Måndag!

Oj vad helgerna går fort men det gör även veckorna eftersom man har fullt upp. I lördags var vi hos ett par som vi träffa sen vår första dotter låg magen, vi träffades på en profelaxkurs sen dess har vi träffats. Vi har även våra barn nästan exakt i ålder med varandra bara att dom fick ett barn tredje barn vilket vi hoppade över.
 
På söndags morgonen är det som vanligt min promenad, eftersom jag tar veckotablett så får jag inte sätta mig still helst ska jag vara i rörelse och det har blivet att vi tar då en promenad. Men den här gången tog vi bilen och åkte ner till stan för att gå våran morgonrunda runt stångån där dom satt upp en runda med vinterljus. Inte fanns det så mycket att se men var fint det som var tyvärr tog jag inte med mig kameran så fick bli lite sämre bilder med mobilen.
 
Som ni ser är inte bilderna dom bästa.
 
På eftermiddagen blev det en sväng till lambohov hade ju inte träffat min älskade barnbarn på drygt en vecka. Ludvig har blivet så mycket för morfar så jag får ägna mig åt Linus och emellanåt dugar jag för Ludvig.
Mina älskade barnbarn.

Fredag!

 
Då har vi kommit fram till fredag igen veckorna går rätt fort tycker jag, inte så konstigt egentligen man jobbar,äter,tränar sover det är nästan så mina dagar ser ut.
Nu ska jag ta lite ledigt under jul och nyår hade för mycket komp tyckte min chef, 73 timmar tyckte hon inte jag skulle ha. Föräldrarna som måste ha sina barn i barnomsorgen blev lite snea eftersom dom inte alls är så sugna på att lämna barnen på förskolan. Men som jag sa åt dom när ska vi då få något ledigt om vi inte passar på när vi får tillfälle att vara lediga och förskolan hjälper oss.
 
Igår hade vi fotografering på jobbet, barnen hade planerat vad dom skulle för kläder och vilken frisyr dom skulle ha.
Barnen var jätte fina och väldigt glada skulle gärna vilja visa er dom men kan inte lägga ut andras barn då bryter jag mot lagen, så ni får föreställa er hur barnen såg ut.
Fotografen tycke vi var en lagom grupp vi har 12 barn tillsammans min kollega och jag. Förut så var det några fler då var vi 4 dagmammor och 25barn  så visst var det mer att fotografera.
 
Imorse när jag vaknade kändes det jätte bra tänkte på att det var fredag och det är ju skönt ledig helg underbart tycker jag. Men när jag kom upp kändes det som luften försvann från mig lederna värker och har ett ben som domnar hela tiden. Så inte känns det så bra nu men får hoppas att dagen blir bättre. Har haft mycket ont i mina leder fattar inte varför men tar ju en mindre dos av mina sprutor om det kan påverka vet inte men jag ska ringa läkarn och se vad hon kan göra. Jag har även illamående utav sprutorna och dom första dagarna så är det hemskt framför allt när jag ska äta frukosten brukar jag inte få behålla dom 2 första dagarna.
Blodtrycket vet jag inte vad det ligger på nu ska först till läkarn den 7dec men tror det ligger högt än eftersom huvudvärken vill inte släppa och yr kan ska bli emellanåt. Nog om mig och mina sjukdomar finns dom som har det sämre.
 
Tänkte jag skulle lägga ut några bilder på mina barnbarn dom växer så det knakar.
Här fick Ludvig hjälp av både pappa och morfar att blåsa ut sina 2 ljus.
 
Det är tröttsamt att ha kalas.
Här har jag lånar jag några bilder från dottern helt underbara bilder.
Bilderna är nog i fel format men som sagt lånar dom från dottern. Jag undrar vad Ludvig tänker på när han tittar på sin lillebror.
 

Oj!

Det var ett tag sen jag skrev men har inte haft den tiden att sitta vid dator.
 
Men har det inte hänt så mycket under den här tiden. Vi har haft kalas för Ludvig som redan fyllt 2år, fattar inte var dom åren tagit vägen. Lilla Linus har han även växt redan han är också två måndader.
 
I Lördags var jag på en ansiktsbehandling helt underbart och inte var det sista gången jag gjort det.
Om knappt 2 veckor ska jag ytterligare gå på behandling och då blir det i första hand för mina händer och ska ringa och se om dom kan ta fotbehandling samma dag.
 
 

Jaga!

Har haft en tid jobb med att fixa fram mina sprutor som jag tar för lederna.IMåndags ringde jag åter sjukhuset och berättade att sprutorna inte kom hem förän den 17/12 och så länge kan jag ju inte vara utan. Så dom ringde åter samma dag och sa att dom skrivet ut en något svagare spruta och den skulle finnas på lager, kom till apoteket inte fanns dom hemma fick beställa och hoppades på dom skulle komma som igår.Dom ringde vid 9-tiden att det fanns 8 sprutor att hämta skönt tycker jag nu behöver jag inte bry mej på några veckor framåt.
 
Helgen som varit var jag, Annica, Ludvig och Linus hemma hos min mor och firade henne, gissa om lilla Ludvig blev bortskämd.
 
På söndagen tog jag ett träningspass här hemma blev en timme på träningscykeln och sen 1000situps m.m, Sen var det ju att på Måndagen så var det ju spinning och det knäckte mina stackars ben dom helt slut på måndag kvällen det vräkte i dom.
 
Tisdagen var planerad av gå ner till stan jag skulle ju till tandläkarn men att gå drygt 1mil var inte att tänka på mina ben skulle inte orka. Vi tog då bilen och efter tandläkarn blev det en promenad vi stångån mycket fint att gå där. Blev sen att äta på resturang skönt att slippa laga mat.
 
Idag är det dax att jobba igen har nu två tuffa dagar med alla 7 barnen i hemmet, jag har även planerat lite bak för dom. Vi ska ha lite julkaffe för föräldrarna i december.
Får bli en bildlös bloggning den här gången sitter inte med rätt dator.
 

RSS 2.0