Badrum!!!

Äntligen har vårat badrum blivet klart så nu är det bara att handla övriga saker som man ska ha i badrummet. Blev en matta och några handukar att starta med men blev inte det jag hade tänkt mig från grunden men hoppas hitta det senare. Här följer några bilder.
 
Så här såg det ut förut.
Och nu så här..
Nå vad tycker ni blev det inte bättre?
 
 

Regn!!!!!

Här öser regnet ner inte alls kul eftersom jag skulle cykla till vårdcentralen men får vänta till i morgon. Midsommar afton var jag hos Annica och Ludvig, Annica ville jag skulle klippa Ludvig och jag förstog det när jag såg honom. Han hade precis vaknat när jag kom svettig och håret stog åt alla håll lilla gubben är visst långhårig. Han har ju varit livrädd för hårklippningsmaskinen och det var han även den här gången men visade honom att mamma och mormor också kunde andvända den, då var det inte så farligt längre.
Så fram med datorn och en maräng i ena handen och en kam i andra och så körde jag igång han var jätte duktig.
 
Så här såg jag ut när mormor kom till mig.
 
Så här fin blev jag efteråt.
Angående vårat badrum kommer jag att lägga ut bilder under veckan dom ska vara klar då.

Midsommar!!!

Önskar er alla en skön midsommar. Återkommer under nästa vecka med fler bilder från då ett färdigt badrum.

Snart!!!

Ja nu börjar vi se ett slut på renoveringen känna riktigt skönt. Igår så var rörmokarn här och satt in det han skulle nu väntar vi på målarn och elektrikern som har sitt kvar. Dom kommer inte att var klara den här veckan men i börjarn på nästa vecka.
Här följer några bilder.

Ja första bilden var väggarna klara. På den här bilden läggs det golv men dom fick beställa hem mer för det fattades några plattor.Badkaret på plats det kan jag använda nu.Duschen och toaletten är klar att använda.

Så här rörigt såg det ut igår när rörmokarn jobbade det hade inte varit lätt med sju små barn bland det här.


Mormors lilla!!!

Mormor lilla hjärta mår inte alls bra. Igår var han först på vårdcentralen och penicillin mot öroninflamation. Kvällen blev det akuten lille Ludvig kräktes då blod, vet inte så mycket mer än hans ena lunga lät svag, får återkomma när jag vet.

Angående badrummet så fattas det klinkers som skulle komma idag så det skulle bli klart idag. Väggarna är färdig fogade så bara golvet idag då. På Måndag kommer rörmokarn och sätter dit toaletter, badkaret, dusch och duschväggarna tror han tar komoden också. Kommer även målarn på Måndag och han blir då klar sa han. Sen hoppas jag att snickar och elektriker skyndar sig hit så allt blir klart till midsommarn.

Själv var jag hos reumatologen i Tisdags mina leder mår inte bra så fick mina kortisonsprutor och sen fick jag en annan långtidverkande spruta som hoppas ska hjälpa mig, den sprutan måste jag ta 1ggr iveckan. Min ledsjukdom kommer troligen ifrån min tarmsjukdom så det känns lite tråkigt vad ska den mer ställa till med???

Här följer några bilder.Här är en en av pelarna som ännu inte är någon fog på.Här är väggarna fogad blir allt lite skillnad.Mormors lilla hjärta som inte alls mår bra. Tänker på er 3 Kramar

Bra jobbat!!!

Idag har jag tagit semester ska till sjukhuset och ta kortisonsprutor för mina onda leder, hoppas bara det ger samma effekt som förr gången.

Igår var det en jätte tuff dag på jobbet mycket barn och regnet det bara vräkte ner, blev en förrmiddag inomhus inte vad vi är vana vid och inte barn heller. Eftermiddagen kom vi iallfall ut och det vara skönt för vi hade 20barn på 2 personal tycker det är lite för mycket.

När man kom hem igår blev jag faktiskt överraskad över att det hade hänt så mycket i badrummet. Det är ju bara en man som hade varit här och kaklat tycker han hade jobbat bra.
Upptäckte även att taket hade spacklats så visst händer det saker.Så här ser vårat kakel, får se om jag ta en bättre bild lite senare.

Vet inte om jag har berätta att vi satt upp ett tak över groventre, men blev först inte som vi hade tänkt. När vi skulle ta oss ut så gick inte dörren att öppna utan att slog i taket. Men nu har vi flyttat upp och fungerar utmärkt att öppna dörren.Så här ser taket ut.Jobbar hårt!!!

Ja nu har grabbarna en bra fart tycker jag på Måndag blir det kakel på väggarna. Ska bli roligt att se hur det ser ut när man kommer hem från jobbet på Måndag.

Idag har dom lagt fuktspärr och ett slags folie som ska var tätt så inte fukt tränger in. Här får ni se lite bilder.Det här stog utanför badrummet igår fick veta att det var ett slags folie som dom sätter på väggar och golv.Så nu ser det ut så här i vårat badrum.Här står en del av kaklet som ska sättas på väggarna. Det sägs att det ska vara klart till på Onsdag men vi får se. Ha en jätte bra helg mina vänner återkommer på Måndag.Golvvärme!

Så nu har golvvärmen blivet lagt alla väggar är uppsatta och även ett nytt tak. Sen har dom byggt på vår tröskel för höjd skillnad blir det, men det var vi medvetna om.
Här följer några bilder.

Får tydligen även golvvärme under badkaret.Nytt tak.Har byggt på den gamla tröskeln svårt att se så här på bild men är en färgskiftning, får se hur dom kan lösa det.

Imorgon skulle det läggas en fuktspärr. Vet inte vad som kommer att hända resten av veckan men åter kommer.

Ni får ha det så bra på nationaldagen. Jag har en hel del att göra eftersom jag får hem mina dagbarn i morgon.

Väggarna!!!

Väggarna är nu satta på badrummet och på Måndag ska det börjas kaklas så till nästa helg skulle jag kunna dusch säger dom, men där är jag lite frågande.
Men visst har det hänt lite kolla bilderna.Här finns lite jobb till elkillen.Nya golvbrunnar.Här kommer vi att ha en komod.Nya rör dragna till badkaret.Här har dom kapat väggen så jag kan få mitt badkar som jag vill ha.Här har det blivet stora hål när det ska dras ny el till golvvärmen.Nu har dom satt upp nya skivor.Här ska badkaret stå.Här har dom satt dit brunnarna. Vi trodde vi skulle få vitplast men kommer att sen läggas dit rostfritt.

Ja det var lite bilder får väl återkomma imorgon när det hänt lite mer. Idag ska det läggas dit golvvärme.


Kommer ni ihåg?

Vet inte om ni kommer i håg hur det såg ut i vår klädkammare som nu blivet en färdig toa.

Så här såg det ut från börjarn.
Nästa steg såg det ut så här. 

Någon vecka efter hade det hänt lite mer.

Här hade vi fått tapet och golv sen stog det still i många veckor tack vare strejken. Men nu har dom satt en himla fart toan tog inte många dagar att färdig ställa.Toalett är nu på plats.Komoden är även på plast. Är lite svårt att få bra bilder toan är inte så stor. Men nu blir det att shopa lite nya handukar, mattor och något annat fint att ha tvålen i.

Men nu är dom i gång med vårat andra badrum det har gått fort dom här dagarna.Så här såg det ut i början på veckan, men det har gått väldigt fort. Här följer några bilder på rivningen.Det här hände på en dag.

Nästa dag såg det ut så här när man kommer hem från jobbet.
Gips, bård och duschväggen borta.Idag ska dom lägga nya golvbrunnar och även dra nya rör. Får väl se hur det ser ut när man kommer hem. Igår tog dom även bort reglar så jag kan få rum med mitt badkar, men dår hängde rören fritt.Badkarsblandaren hänger löst.

Ja det var lite om vår ombyggnad återkommer väl senare med fler bilder, hoppas verkligen att inte blir något mer  stopp.

RSS 2.0