Barnvakt!

 
I helgen så var vi barnvakt till våra små hjärtan. Linus åkte med mamma och pappa hem på kväll men Ludvig ville sova över. Vi hade mycket mys men de små liven. Tog även en långpromenad på 1½ timme, sen blev det en tur till affären hade ju lovat Ludvig godis och fick han bestäma så skulle påsen var mer än full. Vi hann knappt utanför affären för det var dax att börja äta godis.
 
Hemma igen så trodde vi att Linus skulle vakna med ett illvrål men inte han sov i 3 timmar snäll pojk, men när han väl sen vaknade blev det skrik då var det akut med mat.
Är så jätte mysigt att vara med barnbarnen, förstår sådan som har sina barnbarn långt ifrån måste var jätte jobbig. Jag vill helst träffa mina barnbarn en gång i veckan eftersom det händer så mycket och sen vill jag ha lite mys med dom.
 
Linus sov gott efter promenaden.
 
Ludvig lycklig över att få äta sitt godis.
 
Senare på kvällen gick Ludvig och hämtade sitt täcke och kudde och tog morfars plats.
 
Linus nöjd ätit och fått en ny blöja.
 
Älskar mina två små underbara barnbarn.
 
 

Trött!

Jag blir så trött på allt jagande efter mina sprutor. Tar sprutor för att mina leder ska må bättre nu har jag sista veckorna fått tagit mindre mängd av sprutorna och det är inte bra säger min läkare. Var i går och kollade på det apoteket jag beställt mina sprutor och dom skulle komma till den 18 okt men när jag kommer dit finns inga dom ska börja sända ut dom den 2nov. Så jag kontakta min läkare igen hon skulle då skriva ut en annan sort men jag kommer till apoteket då får jag som svar att dom har leverans problem så nu får jag problem. Men hon var väldigt hjälpsam på apoteket och försökte ringa sjukhuset med dom hade gått hem, så nu skulle hon kontakta dom idag och se om jag kunde ta 2sprutor i stället eller om jag skulle ta tabletter. Får se vad läkarn säger för apoteket hade en viss mängd av sprutor och tabletter, man får ta en nödlösning ibland.
 
Helgen var bra var och skulle hitta mig jeans men inte det lättaste men fann ett par iallafall, skor som jag skulle köpa fanns inte dom jag ville ha. Blir att ge sig av lite snabbt på lördag och se om jag kan hitta skor och jeans. Vi ska vara barnvakt en stund på lördag till våra underbara barnbarn. Kommer säkert att ta en massa bilder tagna.
 
 

Fortsättning följer....

Ursäkta att jag fick avbryta men jobbet går före.
Ja ni fick se vad frukosten bestog av inte mycket att välja på men jag var mät varje gång jag gick ifrån frukosten.
Här kommer det lite mat som vi fick.
 
Så här såg oftast förretterna ut.
 
Här fick vi något kött som jag inte kommer ihåg vad det var och ärtor till. Jag saknade potatis så tog en brödbit till.
Den här kvällen fick vi pannakotta som jag glömde fotografera den var super god.
 
Här var en rikitigt bra kväll först blev det pasta med tomatsås jätte gott. Sen blev något kött ja mitt minne? till efterrätt blev det tiramisu men den smakade inte så bra tyvärr.
 
 Som ni säkert ser så är första rätten lasagne. Efter det blev det grillspett var lite smaklöst. Till efterrätt belv det glass.
 
Tänkte jag skulle smaka en soppa när jag var där också och inte var det någon som jag rekomenderar, det var bröd som ser ut som pinnar jag inte in min smak. Sen fick vi schnitzel och pommes inte helt fel. Efterrättn blev det creme caramel.
Åt mycket mer mat men får räcka med maten. Jag drack alltid vin till maten och det delade jag med en vän.
Var husets vin mycket gott kostade inte mycket heller 7eur.
Hade ett gäng som serverade maten varje dag och där var det inte att sitta lugnt.
Här är gänget fattades en han var tydligen ledig den kvällen.
Här åt vi alla mat.
Dom här vännerna fanns det gott om.
Den här dagen var det badförbud men vi tog oss ett par dopp under dagen ändå.
Jag har mycket att berätta med får räcka för idag.
 
 
 
 
 

Lite mer!

 
Här går det inte fort framåt. Har haft lite mycket med jobbet så har inte haft tid med bloggen. Italien resan var underbar och visst längtar man åter för det här vädret är ju inte roligt.
Tänkte jag kunde ta lite om maten i Italien den var ju inte som jag är van vid att äta, ska försöka komma ihåg det är för mat jag tagit bilder på.
 
Så här så frukosten ut.
Får återkomma dagbarnen kommer nu.
 
 

Återkommer!

Just nu sitter jag med min lilla dator och har inga bilder inlagda i den, så får återkomma med Italien en annan dag.
 
Är nu i gång och jobbar för fullt är trött när kvällen kommer. Sökte för mitt bett jag fick i Italien smörjer med kortisonsalva men verkar inte ge sig ändå.
 
Igår hände det som inte ska hända brukade hände mycket för med länge sen nu, jo jag skar mig i ett finger. Fick inte stopp på det tänkte får nog ringa föräldrarna så dom får hämta barnen, men hade en väldigt bra assisent som hjälpte till en 5-åring som var väldigt duktig. Så allt gick bra till slut blödning stoppades nästan helt så jag kunde själv dra ihop jacket.
 
Idag blir det sagostund och efter det kommer mina barnbarn på besök. Ett av dagbarnen är ju väldigt nyfiken på hur Linus ser ut, hon kan inte riktigt förstå hur han ser ut när han läppar inte sitter ihop.  Så hon sa igår när hon gick hem att nu får inga barn bli sjuka så vi får träffa Linus och Ludvig.

Italien!!!

Ja det är snart en vecka sen man kom hem från Italien. Vi har haft en underbar resa med med mycket värme har god lust att åka i väg igen. Det blev en del bad och solande men vi har även hunnit se många fina ställen. Mina leder har jag mått så bra med men på väg hem så började mina leder värka igen känns inte roligt.
 
Vi var med på två utflykter den en var Cinque Terre helt underbart ställe här följer några bilder där ifrån.
 
 
Har många fler bilder men kan ju inte lägga ut alla.
 
Vi var även i Pisa så här kommer några bilder där ifrån också.
 
Jag har mycket mer att berätta men får räcka för i kväll.

RSS 2.0