Slarvig!!!

Godkväll alla mina vänner! Ja har blivet slarvig med att blogga men har faktiskt inte haft mycket ork.

Idag så startade dagen med att cykla i väg till naprapaten och få ryggen i bättre skick och det fick jag men ska gå några gånger till och sen ska hon försöka ta bort lite av min onda tennisarm.

Efter hemkomsten så kom Annica och Sandra dax att sätta igång med att baka lite lussekatter och det blev ganska så många lussekatter gjorda.Där ser ni berget som vi gjorde idag.

Igår satte jag igång saftmaja så det blev lite saft men orkade inte göra klart den då för klockan vart mycket innan allt runnit igenom, så efter bakning dax att värma saften och hälla i lite socker så nu är det gjort.

Vi tog och gjorde lite pepparkakasdeg idag också men gjorde inga pepparkakor utan det var och en göra senare i hop med sina respektive.

Ja också snart är det dax för lite tv- tittande det brukar bli så iallfall under kvällen.

Jo jag ska väl tala om för er att min mage har blivet mycket bättre så nu behöver jag inte springa på toa 10ggr om dagen nu räcker det med 1-2 ggr per dag men man får väl inte ropa hej ännu för det har ju inte gått så lång tid men jag hoppas det kan fortsätta så här.

Nej nu så ska jag läsa lite bloggare innan det är dax för tvn. Ha en jätte skön fredag. Kram Susanne

Godmorgon!!!!

Nu har vi kommit till Torsdag härligt min sista arbetsdag för den här veckan.

Imorgon blir det först naprapaten sen hem och baka lite lussekatter mina flickor kommer hem så vi bakar tillsammans.

Dagen då ja idag får jag 2 extra barn eftersom min kollega är sjuk menjag har ju 2 st som är lediga så det blir ändå bara 7 barn som jag brukar ha.

Vi gå som alltid till sagostunden och det regnar ute som vanligt varför måste det regna varje dag igår så kunde vi inte gå till skogen för det ösregnade, vi har ju så mycket smått så det är svårt att traska iväg till skogen när det är så dåligt väder. Men vi gick till våran lokal och hade sångstund och det tyckte barnen var roligt.

Jo min magen håller på att bättra sig ska väl inte säga för mycket men man blir glad när det går åt rätt håll. Nej nu ska jag sluta för barnen kommer snart. Ha en riktigt bra dag. Kram Susanne


Remicade

Godmorgon mina vänner!!!! Då har vi kommit till Tisdag och jag har en lokaldag 7:30-16.30 typiskt att ha långdag när man är så trött.

I helgen så hände det inte så mycket Lördagen var vi och tränade och sen blev det några promenader i solen.

Söndagen ja då regnade det iante alls kul. men vi fick upp våra ute tomtar uppsatta på husväggarna så nu är det klart till nästa helg, då har man istället alla adventstakar som ska fram.

Igår låg jag inne för mitt dropp Remicade har ännu inte känt något men det kunde ta ett tag sa dom åt mig eller också så kände jag något till nästa gång det var dax, jag hoppas jag får bli bättre med min mage.

På fredag blir det nog lite bak med mina flickor vi ska se om vi kan sno ihop nåpgra lussekatter pepparkakor blir nog en annan dag. Jag ska först på morgonen till naprapaten och få lite fason på min onda rygg.

Ne nu är det dax för mig att läsa lite bloggare och sen i väg till jobbet. Ha en jätte skön dag Kram Susanne


Kvällen!!!!

Godkväll kära vänner!!! Nu har man kommit till kvällen, har varit på kibox och träna i 1½timme så nu är man lite trött men var ju trött innan också.

Dagen har varit riktigt bra barnen var lugna och kanske inte så lustigt vi hade inte många barn idag det var några sjuka och en del var lediga.

Har nu fått en tid för mitt första Remicade ska ta det på Måndag hoppas bara jag blir lite bättre för just nu är jag i ett skov och det är rätt jobbigt.

Kvällen blir det lite tv-tittande innan det är dax för sängen. Ni får ha en underbar kväll. Jag säger även Godnatt till er.


Äntligen!!!!

Godmorgon!!! Äntligen så har det blivet fredag skönt! Igår var jag på sjukhuset och fick prata med min läkare väntan var lång 30min han hade fått in ett akutfall. Men jag kom in allfall till slut och vi pratade en hel del nämnde bla annat att jag mådde så illa utav en medicin men det fick jag inte sluta med utan han trodde det var en övergång så jag får stå ut ett tag till, men ska iallfalll få börja med droppet remicade troligen kör jag igång redan nästa vecka sköterskan skulle kolla om det fanns någon tid ev på Tisdag men hon skulle ringa mig under dagen.

Igår så tog min stora tjej hand om dagbarnen min man kom strax efter och sen kom hennes man också så det blev mycket folk och strax därpå kom min mor och far, mamma skulle var här under kvällen pappa skulle på styrelsemöte och sen blev det en jultallrik på det.

Nej nu ska jag iväg till lokalen vi jobbar ju där idag så en av kollegorna är ledig hoppas man kan gå hem tidigare idag men det vet man aldrig.
Kvällen så blir det lite kibox har bokat plats eftersom jag slutar så sent så vi hinner dit ha en bra dag. Kram Susanne


Sjukhuset!!!

Godmorgon!!! Idag är det dax för mitt sjukhusbesök hoppas då få en tid för mitt remicade. Fick lite sovmorgon idag det är ju alltid skönt att slippa stessa på morgonen.

Som vanligt bär det iväg till sagostund. Igår hade vi ju studiedag vi satt framför dator från 8-12 sen blev det lunch och efter det hade vi planering men man var ganska tom i huvudet efter att sutttit vid dator så länge men måste man så går det.

Hoppas dagen bjuder på lite sol, igår fick man bara se solen några minuter men annars var det bara regn och det är ju inte så roligt vi får hoppas på lite bättre väder idag. 

Nej nu vill jag hinna med att läsa lite blogg också innan mina gossiga barn ramlar in. Ha en skön dag. kram Susanne 

Studiedag!!!

Godmorgon alla mina goa vänner!!! Ja nu är ryggen i gång och hugger den vill tydligen inte att jag sitter här men jag vill!!!

Idag har vi studiedag och vi ska sitta framför dator hela förmiddagen och jobba med PIM inte alls kul men måste ju tyvärr, eftermiddagen ska vi ha lite planering och det är ju mycket roligare.

Imorgon är det dax att åka till sjukhuset, hoppas då få en tid till min nya medicinerin droppet Remicade så jag kan få bli bättre är nu uppe i ett skov igen och det är fruktansvärt jobbigt. Jag hade ju en lung period men den varade inte länge.

Dagen skulle bestå av lite sol tror vi på dettta men det är väl bara för jag ska sitta inne. Nej nu ska måste jag göra mig iordning så jag hinner vill inte komma försent ska träffa mina kollegor utanför datasalen. Ha en jätte bra dag mina vänner. Kram Susanne


Jobba!!!

Godmorgon!!! Så var det dax för att jobba igen men har nu en dag med barnen imorgon är det studiedag och sen barngruppen Torsdag och Fredag.

Idag börjar jag kl 6 på lokalen men då slutar jag tidigt 14. Igår blev det tandläkarn och inte är det billigt nästan 700kr för att laga ett lite hål. Efter det blev det en promenad bort till Sandra där jag fick lite kaffe och smörgås gott innan det var dax att gå till gymmet.

Vet inte vad som kommer att hända idag och vad det blir för mat, det är jag som ska ha maten men får gå och handla när det kommit mer personal. Nu är det dax för mig att gå så jag önskar er en jätte bra dag. Kram Susanne


Godmorgon!!!!!

Ja då tar vi nya tag till den nya vecka eller vad säger ni? Idag är jag ledig skönt för på jobbet har det kommit in magsjuka så man vill helst inte vara där.

Idag så är det tandläkarn som gäller och efter det ska det tränas om ryggen pallar en dag till.
När jag är klar med tandläkarn så går jag hem till Sandra en stund för Mikael har min träningsväska i bilen vi ska ju träffas vid friskis.

Denna vecka så har vi också studiedag inget kul skulle heller jobba med barnen, vi ska hålla på med vårat PIM som inte ger så mycket kan vara bra att kunna dator men inte på den nivån som dom vill vi ska göra.

Aj Aj vad min rygg värker kan knappt sitta vi dator får nog flytta till något annan ställe ska nog investera i en ny dator stol. Jag fick inte något tid hos naprapaten denna vecka heller utan om 2 veckor orkar jag gå så länge tur man har en man som kan smörja in min onda rygg, men det hjälper bara för stunden tyvärr.

Usch vilket väder vi har det är igenmulet så det är inget roligt att gå ut i men regnar gör det inte ännu hoppas det håller sig borta iallfall.

I lördags så var vi hos mina föräldrar fick god mat och efterrätt, lite senare blev det fika med en massa hembakat. Dom ska ju flytta så vi har köpt deras bäddsoffa den har dom inte haft så länge dom köpte den billigt på blocket då var inte bädden använden den hade plasten kvar på madrassen.
Så den skulle vi försöka få in i våran volvo kombi våran bil var 75cm i luckan och soffan var 80cm aj då går det nog inte tänkte vi men man kunde ta bort fötterna på soffan och då gick den in exakt vilken tur vi hade, annars hade det blivet en resa till.Här är den gamla soffan.Den nya soffan den ser ju lite roligare ut en den andra.

Nej nu ska jag läsa blogg och sen åka till tandläkarn. Ni får ha en bra Måndag Kram Susanne

Fredag den 13!!!!!!

Hejsan!!!! Jag vet att jag är slarvig med min blogg men har haft det ganska tufft en tid men mig själv och jobbet.

Idag var jag på lungröntgen och det får jag inget besked om förän jag ska till läkarn den 19 nov, var och tog nya blodprover tog då upp att jag mådde så illa av min nya medicin och det tyckte inte sköterskan om man ska ju må bra inte dåligt så hon skulle prata med läkarn och sen ringa upp mig.

Lungröntgen var jag tvungen att göra eftersom dom ville kolla så jag inte hade någon tillväxt av tbc har ju astma så dom ville även kolla att mina lungor var rena innan jag får börja med ett dropp som kan rädda mig det droppet heter remicade hoppas det kan rädda mig annars vet jag inte vad jag gör orkar inte gå och må dåligt hela tiden.

Nej dax att börja med lite mat så vi hinner äta innan det är dax för lite kibox om min rygg pallar för den är ju inte helt i sin ordning. Ha en jätte skön Fredag. Kram på er
Längtar efter sommaren!!!!!

Lungröntgen!!!

Godmorgon på er!!! Här har ni en som är super trött varför?

Igår var det ganska lungt på jobbet vi har fått in magsjuka så en del barn är hemma.
När jag kom hem igår så hade jag fått brev från lungröntgen så dit ska jag på fredag det var bra tycker jag för då skulle jag ju ändå upp till sjukhuset för att ta prover.

Nu på morgon så ska dagbarnen  och jag gå till skogen hoppas bara vi har vädet med oss, för igår så var det så himla kallt det blåste ju en hle del då. Tandsköterskan gick det bra hos inga hål förutom en bit amalgan som ramlat den så ska till tandläkarn på Måndag och laga upp det.

Nej dax att göra sig i ordning för snart ramlar det in små goa barn hos mig. Ha en bra dag. Kram

Tandhygienist

Godmorgon!!! Nu har vi Tisdagen här hoppas åter på en snabb vecka så man får helg snart är så himla trött vet inte vad det beror på, jag brukar vara på ganska så pigg men inte nu.

Nu på på morgonen så ska jag i väg till tandhyginisten hoppas bara ho inte finner några hål, men jag tror att en av tänderna är sönderbiten men det märks.

Har just nu det lite jobbigt har en tung börda att bära på hoppas den släpper snart kan tyvärr inte berätta för i vad det handlar om.

Ännu inget brev från min läkare skulle ju få en tid inom 14dagar hoppas nu inte han stuntar i en tid, ska ju även upp och röntga lungorna.

Undra om det blir någon snö idag man vet ju aldrig för metrolog är ju inte svårt att vara ddet är ju bara på att gissa vad det blir för väder sen kan man ju bara säga att det tog en annan väg.

Nej dax att läsa lite bloggar innan man ska iväg. Ha en bra dag. Kram Susanne
Måndag!!!

Äntligen måndag eller??? nej inte för det hade gått fått varit helg ett tag till. Igår hade vi farsdag så våra töser var hemma och en av killarna den andra hemma hos sin far. Sandra som är bagare hade gjort en bisvi så stor det skulle ha blivet 40 normal stora biskvier, Annica hade köpt dusch kräm, glögg och pepparkakor.Här kommer bisvien brevid ligger en normal stor.Här äår dusch kräm, chokladglögg och pepparkakor


vad ska jag köpa till min far ska dit nästa helg även fira min mor hon fyllde den 3 nov,

Nej nu har jag inte tid att skriva mer måste till jobbet. Men ni får ha en underbar Måndag. Kram på alla mina goa vänner!!!!!!!!!!!


Godkväll!!!

Oj vad tiden rinner iväg har inte skrivet på ett tag men orken har inte funnits.

Min läkare ringde mig idag och jag fick lite mer info inför detta med dropp, jag kommer att läggas in för dropp i ca 2timmar efter dropp intaget så får jag stanna ca 2timmar till så dom ser att man mår bra. Men nu först så ska jag avsluta med mina cellgifter och ta en annan medcin som ska vara lika bra, jag mår ju så illa av cellgifterna. Ska till sjukan och ta blodprover nästa fredag så allt ser bra ut och sen måste jag genomgå den lungröntgen så jag inte har någon lunginflamation för då kan dom inte ge mig droppet. Hoppas få mer besked när jag ska till läkarn om ca 2veckor.

Idag bar det av till vårdcentralen så det blev en stick i armen så nu ska jag väl inte få influensan träffade min läkare som jag har på vårdcentralen han blev glad över att se mig där han sa tur att du tänkt till eftersom du har astma.

Jag var och handlade julklappar till alla 7 dagbarn idag så nu är det gjort alla 7 får faktiskt kläder i år man kan ju inte bara köpa massor av leksaker jämt.

Nej jag är så himla trött och fast jag har vilat några minuter men nu är det dax att göra lite varma mackor till kvällsmat Mikael är på väg hem så nu lägger jag ihop min dator för ikväll.

Ha en bra fredag kväll så får vi höras imorgon efter vårat bak. Kram och god natt alla mina vänner.


Godmorgon!!!

Förlåt men jag orkade inte blogga igår kväll, var hemma ca 17 sen blev det att laga mat och det tar lite tid så vi hade ätit och diskat var kl 18 och då orkade jag inte bloggen.

Gårdagen då för det första hade jag en  tufft kväll innan sen blev det tufft även på morgonen och dricka detta laxabon men väl slut så kände det skönt. Annica kom och hämtade mig så slapp jag ta bussen upp när vi kom till sjukhuset oj oj hur ska man hitta någon parkering det var smockfull men vi åkte runt några varv sen upptäckte jag att det var en som lastade in en rullator så Annica fråga om dom skulle åka och det skulle dom sen kom han tillbaka med en biljett men sa att tyvärr räcker inte den men var väldigt snäll som frågade.

 Väl inne på sjukhuset så fick man besked om att dom var försenade usch hur långt tid då tänkte man jag som är så hungrig, en halv timme fick vi vänta tur att man inte var själv så man hade någon att prata med. Skulle ha varit där kl 15 men 15:30 fick vi komma in och det var klart kl ca 16 det var en jobbig pärs hade väldigt ont stundvis så jag fick lufta mina lungor men ville helst undvika lugnade. Tarmen så rätt bra ut nu så fin har den nog aldig varit men hade en lindrig inflamation men något är konstigt för tarmen är konstig ändtarmen är inflamation i sen blir det bättre en bit sen återkommer inflamationen igen och sen bättre igen och sen sämre så ser min tarm ut.

Läkarn ville inte göra nmågon operation än eftersom jag inte blir av med min sjukdom då för den sitter i ändtarmen och den tar dom inte bort i första taget så då tar dom bort tarm som är frisk och det känns inte bra tycket läkarn eftersom jag har så mycket problem så ville han jag skulle test någon annan form av medcin, det heter biologiskt läkemedel som man får genom dropp då blir man inlagd på sjukhuset vet inte hur länge eller om det blir några timmar eller flera dagar det får jag väl besked om när min magtarm läkare ringer mig om ca en vecka. Har jag inget hört tills i slutet på vecka så ringer jag sjukhuset.

Annica var med hos mig hela tiden hon tyckte det var intressant att få se hur det såg ut när tarmen såg frisk ut och när tarmen så sjuk, hon har ju läst mycket omm den här sjukdomen eftersom jag har det så tycker hon den är intressant att veta mycket och nu fick hon veta lite till.

Nej dax att sluta dagbarn skulle ha varit här nu men han kommer nog närsomhelt. Ha en jätte bra dag alla mina vänner. Kramar till alla läsare

Väntan!!!

Hej på er alla mina vänner!!! Det var ett tag sen jag var färdig med mitt laxabon men sen blir ju alla toa besök att springa på.

Ja nu är det ju bara att vänta på att tiden går fort så man får bege sig av till sjukhuset så det är över och jag kan få äta lite mat är så super hungring har ju inte ätit något sen i går middag så det känns i magen.

igår var jag på stan men mina töser och köpte nya gardiner till köket skule ha köpt tyg och sytt själv men hittade inget tyg, jag vill ju inte ha röda gardiner eftersom jag har vinrött och lila iköket så det blev svarta och vita gardiner ska bli kul att sätta upp sen till första advent och det är ju inte långt kvar.

Sen bör jag nog ge mig ut och handla julklappar, ska väl se om det kan bli på fredag då är man ledig igen bara 2 arbetsdagar denna vecka.Då hoppas jag kunna ha bilen hemma så jag kan fixa lite julklappar måste iallafall ta dagbarnen först för vissa åker ju utomland den 14 dec och då måste jag handlat till dom 3 barnen iallfall.

Blir inte så många julklappar i år det blir mina 7 dagbarn sen våra barn med respektive och våra föräldrar sen får det vara bra.

Vilket härligt väder man ser solen skiner och det har jag inte sett på några dagar så skönt man skulle nog kunna ta en lite promenad i solskenet men inte allt för långt måste ha nära til toan.


Nej nu har jag inte mer att skriva om men jag lovar att skriva och berätta hur det gick på sjukhuset men det får bli ikväll för ska inte vara där förän kl 15 sen tar undrsökingen ca1 timme efter det ska jag prata med läkaren sen får jag nog inte åka hem direkt eftersom jag tar nog bedövning. Men ha en jätte skön dag. Kram SusanneMina julgardiner.Ha det skönt i solen idag. Kram

Godmorgon!!!!

Måndag härligt för idag är jag ledig, ja ledig jag ska ju dricka laxabon idag och det är ju inte det roligaste för det smakar så äckligt men har ringt tarm kliniken och jag kunde dricka 2liter idag och 2liter imorgon eftersom jag inte ska vara på sjukhuset förän kl 15 så gick det bra att göra så, hon sa att dom flesta har det tufft att dricka 4liter på ängång.

Min dotter ville följa med mig på undersökningen och det gick bra bara hon inte är känslig för sköterskan sa att det är en tufft undersökning för mig och det kan bli jobbigt för den som är med.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan min buss går. Ha en jätte bra dag. Kram Susanne

November!!!

Godmorgon!!!! Nu har vi kommit in i November ja då är det inte långt kvar till jul. Ni får ursäkta mitt slarv med uppdatering men har haft lite mycket att tänka på. Igår så begravdes min morbror så där var mina tankar igår skulle vilja ha varit med men magen är ju inte rikitigt bra bra med så jag vågade inte bege mig av så långt bort.

Ifredags så var vi bara 2 personal som jobbade vi hade 10 barn så jag öppnade på morgonen 6:45 sen gick jag hem kl 13:30 och så fick min kollega jobba till 16:30 själv det fungerade faktiskt bra och barnen är ju så himla gulliga när dom vet att man är själv så håller dom sig lugna, jag vet det brukar vara tvärtom.

Igår så var vi på kyrkogården tände ljus på 2 ställe det var inte jätte mörkt när vi var där men lite skymning var det, man ser ljusen brinna så fint det är så vackert på kyrkogården när det är ljus tända tycker jag.

Min man hade feber igår morse men på eftermiddagen var det bortblåst det var väl förkylningsfeber, jag vaknade med halsont men känner inget nu allafall hoppas det inte återkommer.

Vad ska man hitta på idag ja det vet jag inte rikitig får se om vi får besök av Sandra och Anders, det är alltid kul när barnen kommer hem, skönt att ha en kontakten med barnen det finns en del föräldrar som inte har någon kontakt med sina barn och det tycker jag skulle var jätte svårt.

Nej nu ska jag tömma tvättmaskinen den har dansat ett tag där inne. Men ha en jätte skön dag. Kram Susanne

RSS 2.0