Mulet väder!!!

Ja i dag vaknade man till mulet väder inte vad man vill ha. Jag som hade tänkt dagen ute i lekparken men man vet ju aldrig vädret kan ändra på sig hoppas till det bättre.

Helgen har varit intensiv men bra, nu är man igång och jobbar igen men snart har jag lång ledigt igen på fredag går jag på min ledighet och sen börjar jag inte jobba förän på Onsdag.  Jag har inte massa inplanerat denna gång jag är ledig det jag skulle vilja göra är att ringa och boka tid till floating och massage, det fick jag utav mina barn när jag fyllde och det var i Januari så det är dax och kan vara behövligt med lite avkoppling.

Igår var jag på möte hade ingen lust till att gå dit men när jag väl var där så vart det bättre än väntat.

Nu har vi snart valborg vad blir det för väder då ofta så brukar det vara kallt, har varit med om att det har varit snö. Vi har så mycket att göra denna helg allt måste fixas innan helgen är slut eller måste vi det???? Det viktigaste är ju att bilen är iordning innan vi lämnar över den till Annica och Johan trädgården hinner man alltid med. Uteplatsen skulle ju vara skönt att få klar eftersom jag är ledig mån och tis så jag kan sitta och sola om vädret tillåter.

Nej nu kommer snart mina kära dagbarn så då ska jag umgås men dom . Kram



Längtar efter att få bada och sola här men det är ju några månader till.

Måndag!!!!

Ja nu har vi Måndag igen helgerna går så fort tyvärr. Ihelgen så har vi haft svärmor och hennes man här dom kom på fredagen jag hann knappt hem ifrån jobbet så städning fick vara.

Idag är det svärfars dödsdag vi var på kyrkogården i helgen och satte upp en bukett blommor fattar inte att det var ett år sen han gick bort så man ser ju vad tiden rusar iväg.

Härligt väder verkar det bli idag hoppas inte vår gule vän försvinner under dagen det gjorde den ju igår eftermiddag.

Ska iväg om en timme på min sista omgång akupunktur sen måste jag vänta i 3mån innan dom kör igång med en ny omgång och då hoppas jag att min arm är helt bra.

Jobbar idag på lokalen mellan 9:30-17:45 så jag kunde haft en lugn morgon om jag inte skulle ha varit på akupunktur, imorgon så börjar jag 5:45-13:45 så då kan jag komma hem och ta det lungt men behöver ju även städa inför Onsdagen när min dagbarn kommer hit får se om det bli att städa i kväll när jag kommer hem.

Nu har Mikael kunnat laser första omgången på våran uteplats så i helgen måste den bli klar så vi kan få ut våra trädgårdsmöbler. Vi har ju lite att göra med bilen i helgen också det ska tvättas, vaxas och torkas ut så den är ren när Annica och Johan tar över vår kära pärla, jag har tvättat förarsätet än gång men blir nog att tvätta några gånger till innan jag är nöjd.

Var på gymmet i lördags det var så himla skönt att få röra på sig, dom har fått in en ny maskin och den känner jag av, jag sprang 6km på springbandet det är inte ofta jag springer så långt framförallt nu när astman är bara skit känner för att börja med kortisontabletter då blir lungorna på topp men är ju inte så bra att äta kortison jämt.

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag inte kommer försent måste även kolla att cykel finns luft i men ni får ha en underbara dag. Kram Susanne




Längtar så efter en sån här sötnos. Men dröjer länge än.



Önskar er en skön dag hoppas den lyser över er hela dagen.


Mormor!!!

Hej igen!!! Nu kan jag berätta för er att jag ska bli mormor är jätte lycklig över det har väntat i många år att får höra någon av flickorna komma hemoch säga att dom ska ha barn.

Blev en promenad i skogen idag, det var jätte härligt lite blöt i skogen var det men jag trodde faktiskt det skulle vara värre.

Så har man varit och tränat det var jätte skönt så nu blir det nog en lugn stund hemma ska väl ta en promenad för behöver ha lite frukt till mina dagbarn imorgon.

Här kommer en bild på mitt barnbarn.



Den lille är ju inte så stor ännu men tiden går fort och dom växer ganska fort ändå.

Ni får ha en bra kväll alla mina vänner.

Sista dagen!!!

Hejsan!!!! ja inte är jag mycket inne på bloggen blir nog mest facebook. Dagarna rullar mest på som vanligt.

Igår såg var jag och fick mitt remicade var jobbigt att ligga på sjukhuset i 5½ timme men är ju tvungen eftersom mitt hjärta inte har mått bra. Men igår så lyssna läkarn på hjärtat det lätt bra och sen tog dom ett ekg allt var bra men läkarn tycket jag kunde sitta upp första timme och se hur hjärtat reagerade och det var inga problem bara det att jag vart jätte trött efter en timme fick jag iallfall lägga mig i en säng och somnade då bums.

Mikael hämtade upp mig på sjukhuset jag var jätte hungrig men inte han, Mikael hade varit på utbildning så han hade ätit men jag hade bara ätit en banan som lunch så det var inte lustigt att man var hungrig vi 17 tiden då.

När vi kom satte vi igång med maten och strax efter kom Annica och Johan till oss överlämnade ett kort och det kortet berättar jag mer om kväll.

Ja idag är det sista dagen jag är ledig sen ska man jobba 3 dagar jag som tycket att 5 dagars ledighet är ju jätte länge men oj vad tiden går fort.

Dagen då jag först här ska det städas eftersom det kommer 7 små dagbarn imorgon och sen ska jag träffa ett gamalt dagbarns mamma vi umgås emellanåt hon jobbar också med barn.

Ihelgen så kommer svärmor och hennes man hit det var ett tag sen dom var här i oktober förra året så inte kommer dom ofta. Men det kanske inte var den rätta helgen att komma Annica jobbar hela helgen så henne kan dom inte träffa, Sandra kan dom träffa för hon var ledig denna helg.

Nej nu har jag inget mer att berätta just nu åter kommer ikväll. Kram

Remicade!!!

Hej på er alla mina goa vänner!!! Ja nu har det gått ett tag sen jag skrev vad har hänt här då????

Igår så var vi tvugna att lämna in bilen hade ett styrstag som var glappt så då passade vi på att köpa nya däck till bilen så nu är den nästa klar att lämnas över till Annica och Johan.  Efter att vi lämnat in bilen så tog vi oss en promenad till gymmet där vi var ca2 timmar och sen bar det av till stan.
När vi var på stan ringde sjukhuset till mig läkarn bestämde att jag skulle få remicade på tisdag nästa vecka men det fanns inga tider då så dom jag får komma upp på måndag för en ny remicade omgång ska bli skönt att bli bättre i magen. Men innan remicade så måste jag ta lite blodprovet så vi fick traska upp till sjukhuset och lämna prover.

Efter sjukhusbesök var vi väldigt sugna på mat så det blev att äta ute hittade en resturang som hade buffe så det fick det bli.

Äntligen så kunde vi gå och hämta bilen den var klar strax för lunch så dom hade den inte hela dagen som man kan få vänta i bland.

Imorgon så kommer Annica på besök Johan jobbar hela dagen och inte kul att alltid sitta ensam så hon skulle ta med sig lite tvätt.

Nu har Mikael slippat ner fönstren och lackat om dom så nu ska väl inte fönstren ta skada nästa vinter vi fick ju så mycket fukt i vinter det var för så kallt att vi kunde få i på insidan inte klokt.

Nej ska väl passa på att ta en promenad innan det blir en massa regn.



Soligt!!!

Vilket härligt väder vi haft idag, började med -3 grader. Men undr dagen så blev det helt uderbart väder och varmt. Så idag har vi varit ute hela dagen paus vid måltiderna då vi gick in.

Hade mina kära ungdomar här i helgen vi firade påsk en vecka efter men det gör inget bara kul att få träffa varandra. Anders ville ha håret klippt och det blev också gjort.

Söndagen så åkte vi upp till Annica och Johan där vi tog oss en promenade och sen lite fika. Under promenaden så fick jag se det första tussilago.



Hittade även en platt ödla men den hade ovanlig färg iallfall har jag inte sett den färgen på en ödla men brukar inte vända ödlor till ryggen.




Det var några rader från mig. Har ju inte hänt så mycket sen sist.


Fredag!!!

Hej!!!! Äntligen har fredagen kommit blev en kort vecka men intensiv.

Idag har vi inte haft så mycket barn men dom kom kl 6 och är till 17 så det är ändå tufft vi hade 13 barn samanlagt på 3 personal.

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist Mikael har iallafall blivet frisk och dottern också så nu ska vi träffas på lördag om inget händer. Jag har klarat mig som tur är för inte kul att lägga sig sjuk.

Ikväll så får det bli var sin räkmacka det är ju inte helt fel sen var Mikael sugen på chokladpudding så det får väl bli det som kvällsmys.

Imorgon så är det som vanligt träning på morgonen det ser jag fram emot
det ska bli skönt för har inte tränat sen förra lördagen.

Idag så bokade jag tid för att hämta våran nya bil det sker den 4/5 dagen innan vår bröllopsdag, pratade med mina kollegor om det var okej att jag öppnar eller får ledigt den dagen då vi ska hämta bilen och det var inga problem för 2 av dom men får kolla med den tredje.

Nej dax att sätta fart med städning och kolla om tvätten är klar. Ni får ha det bra Kram Susanne

Ingen påsk!!!

Hej alla mina vänner!!! Nu har orken kommit tillbaka har bara vilat denna påsk, skulle haft barnen hemma idag men maken ligger sjuk och ena dottern är sjuk så vi fick ställa in vårat påskfirande.
Vi kommer att fira påsken nästa helg om ingen mer insjuknar.

Fredagen hade vi det lungt gjorde en hel del på trädgården och påskafton blev det först att åka träna ett par timmar sen hem å äta lite mat blev ägg, prinskorv, köttbullar och lite bröd det var våran påsklunch. Sen var vi ute i trädgåren en stund till åkte iväg med allt trädgårdsavfall så nu är det mesta gjort iallfall nu kan våren komma på riktigt tycker jag.

Men vad fick man uppleva idag jo snö igen det var inte vad man vill ha, vädret är väldigt grått ute idag men det snöar iallafall inte mer och det är ju skönt, jag trodde snön skulle vara borta men icke den ligger kvar tyvärr.

Vad har dagen att bjuda på idag månne tro ja här händer det nog inte så mycket eftersom en är sjuk, jag kommer nog att ta mig någon promenad även fast det inte är fint väder.

Har just nu avlslutat tvättstugan det blev några maskiner tvättade och stykit upp all tvätt har jag gjort skönt när det minskar in tvättstugan fattar inte vad all tvätt kommer ifrån vi är ju bara 2 pers.

Usch vad fort ledigheten gick 4 dagar bara försvann, så nu är det dax att jobba 4 dagar innan man är ledig igen och denna vecka har man tidiga morrna börjar 6 och slutar 17:30 så den här vecka är jobbig men det får gå det brukar gå ganska fort med veckorna ändå.

Nej nu kurrar min mage så det är nog dax för lite mat får se om Mikael kan äta något vi tar något enkel och inte så hårdsmält för honom det blir makaroner och korv. Ni får ha en underbar dag trots det dåliga vädret men det kanske är andra som har bättre. Kram


GLAD PÅSK!!!!

Vill önska er en glad påsk!!!! Uppdaterar senare orkar inte just nu.



Här har vi våran höna Agda!!! GLAD PÅSK ALLA MINA VÄNNER!!!!

RSS 2.0