Gymmet!!!!

Igår var jag ledig det var skönt men hade hoppats på att snickarna skulle ha kommit som dom sagt. Nu får man hoppas på att dom kommer idag och helst innan jag går till jobbet.

Var även på gymmet igår skönt att få träna älskar att gå dit. Igår kom även Annica, Johan och Ludvig på besök dom vill också komma igång och träna.
Det roligaste tycket Ludvig var att det fanns speglar överallt och titta ut genom fönstret där fanns många bilar och lastbilar som körde förbi.Speglar är roligt bilden är jätte suddig men har ingen bra mobil att ta kort med.Titta jag kan också träna, han tycket det var så roligt.

Nästa helg kommer mitt hjärta hit och ska sova över. Får sen på Måndag följa med mig till lokalen och ta kort kanske kan han också får bli fotograferad.

Fönster!!!

Ja nu har våra nya fönster anlänt så på Måndag sätter dom fart med att byta, får hoppas att värmen håller i sig. På fredag nästa vecka kommer även det folk hit för att sätta upp en luftvärmepump. Så hoppas slippa använda våra dyra element ska väl inte klaga egentligen för vi har inte så dyr elvärme.

Igår hade jag alla mina dagbarn (7st) så det blev att hitta på något under dagen. På förmiddagen blev det sagostund och sen lekparken efter det. När dom minsta sov blev lite film och under tiden fixade jag till en play doh man vet ju aldrig hur vädret ser ut på eftermiddagen. Det var tur att jag fixat med deg för när ett av barnen vaknade så hade det 39,5 så blev att ringa till föräldrarna. Det var inte det lättaste för dom att komma båda föräldrarna är läkare och dom höll på med operationer så det tog lite tid innan någon av dem kunde komma.

Idag jobbar jag på lokalen inte mitt favoritställe men får gå men idag är det inte så många barn tror det var 12st. Nästa schema så har jag fått kortare dagar på vissa dar så hoppas jag kan klara mig till nästa schema läggning, hoppas då vi kan ta bort en dag.

Nej nu ska här städas och tvättas lite innan det är dax att gå till jobbet.


Helgen!!!

I fredags så kom svärmor och hennes man hit, dom skulle vara med på Ludvigs 1 årskalas. Dom bor i Falköping så där åkte dom dagen innan till oss, känns lite jobbigt när man kommer hem och sen får gäster direkt. Städningen var därefter men det fick dom ta.

På lördagen var det träning gick rikitigt bra att springa med min onda fot hade lindat om den. Efter träning hem och sätta igång med maten, mina föräldrar och min syster och Anders skulle komma och få lite mat i magen innan det var dax att åka och fira Ludvig.

Ludvigs kalas var jätte trevligt, men synd var det om ludvig han hade feber. Han hade fått spruta i fredags och fick då feber efter och han var inte sig själv inte många skratt som det alltid brukar vara annars.

Söndagen åkte svärmor och hennes make hem efter frukosten. Vi tog det bara lugnt under resten av dagen.

Måndagen så var jag på sjukhuset och fick mina åderbråck kollade det stora åderna var fina mina min mindre kärl var inte lika fina, men som dom sa åt mig inte alltid dom gör något åt det. Man såg även att jag haft en hel del proppar i benen, en propp som jag haft hade börjat bilda en tjock vägg så den kommer dom nog att rensa. Konstigt att jag inte märk att det gått en större propp i knävecket. Mina smärtor på benen jag har trodde hon att det kunde bero på min benskörhet den har jag inte kollat på en massa år, eller om det beror på mina älskade tarmsjukdommar dom kunde också ställa till det sa hon.

Måndag kväll så blev jag tvungen att gå på personalmöte inte alls roligt när man tagit en semesterdag. Men nu är det gjort och hoppas jag kan vara ledig något under julen.

Idag har vi studiedag och inte vekar det bli något vettigt av den "verksamhetsplanering" det tar ju aldrig så lång tid att göra. Vi jobbar ju inte riktigt på samma sätt som dagis men vi ska ändå följa allt som rör dagis ändå.

Nu följer några bilder från Ludvigs kalas.
Dax att blåsa ut ljuset, det var inget skoj han blev ledsen.Fina tårtor Annica hade gjort.Tårta var gott.Oj vad mycket paket, vilken ska jag börja med.En av dom bästa paket han fick en Zoo tablettask.Här fick han lite att plocka med, tror det var en snigel.

Ja det var några biler från Ludvigs 1 årsdag.


Fredag!!!

Äntligen fredag tur att veckan gick fort, men tycker att veckan har gått bra iallfall. Nu blir det att vara ledig 3 dagar eftersom jag tog semester på Måndagen.

Idag har jag en jobbig tid att jobba men det ska gå bra iallfall eftersom det är fredag. Bara hoppas på att det inte blir en massa regn, för kan vara skönt att få gå ut med barnen förmiddagen och eftermiddagen. Kommer man inte ut så är dom upp i taket, men blir det regn får man gå ut en kort tid iallfall.

Var på gymmet igår hade tänkt springa 5km, men min fot sa i från klarade 1km sen kände jag smärta och foten svullnade upp. Fattar inte att det aldrig går över men stukning tar väl lite tid att läka. Jag tycker inte det gjorde något speciellt ont när jag vred foten och inte under hela dagen, men nu har jag i vissa lägen skit ont. Men på lördag testar jag igen om jag kan springa.

Igår eftermiddag så var vi och kollade på en luftvärmepump, verkar faktiskt riktigt bra. Dom kommer hit på måndag och kollar var vi kan sätta den. Vi tittade på en dyrare variant som skulle var bättre om man hade astma som jag har. Blir det sen varmt så kan man få lite kyla också. Jag får återkomma med luftvärmepumpen när den är uppsatt och säga vad jag tycker det kommer att ta några veckor.

Ikväll kommer svärmor och hennes man hit dom kommer för att fira Ludvigs 1- årsdag. Så tänkte jag skulle bjuda på en räksmörgås ikväll.  Nej ska väl ta och sätta fart men lite röj och tvätt innan det är dax för jobb. Ha en jätte skön helg! Jag återkommer efter helg med mysiga bilder från Ludvigs 1-årskalas.Tänkt när han kan ringa till mormor, det längtar jag efter.

Längtar!!!!

Nu har man bara 2 dagar kvar att jobba längtar så jätte mycket till helgen. Framför allt till på lördag då man får träffa sitt barnbarn han ska då firas.

Idag ska jag inte jobba hemma utan på lokalen 2 av mina kollergor har tagit semester så bli även en vikarie. Hoppas bara det inte är en hlet okänd för då blir barnen väldigt upp i varv, men jag har tur slutar 14:30 sen är jag för det mesta i köket har matlagning, disk m.m 

Efter jobbet blir det gymmet det längtar jag också till hoppas bara jag kan springa men ser inte så ljust ut. Har fortfarande en svullen och ömande fot fattar inte att det kunde bli så illa. Men vet inte om benskörhet blivet sämre kanske jag borde kolla. Har inte så stor lust att söka läkare igen men har funderingar på att samla in allt jag har och ringa. Har gått med en knöl i halsen i 1½ vecka har inte ont men känns konstigt när jag sväljer.Längtar efter att få komma bort från kylan, men får nog vänta till sommarn.


Varför!!!!!

Börjar tröttna på mitt jobb är för mycket skitsnack och sen bryr man sig bara om sig själv inte om andra. Är inte trött på att jobba med mina underbara dagbarn men kolleger. Undrar varför det ska behöva var så här?

Ikväll så får det bli lite träning det ska blir skönt, får se hur det går att springa med min fot. Jag gjorde en övning på min tränigsboll och ramlade ner snett med foten, troligen en stukning har haft det 1vecka nu. Jag måste ge mig iväg och köpa en matta som inte jag halkar på, men hinner nog inte den här veckan heller.

Ludvig verkar ha haft en jätte bra 1årsdag med mycket nya leksaker. På lördag blir det mer paket för honom, mormors lilla kille har blivet så stor saknar honom men får träffa honom på lördag.Grattis Ludvig!!!!

Idag fyller Ludvig 1år ett STORT GRATTIS till honom!!!! Idag blir det inte att fira honom, men tror inte att han lider så mycket av det. Men på lördag så ska han ha stort kalas släkten samlas då för att fira Ludvig.

Åter en ny vecka, den här veckan kan bli tuff långa arbetsdagar och på lokal som jag inte alls gillar.
Men allt går bara man pressar sig själv, fast ändå försöka hålla sig från stress så magen inte mår dåligt.

Nästa måndag har jag tagit semester för att jag ska upp och sjukhuset för att kolla mina onda åderbråck. Jag har ganska mycket åderbråck och dom värker å ömmar en hel del har stått ut i många år. Men när jag fick åka upp för en propp i benet så sa dom att jag skulle söka för mina åderbråck för det var mycket lättare att få proppar.

Ska försöka ta och ringa några ventilationsfirmor och se om dom kan rensa våra ventilationrör så vi kan få lite värme därifrån, har också funderingar på att sätta dit en luftvärmepump. Får väl se om någon har tid att komma ganska omgående, dom kommer ju snart att byta fönster hos oss och då lär vi få ganska kallt här hemma. Så kanske det vore bra om man fick ett extra tillskott av värmekälla.Grattis hjärtat mitt!!!!!

Farsdag!!!

Idag är det farsdag, men jag kommer inte att åka hem till min pappa. Min kära pappa var här igår så han fick sin present då men ska ringa tll honom idag.

Idag så kommer Sandra, Anders, Johan och Ludvig hem, Annica kommer inte med eftersom hon sover och ska åter jobba natten. Tänkte jag skulle bjuda på en god fisksoppa, vi brukar ju för det mesta ha kött när dom kommer hem så blir lite annat idag.

Usch imorgon får en tuff dag börjar kl 9 och slutar inte för än framåt 19:30 så är nog helt slut imorgon kväll. Det att det blir så lång dag är att det är möte efter arbetsdagen. Ja den här veckan är för övrigt inte så bra jobbar långa dagar hela veckan.

Imorgon så fyller Ludvig 1år tänk vad tiden har gått fort, han ska ha sitt kalas nästa lördag.Det här är för ett år sen, då var han så liten.Nu har han blivet så här stor.

Fredag!!!

Den här dagen ser man fram emot härligt att det är fredag, men lite tråkigt är det också maken jobbar även på lördag trist. Sen är han bara ledig på söndag.

Den här veckan har varit en toppen vecka för mig men då får jag det tufft nästa vecka istället, det känns ju botten.

Igår kväll efter jag slutat jobbet så åkte vi och tränade, blir att jätte länge att träna på kvällen men 1timme och 15minuter blev det iallfall. Idag slutar vi båda två tidigt så det blir gymmet idag också men då blir det kondition träning för mig.

Hade besök av Ludvig i veckan det tycker mina dagbarn är så roligt, dom pratar om det i flera dagar efter han varit.Tänkt att på Måndag så fyller mitt lilla hjärta 1år.

Onsdag!!!!

Har hitills varit en bra vecka, måndagen så öppnade jag på jobbet bra tid 6:30-14:30, igår var jag ledig, idag jobbar jag hemma det trivs jag med.

Igår när jag var ledig blev det en promenad på morgonen efter det blev det gymmet sprang 6km. Brukar försöka springa 5-6km när vi är på gymmet bra för mina lungor fick jag besked av läkarn.

Tog oss en tur till torby för att köpa en present och lite mat var vi tvugna att ha hem. När vi kom hem så var vår yngsta dotter hemma jätte roligt att hon kom på besök, hon är inte hemma så ofta och det saknar jag jätte mycket. Men hon jobbar ju också heltid hinner nästan inte med annat än jobb, äta och sova.

Usch idag var det minusgrader när man vaknar dax att ta fram kängorna. Blir att ta en tur till lekparken under förmiddagen, hoppas bara barnen har med sig varma kläder.Tror min dotter måste köpa en större tv för Ludvig verkar ha svår att se tvn.


Nu är jag här!!!

Ja imorgon börjar jag jobba igen, läkarn tyckte det var bättre att jag kom igång och jobbade men utan stress sa han. Jag bara undrar hur det kommer att gå men vi får se. Magen är inte bra men något bättre slipper iallfall min kramper och det är skönt.

Nu har hösten verkligen kommit med storm steg mörk och löven har fallit av usch bara att vänta på att snö och kyla kommer.Så här såg vårat träd ut i veckan.

Har en sån fin hibiskus som blommar i massor och blommorna blir jätte stora.
Kolla här själva får ni se.

Igår var vi hos mamma som fyllt 75år, vi träffade alla barn, barnbarn, barnbarnsbarn blev en hel del 29st. Vi fick god mat och fika och sen bara umgås med varandra var jätte trevlig.

Idag blev det en sväng på gymmet Annica följde med det var roligt att jag fick visa henne runt.


Åter kommer!!!!

Ursäkta mig mina vänner men jag får återkomma imorgon Söndag.


RSS 2.0