Snurrig!!!!

Hejsan!!!! Ja då har man ledigt idag men det verkar bli fullt upp ändå.
Vaknade imorse att jag var snurrig i huvudet höll på att ramla när jag skulle upp på toan hade ett sånt här anfall i helgen också när Mikael och jag var ute på en promenad, ska ju till vc idag för akupunktur får ta en sväng till distriktsköterskan så hon kollar mitt blodtryck är det normalt får jag nog söka läkare, för imorgon ska man ju hand om mina kära goa dagbarn, vi ska ha lite mys på eftermiddagen efter som det sedan är påsk och då blir det långledigt från mina dagbarn och ett av dom ska vara borta hela nästa vecka.

Härligt idag skiner solen här i Linköping det fick man inte se igår utan då var det regn och mulet hela dagen. Men skönt när solen är här när man är ledig.

Idag hade jag tänkt åka träna får väl se hur dagen blir för åker inte och tränar om jag inte mår bra.

Har ännu inte handlat några påskägg till mina stora barn det måste ju också inköpas men dom kommer ju inte förän på måndag så jag hinner nog det i helgen.

Mina man och jag ska försöka baka lite nu när vi är lediga för jag ockar inte med att baka när jag är ledig känner att kroppen är för trött vet inte varför men å andra sidan så har jag ju långa dagar och sen när man är ledig så måste man nog ta det lite lungt.

Nu ska här fixas lite innan det är dax för vc ha en jätte bra dag. Kram Susanne


Träna!!!!

Godmorgon!!! Ja i dag är det äntligen lördag och vi får åka till gymmet det  ser man fram emot varje vecka.

Vad har har hänt här då jag man har ju mest jobbat men lite annat har det varit. Onsdagskvällen var jag på p-möte  det var bara en timme fick lite info om nya barn jag var den ende som inte fick nya barn till hösten, chefen tyckte inte jag var behov av det har ju 6 dagbarn kvar i höst så jag blev jätte glad över att inte få mer barn. Hade vi haft förra chefen hade hon satt in barn till mig för sådan var hon.

På torsdags kvällen åter borta min man fick sitta själv 2 kvällar vilket han inte tycket det var så roligt, vi hade hazard med våra gamla dagmammor det var dom som bjöd in oss och sen vårat grann dagis hade en trevlig kväll men var trött eftersom jag hade börjat tidigt och skulle sen upp på morgonen igen så inte blev det så sent var hemma innan 22, fick ihop 4 saker kommer bilder.

Påskäggen inhandlade ochb klara till alla 7 dagbarn köpte färdiga men inte till dom små för upptäckte att det var tuggummi i dom så jag köpt godis som jag vet dom äter istället.

Påsken så jobbar kära vänner så det blir att sitta själva men annandagen kommer dom hem på lite mat får ta lite påskmat då. Tycker inte påsken är så märkvärdig men man har ju långledigt iallafall eller ja inte alla då.

Nej nu ska jag föra över lite bilder till min externa hårddisk vet inte om det är fel på min dator barnen upptäckte något när dom var hemma. Ha en jätte härlig lördag. Kram Susanne




Här är min hazard saker som jag vann.



Här har vi barnens påskägg.

Mulet!!!!

Godmorgon!!!! Ja nu är det Tisdag och det är dax att gå till jobbet. Var ledig igår men nu får jag vänta tills helgen.

Idag har vi jätte mulet väder ingen sol kommer nog fram idag men kanske vi får se regn. Okej heller regn än snö för jag är så himla trött på denna snö.

Var på stan i går och köpte present till ett av mina dagbarn hon fyller inte för än i mitten av april men tycker det är skönt att ha det hemma. Sen köpte jag mig ett par mysbyxor det är så skönt att hoppa när man slutat jobba.

Efter stan så blev att ta sig till gymmet, det tar ca 20 min att gå dig från stan så det är inte så långt Mikael hade min väska i bilen så jag slapp att släppa den iallfall, väl inne på gymmet fick jag tag på ett band så det blev att spring 4 km innan jag var tvungen att hoppa av för det var kö till banden. Det är alltid så mycket folk på gymmet är lite jobbigt spelar nästan ingen roll när man kommer men det ska ju öppnas ett gym till i höst och det är ju bra.

Blev även en tur ut till öb för att köpa lite påskägg till mina dagbarn, det blev 5 ägg eftersom det var massa annat som mina små inte kunde äta så det vart lite annat till dom andra 2. Inte är det billigt att ha 7 dagbarn men alla ska ha lika tycker jag och snål vill jag inte vara.

Idag så gå min brosa igenom en koliskopi undersökning vet inte om han har samma tarmsjukdom som mig, tankar går för jag vet hur jobbigt jag har det med denna undersökning.
Läkarn vill att jag går igenom den igen men jag lite emot det men måste jag så får jag göra det, men han sa sist att vi inte skulle ta den stora utan att dom bara skulle ta den på mottagen och då går dom upp ca 1dm och det är inte lika jobbigt känns gör det.

Nej ska nu ta och diska upp lite efter gårkvällen orkade inte ta det i går kväll. Men ni får ha en jätte bra dag. Kram på alla mina goa vänner!!!!!



Dagbarnets present.





Mina mysbyxor.


     





Dålig!!!!

Hej alla mina vänner!!!! Ja är så himla dålig på att göra uppdateringar på min blogg. Det måste skärpas men ibland händer det inte så mycket.
Glad nyhet kommer jag att berätta om lite senare.

Ifredags skulle jag iväg till akupunkturen vår gata var rena skridskbanan så den tog jag inte utan gick över en hög snödriva och ser när jag kommer nerför att där ligger fullt med hundskit hoppar då över och hamnar på en isfläck och vips där ligger jag ute på gatan, det kommer en bil men hann inte ta mig upp men han stannar och frågar mig hur det gick och det gick ju bra med lite smärta i knät och höft reste jag på mig och fortsatte, efter jag kommit en bit bort så kommer en bil i hög fart hade det varit den som kommit när jag låg på gatan hade jag varit platt.

Lördagen blev det tyvärr ingen träning eftersom det var stängt typiskt när man är ledig då vill man ju träna. Så lördagen blev det en lugn dag tog några promenader i solskenet det var ju varmt och skönt.

Söndagen så skulle vi till Annica och Johan, Johan har ju fyllt år och det var 20 dagar efter vi kunde fira honom men bättre sent än aldrig sägs det ju.
Vi fick rådjursstek, potatis och sås det var jätte gott hon har varit duktig min dotter. Fika blev det ju också god tårta. Allt var jätte gott så när man gick där ifrån vara man proppmätt.

TACK ANNICA OCH JOHAN FÖR GOD MAT OCH FIKA!!!!!

Efteråt så skjutsade vi hem Sandra och Anders och sen blev det att åka runt till lidl, netto, willys och sist coop extra sen bar det hemåt tog oss drygt en timme att åka till alla affärer.

Kvällen blev tvtittande och sen en skön säng som väntade.

Idag så är jag ledig så har bara tänkt ta det lugnt, ska lite senare ner till stan och köpa pressent till mitt dagbarn som snart fyller år och därefter träfffa Mikael på gymmet han har min träningsväska med sig då slapp jag ta den på bussen.

Ska nu på förmiddagen ta fram min goa vän och försöka få bort dessa damråttor som alltid kommer fram fattar inte vart dom kommer ifrån.

Nej nu har jag inte mer att skriva om för denna gång men ha det bra. Kramar till er alla



Den här snögubben gjorde mitt stora dagbarn på nolltid tycker den vart riktigt fin.



Trött!!!!

Dax för lite uppdatering är väldigt dålig på det. Men jag är så himla trött efter jag slutat jobba så orkar inte med att sitta vid dator så mycket hoppas snart få bli lite piggare jag brukar inte var så här trött.

Imorse så hade vi fått snö igen det var ju inte det jag ville ha, dom hade ju tagit bort en massa snö på våran väg och så kommer det mer. Solen kom upp men försvann ganska snabbt igen.


Dagbarnen och jag gick ut för att träffa dom andra barnen och kollegor vi hittade ett ställe där inte snövallarna var stenhårda dom gjorde faktiskt en snögubbe idag.

Imorgon är som vanligt att gå på sagostund hoppas bara det inte kommer mer snö under natten för då orkar jag inte gå iväg, vagnen är tung att dra i snö och jag har så jätte ont i min tennisarmbåge jag tror aldrig jag blir bra i min arm. Jag går ju på akupunktur men det hjälper inte men dom säger att man måste gå ca 8ggr innan man kan märka resultat och jag har varit 5 ggr ska dit på fredag igen.

Igår så hade jag mina föräldrar här och dom hade med sig en gammal klasskamrats föräldrar det var inte igår jag träffade dom. Min klasskamrat har jag kontakt men på face book hon tycker mina föräldrar är guld värda eftersom dom ställer upp på hennes föräldrar.

Ja nu har vi snart påsken här vi ska äta påsklunch med alla dagbarn sen har vi planerat Victorias bröllop vi tänkte vi skulle äta lite go mat då och barnen får klä sig lite fina och sen har vi bjudit in våran chef.

Nej nu ska jag ta och tömma torktummlaren och sen fixa något att äta magen kurrar, tror det får bli lite varma mackor det är ju alltid gott. Ha det bra Kram


Solen!!!

Hej alla  mina vänner!!! Ja nu har solen sköt sig riktigt bra varit framme varje dag och det är ju positivt för då smälter snön bort så vi kan få vår.

Jo jag fick ett glatt besked om att min yngsta dotter fått tillvidare anställning på Velioa och det är jätte kul tycker jag hon trivs där rätt bra.

Våran väg är ingen väg har värre än en kostig kommer väl att förstöra framvagen på bilen om dom inte gör något åt våran stig.

Har inte hänt jätte mycket här denna helg, var och tränade på lördagen som vanligt och mycket folk var det där. Efter det så gick vi till stan skulle fylla på Mikaels mobil, så det blev att jag tittade på ett par mobiler men jag ville vänta så jag kunde fundera på om det skulle bli ett nytt batteri eller mobil.

For sedan hem och väntade på att min dotter skulle ringa hennes kille låg inne för en operation han lades in kl 7:30 och vi fick hämta honom först kl 18:20 så det var en lång dag på sjukhuset men bättre att dom kollar innan dom skickar hem, men Sandra hade inte ätit någon mat så hon var jätte hungrig så det blev pizza för henne den kvällen.

På Söndagen kom vi på att vi skulle handla färdigt till Johan som fyllde den 1/3 men vi ska först dit på Söndagen den 21/3 men nu har vi handlat klart slipper åka på lördag.
Vi passade även hoppa in på telia och kolla lite mobiltel på Ikano och som sagt var det blev en ny mobil min man tyckte jag behövde en jag brukar få ladda mobilen varje dag och vissa dagar 2ggr beror lite på hur många som ringer och sms, men nu behöver jag inte tänka på det vart en  Sony Ericsson 715. Kille på telia fixade så vi fick en massa rabatter på mobilen 700kr, hemtel 100 och breddbandet 300kr i värdecheck så ibland har man tur.



Min mobil, fast jag har en rosa.

Imorgon så är jag ledig då ska jag upp till sjukhuset för ett besök hos min läkare. Ska då prata igenom min medicin Remicade om jag får fortsätta med den eftersom mitt hjärta inte mått så bra jag själv hoppas på att få fortsätta eftersom magen mår så bra. Om jag får fortsätta kommer jag att få ett schema på när jag ska läggas in och få droppet och det är så skönt att få veta annars går man i ovisshet.

Dagen har jag varit på jobbet och det var inte mycket barn vi hade 15st det är många barn sjuka dom ligger i feber och har hosta men snart är nog gruppen åter för det är snart alla barn som haft det men inte vi vuxna, jag har fått hostan.

Nej har inget mer att skriva om just för tillfället, ni får ha en bra kväll. Kram Susanne


Fredag!!!

Godmorgon!!! Idag är det fredag helt underbart ledig några dagar det behövs är jätte trött.
Snart är det dax att gå på Akupunktur inte för att jag märkt att det hjälpt mig men dom ville testa några gånger till för att sen göra en bedömning.

Idag jobbar jag på lokalen får väl se hur mycket barn som kommer idag vi har haft mycket sjuk, barnen får hög feber och hosta två  av mina dagbarn har legat sjuka hela veckan febern vill inte ge sig.

Igår var jag på datautbildning det tog inte långtid men inte hängde man med heller så fort som det gick vi fick läsa vidare i vår papper kul tänkte jag när ska man hinna med att läsa och sätta sig vi datorn på jobbet vi har ju ingen rast som dagis har. Men det får väl lösa sig.

Nej nu måste jag rusa så jag inte kommer försent det är ju så himla halt ute så får gå lite tidgare så jag inte ramlar.

Kram


Slut!!!

Godmorgon!!! Ja nu är alla mina 4 dagars ledighet slut, vet inte när man får så bra igen. Jo påsken blir 4 dagar det är skönt att se fram emot.

Idag blir det inte så många barn för mig har 2 lediga och 1barn är sjukt så det blir bara 4 barn idag. En av den går hem ca 13:30 och nästa 14 då har jag bara 2 kvar till 17.30 så i det blir lite mjukstart, men det kan vara skönt eftersom vi ska lägga schema under eftermiddagen.

Solen har lyst varje dag helt underbart och den verkar komma även idag. Igår var Sandra här och sydde på sina gardiner nu har hon bara lite kvar på kapperna sen är det helt klart den tar tid att sy så mycket gardniner, Anders kom och hämtade henne då fick han en hemma gjord semla,förra året bakade Anders själv semlor men det blev inte gjort i år.

Nu börjar min mage hitta tillbaka till sitt rätta jag men slutade med penicillinet i måndags men det tar nog några dagar till innan jag är normal imagen hoppas bara jag inte förstört något med medicin.

Nej nu ska jag fixa lite innan barnen kommer så jag säger ha en jätte bra dag. Kram alla mina vänner.


Sol!!!

Godmorgon alla mina vänner!!!! Har varit dålig med min uppdatering, men har inte varit på topp trodde ett tag att jag skulle gå ner mig men nu tror jag på mig själv igen.

Vilket härligt väder vi haft vissa dagar solen har varit framme helt otroligt.
Ja här har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Fredags var jag på vårdcentralen och tog EKG vliket jag inte fick veta vad det visade utan fick vänta på min läkares bedöming och dit ska jag ju inte förän den 16mars så det blir en lång väntan, men jag tror ju hade det varit något allvarligt så hade jag nog hört något.

Idag är det dax för min akupunktur vet inte om jag ska forsätta med det det hjälper ju inte tycker jag smärtorna i armen är värre tycker jag, men jag ska väl ge det ett par gånger till annars slutar jag. Efter jag varit på akupunturen så blir det en resa ner till stan ska möta upp Mikael vid friskis, tränar väl ett tag sen blir att ge sig ut till Tornby ska fixa lite salt och grus till uppfarten för blir det mildväder så kommer vi inte upp med bilen och jag tar mig inte upp med vagn.

Sen måste vi försöka fixa Johans present vi ska ju dit den 21 mars och då är det skönt att ha köpt något innan.

Den här veckan finns det lite att göra på Onsdag så ska vi lägga schema och det måste vi göra undertiden vi har barnen för att våran kvällstid går åt till att gå på datorutbildning HEROMA och det sker på Torsdag då vi skulle ha skrivet schemat. Det är inte lätt att lägga schema när man har en massa barn runt omkring en hela tiden och om dom inte tjatar annars så gör dom det då.

Får se om min syster kommer in till mig på Onsdag kväll det var ett tag sen vi såg, det blir ju inte så ofta man träffas det är ju en 11.5 mil emellan oss.

Nej nu har jag inget mer att skriva om för tillfället men ska försöka uppdatera lite oftare. Ha en bra dag. Kram Susanne




Torsdag!!!

Godmorgon!!! åter en ny arbetsdag. Idag mår jag inget vidare känner mig väldigt ledsen har nog haft lite för mycket omkring mig dom sista dagarna, märker att jag inte är helt på topp efter all kortison man ätit.

Dagen börjar med att som vanligt gå till sagostund med mina dagbarn, det är kallt som bäst att ge lilleman lite medicin innan vi går får väl ta med mig sprayen.

Igår så hade jag mina stora tös hemma en hel dag det är inte så ofta hon är här hela dagen det är alltid så kul när barnen kommer hem. Annica hjälpte mig med en sak på datorn som skulle lämnas in så snart som möjligt. Det är tur när man har någon som är bättre på dator än man är själv.

Nästa vecka får man det riktigt tuff börjar kl 6 och sen är det kvällsmöte 2 kvällar i rad om vi nu inte kan försöka få ett av mötet på dagtid får väl se hur vi ska lösa det. Men det ena möte kan vi inte ändra på för det ska vi ner till skolan för vi ska ha dator utbildning på något som kommun har man ska lägga in sina scheman, semester, kompledig m.m hoppas bara det inte är för krångligt vi har ju haft något som hette DAM men det systemet lade dom ner 1 mars.
Det finns ganska många i vårat område som inte kan dator överhuvudtaget så hur det ska bli för dom vet jag inte.

Ha en bra dag jag hoppas rycka upp mig när mina underbara dagbarn kommer.




Hoppas åter få se denna underbara värmare idag.

Jobba!!!

Godmorgon!!!! Då var det slut på ledigheten, så nu är det några dagar kvar att jobba.

Igår var det så himla härligt väder solen lyste över Linköping men kallt var det. Sandra var här igår och sydde på sina gardiner så nu är det inte mycket kvar att göra, gardinkappa och sen två omtag kvar.

Damsugan fick jobba igår så man fick bort alla dessa råttor som dansade kring benen, kan inte var dom kommer i från.

Idag kommer Annica och Johan hit, Annica har jobbat natten så hon får sova här ett tag får väl se hur det går med 7 vilda dagbarn. Annica ska hjälpa mig med min datoruppgift.

Dagen blir nog som vanligt en sväng ut i kylan och snö sen blir det hem att laga mat kyckling står på listan idag.

Nej nu ska jag äta lite frukost innan huset är fullt av barn. Ha en bra dag Kram Susanne




Här är våran backe som vi har problem men när det töar.

Varför!!!

Idag fyller Johan år så man får säga Grattis!!!!!

Vilket väder vi fått här vräker det ner en massa snö VARFÖR??? jag vill ju inte ha mer. Igår när vi kom hem från Falköping så hade Mikael jätte svårt att få upp bilen på uppfarten han fick gräva bort en massa snö som blivet lös efter mildvädret det var jätte jobbig för honom och idag vet jag inte om han kommer upp överhuvudtaget för på vägen ligger det ca 1dm nysnö och den är inget att leka med.

Idag när jag skulle i väg till akupunkturen så kom jag inte fram pga att en lastbil kört fast på vägen jag fick gå upp i stora driver med snöblev dygnsur inte alls skönt, lastbilchaffören tycke vägen var för dåligt plogad och för smal håller med sa jag.

Ihelgen så var vi i Falköping det första vi möte när vi åkte på morgonen var det här.



Just det bara dimma svårt att se vägen men vi tog oss till Falköping under vägen möte vi även en massa snö.

Får säga att det var inte lika mycket snö i falköping som vi har här i Linköping, men visst smälte det en del under helgen men till ingen nytta när det åter är lika mycket snö igen om inte mer.



På väg hem från Falköping.



Omkring Mullsjö hittade vi detta hus det hade en hel del snö på taket.




Då var vi framme i Jönköping.



Då var man hemma igen, ja då kommer man inte upp med bilen på gatan kan man ju inte stå där är p-förbud.



Här tog jag ut genom fönstret fy vad det yr en massa snö.

Mitt finger har blivet mycket bättre bara på några dagar tur att jag fick antibiotika, bara att magen tagit styrk men det får man ta.



Har fått en ny hud på fingret är rött och gör lite ont men infektionen är iallfall borta och det är så himla skönt.

Nej nu ska jag göra lite mat åt Mikael och mig är vrålhungrig det blir potatismos, porterstek och portersås. Ha en bra dag. Kram


RSS 2.0