Kallt!

Usch så jobbigt att det blivet så kallt igen, men jag hoppas snart att kyla ger sig och värmen kommer in. Idag kommer jag att få jobba med en vikarie som jag aldrig jobbat med förut får se hur det går med barnen. Som tur är så är det inte mycket barn blir 5 barn och 4 till mat så inget stort gäng, jag hade kunnat ha dom själv men jag har redan för mycket övertid och det är ju inte så poppis. På lördag ska jag vara barnvakt till barnbarn Linus har jag inte haft förut med det ska nog gå bra, Ludvig är som hemma här så där finns inga problem. Min läkare ringde mig angående blodtrycket är för högt ännu så ska kolla det ännu en gång vid månadskiftet, har det inte blivet bättre så får vi se om man skulle byta medicin. Sist jag var där låg blodtrycket på 157/85 och pulsen på 89. Sen har jag fått en tid för att kolla hjärtat i 24timmar men det är inte förän den 2/4 så nästan 4mån efter att läkarn skickat remisen. Tyvärr fungerar det inte att lägga in några bilder så jag får återkomma med det.

Lång tid!

Ja inte är ofta jag skriver här tiden räcker inte till helt enkelt.  Jag jobbar hela dagarna och när kvällen kommer är jag jätte trött, brukar bara ta en titt på fb och sen stänger jag av datorn.
Jag håller på att ställa in mitt blodtryck som är för högt och det verkar ta tid att få ordning på, vet inte om det är det som påverkar min trötthet. Hoppas snart jag hittar åter till mig igen.
 
Usch här har det kommit en massa snö igen varken jag eller dagbarnen vill ha mer dom börjar längta till sommaren. Lekparken är vad dom vil till och sen gå till skogen så vi får hoppas snart att våren kommer.
 
 
 
 

Spinning!

Igår var det åter igen dax för ett spinningspass, passet är mycket tufft tycket när man började att hur ska man klara det här. Men nu har vi kört ett tag och man ger sig inte man kämpar fast man knappt orkar ta sig av sadeln efter passet. För tillfället så äter jag kortison och det märker jag av hur mycket jobbigare det är för kroppen, men nu pån torsdag så är kuren slut och jag hoppas kunna återkomma snabbt igen.
 
Makenn ringde nu på morgonen han ville jag skulle ta på mig broddarna när jag gick till jobbet, det är glashalt ute sa han. Så bäst att ta på dom har en ganska brant backe att ta mig ner för till jobbet och jag brukar ju inte vara den stadigaste på benen, så får hoppas att jag håller mig på benen.
 
 

Vår!

Längtar så till att det ska bli vår, vintern gör mig depremerad.  Men nu går vi mot ljusare tider och det känns väldigt skönt.
 
Har börjat med kortisonkur  eftersom min astma inte var så bra vill ju inte ta kortison men ibland får man gå emot sina viljor. Nu mår jag mycket bättre i min astma och det känns skönt men har några dagar kvar att ta min kortison.
 
Lovade ju att jag skulle lägga ut lite bilder och här kommer några.
 
Tycker att vintern kan ge fina bilder.
 
Linus har gjort en operation på sin läpp den är mycket fin.
 
Inte så ofta man får med Ludvig på någon bild men iblan får man ta till mutor.
 
Här busar grabbarna tillsammans.
 
Linus utan tejp svullen är han men det ser mycket fint ut.
 
Sådär det var några rader ifrån mig ni får ha en jätte bra helg.

RSS 2.0