Lika?????

Här strular det mycket för får vi inte någon rörmokare dom strejkar fortfarande. Hoppas verkligen att det snart är slut på strejken.

Ja sen är vi igång med att måla huset och vad blir det då jo husfärgen blir mörkar men den känns ganska okej nu. Men har en annan färg som ska vara blågrå runt om fönster och gavlarna, fattar bara inte vad hänt hade ju fönster byte i vintras då köpte dom färg dom fick nummret av oss blev lite mer grått än vad vi hade innan. Men nu när vi målar med samma färgnummer blir det babyblått inte vad jag vill ha.Tycker ni att färger ser lika ut??????

Ha en jätte bra valborg.


Klart!!!

Nu är väggarna och golvet klart men såg i går att inte vi var nöjda med resultatet, ringde til firman och berättade vad vi hade att påpeka.
Vi tycker inte det är okej när bården sitter löst och att dom troligen har glömt att slippa spakel så det är knöligt bakom, men dom skulle komma ut idag och kolla så hoppas dom får ordning på det.
För målarn ska komma idag men som jag sa det är bättre att dom fixar väggen först. Sen är det bara att vänta på att strejken slutar så rörmokarn kan komma och fixa det sista. Efter det behövs även elektikern sen ska det vara klart.
Men sen har man badrummet som ska renoveras får hoppas att det blir klart innnan semestern.

Idag är det Fredag tycker jag är toppen. Min natt har varit ganska så jobbig magen har visst sagt sitt igen så får se hur länge det innan den blir bättre igen. Får hoppas att det går bra att jobba idag men vi har iallfall fått en egen toa till personalen.
Får hoppas jag slipper ringa till mag/tarm kliniken men blir det inte bättre över helgen så ringer jag.
Om man kollar väldigt noga så kan ni säkert se hur bården ser ut, här sitter bården lös och det är blåsor.Så här blått kommer ut att bli visst nu är den här sidan väldig blekt, men den är betydligt mörkare fick inte fram färgen så bra med kort.Den här hibiskusen trodde jag inte skulle klara sig hade för någon månad sen fullt med spinn, men den har verkligen kommit igen är fullt med kropp på den.

Ger upp!!!!!

Inte nog med att mattläggarn inte kom igår utan då blir det även strejk på rörmokarna och det är ju det vi väntar på här näst.

Har fått börjat med kortison för mina leder men än så länge märker jag ingen skillnad får se om ca 1 vecka om det hjälpt något annars ska jag öka dosen.

Huset ska målas om och färgen vi har är dalarblå men det kommer inte att bli den färgen nu utan lite mörkar i tonen. Man fick lite panik i början men vi sa det är ju mer olja i så troligen håller väl färgen bättre, så det får bli lite mörkar man kommer nog inte att tänka på det när hela huset har samma färg.

Väntar nu på att barnen ska komma så ska väl ta och slita mig här ifrån.

Snart!!!!

Nu har det äntligen satt lite fart på grabbarna skönt dom tror att det kommer att vara klart till helgen får vi hoppas.
Igår så hade dom lagt golvet när vi kom hem från gymmet. Idag så har dom satt upp tapeten och imorgon så kommer dom och sätter upp bården.
Hoppas bara att dom kan få tag på målaren så han kommer och gör sitt sen är det bara att vänta på rörmokarn och han sa att han troligen skulle vara här i slutet på veckan.
Nu följer några bilder från i går och idag,

Här är golvet lagt svårt att se.Igår så väggarna ut så här.Man se lite av hur väggar och golv ser ut iallfall.Så här roligt såg huset ut imorse, idag har maken måla men hjälp det blir mycket mörkare  än vi har nu. Har ringt färgfirma det ska kollas upp i morgon.

Ja det var några rader och bilder från mig åter kommer snart igen med färdig toalett hoppas jag.

Återkommer!!!!

Nu har vi fått golv i toan får hoppas det kommer och fixar väggar och taket idag, sen är det bara att vänta på elektiken och rörmokarn. Kanske kan det bli färdigt till helgen jag hoppas på det. Så ska ta kort på det andra badrummet så får ni se hur det också kommer att förändras. Där ska vi ha klinkers och kakel sen ska vi ta bort en vägg tror då att badrummet kommer att bli lite ljusare. Men undrar hur lång tid det ska ta den här toan är dom inne på anrda veckan de sa att det skulle ta en vecka men dét fick vi glömma. Men jag får återkomma men bilder.

Idag ringer läkarn till mig angående lederna och jag har bestämt mig att fortsätta med kortisonsprutor eftersom det hjälpt mig. Först var det lite tvekan eftersom jag vissa dagar ramlar ner i en svaka och dom dagarna är det jätte tufft men det är inte så roligt att ha värk och låsnigar i fingrarna heller.

Har ledigt idag men har lite att göra en ändå men kommer att ta det lite lugnt också. Ni får ha en bra dag kära vänner.

Tre dagar!!!

Fattar inte vart mina tre lediga dagar försvann. Vi hade tänkt vi skulle fått målat eh hel del på huset men så blev det inte. Men Mikael har grundat allt som flagnat och det är ju bra får hoppas på att vädret blir bättre till nästa helg. 
 
Idag hoppas jag att hantverkarna kommer åter så det får bli färdigt. Men som sagt man vet aldrig hur det blir.

Den här veckan kommer att bli lite konstig för mig för idag jobbar jag på lokalen i morgon är jag ledig på Onsdag så jobbar jag till 12:30 sen lämnar jag över barnen till mina kollegor. Torsdag och fredag jobbar jag som vanligt. Hade så många timmar att ta ut och det löste sig inte på annat sätt.

Har haft beskök i helgen av Annica, Johan och Ludvig dom kom på lördagen. Söndagen så kom Sandra och Anders hit kan inte blir mycket bättre helg.

Hoppas åter komma med nya bilder på toan.

Lite!!!!

Ja inte händer det massor men lite iallfall. Nu har snickarn varit här och gjort kottling i väggarna och satt en ny skiva över, har även fått en ny takskiva. Sen har elektriken varit och dragit det han skulle göra så nu är det bara att vänta på så dom kommer och spacklar och målar taket. Efter det blir det golv och vägg matta sen måste vvs killarn kom igen och fixa vattnet och uppsättning av toa, komod m.m.

Kommer ni ihåg hur det såg ut i taket.Nu har den blivet mycket mindre.Lite skillnad eller hur?Här fick dom sätta en ny skiva efter kottlingen. Även fått in lite el i väggen där vi ska ha en spegel men lampor i.Nytt tak har dom satt dit.Golvet är borttagit.

Men nu hoppas jag verkligen att dom sätter fart nästa vecja så det blir klart någon gång. Sen ska dom börja med vårat badrum hur lång tid ska det inte ta???? för där är en hel del som ska göras bland annat så ska det rivas väggar och sen ska fönster även bytas. Kommer att ta kort även där så ni kommer att få se hur det blir.

Igår var vi på gymmet och även idag för min del blev det mycket kondition dom här dagarna. Igår sprang jag 5½km idag blev det 1mil så nu känns det i mina ben får ta en dag ledig från gymmet imorgon.

Vi hade tänkt måla huset i dag men vädret tillåter inte målning utomhus får hoppas på bättre väder nästa helg.

Får efterlängtat besök idag mitt lilla älskade barnbarn kommer har inte träffat honom på 2 veckor inte klokt saknar honom massor.
Inget!!!

Igår så letade både barnen och jag efter snickarn men det fanns ingen. Så gårdagen var en besvikelse inget hände. Ringde firman och dom sa antingen dyker han upp under eftermiddagen eller i morgon.  Som sagt var ingen i går då hoppas jag vekligen att han dyker upp idag.

Idag hoppas jag det blir sol och värme är så trött på att gå i vinterkläder tvätta och hänga bort det. Men det sägs att det ska komma mer snö tycker att vi har haft vinter tillräckligt kom det inte när det skulle kan det gott vara.

Dagen blir det först att ta sig til sagostund min 2½åring har fått börjat gå och det tar tid hon är inte alls van vid att gå. Men det är rätt tungt att ha 2 barn i vagnen och hon är ganska så stor min 2½ åring så tycker att hon behöver röra på sig. Till sagostunden är det ca 2½km så det tar lite tid att gå vi brukar starta kl 8:15 och är då framme strax innan 9 då sagostunden börjar.


Två hål!!!!

Ja nu har vi 2hål i golvet så mycket har det inte hänt på 2 dagar, får hoppas att det händer lite mer idag när snickarna kommer. Toaletten ska ju vara klar på fredag men det tvivlar jag på tror det dröjer några dagar inpå nästa vecka. För takten har inte varit den snabbaste.
Rörmokarn fick problem på Måndagen då han upptäcke en bärande balk i golvet. Sen kunde han inte borra hålen ensam så han fick kalla in en rörmokare till så i går gjordes hålen och rören sattes dit även vatten rören är dragna.Här kommer toalett att sitta.Här blir det en komod. Ni se säkert att det inte sitter i centrum.Här kommer rören som går från tvättstugan in i nya wc.

Idag ska snickarn komma sen vet jag inte om de kommer någon elkille också får se. Men idag blir det mer trångt här hemma har dagbarnen hemma idag och dom tar lite plats dom också.

Igår var vi på gymmet klarade av att springa 1km men sen blev det smärta i mina revben så fick bli att gå istället. Undrar hur lång tid det kommer att innan man kan få springa så länge man vill är så trött på att ha ont i mina revben.

Nog från mig får hoppas att jag har mer att berätta nästa gång jag hamnar här.

Komoden!!!!!

Nu kan man se var komoden ska sitta och toaletten, men annars har det inte hänt så mycket under går dagen. Ska det gå i den här takten tar det väl ett halv år. Rörmokarn ville inte ta hålen själv utan ha en till hjälp så får hoppas han får det idag. Åter kommer med bilder i morgon så får ni se hur det har gått.

Igår var jobbigt väder bara regnade och var grått inte alls kul. Jobbigt när det är så myket barn som springer omkring på en liten yta. Men jag tog mig ute med barnen min kollega skulle pyssla med några barn. Idag har jag köket så det blir inte mycket i barngruppen då.

Imorgon är det dax och se hur hantverkarna klarar av barnen har alla 7 barn. Ha en bra dag så åter kommer jag imorgon.


Hantverkare!!!!

Idag Blir nog huset fullt med hantverkare, jag kommer att vara hemma några timmar när dom är här.
Men flyr fältet efter några timmar hoppas nu att det kommer att gå bra med allt. Tankarna snurrar ju ganska mycket i huvudet men vet aldrig var man har dom här hantverkarna.

Igår går så tvättades vårat hur Mikael fick hjälp av Anders och det var tur där jag kunde bara stå och titta på, men eftersom mina revben inte är läkta än så har jag lite svårt med att lyfta och ta i.
Men under färden med skurborsten upptäcker dom att färgen flagnar på en hel del ställen och några brädor måste bytas ut för dom har blivet mjuka känns inte så roligt.
Vi trodde att huset skulle målas nästa helg men så blir det nog inte måste först grunda allt som är skrapat och det kommer att ta sin tid.

Idag är det mulet och regnet faller sakta ner än så länge kommer väl att ösa ner när jag ska gå till jobbet.

Nu är det dax!!!!!

Onsdagen hos läkarn blev faktiskt lyckad, jag fick ju kortison i 3 fingrar långfingret, pekfingret och tummen. Mest glad över är jag inte min tumme värker så fruktansvärt mycket så kortison sprutor kommer det nog att bli. Men fick även starka tabletter som jag kunde ta vi smärta men dom kan jag INTE ta när jag jobbar blir ju helt groggi av dom så dom får bli till natten om jag har smärtor.

Revbenen värker fortfarande igår på gymmet kunde jag inte springa fick sätta mig på spinningcykel det gick jätte bra. Fick ju besked av läkarn att det kunde ta 8-10 veckor innan det är läkt eftersom jag har benskörhet då tar det länge tid.

Nu i helgen så blir det en massa röjande måste få bort allt från tvättstugan eftersom rörmokarn ska dra vattenrören i från tvätthon. Så allt i skåpet måste bort mitt skrivbord måste också bort annars blir det nog lite promblem, men tvättmaskin och torktumlarn flyttar vi nog inte på får hoppas att dom kan dra det bakom. Vi har ju Miele och det flyttar man inte på i första taget det väger mot 150kg.

Men vi blev lite bekymrade när vi tog bort taklisten, såg att det var ganska öppet i toan där vi ska ha väggmatta. Men tror att de löser det på något sett fattar inte att det slarvats med det det är ju vi själva som byggt huset. Får hoppas det ser bättre ut i stora toaletten.Här är den stora glipan.

Tror att det ganska bra väder idag ser iallfall ut som det. Igår var det för tråkigt väder regn hela efermiddagen. Det inte vad man vill ha när man jobbar på lokalen med alla barnen som bli så rastlösa. Men vi kom iallfalll ut på förmiddagen men när vi gick in vid 11:30 kom regnet ganska så kraftigt.

Får ta och uppdatera bloggen på Måndag så får vi se om något har hänt, ni får ha en bra helg.


ONT!!!!

Har ont i mina fingra så kan inte skriva så mycket får korta mig kort. 

Igår var jag hos läkarn för mina leder, min ena tumme som haft så ont i tycke läkarn synd om mig hon sa att hon försog att jag hade fruktansvärda smärtor. Pekfingret och långingret så inte heller så bra ut. Tydligen kommer den här ledsjukdommen från min tarm tänkt vad det kan ställa till med. Inte nog med det dom hade tydligen tagit diabetsprov på mig och tyvärr så så har jag troligen fått diabets också men för att vara på den säkra sidan sa läkarn att dom ville ta lite extra provet och se så det inte var något tillfällig, vilket jag hoppas att det är.

Klara inte skriva med får åter komma en annan dag.


Besök!!!

Haft en underbar helg med mitt barnbarn har hunnit med mycket.

Hämtade honom på fredagen efter gymmet, då åkte vi buss med morfar inte till gamla linköping byte sen buss så vi kom hem till malmslätt. Inte somnade han i bussen som jag trodde han skulle göra. Han somnade när vi klev av bussen.

Lördagen hade vi mycket att styra med först blev det en tur till stan jag behövde medicn skulle sen hitta några påskpresenter men blev tomhänt hem igen.

Det har varit mycket lek, bus och mys har även bakat med Ludvig. Nu följer några bilder från helgen.
Baka är jätte roligt men mormor fick inte hålla i elvispen han kan själv hm.Ja det vart lite extra jobb efter.Gott att få slicka vispen.
Nu väntar jag på att Annica, Johan, Ludvig, Sandra och Anders ska komma hit.


GLAD PÅSK!!!

Ni får ha en jätte bra påsk alla mina vänner!!! Är inte så säkert att jag hinner blogga så mycket i helgen men blir det tider över finns jag här.

Idag är det inget vidare väder det regnar och det är inte vad man vill ha. Men idag ska jag försöka ta mig till gymmet och se om det är något jag kan göra utan att det värker. Sen blir det att hämta till Ludvig det ser jag fram emot.

Påskkram till er alla!!!


Brutet???

Äntligen har vi kommit till skärtorsdagen har nu 10½ timme att jobba sen är jag ledig 6 dagar det ska bli skönt.

Igår var vi och handlade lite hittade inte det jag skulle till ett av mina dagbarn men fick lösa det på annat sett.
Inte nog med det jag gjorde mig illa när vi var och handlade, skulle försöka nå glass som jag ville ha. Glassen låg längts ner i botten och kort som man är får man försöka hoppa i frysdiskarna aj vad det small vet inte om jag bröt revbenen. Glassen fick jag tillslut hjälp med av en annan kund. Men kan ju vara att jag fick en sådan smäll när jag nästan hamnader i frysen måste sätt roligt ut.

Längtar så till i morgon då jag ska hämta mitt lilla barnbarn tänkt att få rå om honom en hel helg.
Men först kommer han på besök i eftermiddag men blir ju inte det samma när jag har dagbarnen.  Ha en jätte bra dag alla mina vänner!!!

Inställt!!!

Igår skulle jag varit ledig och skulle uträttat lite innan påsk men tyvärr så blev allt instält. Dom ringde mig från jobbet och sa att chefen hade beordat mig att komma in och jobba,  jag försökte få tag på chefen men hon satt då i sammanträde men ringde senare upp mig. Så gårdagen blev det dubbel övertid kändes inte alls roligt att gå till jobbet ändå blev jobb mellan 10:30-16:45. Blev inget gym som jag hade tänkt mig så får ta en tur i kväll och på fredag morgon.

Så blir att jobba lite här och där resten av veckan. Idag äter jag man här hemma med mina barn på torsdag har vi påsklunch på lokalen är där sen ett tag tills det faller bort lite barn sen går jag hem med mina dagbarn.

Igår så blev min tumme stel som en pinne det är en fruktansvärd smärta när lederna stannar upp, bara att spola hett vatten över så blir det bättre. Men natten har inte varit så rolig blev inte mycket sömn på grund av smärta, jag hoppas jag får någon hjälp nästa vecka när jag ska till sjukhuset.


Svenska tack!!!

Helgen har varit kanon fick träffa mina töser med deras respktive och barnbarnet. Annica, Johan och Ludvig kom först hem till oss och åt lite mat. Det blev lasagne och till efterrätt blev det chokladpudding. Ludvigs ögon bara lyste när jag plockade fram elvispen för det kommer han i håg att han fick hjälpa mig att vispa förra gången. Så han fick allt hjälpa till med vispandet denna gång också och det blev även grädde denna gång också.

När Ludvig hade sovit så åkte vi iväg till Sandra och Anders. Lisa och Olof kom också dit. Fick så mycket gott fika bröd som hade bakats under morgon timmarna, men vi fick även en jätte god pannacotta. Hade en jätte trevlig söndag, sådana dagar skulle jag vilja ha lite oftare.

Igår var det jobb som gällde blev en ganska bra dag, visst var det Måndag det märktes på barnen fattar inte vad dom får all energi i från. Sen på kvällen var det möte, inte så roligt att gå på efter jobbet slut men det är ett måste. Jo möte vad handlade om lönekriterier men det är en sak som vi alla undrar över varför kan dom inte skriva på svenka så man förstår orden. Men det ska väl se bättre ut med finare ord. Men vi satt flera stycken och undrade vad ordet DIDAKTIK betyder det var inte så många som visste vet ni vad det betyder.

Idag är jag ledig ska hinna med lite på förmiddagen eftersom det snart är påsk. På eftermiddagen blir det gymmet får se hur många gånger man kommer iväg denna vecka. Sen har man inte inte många dagar kvar att jobba 2 dagar och torsdagen vet jag faktiskt inte hur det ser ut vet inte hur mycket barn jag har och hur länge dom är kvar oftast går barnen hem tidigare en sådan här dag men vi får se.

Längar tills fredagen då Ludvig kommer hit och sova över några nätter ska bli så mysigt. Får hoppas det är lite varmare ute så vi kan var ute så mycket som möjligt.

RSS 2.0