Semester!

 
 
 
 
 
 
Den här veckan har jag semester men maken jobbar tyvärr. Så den här veckan blir det bara det som ska göras inför starten till höst. Börjar vecka 32 men att skola in ett nytt liten barn en tös på 1år.
 
Jag har ju haft semester förut också 3 veckor med maken och då gjorde vi en hel del. Min semester började på midsommarafton då kom Annica, Johan, Ludvig och Linus hem vi åt sill och potatis efterrätten bestog av jordgubbar, grädde och glass. Tyvärr så skadade jag mig den dagen inte så bra när vi skulle åka till danmark dagen efter så smärta i min fot var mycket hade en sån värk att jag mådde illa, ville inte berätta för maken hur smärtan var. Jag och Ludvig skulle vattna min orkideer och det gjorde vi utom hus  med vattenslagen när vi var nästan klar så vet jag inte riktigt vad som hände helt plötsligt så låg jag på marken foten värkte redan då men sa inget.
 
 Ludvig hade mys med sitt godis på midsommarafton.
 
Linus fick nöja sig med att smaka lite från bror sin.
 
Upp i farten igen skulle ju fixa det sista innan vi skulle åka. Natten gick bra dagen efter hittade jag en stöd till foten på med den och sen bar det iväg.
Framme vi stugan så jag hur foten var svullen och blå kändes inte så roligt hur ska denna vecka bli tänkte jag.
 
Foten svullen och blå bilden är inte den bästa har tagit den med mobilen.
 
Nu är vi på båten vädret inte det bästa.
 
Några bilder på barnbarnen nu är vi framme i stugan.
 Maken fick fixa maten blev köttbullar i gräddsås och potatis.
Så här såg köket ut i stugan.
 Den här veckan så fick vi sova här.
 Annica, Johan och Linus sov här.
 Ludvig hade eget sum och stor säng.
Får återkomma med mer lite senare dax för lite mat.
 
 
 

Förlåt mig!

 Upptäckte att det var ett tag sen jag skrev här på bloggen. Ska ta mig i kragen och få fram mina underbara bilder från kameran som jag tagit under sommaren så återkommer jag till bloggen. Hoppas att ni fortfarande finns kvar mina kära vänner. Vi hörs snart igen.

RSS 2.0