Gott Nytt År!!!!

Har inte hänt så mycket under denna vecka då man jobbat. Men har haft väldigt mysigt med alla barnen och mycket skratt har det varit. 

Idag så kommer lilla barnbarnet hem och fira nyår med oss det ska bli mysigt.

Får åter komma efter nyår med ett bättre inlägg och visa upp våra julklappar.

Gott Nytt År på er alla mina vänner!!!!!Dax för jobb igen!!!

Julen har varit toppen fick lite mycket i julklapp av våra barn. Lägger upp bilder nästa gång vad vi fått.

Ja idag gick man igång och jobbade igen skulle haft 6 barn enligt schemat men det blev 7 barn eller det kom bara 6 barn iallfall eftersom det var skift byte på ett barn så fick han åka till mamma direkt på morgonen. Har inget av mina egna dagbarn men det har gått jätte bra idag.

Vi tog oss ut en sväng idag trots kyla -10 var det men var inte ute mer än 30min barnen frös det var råkallt ute.

Hemma hos ena dottern har dom åkt på feber och halsont det är inte bra hoppas bara inte vår lilleman blir sjuk, räcker med att han blivet förkyld.

I lördags så var vi hemma hos mina föräldrar ena dottern och hennes kille var med, fick då träffa mina syskon vilket inte hör till vardagen tråkigt att man nästa bara träffas vi stora tillställningar.

Söndagen då var vi hemma och tog det lungt, nej det var vi inte jag var ju tvungen att köpa en ny jobbjacka så det blev att ge sig ut på rean. Det var mycket folk men inte mycket rea fanns det inte men hittade en jacka till slut. Vill ju inte köpa en jacka för flera tusen eftersom dom inte håller mer än ett par år.Det här är min nya jacka hoppas bara nu att det kan stå emot kylan, men har testa den idag och jag frös inte då iallfall.

Nej det är väl dax att ge sig av till affären så man kommer hem innan maken står i dörren.

God Jul!!!!

Önskar er alla mina vänner en riktigt bra jul!!! Har inte orken att skriva just nu men återkommer lite senare.


Snart jul!!!

Ja det var ett tag sen jag skrev har liksom inte tiden riktigt eller vad ska jag skylla på????

Inte så mycket som hänt sen jag skrev sist, bara att barnbarnet växer det går så himla fort. Skönt för lilla Ludvig att slippa sina magsmärtor.

Igår så var jag på sjukhuset för min hals, den såg riktigt fin ut sa läkarn men inte helt läkt. Så sång och läsning får jag vara försiktig med ännu. Skulle jag bli hes igen så måste jag sjukskriva mig sa läkarn åt mig och vara helt tyst, annars kommer jag att förstöra rösten helt.

Tog sen en sväng ner till stan för att handla lite julklappar till dagbarn och barnbarn det var dom julklapparna som var kvar. Sen blev det frissan på eftermiddagen så nu är det också klart behöver inte höra från maken att jag har mycket utväxt, lustigt att han sett det dom brukar ju inte tänka på det.

Idag så har vi studiedag inte så roligt att den så här nära jul men så är det iallfall planerat. Chefen skulle bjuda på smörgåstårta så vi slapp ge oss iväg för att fixa men mat. Vi ska ha lite utvärdering och sen planering.

Idag är det kallt och ännu kallare skulle det bli orkar inte med det här med vinter, vill helst lämna sverige och åka till något varmare. Men det är ju inte bara att lämna allt och åka man har ju ett jobba att sköta.

Då var det dax att ge sig av i kyla ha en nbra dag alla mina vänner.


Mys!!!!

Igår så fick jag ha ca 1 timmes mys med barnbarnet själv sen kom morfar hem och vill också mysa.
Det blev en promenad var lite oroliga att han skulle vakna och skulle ha mat men han sov så snällt i sin vagn. När vi kom vaknade han och ville ha mat, det tog tid att värma maten men han höll sig rätt lugn. Sen gick det fort med att äta, andra gången då det var dax för mat var det panik han skrek så man trodde aldrig han fått mat förut. Då när jag matade efter han rapat emellan tog han flaskan igen började prata och mjölken rann ner ut så där var han full av mjölk men vad gör det han var nöjd. Mormors gullungen saknar honom, känna hans doft och värme det är något extra.

Idag ska vi ha lucia får väl se hur det blir dom små är ju helskön när dom sjunger med,men tror inte dom kommer att vara med när dom ska sjunga utan dom rusar säkert till mamma och pappa. Men man får hoppas att dom är med för dom har lärt sig sångerna bra, men våra barn vill inte bara sjunga luciasånger.

Dagen blir att jobba 3 timmar och sen har jag 2 heldagar att jobba efter det är man ledig 4dar. Det ska bli skönt har ju lite att göra innan jul. Men Måndagen är det ganska så fullbokat ska först till sjukhuset med min heshet den är så gott som borta men måste ändå kolla så det ser bra ut i halsen, Har sen lite tid på stan för att inhandla lite julklappar till hoppas då bli färdig. Eftermiddagen blir det frissan och det tar nog några timmar ska bli skönt att bli av med min utväxt och maken slipper påpeka det varje dag.

Ja det var några rader från mig.
Här är mitt underbara barnbarn, vill inte vara med på kort i dessa kläder.


Trött!!!

Blir så trött på mag/tarmkliniken har väntat hela dagen att dom skulle ringa upp men inte ringer dom. Har fått problem när jag började med den nya medicinen, tog egna beslut och slutade för man vill ju inte blir sämre än man är. Ska dit imorgon för provtagning kan ju alltid skutta in till läkarn och fråga varför han inte hör av sig.

Ja nu har kylan slagit till man såg hur tempraturen dalade neråt just nu så visar termometern på
-9,5, så imorgonbitte blir nog väldigt kallt.

Får se om det blir fönsterbyte här, vi får ju fönster från  försvaret eftersom det ska vara ljudisolerade fönster så vi ska slippa bullret. Vi sa först nej till det eftersom man hört så mycket som hänt, men igår kom ett brev därifrån att dom ville ha våran underskrivt då tänkte vi till. Våra fönster är ju inte heller i bästa gasen börjat läcka ut så det skulle ändå behövas nya om några år.


I morgon ska vi ha nobelmiddag för dagbarnen, det ska bli roligt det är andra gången vi har det barnen tycker det är så mysigt, det blir 3-rätters.

På Tisdag ska jag vara barnvakt åt mitt älskade barnbarn det ser jag fram emot jätte mycket får mysa bara han och jag. Han är nu 3 veckor gamal och visst har han växt men det är ju det dom ska och Annica har mycket mat så han får äta sig riktigt mätt.

Nej nu är det dax att tömma min pipande torktumlare. Kram på alla mina vänner.Längtar åter hit till värmen och solen.Fotografering!!!

Idag har vi haft fotografen på jobbet får väl se om vi fastnade på bilderna.

Här snöa det igen vilket inte alls är roligt och till Torsdag ska det bli kallt igen usch för denna vinter.

Ihelgen hade vi besök från västergötland så helgen gick väldigt fort. Men det mest underbara var att jag fick träffa mitt barnbarn både lördag och söndag.

Ilördags hade vi en person hemma som fått besked om att hon hade cancer i bukspottköteln och det finns inget att göra, idag fick hon åka in till sjukhuset hade feber och frossa blev inlagd dom ska har stt in antibiotika och sen blir det cellgifter. Får väl se hur länge vi har henne vid livet.

Hade även besök av yngsta dottern var länge sen hon var hemma, men vet att hon jobbar vanann helg så det är lite tufft, men brukar träffas på gymmet på lördagarna.

Idag blev det en sväng till stan för att titta efter julklappar så har inhandlat till Ludvig det är lättast att hitta till honom. Men måste ge mig ut till Tornby för inhandling av de övriga julklapparna.

Nej nu ska det bli lite kvällsmat och sen tv.

Ledig dag!

Ja då har man ledig dag idag det är skönt med sådana ibland, jag älskar mitt jobb men känner att jag inte riktigt hinner med så ledig dag inte helt fel.

Har inte orkar blogg så mycket det har hänt så mycket här saker som förändrar vardagen. Har nu 2st nära som har fått cancer och vet aldrig hur lång tid dom har det kan gå fort den ena fått cancer i levern den andra bukspottsköteln.
Klart en känner  lite oro över min sjukdom också vet ju att den kan leda till cancer men var på sjukhuset i Tisdags. Då var det inte bara min läkare utan också en från kirugen det pratats så mycket om fram och tillbaka om  att jag ska göra en operation. Men enligt kirurgen så är det inte bara att kapa min tarm jag kommer troligen inte bli bättre och inte få bli av med mina mediciner så var är då tanke bakom det här ska jag vara en försökskanin det känns som det. Men har nu fått nya mediciner igen ska prova det och i slutet på Januari ska jag träffa min ordinarie läkare. Sen om ca 6 mån ska jag träffa kirugen igen, se hur läget är då skulle det vara som nu läget så kan det bli en operation.

Idag ska får vi gäster ifrån Falköping svärmor och henne man kommer upp , dom ska ta tåget hit får väl se hur tågen går idag. Det har ju varit lite trassel men tågen. Sen kommer min lille bror på besök han har inte varit här på flera år. Han skulle hälsat på hos dottern men hon skulle ha en klasskamrat dit idag så det passade inte så bra. Så då tänkte jag att jag kunde slå en signal till honom att jag fanns hemma.

Imorgon så blir det gymmet på förmiddagen och sen hem för lite mat. Sen blir det att åka till barnbarnet det jag längtat efterså hemskt mycket ha inte sett honom på drygt en vecka så nu längar mormor till honom goa Ludvig.

Ja det var lite om vad som kommer att ske de närmaste dagarna.
Ja snart ser det ut så här igen om det inte slutar snöa.
Längtar till varmt och soligt väder istället.


RSS 2.0