Sol!!!

Idag ser man solen men får se hur länge det varar. Helgen har varit intensiv men avrundande men en lugn söndag.

Fredagen var en tuff dag på jobbet så det var skönt att komma hem till lugnet.
På lördagen så var det dax för gymmet och sen skulle vi städa våran väns lägenhet, hon gick ju bort för en tid sen.
Men städa var inte det lättaste blev att kontakta riksbyggen, där fick jag som svar när jag berättade hur lägenheten såg ut städa inte och inte fönster heller. Här förljer några bilder så kanske ni förstår varför ingen städning.







Bilderna är lite sudiga med ni ser säkert ändå hur kan dom säga att man ska städ en sån här lägenhet? Tror inte dom har någon kontroll över varandra då hade dom vetat att det varit en arbetsplats. Det var grannen över som fick vatten läcka i sitt kök och det gick ner till badrummet och sen forsatte det ut med hallväggen. Det verkar också ha kommit ner i golven.

Sen ska jag väl berätta att det var inte nog med detta timmen innan vi fick se det här så ringde min syster och sa att mamma och pappas bil gått sönder. Så vi fick åka hämta dom dom hade kommit till stan för att hjälpa oss att städa lägenheten. När man såg bilen så förstog jag att den inte gick att köra, pappa fick ringa falk som hämtade bilen. något stag i där hjulen sitter hade gått av.Säger bara tur att det gick sönder när dom skulle parkera och inte ute på 90 vägen som dom åkt på innan , för då hade det kunnat bli stor olycka. Dom hade änglarna med sig.

Igår var det så tråkigt väder så tog oss en tur till city gross och handlade, kom hem åt lite mat. Ringde och hörde om dottern ville ha lite besök och det ville hon. Så var där under eftermiddagen blev lite bus med lilleman. Han är ju så himla go mormor gull. Hade bara med mobilen så är inte lätta att fota någon som inte kan sitta still.




Kommentarer
Postat av: Annica

Han ville ju bara visa sin fina bok :)

2011-06-20 @ 08:30:21
URL: http://hostbebebis.blogg.se/
Postat av: tess

Ja läs boken de är en härlig historia



Nej de där går ju inte att städa... herregud man får allt röjja undan allt annat först å ja anser väl att ahr de blitt en vattenskada ska väl ett städbolag städa upp de där sedan.

2011-06-20 @ 17:25:37
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Ja, när det är dåligt kan det bara bli bättre..helt sant :-)

Ha en fin kväll nu!

2011-06-20 @ 18:53:22
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: tess

Danmark låter underbart. Hoppas ni får de bra när ni kommer iväg. August å jag tar mormor med oss å åker till tomteland i helgen. de blir mys de.

2011-06-20 @ 20:30:42
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0