GRATTIS!!!!

Idetta inlägg vill jag säga ETT STORT GRATTIS till min dotter som idag fyller 23år.

Har idag varit ute och sprungit en runda gick inte så jätte bra fick stanna och gå en hel del, min astma är inte i bästa skicket, men jag kunde ju också tänkt på att tagit medicin innan man gav sig ut.

Idag ska vi till Sandra och Anders vi firar båda två eftersom dom fyller ganska tätt inpå varandra. Nej har inte mycket att skriva om så slutar här. Kram på er!!!


GRATTIS SANDRA!!!!

Regn!!!!

Ja nu har det kommit in regn igen, hoppas det går över tills i morgon. Jag börjar ju min semestervecka i morgon igen det är min sista för den här sommaren, sen blir det ju i september jag åker till Spaninen i 2 veckor det ska bli skönt att få komma iväg och få njuta av ledighet, för den här sommaren blev inte min semester så mycket med.

Den här veckan har varit lugnt med barn 1 st och då har det barnet inte varit på heltid så dagarna har varit korta, frågade dagiset om dom behövde hjälp men dom hade inte heller mycket barn.

Imorgon så ska jag ner och lämna in min månadsrapport och sen tittar jag in på dagis ett tag innan vi går hem och fixar mat. Får väl se om vi tar vägen förbi vår lokal och lämnar in all tvätt för Måndag vecka 32 är verksamheten igång som vanligt igen och då är det väl bra om madrasskydden och filtar finns på plats.
I Tisdags så var och köpte en ny skrivare våran gamla la bara helt enkelt av den var jobbig sist jag satte igång den slocknade då hela tiden och sen när jag skulle ha igång den förra veckan då var den helt död, så blev att köpa en ny jag behöver ju ha en när jag ska börja jobba igen.

På Lördag fyller min yngsta dotter 23år tänkt vad tiden har gått. Så på lördag är vi bjuda till dom vi firar även hennes kille som fyller den 9 aug. Som tur är så har vi fixat pressent det brukar annars alltid bli panik vet aldrig riktigt vad man ska hitta på att köpa hoppas bara dom blir nöjda med vad dom får lägger ut senare vad vi har köpt.

På Söndag åker mina föräldrar till Danmark man har stor lust att följa med men kan inte eftersom dom ska vara bort längre än vad jag har semester till så det går ju inte annars hade det varit skönt att få komma bort ett tag.

Nej dax att ta fram stykjärnet ska väl passa på att stryka när inte det är så varmt. Ha det bra mina kära vänner. kramFår hoppas att solen kommer efter detta regn!!!!

Varför????

Jag undrar varför man alltid måste skriva rubrik?

Förra veckan var jag ledig då var Sandra och jag på en shoping runda blev int mycket handlat men lite iallfall.
Ett dagbarn till mig har blivet storebror så jag köpte den här bodyn till hans lilla syster.Blev några linne till mig också och så lite strumpor till hösten.Tyckte också att köksbordet behövde en liten upplyftning.

Har bara ett dagbarn denna vecka så vi ska ta och gå ner till nya lekparken och se vad den har att bjuda på, sen bli den en promenad till dagis och se om dom har lika gott om barn  som jag har.

Ska nog iväg på eftermiddagen och se om vi kan hitta någon present till Sandra och Anders som fyller år, måste även titta på en ny skrivare han har bara lagt av får igång den några sekunder sen stannar den igen. Behöver ju ha en ny innan det är dax för schema läggning. Nej nu kommer mitt dagbarn snart men ni får ha det så bra. Kram


Städdag!!!

Ja idag så var det ju inget sol och bad väder så det fick bli att städa!!!

Tog mig ut till vårna friggebod ojoj tänkte jag bara vart ska man börja, det var bara att släng ut alla prylar som låg där inne. Hälften eller mer är slängt kan inte spara på sådant som man inte använder. Sen har ju vi haft besök denna vinter det har nog inte varit små råttor som varit där hittade ganska så stora spår efter dom. Hade även besök av spindlar och där fanns både bon och ganska så stora spindlar, när man rörde vi spindelboet så kryllade de av spindlar usch jag är inte rädd för spindlar men upplevde obehag.

Väl ute med alla saker sen ska man även se vad man ska spar och vad som ska slängas trodde aldrig jag skulle bli färdig, men allt gick så smidigt förutom att jag fick avbryta för det började regna. Men då hade jag tur då kom Anncia på besök så det blev en lätt fika för hon och Johan skulle hem till hans föräldrar och äta mat.

När Annica åkt gick jag ut och fortsatt och allt blev klart och väldigt trevligt för barnen att få leka där igen. Tog även tag i sandlådsleksakerna där fanns en hel del som var sönder så det slängde jag också. När Mikael kom hem åkte vi till tippen med 2 st billass för att slänga allt men har ett billlas kvar och det tar jag imorgon.

Imorgon ska jag bara ta det lungt, ska till Sandra och vi tar nog en tur till Ikano jag skulle behöva shopa lite för mina kläder sitter inte så bra längre och jag vill ha nytt till Spanien resan. Jag har ett dagbarn som fått en lilla syster tänkte även jag skull köpa något till den tösen barnkläder är ju så himla roligt att kolla på och snart blir det handla till sitt eget barnbarn det längtar jag till, det blir nog en hel del i Spanien att köpa till barnbarnet.

Det var några rader från mig, har ju inte mycket att skriva om eftersom jag inte har så mycket semester.Lekhörnan för dagbarnen.Nu hittar man bättre bland sandsakerna.


Tur att ni finns!!!!

Ibland undrar jag hur man orkar just nu har jag det inte så bra efter min Gastroskopiudersökning, får upp min frukost så fort den kommer ner och då återstår det att kräkas 3 ggr och matstupen värker, har svårt att få ner mat glass är det bästa men då får jag ont imagen istället inget känns riktigt bra nu som tur är så mina goa vänner Tack för ni finns.

Igår kittade jag om fönster på vår friggebod har inte kittat sen jag gick i grundskolan så det är ett antal år sen själv vart jag väl inte helt nöjd men min man tycket det såg jätte bra ut och det var ju tur så då slipper jag göra om det.

Nu på morgonen har jag klippt av vissna blommor det behövs ju också för det ska komma nya och sen har jag planterat ner min rosbuske som jag fick utav dagbarn när dom gick på semester den har stått så fin i blomningen men nu har det nästan  blommat över då var det dax att plantera tyckte jag.

Idag hoppas jag få åka bada Annica och Johan skulle ev man vet ju inte hur vädret ska bli morgonen har varit toppen mycket sol knappt några moln men vi får se annars tar jag nog bilen själv har den ju hemma under eftermiddagen.

Har nu semester denna vecka är skönt men känns lite tråkigt att inte Mikael också har semester då kan man hitta på något att göra, nu blir man ju lite låst eftersom han måste ha bilen till jobbet.

Nej nu ska jag iväg till affären snart ska vara där när dom öppnar köpa lite mat till Mikael som kommer en kortis och då får det bli lite snabbmat, vita bönor.Nu längtar jag till Spanien!!!!!
Fort!!!

Den här veckan tycker jag har gått fort har bara 2 dagar kvar att jobba sen en vecka semester ska bli skönt. Man har ju lite som ska fixas innan vintern är här, har ett fönster i friggeboden som håller på att ruttna så där måste det skrapas och kittas om. Sen hade vi ju besök i våran friggebod under vintern tänke jag skulle plocka ut alla saker rengöra och slänga det som inte vi anväder.

Har inte hänt så mycket under denna vecka har jobba och sen är man slut orkar inte knappt vara vaken på kvällarna. Igår på sen eftermiddagen tog vi oss en tur till Rimforsa för att bada det var så varmt i vattnet.

På Måndag så ska jag till sjukhuset och göra en Gastroskopiundersökning, eftersom jag har haft kräkningar efter måltiderna så ville min läkare göra denna undersökning för se så allt var normalt. Har haft mycket promblem med att magen sväller hela tiden och det är ganska så jobbigt jag vill ju inte se gravid ut emellan varven, idag så är jag gravid.

Ska nu nästa vecka ge mig upp på vinden och se hur mycket som finns kvar på barnstolen som dottern ska ha till sin lille och sen barnkläder behöver tas ner tvättas, det går ju så fort och snart är vi där hon ska inte ha förän i November men vi åker ju bort några veckor under hösten och då är det svårt att hinna med.

Nej nu ska jag ta och bryna lite kål för i kväll severas här kålpuddig mums säger jag men inte magen. Ha det jätte alla min vänner. Kram


Varm helg!!!

Ja det har varit en varm helg igen. I Lördags så var vi och badade då blåste det men var super skönt i vattnet och luften var varm då visade termometern på nästan 34 grader. Annica och Johan var med oss och badade efter badet åkte vi hem och senare blev grillen tänd.

Söndagen så hade vi gäster i från Hallsberg mycket trevligt, då hade vi det ännu varmare 36,2 så inte orkade man vara ute något nämnvärt.

Idag har jag jobbat på dagis kommer att göra det den här veckan eftersom det fattades personal, sen nästa vecka är jag ledig skönt med lite semester i värmen men då håller väl inte värmen i sig.

Hade tänkt åka ner till stan i dag men orkar inte, min klockarmband gick sönder i fredags som tur var så har Sandra kvar sin klocka här så den har jag lånat nu.

Nej nu ska jag hänga ut tvätten men ni får ha det så bra i värmen. Kram


Godmorgon!!!

Här händer det inte så mycket eftersom jag jobbar hela dagarna, så inte blir det mycket dator då inte och när kvällen kommer är jag trött.

Barnen badar och leker med leksakerna jag har på tomten, kan inte gå till lekparken eftersom den är under upprustning dom gör om hela lekparken så till hösten är den nog klar får jag hoppas.

Hade min ena dotter hemma igår som låg och solade och tog sig även ett dopp i barnpoolen.

Ja mycket mer har ännu inte hänt så jag avslutar skrivandet för denna gång. Får se om helgen har mer att bjuda på. Kram på er alla vänner!!!!Ojdå!!!

Ojdå det var länge sen jag bloggade. Men har haft en vecka semester och då var jag i Danmark 4 dagar helt underbart att få komma dit. Ja sen vart det inte mycket mer gjort den veckan var och badade lördag och söndag var ju så himla varmt så då vill man gärna vara vid vattnet.

När vi var i  Danmark kom släkten till sverige mden fick ändå träffa dom bjöd in dom på mat på lördagen så vi fick prata några timmar det var jätte roligt tycker jag.

Idag är man igång och jobbar igen har nu 2 veckor att jobba sen är jag ledig i 1 vecka igen ska bli skönt ser fram emot den veckan. Har ju tagit mindre semester på sommarn eftersom vi åker i väg till Spanien under hösten och då har jag tagit 3 veckor semester. Men som det känns nu så har man ju en bra sommar här så skulle kanske ha tagit mer semester men man vetr ju aldrig hur sommaren bli i sverige.

Idag så har dagbarnen och Johan plaskat i poolen tog lång tid innan vi fick upp denna pool men väl uppe hade dom skoj där.

Nej nu ska jag krypa ner i min goa säng och försöka sova några timmar. Men ni får ha det så bra ska försöka bättra mig på bloggen. Kram

Här följer lite bilder.Här startar resan, vi är på snabbfärja som är på väg till DanmarkHär är kyrkan som försvinner ner i sandenHär har vi kommit till skagen.
Här har vi hamnat i palmstranden jätte mysigt där men men vattnet ja det var för kallt.Men en del skulle ju bada iallfall!!!!Hotellet där vi bodde.Här ska det ätas frukost.Självklart så blir det en del sånt här också!!!!Då har vi lämnat danmark och är nu på väg hem.Den här vännen ville inte vara med på bild.

Ja det var några bilder av resan till danmark.

Här kommer en poolbild.Iden här har Johan och mina dagbarn haft det skojigt det har plaskat ganska mycket i den, men den var tuff att blåsa upp en cykelpump fick duga att blåsa upp den med.


RSS 2.0