Gott Nytt År!!!!

Önskar er alla mina kära bloggare ett Gott nytt År! Jag har haft en jätte bra jul hoppas ni haft det samma. Åter kommer efter nyår med ny uppdatering och med lite nya bilder.
 
 

Haft problem!

Ja säger att problemet har varit på min blogg, men nu hoppas jag kunna skicka i väg så ni kan läsa.
 
Sådär nu har man jobbat färdig för det här året nu ska jag vara ledig till den 7/1-2013 då vi startar igång med studiedag.
Julen ska vi fira hos oss ska bli så roligt att hur Ludvig reagerar den här julen förra var han lite liten. Vi hade julfest på jobbet och då kom tomten tills oss. Barnen var så glada att tomten kom men dom tyckte allt att tomten var lite busig vi hade bara en av tolv barn som blev rädd för tomten.
 
Idag så ska jag till frissan och få lite bli lite julfin jag med, går ju inte så ofta till frissan men ett par ggr om året är ett måste. Maken sa till mig igår att min frisör har visst aldrig tid att klippa mig, frisören är mig han syftar på så får nog ta en sväng med saxen  på honom också innan det blir jul. Har sen också ett par saker till att inhandla till julklapp och sen är vi färdiga, är ju rätt mycket folk  som är ute och julhandlar så det blir långa köer över allt.
 
Jag var och hämtade min jubieumsgåva eftersom jag inte kunde vara med den dagen då det skulle delas ut. Skulle ju haft det för ett antal år sen men bättre sent än aldrig. Jag hade en del saker att välja mellan det fanns presentkort på cykel, present kort på hemslöjd, guldklocka, vas, pärlhalsband. Jag tog guldklockan först hade jag tänkt ta vasen men det var inte alls snygg. 
Här kommer klockan
Svårt att få en bra bild.
 
Ludvig var ju här hos oss för en tid sen härligt han och jag hade vi satte fram lite tomtar och han fick vara med och bestäma var dom skulle vara.
Nu får ni ha en jätte bra jul om det inte blir något mer från mig så önskar jag er en rikitigt GOD JUL!

Snö!

Hur mycket snö ska vi inte få i år? Kollade på smhi och dom säger att det ska komma ännu mer snö nästa vecka usch.
Jag tog mej ut en med mina dagbarn igår inte hade mina små någon nytta av av busa i snön, dom försvann i snön det räckte upp till midja på dom. Men dom större barnen hade jätte roligt så den timmen vi var ute så var dom själv som snögubbar när vi skulle gå in.
 
Idag så ska jag till vårdcentralen och få träffa min läkare, får se om jag får något för mitt blodtryck vet ju inte alls vad det ligger på nu. Sen var jag på arbetstest och det gick bra hade kondis som en 30-åring det kändes bra. Men sen var det hjärtat som dom var lite rädda för eftersom det slår trippelslag i mellanåt dom på sjukhuset tyckte jag skulle få en mätning på hjärta under en längre period, får se vad min läkare säger om det. Får åter komma och berätta mer senare.
 
Idag kommer jag att få jobba ihop med min gamla kollega, är så roligt att vi alltid har fått henne men efter jul är det kört i ca 3 mån då ska hon var på ett nyöppnat dagis tyvärr.  Vi får väl jobba häcken av oss då för att ta in en helt ny person är inget för våran grupp att göra, vi har ett par stycken barn som behöver ha samma rutiener annars kan det bli lite jobbigt.
Vi skulle få in en annan personal nu till Lucia eftersom min kollega skulle vara ledig, det vikarien hade var hos oss för längre sen men som jag sa till dom om det var för ett år sen tror ni då att barnen komme ihåg det? Min chefen fick lite att bita i jag sa att då jobbar jag hellre hela dagen själv med 12 barn men det ville dom inte att jag skulle göra. Men till slut ringde det åter och sa att jag fick vår gamla kollega så nu känns det bättre och även kunna medela föräldrar om vem som kommer.
 
 

Första ljuset!

Det första ljuset är tänt fick sitta själv vi frukosten och mysa.
Önskar er alla en fortsatt bra dag. Åter kommer en annan dag med lite mer orken finns inte just nu.

RSS 2.0