Kallt och mörkt!!!

Usch denna kyla och mörker, det är så kallt och mörkt är det när man vaknar och när man slutar är det mörkt.

Som ni vet har jag en tarmsjukdom, trodde allt skulle vara bra nu när jag fått remicade. Men min läkare ringde mig här om veckan och sa så här kan du inte fortsätta det måste bli en op och det var ju inte vad jag tänkt mig, tycker jag mått så bra när jag fått min remicade. Vet inte om läkarn tycker att medicnin är lite dyr, men jag mår ju bra några veckor efter jag fått den. Ska nu ta och bestämma mig till den 30nov då vill han veta om jag går med på en op. Det är ju något att tänka på kommer jag att bli helt återställd eller ska mina problem forsätta????


Har gått med heshet i drygt 4 veckor vet inte varför det inte vill släppa, blir ofta hes när hösten kommer men det brukar vara en vecka och sen är det över. Så på fredag går jag tillbaka till läkarn och ser vad dom nu kan erbjuda orkar inte med att gå så här.

Nej nu måste jag fixa till mig för mina underbara dagbarn är snart här. Tyvärr blir det inga semesterbilder idag tar det en annan dag har inga bilder inlagda i datorn för tillfället. Men jag återkommer med fler bilder. Kram


Mörkt ute!!!!

Idag fick jag lite längre sovmorgon skulle börjat kl 6 men kom inga barn till lokalen förän kl 6:30. Imorgon måste jag hjälpa dagis med att jobba 2 timmar på min lediga dag och det är jag inte så glad åt. Men usch vad mrökt det är på kvällarna och morgonen är ju också så mörkt.

Helgen försvann väldigt fort men blir så när man har lite att göra under helgen, lördagen blev det först träning och sen handlade vi. När vi kom hem var vi så hungriga så maten kom snabbt igång efter det lite tv tittande, en långpromenad och sen hårklippningen, ja det var den dagen det.

På söndagen blev det är morgon promenad, Annica kom hem till oss vi halv tolv strax efter blev det lite mat rökt fläskfile och potatis.

Längtar så tillbaka till vår semester skulle inte ha något emot att ge sig av från denna kyla.

Här följer några bilder från det varma landet spanien.
Blommor måste man ta på.
Apelsinerna var jätte goda.
Gamla staden fanns kvar.

Ja det var några rader från mig får se om jag orkar lite mer i morgon är trött.

Jobba!!!

Godmorgon!!!! Ja nu är man tillbaka igen dax att börja jobba igen det ska nog gå bra.

Tänkte jag skulle forsätta lägga ut lite bilder från vår resa som jag längtar tillbaka till, det är ju så kallt här vi hade minusgrader imorse.Här hade vi lite bussfikat det var alltid uppskattat av alla.Kanske var bussen min????Här gick vi upp för ett berg inte långt från hotellet och fick se mycket fint.Olika kaktusar växte över allt.Här är standen där vi badade på.
Här staden Lloret bakom mig, där var jobbigt att gå spanska butiker var inga problem men dom andra usch.Pool hade vi på hotellet men brr den var inte så varm 21 grader men tog ändå ett dopp i den. Havet var varmare.Bubbelpoolen var jätte skön att bada i.Lekpark fanns det också.
Om man ville spela golf kunde man göra det. Även tennisplan, fotbollsplan och bordtennis fanns även på hotellets område.

Nej nu hinner jag inte mer för idag får fortsätta någon annan dag men ni får ha det så bra tills dess. kram

Hemma!!!!

Hej på er alla mina vänner!!!!  Nu har man kommit hem efter 2 veckor i Spanien. Vi har solat badat och tittat på mycket fint. Men inte kul att komma hem till regn och kyla längtar då tillbaks till värmen hade mellan 20-27 grader och vattnet jätte skönt.

Vi åket på en bussresa som startade från Skara men vi hoppade på i Falköping där jag har svärmor som bor så vi fick ställa bilen där. Resan ner till Spanien tog 3 dar och sen var vi där i 8 hela nätter och sen 3 dar hem igen. Att åka buss kan vara jobbigt men det här bussbolaget stannade många gånger under resan ner vi åkte ca 2 timmar och sen var det rast så man fick sträcka på benen, lite kaffe och toabesök så det gick riktigt bra. Ja hade ju problem med ryggen innan jag åkte så jag besökt naprapaten och det var ju tur för sen har ryggen varit rikitigt skaplig.

Tänkt jag skulle visa några bilder av resa för er.

Först natten blev det i Lybeck ett lite familjehotell.Andra natten blev det i Frankrike.Tog oss en promenad i Frankrike och hittade denna fina målning.Här är vårat hotell i Spanien.Hade inte långt till standen det var bara 50 meter till medelhavet som vi badat mycket i.

Ja det var några rader från mig kommer att berätta mer för er en annan dag. Kram
RSS 2.0