Första advent!!!

Godmorgon alla min vänner!!!!! Idag har vi första advent inte långt kvar till jul, hur ska man hinna med allt som ska fixas.

Igår var vi på bio det händer inte så ofta vi går men hade fått biobiljetter av mina dagbarn och dom höll på att gå ut. Bion vi var på hette Duo date den var rikitigt bra tyckte vi.

Idag så händer inte det så mycket här ska väl åka handla hem lite mat och sen ska vi hälsa påen bekant.

Det blev ett kort inlägg hoppas på mer nästa gång.


Storm!!!

Blev inte mycket till sömn denna natt heller här har det blåst storm och snöat. Får väl se om jag kan ta mig ut med barnen inte helt säkert.

Min röst har nästan kommit tillbaka helt så det tycker jag är skönt, men ska ändå upp till sjukhuset på återbesök om ca 2 veckor.

Har inte hänt så mycket den här veckan när man jobbar rullar allt som vanligt förutom igår. Då fick jag besök av mor och far sen kom dottern hem med sin lille son. Lille Ludvig har det lite tufft nu han har fått colik så det är jobbigt för honom och även för mamman och pappan. Får hoppas nu att det ger med sig när han fått droppar. Jag är så stolt över mitt barnbarn älskar honom njuter när han är i närhet. Har fått tillsånd av dotter att lägga ut en bild på honom så ni får se hur söt man kan vara.

Mormors lill hjärtegull. Visst är han söt????


Läkarbesök!!!

Igår var jag på läkarbesök på sjukhuset, var jätte nervös innan men släppte när jag kom dit. Fick genom gå en massa udersökningar. Läkarn sa att han hade misstänkt cancer när han läst min remis, men säger inte till efter alla undersökningar mina stämmband rörde sig jätte fint men hade ett hål vid stämmbandet detta trors ha blivet eftersom jag gått så länge med min heshet. Ska tillbaka om 3 veckor och då hoppades läkarn jag skulle ha normal röst.

Vi fick ju barnbarn den 14nov efter några dagar det vill säga den 16nov fick min bror också ett barnbarn, lite komiskt att kusinerna får barn så tätt.

Nej nu kommer snart mina dagbarn ska ta hand om dom. Ha en bra dag.


Mormor!!!

Nu har jag äntligen blievet mormor, lille Ludvig föddes den 14/11 kl 02:56 han vägde 3700gram och var 51cm lång. Maken och jag var tvugna att åka dit på eftermiddagen och se vårt lilla barnbarn. Mysigt med de små liven saknar honom jätte mycket men åker nog dit en sväng på fredag när jag är ledig. Nej nu ska jag kolla på tvn en stund innan maken kommer hem.


Regn!!!!

Vilket toppen väder vi har idag regn, men hellre det än snö. Vill inte ha snö för än julafton då får det komma en del.

Igår var jag hos dottern, dom har ju flyttat så det är några kartonger som ska packas upp, så jag hjälpte till med några stycken. Måste ju få bort lite innan lillen kommer, men den verkar inte vilja titta ut till denna värld.


Imorgon blir det först träning det ska bli skönt var ju ett tag sen jag var på gymmet. Sen blir det att åka på 50-årskalas min bror börjar bli gammal.

Söndagen ska det bli städen om inte krabaten tittar ut då men den håller sig väl kvar under helgen också.

Håller nu på med bakning och det var ingen rolig start på morgonen när man vill komma igång. Gör iordning degvätskan lägger i jästen i maskinen, sätter på knappen inget händer byter kontakt inget händer, hm vad är nu detta hämtar en skarvsladd inget händer går ut i allrummet testar kontakten där inget händer maskinen är död.
Bara att sätta igång att använda sina händer tummarna ställer sig åt ett håll långfingret åt ett annat ajjj ajj så ont det gjorde och innan fingrarna kom till rätta. Men nu är degen på jäsning men blir nog ingen mer bakning av i dag. Hade tänkt göra både thekakor och lussekatter, men det får räcka med thekakor tror jag.

Ska ner till stan en sväng idag och se om jag kan hitta någon farsdagpressent och sen något till min kära bror, det blir nog inte så lätt.

På Måndag ska jag börja jobba igen det ska bli skönt, är ju inte helt på topp med rösten ännu men orkar inte gå hemma längre har ju blivet några veckor. Får bara undvika att höja rösten men tror barnen förstår det om jag pratar med dom om att dom måste lyssna.

Nej ska väl kolla om det är dax att baka ut thekakorna.


Snö och blåst!!!!

Usch vilket väder det var igår vet inte hur många gånger jag sopade verandan, hopplöst det snöade hela dagen och blåste. Idag ser det ut att vara lugnare ute hoppas det håller sig så.

Idag ska jag ner och besöka mina kära barn och kollegor, det är lite info om vårat nya sätt att bemöta föräldrar vi ett utvecklingssamtal. Kan ju vara bra att lyssna på för bara jag är tillbaka så ska jag ta mina utvecklingssamtal.

Man vet inte vad man ska hitta på när man går hemma känner mig inte sjuk och det är ju så himla jobbigt då. I helgen så ska vi städa Annica och Johans gamla lägenhet om nu det inte blir så att Annica åker till bb det vet man ju aldrig.

Vi ska även på 50-årskalas min store bror börjar också komma upp i åldern, nästa år kommer min make.

Ser att plog och sandbilen är ute då kan man kanske gå utan att halka omkull får hoppas det.

Här har inte hänt något sen jag skrev sist visar lite bilder istället. Så hoppas jag kunna berätta lite mer nästa gång jag är här.Stora fina villor.Den här vännen fick följa med oss hem.

Ni får njuta av mina bilder så hörs vi snart igen, hoppas då kunna berätta att jag blivet mormor.


Flyttning!!!!

Jag vet lovade skriva lite tidigare men har inte haft orken till det.  Har ju själv inte mått på topp och sen har jag en faster som är dålig, så man har haft mycket annat att tänka på.

Den här helgen så har vi haft en flytt av dottern och hennes man. Trodde inte dom hade så mycket saker. Dom har haft en 2-a innan och nu blev det en 4-a, men mycket mer möbler behöver dom nog inte köpa fyllde även en 4-a. Lägenheten är jätte mysig luftig och bra planerad och sen kom jag ju närmare dom det tar ca 1-1½ tim att gå till dom, buss tar längre tid eftersom man måste byta.

Igår var vi hos Annica och Johan och hjälpte dom sätta upp lampor och packade upp lite lådor, det finns alltid jobb där ett tag framöver.

Idag så ska läkarn ringa till mig får se om jag får börja jobba det hoppas jag. Tycker inte alls om att går hemma och vara sjukskriven.

Sådan här dagar när kylan slagit till och det är -7,5 grader då längtar man efter att åka till värmen igen.

Här förljer några bilder från vår resa.
Lloret de mar.Hotellrummet.Vår balkong.Kaktusar fanns det gått om.Så vackert uppe på höjden.Titta noga!!! Det ligger en vitt hus lite längre bort på bilden det är en resturang.

Vi hade en jätte härlig resa och vill göra om den om ett antal år. Kommer med fler bilder senare.Längtar!!!!

Oj vad jag längtar efter att få ha röst igen det är snart 7 veckor sen den försvann, vart kan den ha tagit vägen???? Igår så var och beställde en ny diskmaskin det ska bli skönt att få en ny, men vi får inte hem den själva så vi måste vänta tills någon har tid att hjälpa oss hem med den.

Längtar efter att få bli mormor också det ska var dax på Torsdag men ser ut som den lille vill vara kvar där inne. Blir väl som vi skojat om att på Lördag när dom flyttar kommer den ut.

Här har mörkret slagit till ordentligt usch vad jobbigt och kallt är det. När vi var i Spanien kom mörkret men inte kyla iallfall önskar vi kunde ha likadant här.Här står Mikael i mörkret vattnet ligger bakom.Var på en jätte fin kyrkogård. Anorlunda mot en svensk kyrkogård.Man sköt in kistorna i väggen.
Kväll i Barcelona.Mycket folk ute på kvällen i Barcelona kl var omkring 20 och vi hade 24grader.Vi var även på lite modevisning det var jätte trevligt.Vattentornet i Barcelona brukar vara upplyst i olika färger på kvällen.

Nu har jag visat några bilder till åter kommer säkert någon dag till denna vecka med lite fler bilder. Ha det bra tills dess. kram
1 November!!!!

Godmorgon!!!! Idag är det första november inte långt kvar till jul.

Ifredags var jag på vc för min heshet, dom kom inte ner i halsen för det var för svullen så dom fick avbyta. Men jag fick istället bli sjukskriven vilket inte jag är så glad åt men men det får väl gå tänkte jag.Dom tog en massa prover på mig bla stuma prov som jag inte tagit på flera år och jag åt levaxin i ganska hög dos innan jag fick sluta helt. Fick även två sorters hostmedicin som jag skulle ta.Är nu sjukskriven tom den 8 nov hoppas talet återkommer innan dess.

Igår hade vi besök av ena dotter som ska ha barn den 4 nov, hade hoppas på att den lille snart vill komma ut men den har det nog bra imagen så varför titta ut i denna kyla. Senare på kvällen kom även andra dottern hem men sin kille dom hade fått problem med att såga en skiva. Dom fick en såg av oss som vi inte använt på flera år men tydligen så var batterierna slutkörda och det finns säkert inte batterier att köpa. Så igår var en toppen dag saknade en person men han jobbade.

Nu på morgonen är det snart dax för mig att ge mig av till sjukhuset, där jag ska få min Remicade och hoppas på att magen går åt rätt håll denna gång också får väl se hur länge det håller sen.

Åter kommer snart igen med lite spanien bilder ni får ha det så bra tills dess. Kram alla mina vänner

RSS 2.0