Barnvakt!

Igår fick jag äntligen ha mitt lilla barnbarn över natten, han kom på eftermiddagen. Vi hade en härlig eftermiddag vi tog oss en promenad och då somnade Ludvig skönt, fick väcka honom när det var dax för gröt.
Gröten var god tyckte han men hakklappen som jag köpt var tydligen också väldigt god, han provsmakade den ojjj vad härlig han blev tyvärr glömde jag ta fram kameran.
 Här är hakklappen som han vill smaka.

Vi hade en väldigt härlig morgon mycket prat och skratt blev det.Här mormors gull igång med prat och skratt ojvad jag saknar honom.

Tyvärr kan ni inte få höra honom hur glad han är men ni kanske kan tänka er.

Varför?????

Varför skulle denna snö komma igen, det var ju så torrt på vägarna ingen halka. Jag hade börjat gå till lekparken och barnen vart inte leriga så det hade torkat upp jätte bra, men nu blir dom åter leriga. Men det har inte kommit så mycket snö så det försvinner nog snart och sen hoppas jag vi får VÅR.

I lördags var vi på 80-årskalas vår kära bekant fyllde år, men inte var hon pigg stackarn mycket folk och sen sjuk som hon är. Hon hade sin syster som hjälpte henne men hon är inte ung hon heller 83år men hon kämpade på bra.

Idag så är det dax för sjukhuset och nu hoppas jag verkligen få svar på alla mina frågor som jag har, ska pressa min läkare för nu orkar jag inte mycket längre till. Jag vill kunna orka med mitt barnbarn så nu får läkarn sätta lite fart så jag inte går ner allt för långt.

Under dagen så kommer lilla Ludvig till oss vi ska vara barnvakt över natten det ska bli roligt att få rå om honom. Han är det som gör livet lättare känner man sig lite nere så får man tänka på Ludvig då blir man piggare. Hoppas bara att det skulle bli lite vår snart så jag kunde cykla ut till dom när jag är ledig.

Har mina tankar kring min bror idag hoppas verkligen att får sin operation idag han har ju fått vänta på grund av akutfall.

Nu får ni ha en bra dag och jag åter kommer i morgon så får ni veta vad jag fått för besked.
Mitt älskade barnbarn.

Gymmet!!!

Snart dax att ge sig av till gymmet det ska bli skönt har inte varit där sen i Tisdags. Idag ska vin även på 80-årskalas. Blir nog en hel del personer som kommer hon har ju bara en etta.

Har haft gäster sen i går men imorgon så åker dom hem igen.

Min bror har ännu inte fått gör någon operation utan det har dragit ut på tiden på grund av att det kommit in akutfall. Men nu ska han in igen på söndag och måndag morgon så skulle operationen bli av, nervös är han men han sa man har inte hunnit tänka så mycket ännu eftersom det hela tiden blir avbrutet.

På måndag kommer Ludvig och ska sova över här för första gången, det ska nog inte vara några problem då får vi mysa lite han och jag.

Även på måndag morgonen så ska jag till sjukhuset får se vad jag får för besked. Nej dax att göra sig iordning.Nu börjar man längta!!!!!Sol????

Tror det blir sol idag med, men vill inte ha så blåsigt som igår. Idag blir det att ge sig av på sagostund med barnen, igår var vi på teater för de som var mellan 2-4år.

Imorgon så är jag ledig då ska jag ringa vårdcentralen måste får reda på vad jag har i mitt smalben, har fått några knölar som gör jätte ont vaknar till och med på nätterna av smärta.

Har inget hört från min bror som lades in igår för att göra en tarm operation, får väl se om jag hör något idag annars får jag ringa till hans fru. Är ju nervös eftersom jag också har denna tråkiga tarmsjukdom och man vet ju att det inte finns någon mer utväg en operation jag vill helst vänta tills hösten, men får se vad läkarn säger på måndag.

Fick läsa på face book att mitt barnbarn hade fått feber det var inte roligt, eftersom hans pappa var hos läkarn i går och fick besked om att han hade halsfluss och det smittar ju fruktansvärt mycket så hoppas han håller sig ifrån lilla Ludvig några dagar.

Imorgon är det våffeldagen då hade jag tänkt bjuda mina dagbarn på våfflor idag men gör inte det för dom ska få våfflor imorgon till mellis då blir det ju lite tätt tycker jag. Barnen själva tyckte dom kunde få glass istället får väl se om det inte blir så efter sin smörgås.

Nej nu kommer mitt första dagbarn strax ska väl inte sitta här då.Ha en bra dag hoppas vi får värme av den här vännen idag.


Längtar!!!

Ja nu vill jag inte ha mer snö nu längtar jag så himla mycket efter VÅR!!!

Här har det varit en jobbig tid vi har varit på begravning dotterns svärmor gick ju bort för en tid sedan, så i Torsdags så var vi på begravning den var jätte fin men allt kändes så jobbigt ändå. Begravningar är ju alltid jobbiga men den här var något speciellt eftersom hon inte fyllt 50 år ännu varför ska man få lämna jordlivet så tidigt????

På lördag ska vi till en bekant hon fyller 80år då, hoppas bara hon orkar med allt folk som kommer. Hon har ju cancer hon med och det har tydligen börjat märkas av att hon har tappat matlusten och orken finns inte längre. Jobbigt när man har så många nära som har fått cancer. Vi har nu haft 3 st som vi är bekanta med som har gått bort i cancer.

Måndag den 28/3 så är det min tur att ge mig till sjukhuset och få höra vad dom hittat i min mage kan ju inte vara någon cancer iallfall för då borde jag hört något innan. Gjorde ju en skiktröntgen för ett tag sen och sen tog dom bort några knölar från tarmen för en tid sen så nu borde väl allt vara klart när jag kommer till läkarn.

Har även fått några knölar på smalbenet som jag inte vet vad dom kommer ifrån har emellan åt ganska ont i benent, börjar även få samma smärta i andra benet men ännu inga knölar.

Här är visst bara tråkigheter men man har något ljust att se fram emot vi har hyrt en stuga till sommaren, det har vi haft förut och jag hoppas inget händer så vi kommer iväg.Stuga vi har hyrt i danmark.

Här följer några bilder på goa Ludvig.Här äter han upp sina strumpor.Ludvig har ätit gröt han blir ganska så grann.


Ledig!!!!

Fick inget besked igår om röngen får vänta i 7-10 dagar om det inte skulle vara något allvarligt för då hör dom av sig snabbare, så får hoppas att jag får vänta med svar tills jag kommer till läkarn den 28 mars.

Är ledig idag också men igår var ju inte mycket med min lediga dag. Idag har jag röjt i garderober det kan behövas emellanåt har jag märk det åker in saker som man har tänkt spara men sen åker det i tippen iallfall.

Idag blir det även gymmet det är så skönt att komma iväg och röra på sig. Sen blir det säkert promenad i det fina vädert, är så skönt maken slutar tidigt för en gångs skull. På morgonen var det kallt -7,4 inte vad man vill ha nu när man längtar till våren men vinter vill inte vara slut ännu som jag hoppats på.

Imorgon jobbar jag hemma med mina dagbarn då ska vi besöka flygvapensmuset där vi ska få en visning, det blir nog kul för barnen får så om dom små orkar hela tiden. Vi ska vara där 9:30-11.00 och småttingarna kan ju ha lite spring i  benen.

På torsdag så blir det begraving så då har jag tagit semester. Det är dottens svärmor som lämnade oss oväntat hon hade ju så många år kvar att leva, men livet är många gånger orättvist tycker jag.
Det blir en saknad efter henne vi träffades inte så ofta men saknad blir det ändå. Ludvig kommer ju aldrig att komma ihåg sin älskade farmor och det tycker jag är så tråkigt hon hade verkligen sett fram emot att få barnbarn.

Fredag får jag jobba igen men har en kort dag så det är skönt, nu ska jag ringa och boka stuga inför sommaren.


Skiktröntgen!!!

Idag är det dax för skiktröntgen är nervös inför det. Fick iallafall äta frukost men det var ingen nytta med eftersom det kom upp igen och nu kan jag inte äta mer. Ska nu hoppas jag iallafall få besked om hur magen mår och jag vill inte ha dåliga besked det orkar man inte med, har haft så mycket skit nu en period fler släkt och vänner som lämnat oss på grund av cancer. Ja kommer att medela er när jag fått svar.

I helg blev det nya tapeter i barnbarnets rum det vara en blågrå tapet, sen ska det sättas upp en bård med nallepuh och hans vänner. I lördags så åkte Annica, Ludvig och jag i väg för att handla kläder till begravningen blusar, jumprar och tröjor fanns det lite så där av men byxor fanns inget. Det är så svårt när man ska hitta något då finns det sällan men när man inte behöver då finns det. Men jag får troligen ta mina svarta byxor jag har det är bara det att dom är väldigt stora för mig eftersom jag gått ner en hel del i vikt. Men sen är ju detta med skor trodde maken hade skor men dom har gått sönder så han får ta sina sommarskor om det nu inte är en massa snö då blir det bekymmer.

Lilla Ludvig är idag 4 mån, inte klokt vad tiden har gått fort han börjar bli stor. Han har börjat med smak portioner och det går faktiskt riktigt bra.Här gör vi lite provsmakning av havregrynsgröt.Blev inte så mycket mat utanför.

Älskar mitt underbara barnbarn, säger bara tur han finns. Kram på dig lilleman.

Hmmm

Ja inte har det hänt jätte mycket här hos mig man jobbar, äter och sover.

Har mycket problem med magen så det är rätt jobbigt för tillfället vill helst orka med att jobba, men ibland har man god lust att bara sjukskriva sig. Får springa på toan många gånger om dagen och det kommer efter alltid efter att jag ätit så inte blir det någon näring att få i kroppen. Ska ringa upp och kolla om jag ska ändra min kost .  Jag ska göra min skiktröngen den 14 mars och sen får jag se hur det blir. Det är tur man har lilla Ludvig som kan liva upp livet.

Igår fick jag jag höra att lilla Ludvig hade feber stackars lilleman, han hostade väldigt mycket när vi var där i helgen så förkyld är han kan vara därför han fått feber.

Min make och dotterns kille var med i helgen och spaklade väggarna i Ludvig sovrum, det ska tapetseras om. Så nu i helgen ska vi dit för att tapetsera, rummet var innan en vit tapet nu kommer det att gå i gråblå färg. Nej har inte mycket mer för tillfället.Lilla Ludvig älskar sin bamse pratar och äter gärna på den.


RSS 2.0