det här den nya pärlan hoppas bara den blir en toppen bil som den andra varit.

Imorgon så börjar man kl 6 blir tufft när man varit ledig så länge som 5 hela dagar och morgonen ska vi ge oss ut och plocka skräp med alla dagbarnen.

Nej nu är det dax för lite tv-tittande men tänkte jag vill visa nya bilen. Kram

Härligt med sol!!!!

Åter en ny vecka och här skiner solen men ännu inte så varmt hade 2,4 minus i morse det är inget man vill ha nu ska ju värmen komma.

Har suttit mesta dels i telefonen idag och mer samtal blir det.
Ringde sjukhuset men läkarn som jag har hade inga tider hopplöst fall men fick en tid bokad men kommer nog att boka om den igen, har bara fått en reservtid.

Ja helgen har varit bra  men intensiv, i fredags så blev det träning och en stund på stan för att fixa lite saker. Sen blev det att hämta min nya vagn och när vi kom hem mat skrek magen efter det gick vi ut och skulle gräva bort gamal häck och det var inte det lättaste men fick det gjort och ner med nya plantor hoppas nu inte häcken dör mer.

Har mest pysslat om bilen under helgen eftersom vi hämtar våran nya bil imorgon så ville vi få ordning på gamla bilen Johan ville ju så gärna hämta bilen direkt så blev lite panik och då hann vi inte med annat istället.

Lördag så fick vi gäster först kom Annica och sen kom mor och far som hade med några bekanta fikade och hade en trevlig pratstund . Efter det tog vi oss en promenad kallt var det men skönt att röra på påkarna.

Ja nu har man bara måndag och tisdag kvar att vara ledig sen är min långledighet slut tyvärr skönt att vara ledig. Men visst har jag lediga dagar kvar men inte så många i streck.

Nu väntar jag samtal från creativ friskvård tänke jag skulle ägna en tid åt mig själv fick ju presentkort av mina närmaste för en floating och massage fick ju det i januari och har ännu inte tagit mig dit.

Nu har ni fått lite uppdatering från mig ha det jätte tills nästa gång. kramar





Min gamla vagn som har rostat så mycket på ett halv år och hjulen vill inte sitta kvar.




Här är min nya vagn hoppas nu den håller ett par år minst.....

Ingen majbrasa!!!!

Det blev ingen majbrasa för våran del, har ingen lust att gå ut och ställa mig i kylan och dessutom betala för att komma in nej då var tvn bättre.


Igår så var vi först på gymmet härligt fick bli en springtur på 5 km och sen blev det några andra maskiner innan det var dax att lämna gymmet hade ju ganska mycket med annat som skulle fixas.

Så efter gymmet ner till stan fixa med banken och sen apoteket tog en tur in på stadium och hittade ett par tröjer till mig.





Just det blev ett par nike jumprar nu måste jag lär mitt ena dagbarn och säga nike istälet för puma som hon nyligen lärt sig ha ha.

Efter stan blev att ge sig iväg till blomsterlandet kolla om det fanns häckplantor att köpa vi har har Norsk brudspirea inte den lättaste att hitta men dom hade 2st för 100kr inte alls dyrt tycker jag.

Blev sen i väg till sagoland för att köpa en ny tvillingvagn fanns inte mycket att välja fick ta det som fanns, har haft stor problem med min nuvarande vagn den tappar hjul och är inte alls roligt när 2 barn sitter i blir ganska tugnt att hålla upp och sen be dagbarnen om hjälp att hämta hjul. nu hoppas jag slippa det ska ta kort på min nya vagn så får ni se hur den ser ut.

Nej nu ska jag tömma tvättmaskinen och sen blir det en lite promenad i det gråa vädret men ha en jätte skön dag. Kram Susanne






























RSS 2.0