Gott Nytt År!!!!

Önskar mina kära bloggar ett Gott Nytt År!!!!!

Oj då!!!

Oj var det var länge sen jag blogga, men har haft maken hemma så har inte blivet lika mycket dator under dom här dagarna.

Vad har då hänt hemma hos mig? Julafton så kom min mor och far in på förmiddagen, Mikael jobbade men kom hem strax efter 14 då blev det mat. Mamma och pappa var kvar hos under eftermiddagen åkte sen hem på kvällen hade en jätte trevlig dag tillsammans.

Juldagen jobbade Mikael igen inte kul tycket jag. Men annadagen var han ledig och det var skönt, då tog vi och åkte ner till Falköping till Mikaels mor var där över dagen. Vi firade i egentligen 30år den 26/12  täkt så länge vi varit tillsammans och då tillbringar vi den dagen i bilen ha ha.

Igår var vi på gymmet har inte blivet så mycket under jul eftersomdet varit stängt men får ta igen det när dom har öppet. Så igår fick det bli en 1 timme på springbandet och jag kom 9,6km hade tänkt mig 1mil men orkade inte hålla farten men ska försöka att springa långt på fredag också. Är så skönt att hålla igång skulle bli tokig om jag inte kunde komma till gymmet.

Men nu har Mikael börjat jobba igen men han var iallafall ledig i 3 dagar. I dag kommer Ludvig och Johan hit, Annica sover. Johan sak åka ner till volvo med bilen var väl först tänkt att Johans pappa skulle fixat bilen men blev ändring på det. Så nu blir det volvo som får ta hand om den det är något med handbromsen som har gått sönder.

Idag kommer Sandra och Anders hem ifrån New York, skönt att få hem dom igen har faktiskt saknat dom. Hoppas dom har en massa bilder att dela med sig av.

Imorgon  är det dax för mig att få min egna tid, jag ska till frissan underbart var ett tag sen jag var där. Min utväxt har blivet mycket, så tänkte se lite bättre ut när jag snart fyller. Har ännu inte spikat på vad jag ska bjuda på, någon som har förslag så tar gärna emot blir ca 30st.

Nu ska vi fira lite jul på nyåret med Sandra, Anders, Annica, Johan och Ludvig, Sandra ville ha lite jansson så det får jag väl fixa annars blir det annat. Vi är ju ganska trötta på julmaten efter att man fått äta den några dagar.GOD JUL!!!!

Önskar alla mina kära bloggare en riktígt god jul. Maken min jobbar men slutar ganska tidigt är hemma till ca 14:15 . På förmiddagen så kommer mina föräldrar in och då slipper jag sitta själv. Vi ska fira jul med Annica, Johan, Ludvig, Sandra och Anders på nyårsafton. Annica jobbar också hela julen och Sandra och Anders är i New York så den här julen blev inte lik alla dom andra jularna.

Men ni får ha god jul, jag åter kommer en annan dag har fullt upp men mat och julstädning.


Äntligen!!!

Tror det eller ej men datorn vägra att sköta sig, den är tömd och återställ som den var från grunden men den vägrar ändå sköta sig. Behöver kanske köpa en ny.

Nu ska vi se om vi får ut lite bilder på fönstren.Så här såg det ut frän början.

Nu är fönstren dit satta.

Nu har allt blivet vit målat.Så här ser det ut nu.

I köket och hallen har vi mer färg på väggarna det ser roligare ut än bara vita väggar. Här följer även bild på kök/hall.

KöketHallen där är även dörren vit har satt en bit plåt längst ner så hoppas inte barnen sparkar sönder dörren.

Nu har man inte så många dagar kvar att jobba 3 dar och då ska jag vara hemma med barnen, det tycker jag är jätte skönt.

Nu har ni fått några bilder och rader från mig, jag hoppas snart kunna återkomma.


Återkommer!!!

Jag kommer att återkomma imorgon med nya bilder och mer text. Dax att vandra till jobbet.

Ursäkta!!!

Ni får ursäkta mig för jag inte uppdaterat på ett tag, men har inte min egen dator. Men kommer att lägga ut bilder så ni får se vad fint jag fått ett fönsterbytet, jag saknar inte mina furufönster.

Här har inte hänt så mycket jobbar rätt mycket för tillfället med snart är det jul och jag ska vara ledig i mellandagarna det ska bli skönt.

Idag så åker 2 st dagbarn till Thailand dom ska vara borta i 2 veckor är lite avis att dom åker till värmen.

Imorgon ska vi ha lite julfirande för barnen så tomten kommer, sen blir det lite julmat. Vi brukar ta in samma tomte varje år och det är en barnen inte känner igen.


Skönt!!!

Fick veta idag att snickararna och målaren blir nog klara i början på nästa vecka tycker jag ska bli skönt. Men vad snyggt det blir och mycket ljusare lägger ut bilder någon gång nästa vecka så får ni se. Med dagbarnen har det gått riktigt och det är ju skönt. Visst har det blivet lite kallt inne med som tur är så värms det upp ganska så fort med vår värmepump.

Imorgon är jag ledig det ska bli skönt fast det har varit en toppen vecka för mig ändå. Så morgondagen så ska vi till gymmet på morgonen sen blir det att fixa en svensk manual till luftvärmepumpen. Tar nog sen det lugnt under resten av dagen.

På lördag jobbar maken igen tyvärr så hade han ledigt torsd och fred men hade ju var roligare om han varit ledig helgen, men det är somdet är.

Men lördagen så ska jag ha lite julkaffe för mina föräldrar det blir inte hemma hos mig i år utan på lekstuga, hemma är det allt för rörigt och slipdam finns det över allt ska försöka röja lite i helgen. 

Får även lite besök i helgen av barnbarnet, han har blivet förkyld annars hade han kommit i veckan men dumt att smitta ner dom andra barnen.

 

Barnvakt!!!

Söndag till Måndag var jag barnvakt åt Ludvig både Annica och Johan jobbade. Ludvig kom till oss på söndagen strax innan det var dax för mat. Han åt med ganska god aptit maten jag serverad var stuvad potatis, köttbullar och broccolli det tycket han var gott.

Efteråt blev det mycket lek och bus framför allt i soffan det är jätte rolig att springa i.Morfar hade fullt jobb att jaga Ludvig i soffa.Undrar vad han tänker hitta på för bus här???? Det bara lyser i hans ögon.

På Måndagen skulle fotografen komma så jag var tvungen att gå ner till jobbet för att vara men på gruppfotot. Hade tänkt jag kunde ta kort på Ludvig också men han var ledsen där så gick inte så bra mycket nytt nya ansikten för honom. Men var roligt att han kände igen mina dagbarn dom skrattade han åt, men fotografen var farlig. Men väl hemma så fick han syn på våran snickar då skrattade han glatt. Ludvig gick 3 steg och sen ramlade han och slog i bordet stackarn men han var glad ändå.

Våra fönster är nu på plats och förnsterbläcken är på satta så nu är det bara snickerierna som ska på plats på utsidan. Imorgon Onsdag kommer målarn hit hoppas bara han hinner måla klart innan jul.


Bilder!!!

Nu har jag tagit några bilder, men allt är inte färdigt ännu så ni kommer att få se starten. Kommer jag att lägga ut fler bilder när allt är klart, men det kommr nog att ta ett tag till.

Härligt idag är jag ledig och det känns rikitigt skönt börjar inte jobba förän på Tisdag och då jobbar jag bara 3½timme.  Men idag blir det nog inte så mycket av min ledighet eftersom vi har snickare och hoppas även på plåtslagarn ska komma. Det kommer även killar som ska sätta upp en luftvärmepump idag, så man har ju fullt med hantverkare så får nog ta det lite lugnt imorgon och njuta istället.

På Söndag kommer mitt underbara barnbarn hit han ska sova över. På Måndag ska jag ner till jobbet och ta gruppkort då får Ludvig följa med och träffa alla andra barn då finns där 23barn att busa med.
Så här såg det ut från grunden.Så här ser det ut just nu men väntar på att målarn ska komma och måla det andra vitt.

Lägger ut fler bilder när det blir färdigt.

Nytt hem!!!

Snickarna är fullt igång att byta fönster och det kommer att bli jätte fint här hemma. Plåtslagarn skulle troligtvis komma idag och mitten på nästa vecka skulle målarn komma. Kommer att bli ett helt annat hus lägger ut lite bilder när jag får fram kamran.

Idag är det sista gången på sagostund tycker nog att dom slutar lite tidigt med det för än är det långt kvar till jul.

Här blir det lite kalas bland röran ett av mina dagbarn fyller år och det brukar vi fira med lite glass och en kaka av något slag.

Ni får ha ha en toppen  dag mina kära vänner.

RSS 2.0