Sjukskriven!!!!

I fredags sa det stopp, sjukskrev mig då. Tog kontakt med mag/tarm kliniken och dom tycket jag gjorde rätt magen bli inte bättre av stress den behöver lugn och ro. Vet inte hur länge jag kommer att var hemma men nästa vecka har jag iallfall tänkt vara hemma. Ska ringa mag/tarm nästa vecka och se vad dom tror om jag kan börja jobba igen eller om det blir fortsatt sjukskrivning.
Visst var det tråkigt att var hemma i fredags men samtidigt kändes det skönt. Var nere på vårdcentralen hade ju fått en tid för längre sen där. Jag har ju gått med yrsel en tid så fick gå igenom ne massa tester och läkarn kom fram till att det troligtvis är blodtrycksfall jag har, mitt blodtryck är ganska lågt för övrigt.

Igår var vi på gymmet som vanligt skönt att man får träna fast man är sjukskriven det är bara positivt säger läkarn. Sen blev det en tur ut till Lambohov för en promenad var ju jätte skönt väder igår. Idag så har vi haft bara skitväder mulet och regn inte alls roligt.



Mormors lilla busunge, nu ska han ta kameran för mig.



Ludvig tror man kan ta bort prickarna, på något sätt kommer han kanske att lyckas en dag.


Underbar helg!!!!

Nu är helgen över haft en underbar helg med mitt barnbarn.

Lördagen började med att åka och träna det var jätte skönt, sen blev en tur på stan skulle försöka hitta mig ett par stövlar men hittade inget som passade mig. Blir att kolla ute på ikano om man kan hitta några stövlar men det fick bli en annan dag för när jag kommer hem så kommer Ludvig.

Ludvig kom lagom tills han skulle äta lunch och sen gick Ludvig och jag ut på en promenad, så han sov i 2 timmar då väckte jag honom dax för mellis.

Trodde Ludvig skulle somna tidigt men det gjorde han inte. Utan det var full fart i soffan när vi skulle se på tvn. Men bra var det för morfar somnade inte i soffan som han annars hade gjort men nu var det någon som fram och tillbaka i soffan. Men framåt halv 10 sov Ludvig som en stock.

Vi vaknade som vanligt tidigt men Ludvig vaknade inte av att vi gick upp utan han vaknade först vi 7:50, då var han hungrig och vill ha sin gröt på en gång.

Helgen gick väldigt fort och vart så tyst när Ludvig åkte hem saknar mitt hjärtgull jätte mycket.

Igår var jag ledig, vi skulle lämna in bilen kl 8 så ingen sovmorgon som vanligt men kan ändå inte sova. Vi fick låna en bil så vi kunde ta oss till gymmet, åka handla hann vi också med. Blev även ett par stövlar inköpta så nu är det bara en klänning jag ska försöka hitta. Min mamma fyller snart 75år och jag vill gärna ha något nytt då.

Magen har börjat bli bättre efter att min nya medicin så känner mig ganska nöjd har inte dom där magsmärtorna. Men idag fick jag magsmärtor på grund av allt stress på jobbet sa till min kollega att snart orkar jag inte mer. För nu när jag äntligen börjar komma i form vill jag inte förstöra allt igen så blir det inte bättre kommer jag att sjukskriva mig. Det har jag berättat för mina kollegor för magsmärtor är inget man vill ha.

Nu följer några bilder från helgen med barnbarnet.



Dom är ringar älskar han när man gör en snurra av dom. Han vill gäran lära sig.



Titta jag kan nästan.



Vill helst att man ska hälla ut all backa med leksaker.



Här glömde han att han stog utan stöd.



Här vill han ha tv-dosan undra om han kommer att nå den.



Jodå han fick ta på en iallfall.



Fick jag inte leka med det varför???



Här diskuterar han med mormor.



Nu är det stillsamt hos oss ludvig somnade som en stock efter mycket bus.



På söndag morgon tog morfar fram lådorna med leksaker härligt.

Det var några bilder från mig och barnbarnet. Hoppas ni också haft en bra helg.





Äntligen!!!

Äntligen så har fredagen kommit och jobbiga veckan snart över. Varit en jobbig vecka så här brukar inte mina veckor se ut.

Idag har vi kallt ute är nog snart dax att ta fram lite varmare skor, har börjat med vinterjackan för det är kallt när man står ute med barnen. Får se vad termometern visar när det är dax att gå till jobbe.

Var hos min dietist i Tisdags fick lite nya tips hur jag ska få min magen lite lugnare, men det mesta visste jag om hur magen ska skötas. Fick lite nya prover på som jag ska prova och se vad jag tycker om dom har någon effekt på min uppsvällda mage, hon skulle åter komma till mig innan jul.

På jobbet är det ganska så tufft och det gör att min magen inte alls mår bra och psykiskt mår man ju inte heller av när det är så här. Det är tur jag har min make och mina barn som stöder mig till fullo annars skulle jag nog inte sitta här idag. Dietisten sa att det är tur att jag har lilla Ludvig som även kan lätta upp det svåra i livet och det har hon rätt i. När jag känner det jobbigt brukar jag tänka på Ludvig och allt går mycket lättare.

Imorgon blir det först gymmet, sen kommer Ludvig hit och ska vara under helgen. Maken och jag ser fram emot att vara barnvakt. Kommer nog att bli en hel del kort tagna så jag kan visa er hur helgen varit.



Orkar inte!!!

Det sägs att det ska bli en lika tuff vinter som dom 2 sista har varit, det kommer jag inte att orka med. Kommer bara ihåg hur jobbigt det var att dra tvillingvagen och barn som inte ville röra på sig när vi var ute och då frös dom efter en 10min. Sen ska dom ju byta fönster här mitt i vintern inte klokt att dom gör sådan på vintern och framför allt om det ska vara så kallt. Jag hoppas på en mild vinter.

Den här veckan kommer att bli jobbig, idag jobbar 8-17 och det är utan rast. Tisdag är jag ledig men då har jag jag ändå lite att styra med. Onsdag jobbar jag hela dagen och sen möte på kvällen. På Torsdag jobb först och sen på kvällen är det föräldramöte. Fredagen ska jag först till läkarn och kolla upp min yrsel och sen är det jobb som väntar och då slutar jag först 18:15. Men lördag och söndag blir toppen, först på lördag morgon åker jag till gymmet och sen kommer Ludvig till lunchen. Sen ska lilleman var här tills på söndag vad jag längtar att denna vecka ska ta slut.


Längtar!!!!

Haft besök av Ludvig och Johan, Annica är sjuk så hon fick vara hemma Johan fick ta ut vab får hoppas Annica snart krya på sig.
Längtar till nästa helg då vi ska vara barnvakt åt Ludvig det ska bli så JÄTTE roligt att få vara med honom utan mamma och pappa. Det var ju ganska länge sen vi var barnvakt iallfall över natt.

Den här helgen blev det lite bak igen vi bakade 3 sorters kakor så nu får det räcka ett tag, har väl en sort till som jag ska baka men får vänta.

I lördags blev det som vanligt gymmet och den här veckan blir det inte så mycket gym för min del jobbar så himla mycket. På tisdag ska jag iallfall till gymmet sen kan jag inte förän på lördag morgon får bli en löprunda ute om det inte blir för kallt. Känns inte bra om det bara blir 2 ggr den här veckan brukar inte bli mindre än 3ggr i veckan, men ibland måste man jobba både dag och kväll tyvärr.

Imorgon har jag långdag på jobbet, skönt att jag är ledig på tisdag men då ska jag till min dietist. Hoppas bara hon inte sätter för hård diet på mig.

Fick pengar från försäkringsbolaget för dom kläderna jag förlorade under semestern, trodde faktiskt inte vi skulle få något. Så det lönar sig att var stridig och man får inte glömma att polisanmäla. Mycket papper var det att skriva men det var det värt.



Mitt älskade barnbarn.

Kallt!!!

Ja nu har vintern kommit in med stora steg, kallt på morgonen och kvällarna. Men man vet ju om att det ska bli vinter så inte mycket att göra åt, hoppas bara det blir en mild vinter.

Har inte hänt så mycket denna vecka det mesta tiden går åt till jobb. Jag har varit ledig Tisdagar undera några veckors tid och det tycker jag varit skönt. På Tisdagar är vi på lokalen och då är det massor av barn och det blir väldigt stökigt så skönt att vara ledig då. Kommer nog inte att få lika mycket ledig den här perioden så det kan bli lite tufft men finns semester att ta ut då.

På Tisdag så ska jag gå till min dietist eftersom läkarn vill det, han vill få ordning på min magen så hoppas bara att dietisten kan hjälpa mig. Eftersom jag har 3 tarmsjukdomar blir det problem sa min dietist för hjälper man en av sjukdomarna så slår man oftas ut någon annan, men hon tror att det finns en lösning.

Idag blir det gymmet, måste även handla lite innan vi åker hem. Sen har vi tänkt att vi skulle baka lite kakor under dagen frysen är rätt tom. Ja inte helt tom men har inga kakor bara en massa äppledricka och bär.

Imorgon skulle Ludvig och Annica komma på besök härligt, ska bli så roligt att få träffa lilleman igen. Nästa helg ska vi vara barnvakt då får man vakna upp men Ludvig jätte mysigt tycker vi.



Spanien 2010, längtar åter dit igen.

Ludvig!!!!

Idag är Ludvig 11mån fattar inte hur fort tiden har gått om en månad fyller han 1år. Men det har hänt jätte mycket dom här månaderna, försöker att få träffa honom en gång i veckan för bara en vecka ser man skillnad.



En stolt mormor fösta gången jag håller Ludvig, här är han inte så många timmar.



Här är nästa 11mån så visst ser man en stor skillnad. Mormors lilla hjärta.

Idag är det fredag och det är alltid så att jag längtar till den dagen ska komma konstigt.

Just nu har vi det ganska så tufft jobbet men hoppas snart det ska lugna ner sig annars blir så att man inte orka jobba. Idag så börjar jag först kl 6:30 går sen hem vid 14:30 och då känns det skönt.

Ha en toppen dag alla mina vänner!!!!


Kallt!!!!

Usch idag är det kallt ute +2,3grader, men vad har man att vänta vintern är ju redan på väg sägs det. Jag hoppas på en mild vinter eftersom dom ska byta fönster hos oss någon gång mellan vecka 48-52. Så några advenstakar vet jag inte om det kommer upp hos oss i år, får väl även se om vi får upp julgranen.

Idag blir det inte gymmet som vi annars åker till på lördagar, vi har redan varit 4ggr den här veckan och troligen så blir det en sväng till gymmet i morgon också.

Har inte mått något vidare dom sista veckorna men hoppas nu det blir bättre, eftersom det är jobbet som ställer till en hel del så orkar inte magen. Men får se hur länge jag stoppar blir inte magen lugnar så måste jag sjukskriva mig och det känns inte roligt.



Hoppas inte vi får så här mycket snö i år igen. 

Tränat!!!

Oj den här veckan har jag tränat 4 ggr och det kanske bli ytterligar 1gång till. Känns skönt i kroppen den har fått jobbat lite.

Idag har jag varit ledig det har varit skönt tog det ganska lungt under förmiddagen såg lite på tv som jag spelat in. Tog mig sen i kragen och rensade ytterligare ett par skåp, så nu har jag bara kädkammaren att rensa färdigt den måste jag ta inom en snart framtid.

Vad kvällen har att bjuda på är väl inte planerat men någon kvällsmat ska vi väl ha men vad??? Sen blir det nog tv resten av kvällen.



Mormors lilla hjärta saknar honom.

Skönt!!!

Igår var jag ledig det var jätte skönt, Mikael var också ledig. Vi tog oss till gymmet det var skönt var ju där dagen innan också men då körde jag kondition och i går blev det styrka.

Var tvugna att inhandla lite maten till dagen, det fick bli kålpudding mums vad gott det var.

Det var ju kanelbullensdag igår också så vi satte igång med att baka kanelbullar, mandelkubb och gjorde en sats med chokladbollar eftersom jag har ett dagbarn som fyller år idag. Han har önskat få en rosa tårta och det ska det bli idag också.

Ikväll ska det bli handel vårat arbetslag åker till Ikea vi hade pengar kvar bäst att göra slut på dom, annars brinner dom inne.

Här har det blåst i flera dagar hade hoppats på att det skulle ha slutat men icke, så blir att gå ut i stormen idag.



Grattis!!!!!

Grattis Annica!!!!! Hoppas du får en bra dag, vet att du ska till tandläkarn. Ett stort TACK för igår det var så gott med mat och fika.

Idag är det Måndag igen jobbar idag men har en ledig dag imorgon sen jobbar jag ons och tor är sen ledig även på fredag. Skönt med sådana veckor i bland.

Ja nu ska jag kanske få se vad det är gör att magen svullnar, så idag slutar jag äta potatis ska plocka bort en sak i taget sa läkarn för slutar man med allt vet man inte vad det kan vara. Var och tog lite prover i fredags bla för gluten hoppas verkligen inte det visar det.

Slutar tidigt idag så ska till gymmet när Mikael går på möte det passade ju bra. Imorgon tänkte vi baka tillsammans han är också ledig. Jag brukar försöka lägga in mina lediga dagar när Mikael är ledig eftersom han jobbar helger. Fungerar inte alltid men oftas så har det gått bra.



Nu kommer jag och tar din kamera mormor!!!!



Ser du mormor jag når den nu. Snygga bilder man får nu för tiden.



Här leker jag med mammas presentsnöre det är både roligt och läskigt.

Dimma!!!!

Usch vilken dimma vi har, den började redan igår kväll. Natten har varit ännu tuffare än den brukar vara. Vi hade öppnat fönstret eftersom det var så varmt inne, skulle inte alls ha öppnat för när vi skulle sova började min astma har inte låtet så illa i mina luftrör på flera år maken blev jätte orolig även jag hade svårt att andas. Blev att traska upp och se om jag kunde hitta min bricanyl brukar alltid ha en framme men naturligtvis så fanns den inte där då, men har alltid en i väskan som tur är. Efter en stund lugnade det ner sig skönt tänkte jag, men efter någon timme var det dax igen och så höll det på i några timmar. Sen var det dax att gå upp för att köra Mikael till jobbet så blev en tidig morgon 5:10 men får ta det lungt under dagen.

Igår så var vi först på gymmet härligt, känner att min kondition har blivet mycket bättre och det är roligt springer nästan aldrig mindre än 5km. Trivs jätte bra på det här gymmet mycket lugnar kommer åt maskiner som man vill ha, man kan lägga upp ett schema på hur man vill köra. Det var omöjligt när man gick på friskis.

Efter vi varit på gymmet en sväng till blomsterlandet köpa en blomma till 40-åringen som skulle firas. Blev en sväng till biltema också Mikael körde ju sönder sitt däck på cykeln.

När vi kom hem så sa Mikael att jag skulle ha klippt honom, just det tänkte jag men Sandra och Anders skulle komma och hämta upp oss om en timme. Det blev fart på oss skulle till tippen först och slänga lite saker och sen skulle jag fixa till mitt hår och klippa Mikael hur skulle allt hinnas???? men vi hann.

När vi kom in till brosan och han fru som fyllde år blev Ludvig helt förstörd har aldrig sett honom så ledsen. Han hade sovig i bilen och vaknade när dom stanade vart nog lite för mycket för honom ny plats och sen nytt folk som han inte träffas stackarn led med honom. Men tog fram mina nycklar och då vart han lugn sen var det inte farligt längre. Fick så god mat och fika så mätt var man när man åkte där ifrån.

Idag ska vi på 27-årskalas min äldsta dotter fyller år på Måndag men då är det jobb så det får bli en dag för tidigt. Så mat har jag inte behövt tänka på i helgen och nästa helg så åker vi troligen bort också.



Mormors lilla gull som börjar bli stor.

RSS 2.0