Varför!!!!

Fattar inte varför jag inte kan sova på nätterna, känner mig jätte trött och när jag kommer till sängen så blir jag klar vaken. Så på dagarna känner jag bara om denna dag kan ta slut. Har funderingar på att efter jag pratat med läkarn om mina problem att ta och sjukskriva mig. Vet att det inte känns bra för mina kollegor får jobba häcken av sig, men håller jag på så här kanske går in i väggen och då tar det längre tid att komma åter. Har ju även fått så jag håller på att svimma av och det har hänt lite för ofta trodde först det kunde vara blodtrycksfall. Men när jag pratade med min mag/tarm läkare sa han att det även kunde bero på trötthet han tyckte jag skulle ta upp det med min husläkare så jag fick prova sömntabletter. Har haft sömntabletter men inte hjälpt förut och min husläkare skriver inte ut starkare eftersom det inte passar ihop med min astma.

Idag så har vi studiedag och då ska vi på en föreläsning hel dagen hoppas bara den är intressant. Så dagen blir inte så lång 9-16 och där emellan blir det lunch, sen är det ju bara 2 dagar kvar att jobba.Blir sen gymmet så man kan koppla av det behöver man när man sutttit still en heldag.

I helgen så blir det att åka på 40-års kalas, sen fyller dottern den 3okt så hon vi ska fira henne på söndagen istället. Ska väl berätta att det går bra för dottern och hennes man med sin viktnergång dom har gått ner 7och 10kg på 4 veckor. Tycker att dom är duktiga som håller i för visst finns det mycket frestelse när man går i affärer.


Längtar åter!!!!

Ja för ett år sen så var jag i Spanien så här dax, men tänker tillbaka och längtar åter. Men får ta en resa under sommaren nästa år och hoppas man kan få lite sol och bad. Eventuellt tar vi och åker bort någon helg, men vi har lite svårt att hitta tid. Vill så gärna ta barnbarnet någon helg så kan föräldrarna få rå om sig själva det behövs ibland.

Helgen försvann väldigt fort, ändå så slutade jag tidigt på torsdagen ledigt fre lör och sönd och idag börjar jag sent. I lördags eftermiddag kom Annica, Johan och Ludvig på en kort visit mormor var så sugen på att få träffa lilleman. Han är ju så himla go mitt underbara barnbarn finns inget mysigare än att få mysa och busa med honom.

Igår så var vi på namngivelse hos ett barn som är 2 dagar yngre än Ludvig. Hon hade börjat resa sig mot saker och härligt lådor åkte ut med en fart. Men jag tror Ludvig kommer att resa sig snart också och då får dom jobb. Dom har märkt att det blivet lite mer att göra nu när han tar sig fram krypande, det har ju blivet lättar för honom att nå saker så plocka undan har dom fått göra.

Den här veckan blir tufft långa dagar och inget ledig för än till helgen, men det är bara att bita ihop.Promenad i Spanien.


Award!!!!

Fick för en tid sen en award utav Ingrid Tack goa vän!!!1. Varför började du blogga?
Jag tycker det är roligt, träffa nya vänner. Sen är det bra man kan ju gå tillbaka och se vad som hänt under året.

2. Vilka bloggar följer? Bloggarna jag följer finns på kanten av min sida tycker att dom är intressanta att följa. Sen finns det bloggar jag går in på någon gång ibland.

3. Favoritfärger? Blått, rosa, svart, vitt

4. Favorit film? ?????????  tyvärr kommer jag inte på någon

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför? Italien men dit hoppas jag åka till i sommar. Usa har väl alltid varit en önskan att få se.Trött!!!

Ursch känner bara en jobbig trötthet,vet inte vad det beror på.

Ihelgen så jobbade maken så jag tog och rensade klädkammaren och linneskåpet så nu vet jag vad som finns där. Satte även igång och bakade, tvättade och tog fram strykbrädan så nu är tvätten borta men det kommer snart mer.

Var en en sväng hos dottern och barnbarn, Ludvig har ju börjat krypa så det är lite mer fart framåt nu. Men ibland går det lite för fort så han inte hinner flytta armarna tillräckligt fort då händer detta. 
Fläskläpp blev det men inte led han av det.

Veckan rullar på har en tuff dag idag börjar kl 6:30 och slutar inte förän kl 21 idag och då ska man ta sig hem från stan. Sen ska man åter upp och jobba i morgon igen kl 6.30. Fattar inte våran chef att vi inte kommer att vara så pigga under kvällen, man tar ju inte in på samma sätt när man är supertrött.

Avslutar med en liten bild på Ludvig mormors lilla hjärta som snart fyller 1år.


Dåligt av mig!!!

Usch så dålig jag är att uppdatera min blogg ska väl inte vara så svårt att sätta sig vi datorn några minuter.

Har hänt den här veckan då, jobbade i Måndags men slutade tidigt så kunde åka till gymmet det var skönt. Tisdagen var jag ledig och då blev det att ge sig av till stan för att hitta lite presenter har ju några stycken som fyller år, blev nästan helt klar. Onsdagen jobbade jag igen slutade kl 17 och då blev en springtur men inte var det lätt i blåsten. Torsdagen var en tuff dag mitt nya dagbarn sov endast 10min på förmiddagen och då var hon rätt gnällig under eftermiddagen. Sen på kvällen så var det p-möte vi var tvugna att skriva schema och det är inte så lätt när huvudet inte fungerar som det ska, så blir att fixa om det lite men vi gör det under dagen. Fredagen då ja det blir att jobba och slutar först kl 17:45 tråkigt att sluta så sen en fredag men så är det.

Imorgon så jobbar maken så blir att ta mig till gymmet på egen hand, men vill gärna gymma för har inte varit på gymmet sen i måndags. Sen ska jag nog ta en röjning till i min klädkammare där blir alltid en massa skit inslängt och sen behöver jag rensa bland juldukar har en hel del som inte använts.

Söndagen blir ev ut till Lambohov. Ska även försöka hinna baka lite kakor och bullar under helgen har inga bullar och kakor kvar, finns bara äppledricka i min frys.Längtar tillbaka till Spanien, vet att resan snart går hit igen.

Fredag!!!

Härligt nu är det äntligen fredag, vet inte varför jag längtar så mycket efter fredag.

Har haft inskolning hela vecka det har gått bra och nu ska föräldern igång med sitt pluggande, så det blir bara en veckas inskolning. För det mesta så brukar vi ta 2 veckor men det har fungerat så bra så jag godkände en vecka.

Förra helgen rensade jag ut mina och Mikael kläder det blir några säckar kläder och lite annat också, så idag får vi besök av mor och far. Dom tar hand om det och säljer det på loppis åt hörselföreningen, dom sålt en hel del får dom det inte sålt skickas det vidare.

Igår så kom barnbarnet även hit, han älskar att vara med barn så han blir nog inte svår att skola in när det är dax.

Idag ser det ut att bli en fin dag också, skönt för jag tänkte ta mig en springrunda. Hoppas nu bara att vi får en fin helg utan regn .Tänk när Ludvig var så här liten, tycker inte det var så länge sen.

Jobb!!!

Ursäkta mitt dåliga uppdatering, men händer inte så mycket just nu jobbar och försöker hålla i min träning 3ggr i veckan.


Just nu håller jag på med ytterligar en inskolning så höst/vinter blir det tufft med 7 barn, men det var mitt eget val. Den här tösen som jag nu skolar in har ett syskon hos mig men föräldrarna är skilda, men det går alltid lättare att skola in syskon eftersom dom har någon dom känner trygghet hos. Hon tog sina första steg igår det är så härligt att se duktig var hon och tycket det var roligt också så hela 3 steg blev det får se hur många det blir idag.


Min dotter och hennes man har börjat med lchf dom började för en vecka sen och har redan tappat 3 och 6kg tycker det är toppen hoppas bara dom forsätter.
Mormors gull.

RSS 2.0