Glad Påsk!!!

Önskar alla mina vänner en riktigt glad påsk!
 

Påsk!

Ja snart är det påsk och det ska bli skönt med lite ledighet, känner att jag behöver det.
Vad ska ni kära vänner hitta på under påsken?
 
Under fredagen ska vi få hjälp med att riva ner vårat kakel och bänkskivor som ska bort,  Butiken har fått hem våra nya skivor så nu gäller det bara att killen som ska sätta dit det har tid snart. För vi har redan bokat tid med dom som ska sätt upp kaklet. Får visa lite bilder sen när det är klart.
 
Just nu så är inte det så bra med varken leder eller magen ska nog försöka få konakt med med min läkare för magen. Mina leder har jag fått en tid för men ser ut som jag måste ändra den.
 
Imorgon så ska jag och min kollega ta en påskrunda med våra underbara dagbarn, vi brukar alltid äta påsklunch efteråt men den åt vi i går istället. 
 
Mina underbara barnbarn,
 

Sol!

Härligt med lite sol. Förstår snart om ni ger upp på min blogg men jag har så väldigt ont i mina fingrar så har svårt att skriva, men ska försöka ta några rader och lägga ut lite bilder.
Det har varit barndop och Linus var helt otrolig han pratade med prästen så härligt.
Så nu har även Linus fått sitt namn.
Igår så var jag barnvakt åt mina underbara barnbarn, tänkt jag trodde inte jag skulle bli så här längtan efter dom. Men som dom säger det är livets efterätt.
 
Ludvig tyckte jag kunde sätta Linus i barnstolen så kunde han och jag gå ut i snön, men jag sa vi kan ju inte lämna Linus själv då svarar han att han kan leka.
Ludvig hade inte tid med att kolla men Linus ville gärna ta kameran.
 
Idag blev det en tur till gymmet och det gick bra tills lederna började sprängvärka så nu blir det lite panodil och vila.
Eftermiddagen får det bli en långpromenad i solen inte ofta man får se den så får njuta av den. Ha en trevligt helg mina vänner. Jag ska försöka bättre mig.

RSS 2.0