Går för fort!

Det har redan gått 3 veckor av min semester fattar inte vart veckorna tagit vägen. Men haft det bra under dom veckorna haft hand om Ludvig en del och det blir alltid glädje när man träffar honom.
En dag tog jag med honom till min lekpark så han fick leka med ett av mina dagbarn det tyckte han var roligt.
Så har jag även varit i Valla där han fick mata djuren och leka det var en underbar dag vi hade tillsammans.
En av dagar så var jag på Ludvigs hemmaplan vi gick runt i lekparkerna i lambohov det fanns ganska många då trivdes han jätte mycket, så fort jag sa till honom ska titta efter en ny lekplats så sprang han direkt till vagnen. Nu följer några bilder.
 
 
 
Titta vad jag kan lite svårt var det att hålla balansen.
 
 
Älskar mitt lilla barnbarn.
 
 

Ojdå slarviga mig!

Har inte haft tiden för bloggen men jag får åter komma i helgen med lite nya bilder och text. Ha det bra tills dess.

Solen!!!

Idag skiner solen men det har den gjort på morgonen förrut men nu hoppas jag verkligen att den stannar kvar idag.
 
Om nu inte det blir regn så tänkte jag måla lite idag har 2dörrar, en trapp, ett fönster och sen garage dörrar som ska målas och det vill jag hinna med innan sommar är över.
 
Idag blir det åter att ringa till killen om luftvärmepumpen det fungerar inte ännu har ibland två hinkar stående.
 
Sen ville golvcomfort göra om vår lilla toa har en fläk som inte går bort men ska ringa och säga att vi inte vill ha en ny, man vet ju inte hur lång tid det tar och sen måste jag stänga av den toa en vecka och det är jobbigt nej det får vara.
 
Inatt hade jag fruktansvärt ont i mina vrister och tår och då är det inte lätt att sova, har starkare tabletter attt ta men ville inte ta dom så sent eftersom jag påverkas av dom. Men nu har jag starkare sprutor läkarn är rädd för attt jag ska få ont i mina knä. Knäna kädes inte allt för bra sa hon till mig så det är bra att jag tränar annars hade dom nog pajat innan. Annars så tycker jag nog att sprutorna har hjälp mig men hur länge vet man ju inte.
 
Imorgon så kommer Ludvig hit han ska sova över här det ska bli mysigt, får hoppas vi får bra väder så vi kan hitta på något att göra. Blir vädret som jag tänkt så ska vi till Gamla Linköping och sen valla där han får leka och titta på djuren.
 
Dax att ta hand om tvätten.

Var????

Jag undrar var sommaren har tagit vägen här finns den dock inte. Kallt är det regnar varje dag okej lite sol finns det mellan regnet.
 
Har nu haft hantverkar idag som gjort det sista eller kanske inte för han skulle tvätta bort lim på tapeten men en av fläckarna finns kvar.
Ihelgen är maken ledig skönt får se vad vi kan hitta på. Vi har tänkt måla det sista men vädret blir väl som vanligt och då går det inte att ta fram färg.
 
Nästa vecka kommer Ludvig hit och få sova över skönt för honom att slippa dagis några dagar, det är ju inte samma när det är sommar brukar var annan personal och det är jobbigt för de små liven.
 
Idag får det bli gymmet ska bli skönt att röra på sig igen, försöker hålla oss i gång 3-4 ggr iveckan.
 
Igår blev det stopp i avloppet inte roligt med jag försökte rensa så mycket jag kunde men var tydligen stop längre in. Men när jag skulle skruva i hop det så gick mutern sönder den var helt murken hm vad gör man då? När maken kom hem så fick vi ge oss iväg och försöka hitta nya delar inte så lätt när avloppen är 26år gamla, så fick bli en nödlösning och det fungerade bra. Men sen tog vi isär vattenlåset vilket vi inte skulle ha gjort för där var packningen helt körd, så blev ut att jaga ny packning där och det var inte lätt för som sagt det är inte nya rör vi har, men nu sitter allt på plats men ska byta ut hela
rörsystemet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kolmården!!!

I Måndags så var vi på kolmården med lilla Ludvig tror att han stormtrivdes. Fattar bara att en sån liten vän kan hålla i gång så mycket utan mat och sömn. Vi hade tänkt gå stillsamt igenom men det tänkte inte Ludvig fart på benen både uppför och nerför men i sluten när det gick uppför ville han bli buren, sitta i vagnen var inte alls roligt.
 
Ludvig älskar bamse, men vi fick tyvärr inte träffa Bamse på riktigt med det räckte med den här bilden. Här ser Ludvig lite ledsen ut inte så lustigt för han hade ramlat, men strax där efter var det fart på benen igen.
 
Här var ju Bamse också.
 
Men titta vem som är här inte Bamse men lilla skutt är ju här.
 
Så lilla skutt och Ludvig kramade om varandra.
 
Här är mormfar och Ludvig inne hos de små djuren det var roligt att jaga dom även mysa med dom.
 
Här får Ludvig en liten puss.
 
Här hittade Ludvig lösningar på att komma in till djuren.
Nu följer några bilder från Kulmården där trivdes Ludvig.
 
 
 
 
Här kunde Ludvig säkert kunna vara en heldag.
Men vi forsatte vår färd mot Tropikhuset.
 
Kolla morfar ser du inte aporna och skölpaddorna. Morfar tittar åt ett annat håll än Ludvig.
 
Här tittar Ludvig på fiskar dom var jätte roliga.
 
Ormarna låg bara och sov.
 
Här tittar Ludvig på när dom matar fiskarna.
 
Här matas det.
 
Ludvig såg inte krokodilen som låg långt ner i vattnet. Men här sitter en trött liten kille på en krokokdil utan för tropikhuset. Med sig hem blev det en liten tigerunge som han valde och sen i tropikhuset blev det naturligtvis en krokodil.
Vi hade en toppen dag med Ludvig och hoppas på att Ludvig hade detsamma.
 
 
 
 
 

Semester väder????

Ja nu ska man ha semester och vad har man för väder jo en svensk sommar. 
 
Här om dagen fick vi ju hem lite dörrar som nu har börjat komma på plats, maken jobbar sen varje dag och han orkar inte sätta dit alla på engång. Fick på problem med en av dörrarna den gick bara inte att stänga fattade inte varför för den gamla dörren var det inga problem med men vi fick karva ganska så mycket innan vi fick dit dörren bra. Ser faktiskt lite roligare ut med nya dörrar och nya handtag.
 
Så här såg våra gamla dörrar ut.
Så här ser dom nya ut.
Dom gamla handtagen.
Här är dom nya handtagen.
Nu känns det som om det får räcka med renovering på ett tag. Men till hösten så byter vi bänkskivor in köket mina är så dåliga har sprucket sönder på en hel del ställen och dom är ju iallfall 26år. Så det får jag återkomma med.
 

Dörrar!

Nu har vi varit och köpt nya dörrar. Maken började igår och satte dit första dörren men var lite problem först vi visste inte vilket håll man skulle vända den åt, inte nog med det sen kom toalåset ha ha man kan skratta efteråt var så fixerad att det skulle sitta på ett sätt men när han sen kollade var det tvärtom. Lägger ut bilder senare.
 
Ja nu är det bara en dag kvar att jobba sen har jag ledigt i hela 4 veckor om jag inte blir inringd men det hoppas jag inte. Känner att jag behöver ha ledigt magen har ju varit fram och tillbaka med måste få stressa ner.
 
 

Konstigt det blev!

Den här veckan skulle dagiset och jag hjälpas åt jag hade 13 barn och dom 3, men rätt som det var hade dom inga barn men jag kunde ju inte jobba själv ändå så blev ändå att vara på dagiset. Igår fick jag öppna och det gick bra bara att föräldrarna gick fel dom tog dörren rakt över som var låst hoppas dom gick rätt idag.
Idag börjar jag inte förän kl 8 så trodde det skulle bli lite sovmorgon men vaknar tidigt i allfall.
 
Imorgon så ska toaletten och badrummet besiktas vi har några små saker att klaga över målarn har slarvat lit i taket har vi sett, sen är det fortfarande inte slätt med bårdnen i toaletten får se vad dom tycker. Men annars är vi jätte nöjda är skönt med två toaletter.
 
Då har man inte mer än 4 dagar kvar att jobba sen är det semester det känns skönt. Jag har lite målning att göra under min semester sen kommer jag även att ta Ludvig så han slipper dagis några dagar iallfall.
Får hoppas snart att vädret bli bra så vi kan ta Ludvig till Kolmården någon dag ska bli så jätte roligt att få åka dit men honom.
 
Undra vad det blir för väder idag det är så svårt att veta vad man ska ta på sig. På morgonen är det inte så varmt men solen lyser fint på en blå himmel men vad kommer under dagen?

RSS 2.0