Magsjuk!

Då har man haft magsjuka också det har inte hänt mig på flera år. Men hade ett dagbarn som redan från morgonen då hon kom att hon hade ont i magen pappan sa att hon inte hade ätit något så kanske inte så lustigt med magvärk.  Hon åt sin smörgås och inget mer klagande för vi skulle gå ut med då gick hon på toan och det kändes bättre sa hon. När vi kom hem klagade hon åter att hon hade så ont, fick i sig mat och strax därefter så sprang hon flera gånger och då säger hon att det rinner som vatten okej tänkte jag tittade på klockan hon skulle hem om 15min ingen ide att ringa, men jag sa att hon inte fick komma dagen därpå. När jag slutat jobbet vid 17.15 så åkte vi iväg till gymmet väl framme och jag går ut ur bilen känner jag att jag börjar må illa nej tänkte jag inte magsjuka tack. Jodå när vi kom hem satte det igång ordentligt det var bara att ringa runt till kollegan och föräldrar om att jag inte jobbade dagen efter. Är nu iallfall på benen men magen är inte okej efteråt det brukar ta några veckor innan jag blir bara, sen var jag inte helt okej med min ulcerös colit innan jag åkte på magsjuka. Men ringde 1177 idag och fick besked om att jag inte var smittsam iallfall men kunde ta sin tid när man har tarmsjukdommar.
 
Två dagar i rad har jag nu varit ute på tomten klippt ner buskar och räfsat upp gamlat löv, så nu ska jag bara ta det lugnt resten av den här helgen som snart är slut tyvärr.
 
 

Varför?

Igår fick jag ett samtal från min läkare. Jag har ju gått med en bandspelare i ett dygn. där såg dom mina trippel slag en hel del gånger under detta dygn. Där märkte dom att mina ena hjärtklaff inte hänger med själv vet jag inte så mycket vad det handlar om. Men jag ska gå igenom en ultraljud och se hur det ser ut om jag måste gå igenom en operation läkarn sa det är bättre och vänta och se vad det visar. Därför går jag inte ut med det på fb har ju en hel del släkt där och allt behöver dom inte veta.
 
När jag fick samtalet så var det som om allt bara rasade inte en sak till tänkte jag orkar inte mer. Tycker jag har det så pass jobbigt nu med min mage och mina leder och så detta också. Inte nog med det astman har börjat märkas en hel det det är vår i luften och det har den allt känt av så en hel del extra medicin så håller jag den i en bra nivå.
 
Nog om sjukdommar inget roligt ämne. Härligt att våren kommit, maken och jag slutade tidigt igår skönt tog oss en promenad i det härliga vädret. Vi fick se en massa blåsippor så nu har dom exploderat snart kommer nog även vitsipporna. Tror att alla blommor kommer med storm steg och sen är det perioden över jag tycker annars att våren kan vara fin. Våran häck som brukar vara i full blom sitter forfarande fast i is så den har inte en chans till att resa på sig än, så den kommer nog att bli sen i år men det gör inget.

Äntligen!

Nu så har vi äntligen fått lite ordning på köket. Jag känner mig inte helt klar ännu men får nöja mig så länge.
Så nu tänkte jag att här följer ett par bilder på köket.
 
Nu får se hur det ser ut iallfall.
 

Helgen!

Nu i helgen kommer jag att lägga ut bilder på köket, hinner inte innan. Men vi är jätte nöjd med kaklet och bänkskivorna. Men när man väl har börjat renovera är det svårt att sluta men vi har bestämt oss för att lugna ner oss. Vi har ju även varit och köpt nya mattor till vardagsrummet och ska även köpa en till allrummet också, den mattan i allrummet går inte att damsuga så där måste jag ha en ny.
 
Idag så är det torsdag dagbarnen och jag går som vanligt till sagostunden. På eftermiddagen hoppas jag vi kan gå till lekparken, igår ville inte barnen vara ute så länge dom tyckte det blåst väldigt kallt och det gjorde det faktiskt men skönt att ändå gå ut en sväng.
 
 

Köket!

Nu har det hänt lite med vårt kök imorgon kommer det att bli klart. Tänkte jag kunde lägga ut några bilder så ni får se hur det blivet nu.
 
Så här såg köket ut igår när jag kom hem från jobbet.
Under dagen så har det hänt ganska mycket tycker vi.
Kommer att lägga ut lite fler bilden när köket är helt klart.
 
 
 

Fredag!!!

 
Fredag härligt ledig några dagar. Tråkigt bara att maken jobbar hela helgen. Men jag har lite att styra med. Just nu håller vi på att renovera lite i köket nya bänkskivor och nytt kakel. Vi har nu fått dit våra bänkskivor som är granit tunga som attan, så nu väntar vi på att dom ska komma och spakla och sätta dit kaklet hoppas på att allt ska vara klart till näst helg.
 
Så här såg vårat gamla kakel ut.
Då var det kaklet borta. Vi har ännu inget nytt uppsatt med dom har bytt ut gipsskivor eftersom det gick sönder väldigt mycket.
Nya gipsskivor där det behövdes.
Det här är gamla skivorna på.
Här ligger nya granitskivan på. Har inte torkat av den ännu så man ser inte lystern i den ännu
Ja som sagt ännu inte allt klart men kommer nog bli jätte fint bara det blir klart. Får lägga ut bilder när allt är klart.
Här följer några bilder från påsken med barnbarnen.
Lite förstor flaska.
 
Visst är jag söt!
Lyser bara bus i Ludvigs ögon.
Han älskar att mysa med fötter tokern.
Den här apparaten bar jag på mig i ett dygn, blev ingen sömn mycket sladdar att hålla reda på.
Det var några rader från mig hoppas nu att ni får en jätte bra fredag mina kära vänner.

RSS 2.0