Grått!

Tråkigt väder kommer det säkert att bli idag när man tittar ut ser man bara en grå vägg. Igår hade vi jätte fint väder solen värmde jätte skönt-
 
Igår fick jag samtal från 2 läkare den ena ringde när jag var i affären med alla mina 7 dagbarn, men det gick bra att få dom hålla i vagnen och stå still medans jag pratade. Som jag redan visste sa han att benskörhet inte alls var bra så jag måste börja med en veckotablett men ändå forsätta med mina andra kalktabetter.Ja varför ska jag inte ha mer tabletter har ju inte tillräckligt tycker dom.
Senare ringde läkarn från reumatalogen, jag har haft så mycket besvär med mina leder så jag trodde inte att sprutorna hjälpte mig men enligt läkarn så visar proverna jätte bra. Hon ville att jag skulle fortsätta 1 månad till sen skulle jag åter till henne för en utredning. Hade ju besvär en helg jag skulle ta mig upp det gick knappt kunde inte stå på mina ben. Så på Måndagen ringde jag sjukhuset och fick då prata med en sköterska som skulle framföra min problem. Dagarna efter fick jag ett samtal jag skulle då ta nya prover. Nu igår fick jag veta att min sänka var väldigt hög låg på 110 och levervärderna var inte alls bra heller det var därför jag fick ta nya prover igen. Hon sa att troligen har jag haft ett skov under en period, det kunde även föra med sig min trötthet hon hoppades att det skulle ge sig.
 
Ja nu har man jobbat ett tag det har gått bra men visst är det tufft under våra lokaldagar, vi har ju så många barn själva. Får väl se hur länge vi orkar jobba så här till slut tar det nog stopp och då är vi sjukskrivna båda två.
 
 

Dåligt av mig!

Usch vad dålig jag varit med mitt bloggande. Har egentligen inget att skylla på men har inte direkt känt för att blogga.
Men nu har jag lite att skriva om och lite bilder finns det också.
 
Den här helgen hände det mycket på lördagen så var den full först blev det lite löpning det kände jätte skönt. Efter det så blev det stan Mikael skulle hämta ut sina nya glasögon sen skulle vi även handla en konfirmations present.
På eftermiddagen hade vi bokat tid för go-kart det var ett gäng på 6 st som skulle köra jag är inte med räknad eftersom jag fått mitt besked om att min benskörhet var så dålig ville jag inte köra. Här följer några bilder från go-karten.
 
Ludvig tyckte det var väldigt roligt att se så många bilar på engång.
Det var Annica, Johan, Ludvig, Sandra, Anders, Lisa, Olof, Mikael och jag som var på go-kart men var bara 6st av oss som körde.
Efteråt avslutade vi med att gå och äta på kina resturang, men Johan, Annica och Ludvig åkte hem.
 
Natten mellan lördag och söndag blev jag väldigt dålig smärtor i mina leder tog mig knappt ur sängen på morgonen.
Men tog några tabletter vilade några timmar och sen åkte vi i väg till Hultsfred på konfirmation. Efter kyrkan blev det lite mat hos syrran och då passade jag på att fylla på mina värktabletter men efter fikat blev det färd hemåt för då började lederna värkar väldigt mycket igen.
 
Igår ringde jag sjukhuset och pratade med dom om mina leder min läkare har semester men ger sig inte värken så ska jag återkomma det finns andra läkare fick jag besked om.
Idag är det så där med lederna så värktabletter är ett måste.

Orkar inte!!!

Vilken jobbig natt det varit hunskall hela natten så inte har det blivet mycket sömn. Ska gå över till F16 och prata med dom om dessa hundar blir det ingen bättring får jag kontakta polisen. Tycker det är väldigt synd om hundarna dom sitter i bilar bagageluckan öppen förstår att dom medelar att dom inte vill sitta där men blir jätte jobbigt för osss grannar också.
 
Ja nu har man snart jobbat en hel vecka och det har gått jätte bra. Har inte haft så mycket barn ännu på mån och tis hade jag 5 utav 7 och ons och tors har jag 3 av 7  fredag sen har jag 5 igen men tycker det är en start. Mitt nya dagbarn veckar ha kommit in bra i gänget är en annan dagmamma som hade honom innan så han känner mig sen förut, men visst kan det komma bakslag ännu det har jag förvarnat föräldrara om.
 
Jag har fått en jätte jobbig hosta trodde först att det var min astma men är nu lite osäker, har läst lite om mina sprutor jag tar för mina leder. Efter jag läst på om dom så vet jag nu att man kan få hosta och det är en biverkning och vet inte hur det påverkar min astma och mina lungor. Får nog kontakta läkarn och prata med henne om mina problem.

Fyra veckor!

Ja nu har fyra semester veckor gått och inte har det hänt så mycket på dom. Vi tog oss några dagar åkte i väg till Helsningborg skönt att komma bort några dagar. Vad har jag gjort mer har tagit hand om mitt älskade barnbarn vissa dagar det har varit toppen. Målat lite på huset som nu är klart det känns jätte skönt.
 
Idag så börjar man jobba igen känns lite konstigt att komma till jobbet vi är bara 2 dagmammor kvar på mitt område. Två stycken blev övertaliga förre semestern så både barn och föräldrar fick en chock vi hade fått besked några veckor innan. Men nu när man komner tillbaka vet man inte hur vi ska arbeta och det känns inte alls så bra vet inte om man får lediga dagar hur många timmar man ska jobba, men idag skulle även chefen komma ner till oss så hoppas få vet hur man ska jobba.

RSS 2.0