Botten!!!

Vad är det egenligen som händer allt går bara ner till botten, vad är mening med livet????
Har nu fått så många vänner och släkt som har haft och har denna sjukdom cancer finns det inget botmedel????

Själv går jag i oron och vet inte vad som är fel med min kropp, magen krånglar ovanligt mycket kan vara mycket med alla tankar. Men allt känns så olustig visst ville jag gå ner i vikt men inte utan att jobba för det.

Ja detta år 2011 har inte börjat bra för oss så hur ska det sluta????

Idag är det begravning för min faster, jag ska inte gå på den känner att jag inte orkar så mina tankar får finnas där kl 11:00.

Det här var inget roligt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig.

Tur man har lille Ludvig som ger en hopp och glädje!Här tränar Ludvig att hålla uppe sitt huvud " nackträning"

Rädd!!!!

Igår så åkte Mikael och jag till gymmet efter jobbet, skönt att få röra på sig efter jobbet. Men den här dagen har inte varit sig lik, på morgonen fick jag upp min frukost hann inte en ny så det fick vara. Mådde inte illa kan få så här i bland att det kommer upp vet inte vad det beror på, tog min näringsdryck på förmiddagen det gick bra. Efter lunchen var det dax igen fick upp maten vad är detta tänkt jag kunde vara att maten var för fet, vi åt oxpytt.

När jag kom var träningsväskan klar dax att åka iväg. Väl på gymmet gjorde jag som vanligt tog en springband älskar att springa, men kom inte så långt eftersom jag fick fruktansvärd bröstsmärta trodde jag skulle ramla ihop men fick snabbt stopp på bandet. Blev faktiskt rädd kunde efter tag gå på bandet igen och jogga det lite lätt kände smärtan så avbröt efter några minuter. Kunde ju inte jobba så hårt som jag vill på dom andra maskinerna och det kändes jobbet. Jag undrar vad det var som hände vill inte ramla ihop än vi se mina barn växa upp med sin barn, men man får sig en tankeställare. Bröstsmärtorna har varit lite till och från under natten men nu på morgon känds det bara när jag andas kraftigt.

Imorgon ska jag till sjukhuset får se om min kära läkare har kollat upp saker som jag sagt till om. Mina näringsdrycker verkar som dom hjälpt för viktnergången verkar ha stoppat och det är ju skönt nu kanske man kan gå ner om man skulle jobba på det.

Ska bli så skönt nu ska jag äntligen jobba hemma 2 dagar i veckan det ska bli så skönt att bara få ha sin egen grupp, ev så tar jag ett annat barn också.

Ihelgen hade jag mina nära hemma, fyllde år och fick så mycket fint lägger ut det en annan dag så får ni se min fina pressenter.

Nej dax att göra sig i ordning ha en bra dag.


Avakta!!!

Ja som jag skrev i mitt för inlägg att jag skulle ha kontakt med sjukhuset. Ringde och ska nu avakta tills på Onsdag då jag ska till sjukhuset. Mina prover är inte bra och det är ju inte så bra, men nu fick läkarn lite jobba att kolla upp en del saker som jag krävde att få besked om, vill inte hamna i en sen upptäckt om det skulle vara ett sådant läge.

Jag har iallfall börjat dricka näringsdrycker och det är väl okej tycker jag en del av dom är inte alls goda, men dom flesta är rikitigt goda. Får väl se om jag nu kan hålla vikten så det inte ramlar ner mer.

Här händer inte så mycket just nu bara jobba, äta och sova är väl det som mest rullar just nu. Jobbar ju bara på lokalen  och det blir nu stopp med det eftersom jag inte mår bra av jobba endast på lokalen så jag kommer attt jobba hemma onsd och torsd.

Igår så hade jag en tid att ge mig av till gymmet det var så himla skönt att får komma iväg och tänka på något annat. Träffade även gamla dagbarns föräldrar där det är ju inte vad man väntar sig på ett sådant stor gym. Nu kommer jag inte i väg till gymmet förän på lördag.

Passade på att fixa en pressent till ett av dagbarnen som fyllt år eftersom vi ska vara hemma nästa vecka så kan vi ha lite fest för henne. Men inte blev det bara det inköpt NEJ blev några saker till Ludvig också, har lite svårt att låta bli att handla saker till honom.Åååååå vad jag längtar efter vår och sommar istället för denna kyla och snö.
Något har blivet fel!

Vet inte vad som hänt med mig, har gått ner 8kg och det är inte på så lång tid. Vad kan ha hänt visst tränar man en del men det har jag gjort hela tiden, nej något är fel men vad????

Nu har jag börjat med Mitt val och sen ska jag få kosttillskott, hoppas då att jag kan hålla vikten. Visst jag har några kilon att ta på men börjar nu själv tycka det är lite otäckt. Hade ju ett dödfall förra Måndagen då min faster gick bort i cancer, men tror inte jag har det.

Får väldigt mycket blåmärken som jag inte kan fatta var dom kommer ifrån och det är på väldigt lustiga ställen. Börjar lite senare imorgon så har tänkt ringa till sjukhuset och prata med dom.

Helgen har annars varit bra på Lördagen blev det först lite träning och det tycker jag är superskönt att få röra på mig. Efter det så hämtade vi upp Annica och lille Ludvig för vi var bjudna till Sandra och Anders på mat. Det blev hemmagjord pizza det var super gott. Fick även träffa Anders mamma och systern med sambon och hans bror med sambon det var jätte trevligt, är ju inte så ofta man träffas.

Igår ringde Annica och frågade om vi kunde vara barnvakt åt Ludvig dom skulle handla det är självklart vi är barnvakt hade inget för oss ändå. För promenader var inte att tänka på.

Nej nu är det visst dax att vandra till jobb eller halka sig fram hoppas bara jag kan hålla mig på benen.Moster hade en väldigt fin kula i sin gran.

Tomt!!!!!

Jo studiedagen var inte så tokig bara jobbigt att sitta still är ju van vid att röra på sig.

Lilleman är så mysig saknar honom jätte mycket hade det inte varit denna snö hade jag cyklat ut till dom lite oftare.

Under studiedag fick jag ett så tråkigt besked min faster har lämnat oss. Usch vad jag tycker livet är orättvist, hon hade ju ingen ålder 51år. Det känns tomt i själen. sänker tillbaka då vi var mycket tillsammans under barndomen hade mycket roligt tillsammans. Men värst är det för familjen som hon lämnat barn och barnbarn.
Min faster fick besked om att hon hade cancer i lever i slutet av oktober så det gick väldigt fort.

Har även en kollega som hennes make också är jätte sjuk vet inte vad som händer under den närmsta tiden.

Sen har vi vår kära vän som fick besked om att hon hade cancer i bukspottsköteln, hon går fortfarande och väntar på att hon ska få cellgifter varför ska detta ta så lång tid?????
 
Tur man har sitt lilla barnbarn så man får lite annat att tänka på.

Studiedag!!!

Idag har vi studiedag hoppas bara den ger något, ofta tycker jag man bara sitter av tiden.

Helgen har varit toppen, var ju ledig i 5 dagar men oj vad fort dom gick.
Onsdagen var jag och tränade blev mest kondition och den kan man ju alltid behöva bygga upp.
Torsdag så var min make ledig så då blev det ytterligare en dag med träning.

På fredagen så tog vi det lite lungt, besök av barn och barnbarn blev det så vi kunde ta oss en promenad det var skönt.

Lördagen var det dax för lite träning igen, efter det blev det lite handel och sen hem och fixa lite mat, hade tänkt ta oss en långpromenad men det gick inte för regnet bara öste ner. Så det blev en inne dag tyvärr.

Redan Söndag var tog alla lediga dagar vägen???? På morgonen kom dotter och barnbarnet dom skulle tillbringa dagen med oss. Tyvärr blev det ingen promenad idag heller eftersom gångbanor och gator var isgator så det ger man sig inte ut i. Sandra och Anders kom också på besök dom lämnade av en tv till oss dom har köpt en ny, inget fel på deras gamla så nu ska vi kolla och se om vi ska behålla den. Våran tv är ju inget fel heller på förutom att tv-dosan inte fungerar som den ska.
Härligt när man får hem sina barn och deras respektive och barnbarn då är helgen toppen.

Det blev mycket mys med Ludvig eftersom han är så mycket vaken nu och det är helt underbart och sen att få ge honom mat. Saknar lilleman så fort han lämnat huset känner doften av honom länge efter. Får träffa mina nära och kära igen nästa helg igen längtar dit.Här sitter Ludvig och pratar med sin underbara Zebra den har han jätte roligt med.

Oj då!!!!

Ja inte sitter man och bloggar så ofta det var ett tag sen sist.

 Mycket har ju inte hänt men vi har ju haft både jul och nyår.

Vi var hos dotter och hennes man vid jul och det var jätte trevligt alla var samlade så vi fick umgås med båda våra töser och deras respektive och så lilleman också.Den här lampan fick vi från våra barn. Har tittat på den i flera år så nu äntligen sitter den uppe i mitt allrum.Tofflor fick jag och det var behövligt mina gamla vara sönder.

Det var några saker från julen.

Hade Annica, Johan och Ludvi här på nyårsafton och vårat lille barnbarn hade frack och fluga riktigt fin var han.Tycker du mormor att jag har en fin fluga på mig???Här pratar jag med tomten och kolla mina pingvin vingar.Visst är vi söta tillsammans och tomten var inte farlig.

Det blev en stund att träna idag på det nya gymmet tog och sprang 7km det var länge sen jag gjorde.
Efter det blev en stund på stan var tvungen att inskaffa mig lite nya kläder efter som 7kg har inverkat på magen. Men blev inte mycket till mig jeans hittade jag inga, trosor och strumper det var vad det blev.
Men man har ju ett barnbarn att handla till och det blev lite mer.En spegel var hans önska så det fick det bli en.Något att fästa ögonen på när jag ligger i vagnen.Självklart en body från polarn och pyret.Sen en liten vårmössa från Villervalla

Ja det var lite från mig får försöka bättra mig att blogga lite oftare.

RSS 2.0