Kväll!!!

Godkväll!!! Ja nu har den här dagen också gått. Idag så slutade jag också sent 17:30 skulle haft 4 barn tills dess men det blev bara 3 kvar.

Har inte hänt så mycket under dagen vi har varit i lekpark på förmiddagen sen blev det lekpark även på efgtermiddagen dom har barnen har väldigt roligt tillsammans jag har ju 7 dagbarn och dom är från 1år-5år men alla kan leka rikitgt bra tillsammans idag lekte dom kurragömma så även 1-åringarna fick vara med dom tyckte det var superkul.

usch vad kallt det börja bli man ser på temp hur den kliver mot kylan det är säkert minusgrader imorgon, bara inte snön kommer ännu, för det får gärna vänta ett tag till.

Nej kommer inte på så mycket att skriva om så jag avlutar här. Ha en jätte skön kväll. Kram Susanne

Godmorgon!!!!!

Ja idag ska man iväg till jobbet vi är på våran lokal idag men i morgon i hemmet.
Orkade inte med att blogga igår var trött och det snurrade ganska mycket i huvudet, natten har inte varit den bästa heller man sover nog mycket för lite så man får hoppas att man får en operationstid fort.

Läkarbesöket igår då, för det första så fick jag inte min rätta läkare men jag har haft en här läkarn förut och han är bra. Jag hade 1 timmes tid hos läkarn igår och det var ju tur för jag blev så jävla förbannad, när man kommer upp till sjukhuset så ska man parkera bilen och vad finns det inte jo inga parkeringar jag åkte omkrin i en halvtimme innan jag fick tag på någon och då fickm jag vara lite fräck annars hade jag inte fått den så jag anmälde mig ett par minuter efter min tid så läkarn stog och väntade på mig.

När jag kom in på så blev det upptaget att det fanns ytterligare en medicin som jag kunde få men den kunde ta 8-10 veckor innan man såg något resultat men den sa jag blankt NEJ till orkar inte proppa i mig mer medicin sa jag och det förstog han ddet syns på dina ögon att du inte mår bra sa han.

Ögonen ja just det tänkte jag så jag tog upp att jag knappt har någon syn kvar på mitt ena öga då sa han att det är kortisonet som jag ätit så länge har börjat ställa det och det är ju inte alls roligt men han sa även att när jag slutar med kortisonet så blir jag nog bra i ögat om inte så får dom skicka mig till ögon inte roligt om man blir blind när man försökt rädda magen. Men om op så vet jag inte vilken sorts op jag får men det troliga var nog att det blev stomi påse i ett halvår sen skulle det kopplas på till tunntarmen så då blir det ytterligare en op men det får man ta bara jag blir bra orkar inte med dessa besök på toan.

Så nu går jag och väntar på en op det kunde gå snabbt sa han efter som jag är så dålig, ddet kunde bli om en vecka, två eller upp till en månad jag hoppas ju på att det går snabbt, så man är lite pigg till jul.

Nu får ni ha en bra dag, jag ska göra det bästa av min dag. Kram Susanne

Operation!!!!

Godkväll!!! Ja nu ska det äntligen bli operation det kan gå snabbt en vecka eller upp till en månad menjag hoppas det inte tar en månad. Ja orkar inte riktig med att skriva just nu har varit borta hela dagen så tänkt jag skulle sätt mig framför tv en stund innan jag  ska sova så jag berättar mer imorgon. God natt

Måndag!!!

Godmorgon min vänner!!!! Dagen då, det börjar som vanligt kan inte sova på morgonen så det är bara att kliva upp. Vädret är mörkt och blåsigt men det brukar det ju vara.

Helgen har varit lugn, i lördags hade vi lite räkfest det var gott.Vi var 3 som åt räkor Annica tål inte räkor så det blev revbensspjäll till henne.Dom här ljusen köpte jag i Danmark syns inte på bilden att dom glittrar.

Igår så satte vi ner en massa blomsterlökar så nu hoppas jag få det fint på min tomt under våren, våra lökar hade nog gjort sitt är många år sen vi byt ut dom men nu är det gjort.

Under eftermiddagen så är det dax att åka till sjukhuset och prata med min läkare, hoppas bara jag kan få ett besked om när jag kan få bli op sen måste jag prata med honom om min svällande mage den kan svälla så fruktansvärt mycke och varför gör den det när det är tarmen som är trasig men man vet aldrig om det kan vara något mer.

Nej nu ska jag ta och koka lite lingonsylt det var visst slut i burken och jag vet att min lille vän vill gärna ha lingonsylt. Men ha en bra dag så hoppas jag att jag orkar skriva senare under dag.
Kram Susanne

Vilken natt!!!!

Godmorgon!!! Eller vad säger man när man knappt sovit något, vi gick och sängs kl 24 och gick upp vid 6 och jag har varit på toan 6 ggr under dom här timmarna gissa om jag är trött på den jävla mage orkar snart inte längre.

Imorgon ska jag iallfall till sjukan hoppas då jag kan få lite hjälp och op tid nu får dom allt sätta fart annars har  dom ett liv på halsen.

Tyvärr orkar jag inte skriva en massa nu men kommer igen lite senare under dagen, vi hade en super trevlig kväll igår.

Tack Annica och Johan, kul att spel wii hm och vem som är bäst jaja...

Kram på er jag åter kommer

Lördag!!!

Godmorgon!!!! Idag så har vi lördag å så skönt då är man ledig några dag 3 faktiskt. Har inte hänt så mycket dom sista dagarn,men jag måste berätta om en så go lite kille han är inte från sverige eller rättare sagt han är född är men inte hans förldra han frågade mig en Susanne pratar jag svenska? ja det gör du sa jag men ibland kommer hemspråket fram, sen i torsdag fick barnen soppa och pannkakor då frågar han om han tyckte om soppa och jag svarade ja det gör du och då åt han hälrliga barn som tar fram sådan frågor.

Igår tog jag och bakade en kaka var tvungen att göra mig av med två av mina egna äpplen skulle haft mer av dom men det hade jag inte så det fick bli några köpe.Där har ni vad jag bakade en roseäpple tårta det är mördeg skal och sen fylld med äpplebitar, citron och kanel den är så jätte god.

Snart är det dax att göra sig iordnning för att åka en tur till gymmet efter gymmet så blir det en tur på Tanneforsdagen få se om vi kan hitta något billigt.

När kvällen börja närma sig är det dax att ha räkfest tyvärr blev vi inte samlade allihop men får man jobb så tar man det i första hand så vi ska väl ha en fest senare framöver då med även lite hazard spel.

Ska bli gott med lite räkor och vin vi blir 3st som äter och 1 som ska få revbensspjäll får väl se vad kvällen bjuder på med lite wii spel blir det garanterat det är kul köra bil har man tränat på en hel del det är ganska svår men super kul.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax att bege sig av. Ha en jätte bra lördag. Kram Susanne

Tyst!!!!!

Godkväll!!! Ja här har det blivet så tyst när barnen gått hem. Hu vilket regnoväder vi fick det öste ner så vi kunde inte gå ut. Jag tog fram lite pärlplattor jag köpt i Danmark där skulle man följa med färger det tycket barnen var roligt så det tog ett tag att göra för dom.

Efter att 4 barn gått hem så tog jag en promenad med dom andra 3 det var skönt att få lite luft och då regnade det inte men nu ser det mörkt ut igen.

Som vanligt så var vi på sagostund med barnen, det fram 2 äldre damer som ville hälsa på barnen vi sitter ju utanför och väntar på dom större barnen dom mindre får egna böcker att läsa men som sagt det damer började krypa på golvet efter småbarnen barnen tycket det vra jätte roligt och det tycket nog damerna också för dom skrattade så ljuvligt.

Det märks att höste har tagit tag ordentligt för nu är det kyligt på morgoen och blåser varje dag men solen är framme och det är ju skönt. Nej nu ska jag träna lite på wii.

Ha en super bra kväll. Kram Susanne


Nu har dom kommit blom har ståt still i flera år.

Trött!!!!

God´morgon!!!! Ja idag är jag så trött men det är inget ovanligt, idag var jag tvungen att gå upp men de andra  dagarna när jag var ledig så vill man allt ha sovit lite men det gick inte. Dagen då ja först så kommer det barn kl 6 och då blir det inte mycket gjort grabben brukar vilja äta sin frukost då. Under morgon timmarna sen blir det att gå till en lekpark om nu vädret tillåter.

Går ju sen hem som vanligt och lagar mat idag ska vi ha kyckling och potatis det ska bli gott. Ja vad dagen har att bjuda på idag vet jag inte men det får visa sig.

Nu dax att äta innan det kommer någon. Ha en jätte bra höst dag. Kram Susanne

Ledig!!!!!!

Godförmiddag!!! Här har vi ganska så mulet väder idag, igår när man vaknade var det soligt men inte idag tyvärr.

Igår var det träning var bara på gymmet i ca 1½timme men kände att träna för länge orkar nog inte min gamla kropp den har blivet lite till åren. Sen är ju magen inte den bästa skulle vilja byta ut magen man får ju aldrig må bra när man är i ett skov.
Just nu så får jag springa på toan ca 10 ggr per dag och sen är det natten tiden ca 2ggr.

Snart dax att bege sig till chefen för ett utvecklingssamtal får se hur det är och det är ju rätt tråkigt att gå dit när man är ledig men var gör man när det inte finns annan tid men jag får skriva upp den här tiden och ta ut den som ledighet vid ett senare tillfälle.

Efter besöket hos chefen så bär det av till stan  några timmar, ska försöka fixa lite presenter och sen måste min klocka få nytt batteri den dog i söndags inte alls kul tur som det var fanns Sandras klocka hemma som jag lånat.

Morgonen blev tidig kunde inte sova jobbigt när Mikael skulle åka iväg vid 5 vem  är inte vaken då om inte jag, sen kunde jag inte somna om så det blev att gå upp 5:30 men så är läget. Det blev att sitta vid dator äta frukost och sen har jag spelat lite wii spel det är kul men vissa spel är så svåra.

Nej dax att fixa tills sig så man hinner i tid för att komma försent det vill jag inte. Ha en jätte bra dag. Kram Susanne

MÅNDAG!!!!!

Godmorgon!!!! Ja då var helgen gången den gick fort som vanligt. Helgen har varit ganska lugn, på lördag morgonen blev det träning och sen hem lagade mat Annica var med hem. Pappa kom en snabb sväng han skulle hämta mamma som kom hem från Danmark. Mikael klippte gräsmattan på lördagen den har ju varit så fruktansvärd lång men nu är den fin igen inför vintern.

Igår blev inte dagen som vi hade tänkt, morgonen är min magen ganska så jobbig många toalettbesök så det blev en hel del tv som vi spelat in. Efter det så gick vi ut för att klippa häcken och Mikael blev illamående så vi fick avbryta och efter några timmar ut igen och klippa det sista och när vi var klara mådde han illa igen så det var ingen rolig dag igår.

Jag lagade iallfall kålpudding till middag det var så himla gott men tyvärr så klarar inte min magen att jag äter en massa. Vi tog oss en promenad men Mikael kände att han inte orkad någon längre sträck han var så trött så för hans del blev det tv och sova.

Idag är jag ledig ska åka och hämta upp Mikael vid jobbet och sen åker vi till gymmet ett tag får se hur länge man orkar Mikael var så himla trött sa han imorse men han hade väl svårt att sova när han sov nästan hela dagen i går, ja min natt sömn är ju aldrig så bra eftersom man alltid får springa på toan ett antal gånger.

Imorgon så ska jag till min chef det är utvecklingssamtal som vi alla ska gå på det är väl alltid bra och man kan få prata av sig lite för det behöver jag göra.

Efter samtalet ska jag ner till stan och förska hitta lite mer presenter till Annica har jätte svårt att veta vad man ska köpa men något måste man hitta.

Idag ska jag kolla på dom nya spelen och se om jag får igång det måste ju träna innan någon annan kommer och provar. Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax att ge sig av. Ha en super bra dag. Kram Susanne


Godmorgon!!!

Ja nu är det lördag och vi ska iväg till gymmet det ska bli skönt. Först var jag lite osäker på om jag skulle åka träna eftersom jag har åter fått host och fattar inte varför men så kom jag tänka på att under dagen på jobbet har jag inte hostat så vad kan det vara, jo kom på att Mikael har dragit ner på ventilationen och det gör ju att astman blir sämre så det blir träning iallafall.

Vet inte rikitigt vad dagen har att bjuda på men något blir det, Annica ska med oss hem efter träningen sen blir det väl promenad måste ialfall slänga lite i insamlingen sen bör våran häck klippas den här hög och bred.

Framåt kvällen kommer min far in till oss han ska hämta upp mamma som kommer hem från Danmark och dom skulle vara hemma i Linköping ca 21 och sen ska dom ju hem till Kisa, men hennes syster som kört hela vägen från danmark ska fortsätta upp till stockholm så hon lär komma hem sent.

Nej nu ska jag packa min träningsväska och sen vilja läsa lite bloggar innan vi ska åka. Ha en super bra dag. Kram Susanne

Äntligen Fredag!!!

Godmorgon på er!!!! Ja nu har man äntligen fredag det känns jätte skönt och jag ska var ledig i 4 dagar, det kan jag behöva eftersom jag inte mår så bra just nu. Tänkte imorse när jag vaknade NEJ jag vill inte till jobbet och det är inte likt mig jag är mig inte själv hoppas jag kan bygga upp mig på några dagar man är ledig.

Det är ju också lite tufft nu när man har morbror som är så dålig vet inte hur länge hans kropp klarar detta.

Idag ser det ut som solen vill komma fram igen det har varit en mycket fin vecka och det skulle fortsätta över helgen sen vet man att det kommer snart in lite vinter väder hoppas bar vi får en mild vinter för jag har hört det ska bli en rikitigt kall vinter. 

Min arbetstid idag är lång på lokalen vi måste jobba 9 timmar när vi går mellan tid vi börjar då 7:30-16:30 visst jag har långa dagar hemma men det är skillnad, hemma kan man ju plocka med lite av varje.

Ihelgen ska jag prova våra nya spel det ska bli kul, måste ju träna lite innan min kära barn kommer hem och spelar för dom är säkert bättre än vad vi är.

Nej nu ska har läsas lite bloggar ha en bra dag. Kram SusanneLängtar tillbaka skulle vilja sticka iväg just nu!!!

Torsdag kväll!!!

Hej mina vänner. Jag är inte toppform i kväll tycker synd om min man när han kommer hem ska försöka var lugn och snäll mot honom, för det är ju inte han som gjort något det finns andra som gör min förbannad.

Dagen har varit som vanlig inte mycket till dag först sagostund och sen hem lägga småttingarna och laga mat äta och sen snabbt i väg för att lägga schema vilket aldrig blir bra när det är fullt med barn omkringen.

Åter hem igen 3 barn fick jag med mig hem eftersom dom är till kl 17 och jag gick hem vid 16:30 så vi var en stund på tomten barnen åkte sparkcykel och var gör dom det finns 2 men 2 st ska ha samma sparkcykel inte konstigt kanske dom är ju syskon.

Nej jag måste ta och fixa lite kvällsmat är super hungrig, men ha en bra kväll. Kram Susanne+4 grader!!!

Godmorgon!!!! Då har Torsdag idag då är det dax för mig och dagbarnen att gå på sagostund vi har ju en blit att gå dit, sagostunden börjar kl 9 men vi går hemifrån mig kl 8.10 så en morgon promenad får barnen.

Igår hände inte så mycket, min syster hade ringt till min mor som är i Danmark fick då veta att min morbror nog inte lever så länge till han sa till sin syskon att han inte orkade med besök och då är han inte alls bra.

Sen fick jag brev från sjukhuset trodde jag skulle upp dit på Måndag men så var det inte det var en missuppfattning från min sida hade lite svårt att hora när man har 20 barn omkring sig, men jag ska upp den 28/9 hoppas då få besked om operation för jag orkar snart inte längre.

I eftermiddag bir det tufft vi ska skriva schema när vi har barnen runt omkring oss hur det nu ska bli får vi allt se förra gången blev allt åt skogen tror det blir det samma nu med. Nej nu så måste här fixas till för snart ringer det på dörren. Kram Susanne


Onsdag!!!!

Godmorgon!!! Hoppas natten varit bra själv så har min natt inte varit den bästa haft min lille man som hostat hela natten och det är rätt jobbigt. Dagen då först börjar vi med att gå till lekparken där det blir lite frukt för barnen och kaffe till dom vuxna sen går vi hem för att fixa lite mat, förbereder nu på morgonen för det ska bli köttgryta.

Efter att barnen ätit och sovit så ska vi gå till skogen och se om kojan finns kvar det var ett tag sen vi var där. Idag hade vi inte lika kallt som igår morse för då var det bara +4,2 och idag visade temp på +6,3 men det märks att nu har hösten kommit så vinter kommer nog snart usch säger jag hoppas snön får var borta till dec.

Nej nu måste jag sluta för snart ringer det på dörren, vi hörs nog ikväll och jag orkar. Kram Susanne

Godmorgon!!!!

Ja då har vi åter en ny dag, vad ska denna dag ta vägen jo till jobbet. Igår började dagen med träning det var en skön start på dagen. Efter åkte jag och hämtade Sandra för vi skulle handla lite presenter till min stora tös som blir 25år lite tips har vi fått från henne men ändå har man svårt att handla.Men jag hittade presenter till mig och min man nu kan vi leka lite till.
Ja Sandra och jag skulle forsätta leta saker nästa Tisdag då är vi lediga båda två då får det bli att handla allt för sen helgen efter ska vi ha räkfest och då är det även Tannefors dagen på lördagen och det vill man ju gå på.

Efter jag kört hem Sandra så skulle jag försöka ta mig genom stan och handla lite matbröd och vad händer? jo jag lägger mig i en fil där man bara kan åka rakt fram och jag har bilar brevid mig och den filen ska man bara svänga höger i men rätt som det är så kommer tydligen ena bilen på att han lagt sig i fel fil och slänger sig över mot mig, jag tuttar för fullt och allt blir stopp, jag hoppar ut ur bilen och ser att det är bara ett par cm från att bilen hade blivet träffad jag är så jävla förbannad att jag bara skriker vet inte vad jag sagt eller vad han sa men till slut lugnar jag ner mig och hör att han ber om ursäkt och frågar om han vill att jag ringer tilll någon. Tänkt va nära man kan vara en olycka i detta läge hade jag änglavakt.


Här är mina nya orkideer som jag köpt i början av september dom var inte dyra kostade 120kr för 2st.  Men nu så har mina andra orkideer kommit igång och blomma dom har ju ståt stilla några år men nu kommer dom ska ta lite bilder på dom så får ni se vad vackra dom är.

Igår kväll så var det personalmöte typiskt när man är ledig en dag så måste man iväg på kvällen och Mikael som för en gångs skull slutade tidigt, men möte blev kortare än sagt så jag var hemma efter 1½timme så då tog vi oss en promenad och sen blev det tv för man är rätt trött på kvällarn iallfall jag. Men innan vi sett färdigt på tv så får jag ett telefonsamtal från min far att mammas bror har blivet sämre det kom inte som en chock för jag såg hur dålig han var i somras när vi var där på besök, men det kändes väldigt tungt ändå och han bor ju inte i Sverige utan i Danmark så det är jmu inte bara att åka och besöka för vi har 65-70mil att åka dit och sen hem igen. Ska ta och ringa innan jag går till jobbet och höra hur läget är. Nej nu ska jag väl läsa lite bloggar. Ha en jätte skön dag här har vi kallt men fint väder. Kram Susanne

Godmorgon!!!

Ja då har man Måndag idag och jag är ledig skönt för på Måndagar är det full fart på jobbet och det slippar jag idag. Nu på morgonen ska jag iväg till gymmet en liten stund får inte bli så länge har en josta som inte vill ge med sig. men jag känner mig inte dålig bara jobbigt att hosta.

Efter gymmet hämta upp Sandra och iväg till ikano och se om det finns något att handla till en 25-åring, ska även inhandla saker till mig själv och min man ni får veta det senare vad jag handlat.

Nu så ska här bli frukost har suttit vid dator en tid och gjort mitt arbete till PIM det är jätte jobbigt att man ska behöva göra saker på sin fritid den behöver man ha till annat. en ha en bra dag så hörs vi senare. Kram Susanne


Dax att blogga!!!

Hej på er!!! Vilken slö bloggar jag är men har inte rikitigt orken att hålla igång vet inte om det beror på att man har kortison i kroppen hela tiden.

Vad har hånt här då inte är det mycket i fredags var vi på kibox det var kul men vi har bestämt att till nästa termin så får det nog vara eftersom vi båda jobbar kvällar är det svårt att få det gå ihop så vi är lediga samtidigt. Sen igår morse blev det en tur på gymmet det var jätte skönt tyvärr så kommer jag oftast bara iväg dit 1 gång i veckan eftesom jag jobbar så sent och då har jag ingen lust att åka iväg. Imorgon bitte så ska jag till gymmet igen fick ha bilen hemma och jag är ledig.

Efter jag varit på gymmet så ska jag ut med Sandra vi måste försöka fixa lite presenter till Annica haon fyller ju 25 år snart och vi har inte handlat något ännu dax alltså att sätta fart. Igår kväll åt vi något som jag inte gjort på jätte länge äpplemaräng mackor det är så himla gott kommer en bild på dom. Nej nu ska jag göra lite nytta men ha en bra kväll. Kram SusanneLite dålig bild men man ser ju på ett ungefär hur dom ser ut.

Kväll!!!!

Ja godkväll på er!!! Vilken härlig dag det varit idag riktig sommar värme men varför nu och inte i somras? Ja idag har vi haft lite kalas för 2 av mina dagbarn har fyllt år det blev glass, chokladbollar och kex och först tog vi lite banan. Har inte hänt så mycket idag imorgon är det dax att jobba på lokal och sen bär det iväg på kibox skönt det ska bli för det var ett tag sen man var på det. Nej nu ska här fixas med lite varma mackor det får bli banan och curry på. Kram på er Susanne


Slarviga mig!!!

Ja då har vi snart kväll igen inte kul att dagarna försvinner. Igår så var jag hos tandläkarn det gick riktigt bra för så satte han dit min krona så nu hoppas jag att den håller sen drog han ut min visdomstand så nu är den bort, men usch så ont det gör att ta bedövning men det måste man sa han vid en utdragning av tand det göra man bara inte utan bedövning, min visdomstand satt bara på en liten rot. Dax att sen åka hem till jobbet igen ja och där fanns det jobb att göra lokalen var full med underbara barn. dagen slutade kl 17.30 sen blev det att fortsätta jobba när jag kom hem vi har ju satt igång med något som heter PIM och det ska vi vara klara med till sista december så det var bara att sätta fart, jag har gjort klart första av 5 men fattar inte vad jag har för nytta av detta i jobbet men det kanske visar sig. Idag började jag jobba kl 6 ner på våran lokal ja och idag fattades bara ett enda barn så vi hade 20 barn på 3 personal och vi har mest av det små liven 1-2 åringar och dom är ju klippt över allt våra barnstolar räcker inte till men chefen som var hos oss idag skulle försöka fixa några till oss. Jag hade maten idag det är ganska så svårt att komma på någon mat som passar alla och idag fick det bli korvstorganoff, ris och broccoli och maten tog slut det är kul att barnen äter iallafall men sen har man ris över allt. Vi har fått ett nytt skötbord på jobbet härligt nu slippar man lyfta alla barn det finns en stege till dom och det räddar ju våra ryggar sen nhar vi fått nya grindar dom är ganska jobbiga att öppna och stänga chefen tycket inte om dom hon klarade inte av det. Dagen har varit solig och varm typiskt nu när semester är över varför kommer värmen då? Nu har nu fått lite uppdaterat och jag ska ta och sätta mig med PIM så jag blir klar. Ha en skönt kväll. Kram Susanne

Nu längtar jag till Danmark min mamma åker dit på fredag.

Godmorgon!!!!

Ja då har man Måndagen igång. Nu på morgone så ska jag till tandläkarn och få min krona dit satt och sen dra ut min visdomstand ja där rök det en hel del pengar man vad gör man tänder är rätt svårt att vara utan. Efter min besök hos tandläkarn så är det dax att gå till jobbet idag har jag stängning inte så kul men så är det imorgon får jag både öppna och stänga pga att det var en som hade så jäkla bråttom med att lägga schema så allt har blivet jätte tokigt så det blir en lång dag 6-17.15 men det brukar jag ha hemma också men det känns tuffar att vara på lokal än hemma. Igår var det jätte trevligt hos Sandra och Anders ni ska ha ett STORT TACK FÖR EN TREVLIG DAG!!! vi fick se jätte bra bilder på deras resa det var intressant, maten var jätte god vi fick greve kyckling och kroketter men hemma gjord sås till som vi inte kunde får recept tyvärr om det inte är så att Anders kanske kan komma ihåg hur han gjorde. Ja det var i stort sett min dag igår. Nu ska här läsas bloggar och sen dax att ge sig iväg bussen väntar ju inte på mig. Kram SusanneSöndag!!!

Hej på er alla vänner!!! Idag så har vi inte något bra väder regnet det hänger i luften får hoppas att den gula bollen vill visa sig idag. Idag ska vi iväg till Sandra och Anders och se bilder från deras resa det ska bli kul att få se dom vi skulle även få lite mat där skönt då slipper jag laga någon mat. Har haft en jobbig hel sömnen har blivet jätte dålig så hur det blir i veckan när man är så trött och jag som börjar kl 6 denna vecka imorgon börjar jag inte förän vid 9.30 men då ska jag vara hos tandläkarn kl 8.20 där försvann min sovmorgon. Igår var vi och tränade det var jätte skönt framtill att min astma började krångla fick sluta spring på springbandet vilket jag inte vill b men det gick bara inte, har ju varit lite dålig med förkylning och astman blir sämre när jag är förkyld. Måste sätta mig och gör pim någon dag så jag blir klar innan det ska var inlämnat. Nej nu vill jag läsa lite bloggar innan man ska iväg. Kram Susanne

Godmorgon!!!

Ja då har man en ny morgon och den ser rikigtigt bra ut solen skiner. Nu på morgonen blir det att träna en stund ska ta det lungt för min förkylning är inte bra ännu sen tar det ju på min astma när jag är hostig så tänker jag ta det. Sen borde vi handla hem lökar får se om det blir idag. Gårdagen då då var jag ledigt det vart att tvätta lite kläder styrktvätten får jag ta vid ett senare tillfälle min goa töser kom ju på besök alltid kul när dom kommer hem, gjorde lite mat kycklingfile, ris och paprikasås det var gott lite roligt att göra något annat en det vanliga. På eftermiddagen så åkte vi ut tull Ikano skulle lämna in min kaffebryggare det har låtet förskräkligt illa hela tiden trodde den skulle bli bättre men inte blev den det så nu var det dax innan garantin gick ut jag fick pengarna tillbaka och där med så vart det att leta efter en ny och det var gasnka svårt jag ville ju helts ha braun eftersom jag tycker att kvaliten är bättre på dom varorna inte alltid man oftast hittade till slut en och den hade kostat 799kr och nu 599kr så den vart lite billigare. Sen lämnade vi av Sandra hon skulle träffa en kompis på Ikano så Annica och jag fortsatte mot Lidl och där hittade vi några varor som var till bra pris, skjutsade hem Annica och själv åkte jag hemåt men stannade till vi en butik närheten av hemmet och köpte mig två orkideer för 160kr det tycker jag var billigt. Nej dax att packa väskan om vi sen ska iväg. Ha en jätte bra dag. Kram Susanne

Godkväll!!!Godkväll!!! Så här ser det ut när man tittar ut inte alls kul, först på morgonen jätte härligt väder ja och sen när man slutat för dag hur ser det ut då jo bara enn massa regn. Dagen då ja den började med lite info sen var det dax för fika som vi hoppade över ingen av oss var hungriga, så vi gick till våran lokal och jobbade med det vi skulle lite ut värdering och sen planerig inför kommande temin, jag och en annan kollega ska ta han om barnen mellan 1-3 där får vi det tufft 14 barn som vi ska försöka ha gymnastik med och de 2 ska ha 4 års-gruppen och det är 4 barn men vi tyckte det var lite orättvist att vi skulle ta så många barn och dom så några så vi sa att ska dom inte göra något speciellt så vill vi ha en personal till. Ja sen åt vi lite mat jag köpte mej en lite paj och den höll jag mig mätt på ett bra tag men nu är jag hungrig igen ska väl ta något ätbart snart. Efter vi ätet var det dax att gå tillbaka till skolan och lyssna på vad som ska ske med PIM och det kan var roligt att lära sig något nytt men jag tror jag kan klarar det utan hjälp annars finns det hjäl att få i Okt månad, men vi sa att det är snart vikigare att lära sig data än ta hand om barnen vi fattar inte varför det ska vara så viktigt att man lär sig data och sen finns det ju dom som går i pension om 1-2 år och dom måste också sitta med detta i ett ½år vad har dom sen för nytta av detta? Nej ha en super bra kväll hoppas ni har bra väder. Kram Susanne

Studiedag!!!

Godmorgon!! Ja idag så har jag studiedag och det innebär att vi ska utbildas och det ska vi göra idag först är ddet lite information och sen blir egen tid vi ska planera inför hösten, eftermiddagen blir det data kunskap vi ska få lära oss ytterligare ett datasystem varför undrar vi när man inte har tillgång till egen dator över huvudtagen untan måste gå in till dagis och har vi tur är den ledig, men iallafall det datasystem vi ska lära oss heter PIM. Går dagen hände det inte så mycket förbannad på föräldrar blir man som inte passar tiden kommer 30 minuter försent säger inget om det då får man räkna till 10. Annica var här och hälsade på och hon tog en sväng i massage stolen den är är skön att sitta i är man trött som jag var igår då är det nästan svårt att hålla sig vaken. Dax att fixa sig i ordnig om jag ska hinna till 8.30 ha en bra dag vi höres ikväll. Kram Susanne


Godkväll!!!

Hej på er!!! Ja nu är det kväll igen vad har denna lediga dag taget vägen? Först var jag på sjukhuset och pratade med mina läkare fick börja med kortison igen och sen öka på mina cellgifter sen ska jag tillbaka i vecka 40 och då hoppas jag verkligen att jag får någon tid till operation. Sen var det dax att åka hem fixa lite mat och träffa Mikael några timmar vi kunde faktiskt äta mat tillsammans det blev snabb mat fiskgratäng och broccoli det var gott sen gick vi iväg med vårat skräp det blir ju en del, sen var det dax att ge sig av till stan för ett besök hos tandläkarn fick min tand ditsatt han tittade äve på visdomstanden och han sa den drar jag bort nästa gång du kommer så det blir redan på Måndag då ska min krona ha kommit. Sen gick jag en stund på stan hittade en jumper, handlade hem lite frukt till dagbarnen som kommer imorgon och sen gick jag in på apoteket och hämtade min medicin som jag skulle ta nu fram till jag kom till läkarn nästa gång. Nu är man hemma och är så trött men inte så konstigt hostade så hemskt mycket inatt att jag spydde inte kul att spy ner sängen på natten. Kvällen blir nog lugn ska ta och sätta en ny satt äppledricka äpplena börjar bli dåliga. ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon igen. Kram Susanne


RSS 2.0