Åter igen!!!

Ja nu är man åter igen på Måndag helgerna går för fort tycker jag, men sen har jag inte varit riktigt bra heller under helgen. Men helgen har jag ändå kunnat fixa med en hel del, frostat av frysen gjort saft, röjt undan saker från rummet som ska göras om. Har även varit ute på Ikano men Annica blev lite shopat och hon fick tag på kläder till Ludvig han ska ju snart börja på dagis.

Får väl se hur många barn som är friska när man kommer till jobbet i fredags hade vi massor bort fall 10barn.


Grattis pappa!!!!

Idag fyller pappa år inte jämt. Hade tänkt jag skulle försöka ta mig ner till honom, men eftersom jag är fökyld så utsätter jag dom inte för det. Mamma har så jobbigt med sina lungor om hon åker på något och sen är jag rädd för hennes hjärta som så många gånger har skenat. Nej får åka när jag är frisk och som sagt han fyller inget jämt. Maken har också blivet så dålig och när en karl blir sjuk ja då är det som hela världen rasar. Vet hur han känner men har gått till jobbet iallfall med tabletter i kroppen, sa åt honom att han kunde sjukskriva sig men det ville han inte. Envis är han man ska jobba fast man mår skit, vet inte om han hade feber men han hade väldigt ont i kroppen. Eftermiddagen när han kommer hem blir att ta det lugnt och hoppas att vi två är friska till på måndag.

Nu har jag stängt av min frys den var så full med i att man knappt kunde ta sig in i den. Har även satt igång tvättmaskinen efter jag suttit här ska jag börja rensa i  sovrummet så där blir tomt. För om några helger så ska där byggas upp garderober så nu ska här bli ordning. Kommer att bli så skönt att få ett större utrymme att ha sina kläder och andra viktiga prylar och som man kan hitta.

Har ännu inte varit ute och plåtat med min nya kamera så måste nog ta en dag och ge mig ut, får se om jag hinner med en lite sväng idag. Den tar väldigt fina bilder så jag har tagit mycket bilder här inne men dom sakerna ser jag ju varje dag. Men vill testa så mycket som möjligt och lära mig hur den fungerar, för det finns en massa saker att använda den till.Fick hjälp att öppna paket utav brosans barnbarn. Ludvig var inte alls intesserad.Men visst var han stilig svarta byxor, svart skjorta och sen silver slips.
Fortsättning!!!

Här följer fler bilder på presenterna.Presentkort på valfri behandling.Ansiktbehandling och massage.Presentkort på Sandström de wit, det var från chefen.Fin liten lykta.

Fick även pengar hoppas inte jag glömt något. Här kommer även blommor jag fått.Det var mina presenter och blommor, tror inte jag glömt något iallfall.Mina tårtor hade ett par sorters kakor som knappt gick åt, tyvärr så har jag inget på smörgåstårtorna och pajerna.

Har ännu inte fått över alla bilder men jag får återkomma i helgen med resten.

Firande!!!

Nu är allt firande över, blev en trevlig helg och igår som jag egentligen fyllde.  I helgen så hade vi lokalen där jag jobbar tyckte inte att jag hade plats för 26 personer i hemmet. Hade alla kommit som jag bjudit hade det varit 33 pers. Jag bjöd på smörgåstårta, paj och sallad. Fici så många fina saker hade inte behövt få något lägger ut lite bilder så får ni se mina fina presenter.

Igår som var min rätta födelsedag kom  ena dottern hem en sväng innan hon skulle till jobbet. Vi skulle ju ut och äta och tiden drog iväg så undrade om hon inte ville följa med i stället för att åka hem å äta. Det blev en vanlig luch resturang men det var jätte god mat maken tog kålpudding som han älskar Sandra och jag tog fläsknosiett, jätte gott var det.

Idag är det dax att återgå till vardagen igen, känner mig inte utvilad efter att ha varit ledig i 4 dagar. Får vila i helgen och försöka smälta dom hr dagarna som varit.

Nu har vi snart tömt sovrummet som vi ska göra om till klädkammare. Bäddsoffan satte jag ut i söndags och den blev såld bara några timmar efter, så den hämtade dom igår.
Så nu är det bara om Anders kan hjälpa oss få hem stommar och dörrar till garderoberna. Ska bli så skönt att större utrymme så det inte blir inslängt utan få ha ordning.Den här kameran fick jag utav Mikael, Sandra, Anders, Annica, Johan och Ludvig.Den här fina korgen fick jag av Annica, Johan, Ludvig, Sandra och Anders.Kristallskål från orrefors fick jag av min storebro och hans barn.Balansplattan fick jag utav min systers barn.

Nej ser att tiden inte räcker till får forsätta med fler bilder senare.

Lovade!!!

Här följer ett par bilder på baby foot som jag lovat.

Kanske ni förstår lite bättre är väldigt dålig på att förklara.

Jobbar bara idag också sen är jag ledig i 4 dagar det ska bli skönt, men har mycket att göra och tänka på dom närmaste dagarna.

Idag skulle Johan och ludvig komma på besök, dagbarnen blev så glad över att han skulle dom tycket han kunde komma både Onsdag och Torsdag. Dom älskar också mitt barnbarn och det är ju jätte roligt tycker jag.

Mitt yngsta dagbarn är 1½ år har lite svårt med svenska eftersom mamman inte har prata svenska med henne. Men har tösen kommit riktigt bra med svenska även mamman. Igår så kom hon på mitt namn så hon gick hela förmiddagen och sa Sussi heter ju Susanne men tycker det är bra gjort att kommit en sån bit på vägen. Hon skulle även förklara för mig att hon var törsig, smart tjej säger jag först pikar hon på mitt där jag har muggarna och sen tar hon mig i handen och går bort till vattenkran och säger ett ord jag in te förstår men fattar att hon var törstig. Inte lätt när man kan berätta vad man vill.

Mitt barnbarn har också börjat säga ord framför allt är det kära tigern han älskar.Den här stora tigern fick han av moster Sandra och Anders.

Väntar!!!!

Ja några av dagbarnen har tid halv 7 men har ännu inte kommet, kanske har dom tagit sovmorgon. Men strax innan 7 kommer det fler dagbarn.

Idag jobbar jag hemma det tycker jag är så skönt synd bara att vi har 2 hemma dagar får hoppas att det snart går att ändra på det.

Igår hade vi facket på besök fick en hel del info som man inte visste om så nu ska här riva upp gamla saker som hänt.Tisdag!!!

Inte den bästa dagen i går var en tuff dag på jobbet, men det är såna dagar har vi nog alla. Får hoppas att dagen blir bättre men man vet aldrig.

Igår var min make på hockey det har han inte varit på dom senaste 30år, men han tyckte det var så roligt det var uppskattat. Det vill han nog gå på fler gånger kan jag tänka mig. Själv hade jag tänkt sätta mig med baby foot men det får vänta tar ju drygt 2 timmar. Hade i stället många härliga samtal från mina töser och vänner.

Idag blir det jobb som vanligt hoppas dagen bara blir bättre än igår, för var väldigt jobbig dag igår. Vet inte var barnen gör på helgerna men verkar som om dom flesta barnen sitter inne och spelar dataspel och tv. För när dom kommer på måndagen är dom upp i taket, tisdagar brukar också vara full rulle längre fram i vecka är dom nere på jorden igen och då är det helgen igen.

Vet inte hur min fest kommer att bli har inte haft riktigt ork att tänka på den, rör sig så mycket annat i huvudet. Men man får göra det bästa av det tur att jag har mina barn och deras respektive som ställer upp. Jag är så väldigt glada över att dom finns hoppas bara jag visar att jag är tacksam.

Gick upp lite extra tidigt idag bara för att hinna med lite tvätt innan jobbet, så 2 tvättmaskiner är körda.Längtar efter att få träffa mitt älskade barnbarn

Fredag den 13

Ja det fick jag allt veta att det var fredag den 13 igår, fick en kaktus över mig så blev att plocka taggar ur min hand. Hade sen ont hela dagen och hittade fler taggar. Höll sedan på att ramla på jobbet halkade i väg på en bil när vi skulle dela ut maten, inte bra att det ligger leksaker på golvet då. Men resten av dagen gick jätte bra.

Igår blev det gymmet och även idag har provat med att cykla istället för att springa eftersom mitt ben vägra bli bra. Har fått så ont i smalbenet på insidan och har läst om det att det troligen är benhinneinflamation, det kan ta tid att gå över läste jag. Så måste försöka ta det lite lugnt ett tag. Läste om en person som  det tog 11mån innan hon blev bra men då hade inte hon sköt sig utan tränat ändå. Västa är att jag älskar löpning och cykling hatar jag men får gå.

Har idag även haft med mig Anders på handel det mesta är handlat, men grönsakerna får man ta någon gång denna vecka.

Väntar nu på att min make ska komma hem så vi kan få några timmar tillsammans, är så tråkigt när han jobbar helgerna eftersom då är jag ledig. När jag sen jobbar är han ledig blir helt fel, för var han ledig varje helg det var skönt. Då kunde man planera helgerna och även gymma tillsammans då nu blir det att jag åker själv på helgerna. Men gymmet kan jag inte vara utan så jag åker dit själv försöker träna 3-4 ggr i veckan sen blir det min gymmboll ca 5-6ggr i veckan. Det pass jag gör på bollen tar ca 15min men det måste jag göra för att hålla min rygg i ordning, vill ju inte ha tillbaka mina smärtor och behöva gå till naprapaten.

Nu har vi börjat röja i ett av rummen som vi tänker göra om, ska bli garderober där och hyllor. För har tänkt göra en toalett till. Så måste ha en ny garderob för mina kläder.Den här kaktusen fick jag över min hand, känner fortfarande att det finns taggar kvar.Mitt barnbarn är idag 14mån och nu springer han. Mormor lilla hjärta!!!!

Mörkt!!!!

Här kom det lite snö men efter några dagar helt borta igen, det är faktiskt riktigt mörkt ute igen.

Igår hade jag alla mina dagbarn hemma (7st), det märktes att dom varit ifrån varandra. Det var spring och mycket skrik så mitt huvud värkte igår när barnen gått hem. Får hoppas att dom är lite lugnare idag. Förstår att dom tyckte det var roligt att få träffas igen och det tyckte jag också men kunde ha varit lite lugnare. Ludvig var även på ett besök med sina föräldrar, kul för Ludvig att få leka med barnen lite.

Nu har jag bara 2 arbetsdagar kvar sen är det helg det ska bli skönt. Har en hel det att göra helgen. Först måster granen väck med det ska väl inte ta så lång tid, sen är det städning som måste göras Måste sen ringa runt och medela var jag ska min fest. Anders ska följa med mig och handla, tycker han är snäll som ställer upp.

Men först så ska jag jobba idag ta det lungt i kväll. Imorgon blir det först jobb som vanligt och sen ska jag äntligen få åka till gymmet efter jobbet. På lördag åker jag med Mikael till gymmet och han till jobbet, så den här vecka ser det ut som det blir 4 ggr på gymmet och hemma har det blivet bollen.

Fick vet att jag även skulle få vara barnvakt en helg, det ser jag fram emot älskar mitt underbara barnbarn.
Ludvig är tydligen hungrig!!!!

Julen nästan borta!!!

Har nästan städat bort all jul har bara julgranen kvar men den får stå tills nästa helg. Känner att det kan vara skönt att få bort sakerna innan jag fyller och nästa helg har jag fullt upp.

Igår var vi på gymmet så skönt att åka dit, men har börjat tröttna på mitt ben värker så himla mycket när jag spinger och efter ska vi inte prata om. Men jag är envis och ger mig inte men kanske jag skulle försöka ta och ge mig på cykling, får se om jag inte testar det i dag på gymmet.

Hade Sandra, Anders, Annica, Johan och Ludivg hemma igår roligt att dom vill komma hem ibland. Blev lite mat och lätt fika, hade ju inte haft barnen hemma under julen. Anders tog även med sig min lilla dator för att lägga in virusskydd så känns klumpigt att skriva på den här stora men den fungerar iallfall.

Idag har vi studiedag inte roligt att sitta still en hel dag, när man är van vid att röra på sig hela dagarna.

Den här veckan onsdag och torsdag kommer jag åter hemma med barnen det ska bli så skönt, roligt att få om sina egna dagbarn.Här är det första stället kryper till när han kommer till oss. Kylskåpsmagneterna är super roliga och dom släpper han inte i första taget

Ledig!!!!

En dag kvar att jobba sen blir man ledig några dagar det ser jag fram emot.

Vi har lite att göra här hemma men det känns bara roligt eftersom jag vet vad det ska bli. Vi ska röja ut ett av barnens rum där vi ska göra om till klädkammare. Till våren sen ska vi försöka göra så vi kan fåen toalett till och det blir där vi har klädkammarn nu, ska sen också göra om badrummet . Det börjar ju bli dax för att renovera huset lite eftersom huset är upp i åren blir 26år och badrummet har vi inte gjort något med. Får återkomma med dom här uppgifterna lite senare.

Idag ska barnbarnet komma på besök på mitt jobb får se hur han reagerar med barnen, men kan vara en bra övning för snart dax för honom att börja på dagis.


Utkast: Jan. 3, 2012

Jag fick en utmaning av Barnens hjältar

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDA?

Jobbade som dagmamma och hade då mina flickor hemma

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Planerade makens 50års fest


3) FEM SNACKS DU GILLAR?

choklad, ostbågar, bilar, saltlakris, hallobåtar

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Bä bä vita lamm, Idas sommarvisa, Hästen Plopp, I en lillebåd der gynger, Whole again.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

Skänka pengar, Resa, Tidgare Pension,


6) FEM DÅLIGA VANOR?

Äter för mycket godis, Sover för lite, tittar på tvn för mycket, Sitter vid dator för mycket, Dålig på att ta tag i saker som måste.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?

Träna, Ta hand om barnbarnet, Gå långa promenader, Resa, Vara hemma och mysa

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?

Inte kort kort, Stringtrosor, kläder som lyser igenom, Tobak,


9) FEM FAVORITLEKSAKER?

Mina datorer, mobiltelefon, Kameran, Gymmboll, Massagestolen

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:


God fortsättning!!!

Det blir en bra vecka jobbade igår ledig idag sen 2 jobbdagar till innan man är 3 ledig. Hoppas ni haft en bra jul och nyår.

Som jag skrivet innan så skulle vi fira jul till nyårsafton och det gjorde vi, hade en toppen kväll med mina nära. Fick fina presenter fast vi inte skulle köpa något till varandra. Men tror att Ludvig blev nog den som blev gladast han fick en tiger och en t-shirt av Sandra och Anders som dom köpt i USA. Det vart hans favoriter bäst var kanske t-shirten. Tyvärr så kan jag inte visa er filmen på honom men visar här några bilder.En glad och trött kille.Mys med tiger.Ingen får ta min t-shirt.

Ludvig tycke även att romeska bågar och chips var gott. Han har aldrig ätit så mycket gott som han gjorde på nyårsafton.Det är första gången han äter chips först var det konstigt tycke han men sen var det jätte gott. Till slut blev det att flytta alla skålar och då blev lilla jag arg.
 
God fortsättning på det nya året!!!!!


RSS 2.0