Dålig stil!

Vilken dålig stil av mig att inte blogga har så många fina bilder i kameran så borde inte ha något att skylla på. Men har inte riktigt haft orken att blogga har sovit urdåligt min astman är inte alls bra, men nu har jag börjat med en kortisonkur. Vi helst inte använda kortison eftersom jag går in i depretion då men hoppas det går bra ska ta kuren i 10 dagar.
 
Igår så var maken och jag i Kisa och firade min far, fick först fika när vi kom blev sen mat och ytterligare en gång fika innan det bar hem. Var mycket trevligt träffade pappas bröder inte ofta man ser dom brukar bli när någon av dom fyller.
 
Nu väntar jag på att mina dagbarn ska komma, får väl se vad som händer under dagen dom har ju varnat för oväder. Ni får ha en bra dag så får jag återkomma med nya bilder inom dom närmaste dagana

Ny vecka!

Åter igen en ny vecka, den här veckan kommer inte bli som dom andra. Linus ska in på operation han skrivs in på sjukhuset idag och imorgon är det dax för han första operation är allt lite nervös. Under den tiden då Linus är på sjukhuset så ska Ludvig vara här hos oss så den här veckan får jag åtta dagbarn, mån,tis är vi på lokalen så Ludvig får nog roligt att leka med nya barn han känner ju dom flesta av barnen för mer än hälften av barnen där är mina dagbarn.
 
Har så himla ont i mina fingrar att det är svårt att skriva har fått en massa sprickor. Har alltid haft en massa sprickor men köpte en jätte bra handkräm som dom rekomenderade mig när jag var på massage och det tog några veckor sen var mina fingrar och händer jätte fina. Men tycker allt att den är lite dyr 319kr för 75ml så köpte den norska handcremen som vissas på reklamen men där gjorde jag bort mig så nu är det dax igen för en massa sprickor så får återgå att använda den dyra igen och hoppas snart att mina sprickor är läkta.
 
Hade mina käraste hemma igår jag bjöd på fisksoppa och sen dom som inte äter soppa fick lax. Tror att dom tyckte det var gott man äter ju nästa jämt kött ett kyckling kan vara gott med annat ibland. Tar nu en paus några dagar och ser om mina fingrar kan bli bättre ni får ha det så bra tills dess.

Fredag!

Ja då har det äntligen blivet fredag som jag längtat, vet inte varför men jag behöver få ta igen mig lite känner jag.
Helgen ska vi bara ta det lugnt får se om det kommer några mat gäster eller inte.
 
På Måndag kommer Ludvig till oss han ska vara här medans Linus är på sjukhuset, så mån och tis är jag på lokalen och då får Ludvig vara med också. Dagbarnen har tjatat ett antal dagar på mig och undrat när Ludvig kommer.
 
Mår lite bättre nu än jag gjorde här om dagen, vet vad det var har haft näsblod i 2 dagar så jag vart väldigt yr. Jag kunde inte spinga på bandet på gymmet och inte var träningen densamma. Dagen efter fick jag också näsblod efter det så har jag mått mycket bättre det var väl något som var tvungent att komma ut. När jag får näsblod så har jag svårt att få stopp på det det kan blöda i mellan 10-30 min så man blir väldigt trött efteråt. Ska försöka ta mig ner till vårdcentalen någon dag och ta ett extra blodtyck så det inte gått åt fel håll.
 
 

Inget vidare!

Ibland blir det inte som man tänkt sig mycket kan hända under en mycket kort tid. För tillfället mår jag inget vidare måste nog ta och kolla blodtrycket en extra gång.
 
Har varit rätt dålig med bloggandet men ibland så orkar jag inte sätta mig och skriva och mycket annat kommer emellan,men ska försöka bli bättre.
 
Här i Linköping har vi åter fått en massa snö och det var inget jag ville ha men tyvärr kunde jag inte stoppa det. Igår blåste det och snöa så jag tog ut dom större barnen dom mindre fick vara inne med min kollega. Man ser ju inte var på gården det är halt eftersom det ligger snö över och många utav det små från dagis ramlade och slog sig, dom hämtade sen en massa grus men hjälpte inte så jätte mycket utan det rann av.
 
Idag jobbar jag hemma ska försöka och ta mig ut en liten stund för sitta inne en hel dag är inte min stil.
 
 

Snart!

Ja nu är snart första veckan gjord och än så länge har allt gått bra, men visst längtar jag till helgen.
Nu i helgen så ska alla julsaker ner känns lite tråkigt för visst lyser det upp så mycket med grannen och advenstakarna.
 
Igår blev det en tur till gymmet kom ganska sen trodde det skulle vara fullt men det var rätt lugnt. Fick bli 5km på bandet försöker springa det varje gång jag är på gymmet. Känns alltid så skönt när man tränat ställa sig i duschen och veta att man har gjort lite nyttigt.
 
Igår kväll så sent som efter kl 18 ringde min läkare, han hade fått mina provsvar. Levaxin slapp jag börja med igen och det är ju skönt, blodtrycket tyckte han var för högt än framför allt undertrycket så det fick bli att öka medicinen. Ska sen åter och ta ett nytt blodtryck om 4-5 veckor igen och då hoppades han att det skulle vara bättre.
 
Idag är det första gången på det här året som dagbarnen kommer hem till mig, det blir tyvärr bara idag för imorgon är vi på lokalen igen. En del av barnen vill inte vara på lokalen dom trivs bäst i mindre grupp. Idag ska vi ta oss ner till skolan så det blir en bit att gå för mina småttingar har börjat med att dom får gå så mycket som möjligt eftersom till hösten eller tidigare kommer det säkert in nya barn och det lär bli vagnsbarn. Nu tror jag snart att det ringer på dörren.

Åter igen!

Ja då var man åter igen till vardagen en lång ledighet, igår hade vi studiedag och varför ska man ha det egentiligen när det inte ger något. Vi fick igår planera inför våren men det hade vi redan gjort sen skulle vi utvärdera föra årets redovisning. Vi är två stycken och vi har lika värderingar så allt går mycket snabbt. Tycker att studiedagarn bör ge lite mer än vad dom gör tråkigt när man ska berätta för föräldrarna vad vi gjort.
 
Idag ska jag får träffa nästan alla dagbarn en kille är tyvärr borta familjen har åkt hem till Kina en månad. Men annars får jag åter se alla om nu ingen är sjuk vill säga.
 
Snart är det även dax för Linus första operation man är allt lite nervös tycket inte om att dom ska söva en så liten. Under tiden på Linus, Annica och Johan är på sjukhuset så ska Ludvig vara hos oss, ringde och kollade med chefen om det var okej att han var med mig på jobbet. Det var helt ok men försäkringarna gällde inte och det förstår jag eftersom han inte tillhör mitt område. Annica sa att han är ju försäkrat ändå, men hoppas verkligen att inget ska hända.  Längtar faktiskt efter att får ha grabben hos oss.
 
Idag och imorgon har min kollega tagit semester så jag får in vikarie inte min gamla kollega som jag hade hoppats på, men som tur är så vet jag vem som kommer till mig hon har varit hos oss förut så barnen känner henne väl.
 

Nytt år ny start!

Då gör vi ett nytt försök att blogga har haft lite mycket just nu så tiden har inte räckt till till bloggen. Julen var trevlig hade barnen med deras respektive och barnbarn hemma.
Trodde att Ludvig skulle vara rädd för tomten men det gick jätte bra.
Tomten var snäll tyckte Ludvig han kom ju med en massa paket.
 
Nyårsafton var vi hemma hos Annica, Johan, Ludvig och Linus fick mycket god mat här följer några bilder.
Det här är förätten, det var smördegsplattor fyld med västerbottenost och lite köttfärs mycket gott.
Varmrätten var också jätte god fläskfile med ädelostsås och sallad också mycket gott.
Efterätten var väldigt god den också men kunde varit lite mjukare med fudgen, men som Annica sa första gången följer man alltid recepten. Men det var annars jätte god. Så här såg min bit ut men maken tyckte inte den såg lika god ut som hans så här kommer en bild från hans.
Tror ni ser skillnaden.
Tog några bilder på grabbarna också.
 Båda två somnade en stund.
Det var några rader och bilder från mig. Önskar er en god fortsättning på det nya året!

RSS 2.0