Söndag!!!!

Vad en helg går fort, imorgon dax att jobba igen men bara 4 dagar sen är jag ledig i 2 veckor det ska bli skönt.

Midsommarafton så var Annica, Johan och Ludvig här på dagen blev det sill utan Johan som då jobbade. På kvällen blev det fram med grillen men blev att sitta inne det var inte så varmt ute. Annica och Johan åkte hem Ludvig fick sova över hos oss härligt.

Ludvig sov hela natten vaknade inte förän 7:15 då pratade han med sin tiger. Men sen ville han upp äta lite gröt det är gött de. Efter ett tag blev Ludvig jätte trött igen hm redan tänkte jag men det är bäst han får sin ersättning och sen får sova. Vi tog en promenad och var gör det inte när man är som längst ifrån jo börjar regna, men kom inte många droppar.

Fick iallfall några timmars morgonmys med Ludvig innan han föräldrar kom och hämtade honom.

Under dagen igår gjorde vi inte mycket tog det bara lugnt. Idag vet vi inte om det kanske skulle bli en sväng på gymmet,sen hade vi tänkt åka en tur till Ikano. Får väl se vad dagen har att bjuda på.Mormors glada kille.

Midsommar!!!

Önskar alla en jätte skön midsommar helg!!!!Jobba!!!!

Ja nu har jag varit ledig i 3dagar så nu är det dax att jobba några. Men blir ju inte så många dagar efersom det är midsommarafton på fredag.

Igår blev inte så mycket tog det mest lugnt började med på morgonen och ringde till riksbygge då var jag riktigt uppladdad men blev lite chockad över att personen som jag pratade, bad så mycket om ursäkt hela tiden. Hon sa att hon hade fått en massa skit från sina kollegor, så härdan efter så ska jag alltid kolla lägenheterna innan jag begär städning. Det skull tas upp om inte hyra skulle gå tillbaka också. Men hoppas verkligen att hon fick sig en näsbränna man behandlar inte sina hyresgäster hur som helst. Men nu så har vi lagt allt på hyllan så vi behöver inte bry oss mer som tur är.

Hade beställt en massa bröd på bagerit som vi i går hämtade tror vi klarar oss ett tag. Är så skönt att ha matbröd hemma slippa köpa från affären för det brödet har jag lite svårt att hitta något som jag tycker om.

Var även på gymmet det är så skönt att känna sig lite nyttig, så i går sprang jag 5km hade först tänkt ta 7km men ryggen sa ifrån. Måste nog ta och kontakt naprapaten igen och se vad hon tror vet ju inte om det hjälper längre eller om jag måste söka upp läkare.Mitt älskade barnbarn. Hoppas snart få ha honom en heldag och natt.

Sol!!!

Idag ser man solen men får se hur länge det varar. Helgen har varit intensiv men avrundande men en lugn söndag.

Fredagen var en tuff dag på jobbet så det var skönt att komma hem till lugnet.
På lördagen så var det dax för gymmet och sen skulle vi städa våran väns lägenhet, hon gick ju bort för en tid sen.
Men städa var inte det lättaste blev att kontakta riksbyggen, där fick jag som svar när jag berättade hur lägenheten såg ut städa inte och inte fönster heller. Här förljer några bilder så kanske ni förstår varför ingen städning.Bilderna är lite sudiga med ni ser säkert ändå hur kan dom säga att man ska städ en sån här lägenhet? Tror inte dom har någon kontroll över varandra då hade dom vetat att det varit en arbetsplats. Det var grannen över som fick vatten läcka i sitt kök och det gick ner till badrummet och sen forsatte det ut med hallväggen. Det verkar också ha kommit ner i golven.

Sen ska jag väl berätta att det var inte nog med detta timmen innan vi fick se det här så ringde min syster och sa att mamma och pappas bil gått sönder. Så vi fick åka hämta dom dom hade kommit till stan för att hjälpa oss att städa lägenheten. När man såg bilen så förstog jag att den inte gick att köra, pappa fick ringa falk som hämtade bilen. något stag i där hjulen sitter hade gått av.Säger bara tur att det gick sönder när dom skulle parkera och inte ute på 90 vägen som dom åkt på innan , för då hade det kunnat bli stor olycka. Dom hade änglarna med sig.

Igår var det så tråkigt väder så tog oss en tur till city gross och handlade, kom hem åt lite mat. Ringde och hörde om dottern ville ha lite besök och det ville hon. Så var där under eftermiddagen blev lite bus med lilleman. Han är ju så himla go mormor gull. Hade bara med mobilen så är inte lätta att fota någon som inte kan sitta still.
Finns inget bättre!!!!!

Idag har vi regn och visst det behövs för det är ganska torrt, men jag vill helst inte det regnar när jag ska till jobbet. Jobba på lokalen idag och då är det inget vidare när det regnar för då blir man inne hela dagen, men får kolla om barnen har med sig regnkläder då kan man allt gå ut en sväng.

Gjorde en utflykt med dagbarnen det var uppskattat på från barn och föräldrar. Vi tog och åkte buss ut till min dotter tänkte det var ganska bra om det skulle vara toalettbesök som var tvunget att göras. Barnen är inte ofta ute och åker buss märker jag dom var så glada över att få åka två bussar och att färden var lång tyckte dom.

Igår så var dottern och barnbarnet här på besök. Det finns inget bättre än när man får träffa lilla Ludvig han är mitt allt, känner jag mig deppig som jag blir emellanåt då tittar jag på alla bilder jag har på honom då blir allt mycket bättre. Älskar mitt barnbarn.
Här gungar jag.Den här bilen kunde jag backa med det var roligt.Busa i bilen det är jätte roligt.

Eller vad säger ni blir man inte glad över en sådan glad kille???

Sol Tack!!!!

Idag vill jag ha sol dagbarnen och jag ska åka på en utflykt och då vill vi ha sol. Blir inte så lång tripp men ändå så får dom åka 2 bussar för vi ska nå målet och det ser dom fram emot.

Här är det också skolavslutning idag och då vill nog inte barnen ha en massa regn. Ska träffa mina kära kollegor och deras barn på förmiddagen. En av dagmammorna ska bjuda på lite gott eftersom några av våra dagbarn slutar nu dom har blivet stora och ska börja på 6-års.

Fick ett hastigt besked om att ett dagbarn redan under Torsdagen ger sig av på sin semester, väldigt hastigt tycker jag. Föräldrarna är skilda så den andre föräldern tog då ledigt idag, men kommer och säger hejdå under dagen. Blir ju väldigt länge han blir borta i hela 12 veckor kommer att sakna denna grabb jätte mycket.

Hoppas ni får en bra dag och mycket sol som jag vill ha.


Regn!!!!

Idag ser inte det inte ut som om det blir något fint väder, men man kan ju alltid hoppas på att solen vill fram.

Igår var det som vanligt gymmet på morgonen och sen handla det som skulles, tog även en sväng in till stan och köpte jordgubbar på torget mums.

Dagen blir nog ganska lugn, barnen kommer hem vi ska planera lite inför vår semester. Hyrt en Renault Trafic så vi alla får plats i, så nu slipper vi åka i 3 bilar och hålla koll på så alla är med. Längtar så efter denna resa men dröjer ett tag till.

Snart är det Måndag igen men jag är ledig och vad brukar jag inte göra på mina lediga dagar, jo om inte göra besök på sjkuhuset och det är dit jag ska imorgon också. Får se om jag får börja äta lite mer mat, har ju inte så mycket att välja på just nu.

Tur att Mikael körde formelbilen förra Söndagen eftersom vädret inte hade varit det bästa idag. Räkninge för avåkningen kom här om dagen tur den inte stog på 19.000kr slut summa blev istället på drygt 3.800kr.

Ryggen min vill inte bli riktigt bra blir nog att ge naprapaten en chans till hjäper det då inte får det bli läkarbesök. Har fått lite övningar från gymmet dom tyckte att jag skulle unvika vissa maskiner en tid och istället bygga upp rygg och magsmuskler. Så det blir att träna lite med min boll även här hemma nu vill jag få slut på smärtan i ryggen.

Nej nu ha jag inget mer att skriva om idag.Längtar så efter att få komma hit!!!Ååååå här ska jag bada hoppas jag!!!!

Åter igen!!!

Ja då var alla 6 dagar gångna det gick fort, så dax att börja jobba. Idag börjar man med att jobba hemma med barnen och det tycker jag är bra. Har inte sett mina dagbarn sen föra Onsdagen så det ska bli kul att träffa dom igen.

Igår var jag hos naprapaten och fick ordning på min rygg har nu varit 3ggr, så hon trodde att den skulle hålla ett tag. Värst känns det nu efter att ha träningsvärk i ryggen, med det brukar jag ha några dagar så bara att ta det lugnt. Var även på gymmet igår med det var väldigt varmt orkar inte lika mycket när det är varmt så blev en kort stund där.

Igår fick vi äntligen lite regn men det skulle behöva komma mycket mer eftersom det har varit så varmt nu en längre tid. Men man får var nöjd med det man fick bara otäckt med åska tror den slog ner i närhet för det small till riktigt ordentligt.

Idag ser inte himle klar blå ut så kanske inte blir 32grader varmt med det behövs inte heller, man orkar inget då och barnen orkar inte heller.

Får väl bli lekparken på förmiddagen och sen får man se om det blir lekparken på eftermiddagen eller skogen kanske rent av blir det att leka på tomten det beror lite på värmen.

Saknar mitt underbara barnbarn som gjort så många framsteg, vad blir härnäste när man får träffa honom.Dricka är bra i värmen.

Formelkörning!!!!!

Ja nu är det sista dagen man är ledig. Idag blir det först naprapaten hoppas det är sista gången för den här omgången, är ju lite dyrt att springa där 500kr men å andra sidan blir ryggen toppen efteråt. Sen blir det en tur till gymmet skulle varit där igår också men maken mådde inte helt okej efter söndagen.

Som jag skrivet förut så skulle min man köra formelbil det fick han i 50-års present. Så i Söndags var det dax ta sig ut till formelskolan och få lära sig köra. Först började dom med lite teori dom fick läras sig hur dom skulle växla vid kurvor och när dom skulle öka och sakta ner.

Väl ute på banan gick allt jätte bra, han såg riktigt nöjd ut sittanade i bilen. Tyvärr så råkade han köra sönder sin bil dom sista varven och det han tänkte på var dom 19.000kr som är i självrisk, men så illa blir det nog inte dom tipade på att skadorna kom upp till ca 3.500kr. Men han fick en ny bil att åka i sen. Han fick även ta en tur i en ännu snabbare bil för dom tycket så synd om honom att han körde av vägen. Den färden blev lite snabbare som blev följden av att han inte mått så bra dagarna efter, han har lätt för att bli åksjuk.

Nu följer några bilder från formelkörning.Här är det snart dax att ge sig av.Här går det undan.Just det inte omelett utan formel 1
Trångt att komma i bilen och sätta på sig bältet var inte det lättaste.Här är farten hög.Här är bilen bakifrån.Lilla jag var också där och det var mycket spännande tyckte Ludvig, han följde med när bilarna åkte.Svårt att se bilarna här när dom drar iväg.Här står Anders och beundrar bilen.Om man tittar så kan man se att bilen står utanför banan, det var där maken körde av i en vass kurva.Men nu blir det ett nytt åk med en ny bil, då passade Ludvig på att hoppa ibilen det fanns mycket att titta på.Visst ser bilarna tuffa ut. Har aldrig varit nära en sån bil men nu så har jag det.Nu ska här bli åka av, som mest kommer var den uppe i 220km.Här går det undan svårt att hinna med att ta bilder men här fick jag med en.
Så då har jag visat lite av formelkörningen maken tyckte det var jätte roligt, fast det inte gick så bra som han tänkt.

Igår tog vi oss en cykeltur eftersom det inte blev något gym och då hamnade vi i Lambohov. Där blev det mat och fika hade en mycket trevlig dag. Så här följer några bilder där ifrån också.Det var kallt men gott.Mat är jätte gott men hur länge ska jag behöva gapa???Blir trött efter maten dax att sova. Så det blev en promenad.Kul att leka titt tut.Tog mina första steg igår och det var inte några utan många. Mormors gull.Oh kolla morfar!!

Det var lite av våran dag. Hoppas ni haft en bra helg.


Ledigt!!!

Skönt att vara ledig det behövde jag, börjar inte jobba förän på Onsdag så några dagar till är jag ledig.

Idag ska jag till dagbarn jag haft förut, mamman och jag har sagt så länge att vi måste ses men det blir aldrig av men nu så.

På eftermiddagen blir att åka in till stan måste se om jag kan hitta lite nya kläder har snart inget att ta på mig. Min garderob MÅSTE förnyas men det får jag ta efter hand när  man hittar det man vill ha.

På lördag så blir en tur till Kisa där mina föräldrar bor det var ett tag sen man var där, vi har inte varit där sen i Januari inte klokt visst har vi träffats ändå.

Igår så blev det några längre promenader eftersom maken också var ledig, det blev en tur till gymmet. Hade tänkt att ta en cykeltur till Lambohov men dottern hade gäster, så det blev ingen tur på cykeln vi tar det en annan gång.

Söndagen är planerad maken ska då köra formelbil det ska bli roligt att titta på så lägger ut bilder så får ni se hur dagen varit.

Nej nu ska här tvättas och styrkas lite ni får ha en jätte bra.Längtar så efter lilleman. Kanske jag får träffa honom  idag.

Väder????

Ja väder är ju hel konstigt ena dagen 32 grader varmt och soligt dagen efter 12 grader och jätte mulet tror det blir regn idag.

Ja nu är det bara idag och jobba sen är man ledig hela 6 dagar det ska bli jätte skönt.

På lördag blir det en tur till mor och far har inte varit där på jätte länge.

Söndagen blir det att åka och titta på på maken när han kör formelbil, han är dock lite nervös men tycker att det ska bli roligt också.

Nu kommer nog mitt dagbarn snart så ha en jätte bra dag.

RSS 2.0