Antibiotika!!!!

Hej på er!!!! Nu har jag varit hos läkarn med mitt finger det var mycket illa så läkarn har skärt upp vissa bitar för att avlängsna den värsta infektionen så nu blir det att käka antibiotika i 10dagar, är omlindad om mitt finger så är lite svårt att skriva.Imorgon så ska vi försöka ta oss i väg till Falköping hoppas nu inte det blir oväder för då åker vi inte.

Var även idag på akupunktur hoppas nu få bli av med min tennisarmbåge ska gå dit på måndag också.

Om en vecka är det dax att ta hand om mitt hjärta det ska på en undersökning ett EKG ska det börjas med sen får man väl se hur det utvecklas.

Idag har det varit lite varmgrader det har smält lite iallafall men inte tillräckligt för våran backe det blir nog inte roligt att köra upp bilen om den nu kommer upp vill säga, brukar bli problem när det smälter och nu är det ju rätt så mycket is.

Nej nu ska jag tömma tvättmaskinen ni får ha en bra Fredag. Kram SusanneUndra om våran häck kommer att resa sig igen???

Aj Aj!!!

Torsdag kväll en dag till härligt sen ledigt i 4 dagar.

Har så himla ont i mitt ringfinger pratade men min läkarfamilj måste söka vårcentralen sa dom för pencillin är ett måste.Fingret är rött svulltet och en massa västka och var i det.

 

Så här ser mitt finger ut.

Imorgon så är det dax att jobba på lokalen vi har inte så mycket barn så dt blir nog att sluta tidigare det känns skönt och jag ska ju till vårdcentralen med fingret och sen är det lite akupuntur för min  tennisarmbåge hoppas bara det hjälper är helt enkelt invalid på högra sidan.

Här ha det  börjat snöa för några timmar sen ingte alls kul vill ju inte ha mer snö, vi har ju tänkt åka till Falköping på lördag men blir det snö så är vi hemma.

Nej nu ska jag ta en sväng ner till affären för att inhandla morgondagens mat det ska bli köttfärssoppa och smörgås. Men ha en jätte bra kväll. Kram på er!!!!Kväll!!!

Hejsan!!! Oj vad fort denna vecka gått bara 2 dagar kvar att jobba sen är det helg igen.

Undra vad vi får för helg väder? Antingen så blir det väl jätte kallt eller också en massa snö det har sägs att helgen ska bli mild men man vet aldrig litar inte på metrologerna.

Idag har har jag haft besök av ett gamalt dagbarn det var kul att träffas och den tösen hade lugnat ner sig jätte mycket, hon fyllde år idag så det kom en kladdkaka som vi skulle fika på idag och det var ju en höjd punkt för dagbarnen.

Imorgon så har jag ett dagbarn som fyller 3 år då får det bli lite glass och kex till mellis, hon fick välja maten tills imorgon och vad vill hon ha jo grillkorv och vad vill du ha till korven frågade jag " det vet jag inte svara hon" blir det det bra med potatismos frågar jag jo då det gick bra bara hon fick sin korv. Barn är helt underbara.

Igår hände en olycka när jag jobbade en kille på snart 3år springer i soffan vilket dom vet att dom inte får göra men livliga barn ja det är som det är, men iallfall springer han och tappar balansen och ramlar ner bland alla leksaker och hamnar med näsa på en bräda i soffa oj oj vad det blödde innan man visste var det kom någonstans ifrån men till slut såg vi att det kom från näsan och tungan, näsa blödde så det var svårt att få stopp på det och grabben mådde illa. Han höll på att svimma flera gånger vi var rädda för att han fått hjärnskakning man vet ju aldrig när bran faller. Vi försökte få tag på föräldrarna men det var inte det lättaste det tog ett par timmar då stog pappan i hallen och tog med sig sonen till vårdcentralen inget var brutet men han kommer nog att ha ont och bli ganska blå sa dom, pappan kom tillbaka med honom och han var som vanligt öm på näsan vara han men vad börjar med efter ett tag jo springa och då ramlar han igen slår i sin panna och den blev också blå så grabben var snygg när mamman hämtade honom på eftermiddagen. Idag råkar killen ut för en olycka igen nästa sida på pannan så han ser ut ja det är svårt att beskriva men tänk er två blåa horn i pannan och en näsa som är blå och svullen.

Ihelgen så ska vi försöka komma i väg till västegötland men blir det oväder så åker vi inte. Skulle ju ha firat Johan som fyller den 1mars men vi får ta honom lite längre fram och det blir betydligt längre fram om kring den 20 mars istället men han fyller inget jämt som tur är.

Ja det var några rader har inte hänt så mycket mer som jag kan komma på. Men ni får ha en bra kväll. Kram Susanne
Åter igen!!!

Godmorgon!!! Ja nu har vi åter detta snöande och blåst snön bara yr utanför fönstret, men det är inte lika kallt idag men blåsten gör ju att det blir kyligare.

Imorgon så får jag besök av mitt gamla dagbarn hon har längtat så det har varit fler gånger hon ville komma men då har det alltid kommit något i vägen, men imorgon så kommer hon med sin bror han går fortfarande hos mig. Den tösen fyller år imorgon också får se om jag har något jag kan ge.

På Torsdag så har vi ett dagbarn som fyller år hon blir 3 år, frågade i går vad hon önskar sig och vad fick jag för svar jo jag skulle gärna vilja ha en docksäng men sänghimel hm tänkte jag det är nog lite dyrt för min kassa har ju 6 dagbarn till att handla åt. Men jag var och handlade en lite present åt henne igår det fick bli en Ponny.En rosa blev det.

Hoppas kunna prata med mina föräldrar idag som är läkare, mitt finger värker nagel har fått en lustig färg väldig mörkröd har väl infektion under den också ska väl tappa en tredje nagel.

Igår så kunde vi inte gå ut med dagbarnen, föräldrarna var glada över att vi inte gick ut vårat dagis rakt över gården gick inte heller ut vi hade -24 och en del andra hade -26 grader. Synd att jag inte hade med mig min kamera ner till jobbet igår för vi fick kliva i stora driver på ca ½ meter höga barnen bara försvann så ska det inte vara när man kommer till jobbet och jag öppnade inte, min kollega fick knappt upp dörren.

Idag hade man sovmorgon men inte kunde jag sova ändå, börjar inte jobba förän kl 9 men då får man jobba lite senare istället till 17:15 och sen är det p-möte kl 18 så det blir att inte komma hem något emellan så dagen blir ganska lång idag. Sen dom andra dagararna har jag det lite tuffare börjar kl 6 och jobbar till 17:30.

Ni får ha en jätte bra dag alla mina goa vänner. Kram SusanneHär kommer jag att bada i september.
-24 grader!!!

Godmorgon!!!! Ja nu har det slutat snöa men då kommer kylan igång riktigt ordentligt vi har nu -24 grader. Igår så vi faktiskt solen ett par timmar det var härligt men det var ju fortfarande kallt vi hade -12 grader på dagen.

Har så fruktansvärt ont i min ringfinger det är en kraftigt inflamation i det fingret har en blåton och svullet det kommer en massa var ut så jag ska nog ringa till vårdcentralen måste nog ha en läkare som tittar på det, var hos distriktsköterskan och hon sa att jag skulle lägga en kompress men asolsprit på det brukar dra ut infektionen sa hon men inte har det gjort det.

Den  här veckan är det sportlov här får se hur många barn vi får idag. Ska väl göra mig iordning så jag kan komma till jobbet. Önksar er en jätte bra dag. KramEn av våra högar!!!!

Orkar inte mer!!!!

Hej på er!!! Nu orkar jag inte mer denna snö är för hemsk tycker jag. Det blev inställt även för träning idag vi tar oss  inte ut med bilen så man får hitta på annat att göra.

Min man har fått mycket jobb vi skulle ta oss ner gående till affären och när vi kommer ut så ser vi att garagetaket är det så mycket snö på att det brakar nog ner snart, vi mätte det var 1½m snö på taket.

Dagen då blir nog bara att sitta in tv på och spela lite spel. Ni får ha en bra dag. Kram Susanne


Kallt!!!

Godkväll!!! Idag är det fredag härligt då är man ledig några dagar och det är väl tur eftersom det ska bli riktigt busväder, vi hade tänkt åka till Falköping med det blir inget av åker någon annan helg.

Idag har det varit så himla kallt och blåsigt snön bara yrde runt omkring en, så inte blev det en långvarig ute dag barnen började frysa efter ca 20 min så det blev inte längre en 45min ute dom små fick gå in  lite tidigare eftersom 1 personal var inne och lagade mat det har varit -7,4 hela dagen förutom nu när jag tittade hade vi -9 grader.

Min man var hos läkarn i Onsdag dom hittade inget på honom då med dom tog en massa prover på honom han fick lite slemlösande medel och en kortisonspray till näsa och den fungerade inte så jag tog en promenad ner till apoteket idag och dom fick ge ut en ny men då fick jag betala till chefen hade godkänt återlämningen hel sjuk tycker jag är det fel på en vara är det väl bara att ge ut en ny.

Eftersom vi inte kommer iväg till Falköping så får vi väl se om det blir någon träning för kommer det mycket snö så tar vi oss inte ut här ifrån.

Kommer det så mycket snö som dom sagt så vet inte vi var ska lägga all snö just för tillfället så kan vi inte köra in bilen i garaget det har blivet så mycket snö och i att bilen lever sitt eget liv när man ska backa in den i garaget och man vill ju inte förstöra bilen, så nu får den stå ute och det är trångt jag kan inte ha vagen ute på verandan så den får stå i garaget och då får det små gå bort dit en av dom tycker det är långt att gå.

Ja vad har kvällen att bjuda på tro inte mycket kan jag tänka det är ju mest os på tv och allt vill jag inte en del är roligt att titta på som skidor tycker jag är roligt curling inte helt fel heller men de andra sporterna kan jag vara utan.

Nu är det bara att invänta och se när Mikael kommer hem hoppas det inte blir allt försent vet ju inte med hur bussarna tagit sig fram idag, han ska sluta 19:30 så han bör vara hemma vi 19:50 men vi får se.

Det blev en citronsockerkaka bakat hade en halv citron kvar sen förra helgen, så nu har vi något att smaska på i helgen.

Nej kommer inte på mer att skriv om ni får ha en bra kväll och hoppas det inte blir för mycket snö.
Kram och god natt
Torsdag!!!!

Godkväll!!!! Nu har vi kommit till Torsdagskväll härligt en dag kvar att jobba sen tar man helg.
Vi skulle åkt till Falköping med vi får nog ta det någon annan helg eftersom det ska bli oväder och då ger vi oss inte ut på vägarna.

Fick jobba lite övertid idag pga att en förälder hade åkt av vägen och han tog sig inte upp själv var tvungen att få hjälp och som tur var så var han inte själv skadad det var det viktigaste tyckte jag barnen att dom fick vara länge gjorde inget, han hade fått hjälp först av den bil men det gick inte så till slut så kom en traktor och hjälpte honom  han var tydligen inte ensam att ha hamnat i diket så traktorn fick mycket att göra.

Idag har jag haft båda mina töser hemma det är så kul när dom kommer hem, Sandra skulle försöka sy färdig långgardinerna men tyvärr så gick synålarna av inga bra nålar Ikea har ska köpa nya men bättre kvalite. Matbordet blev fullt så vi fick äta efter barnen för jag hade alla 7 änglar idag har ju inte det alltid men har haft det båda hemmadagaran. Men det vart ju lite lugnare att äta efter, för jag lade dom små som skulle sova så kunde även jag njuta av maten korvstroganoff och ris.

Imorgon är det åter dax att jobba på lokalen helst skulle jag vilja jobba hemma hela veckan men så fungerar inte vårat avtal längre sommar kan man jobba lite mer hemma om man är själv annars är ddet lokal hela veckorna och det är jätte jobbigt.

Dagen blev en sväng ut på morgonen kallt och blåsigt men var ändå ute i 2½ och det var ingen av mina barn som frös men när vi varit ute på förmiddagen så vill dom inte ut på eftermiddagen tror barnen har tröttnat på denna snö men jag säger att har man varit ute 1 gång så får väl det räcka.

Snart dax för tv men var är det för program tror mest att ddet är os på tvn för det är många program som är kinställda pga os men ett favorit program visas i allfall Halv åtta hos mig så det får väl bli det att se på och resten av kvällen os och sen får  det bli sängen tidigt i kväll också.

Jag är lite trött efter att jag fått Remicaden det har jag var varje gång jag fått det men det är det värt för så bra man mår efter det.

Nej ni får ha en skön kväll. Kram SusanneRemicade!!!!

Godmorgon!!!! Ja i Tisdags så var jag på sjukhuset och fick min remicade, den har redan börjat märkas på kroppen magsmärtorna har minska hoppas de försvinner helt det. Mitt hjärta mår inte helt okej så jag ska nog få gå igenom ett ultraljud vet inte när det blir.

Idag har vi Torsdag så då är det bara 2 dagar kvar att jobba sen är det helg. Vi ska åka till Falköping på lördag om vädret tillåter det ser ju ut som om det ska komma in en massa snö då ställer vi in  resan till någon annan helg, man kan ju inte åka i vilket väder som helst.

Nej nu ska jag väl sluta får skriva mer ikväll dagbarn är på väg. Många kramar till er.Alla hjärtansdag!!!!

Hej på er!!!! Skriver bara några korta rader. Ska snart ha gäster eftersom min man fyller på Onsdag så firas han idag istället för Onsdag jobbar ha hela dagen ändå.

Såg på melodifestivalen igår den var faktiskt bättre än föra lördagen tycker jag. Ja här har inte hänt så mycket var och tränade igår på morgoen sen var det bara att handla sen var det kväller.
Undrar vad dagarna egentilen tar vägen dom blir bara kortare och kortare tycker jag så helgerna man är ledig bara blåser i väg tycker jag.

Idag har vi alla hjärtansdag det är inget vi fira men sänder är en liten extra kram till er alla.Stora varma kramar till er från mig!!!!!!

Halkade!!!

Hej på er!!! Ja nu var det några dagara sen jag skrev men har knappt någon ork kvar på kvällarna när man slutat.

Imorgon så började jag kl 6 på våran lokal det tar inte mer än ca 5-7 min att gå dig och junder den tid så halkade jag omkull 2 ggr slog i min onda rygg och arm så måste skriva en skadeanmälan om det skulle bli något. Ja undrar varför inte sand kan finnas på gatorna dom har varit så dåliga med plogning och sandning denna vinter.

Igår hände det en olycka när vi var dagmammor var ute med barnen i  en snödriva ett barn var nerknuffad och slog i sin lilla rygg han fick sätta sig i vagen men plötsligt så började han gråta den stackarn han hade jätte ont i sin lilla rygg, det var bara att ringa till föräldrarna.
Tog upp detta i min grupp när vi kom hem att knuffas kunde vara jätte farligt för man kan ju slå i huvudet säger ett barn och en annan sa man kan även bryta benet så jag tror dom förstog vad man menade varför man inte ska knuffas.

Imorgon är det lördag då är det dax för veckans träning skulle ha tränat i Tisdags men magen ville inte så nu får den hålla sig imorgon för vill så gärna till gymmet.

På Söndag så ska vi fira min man han fyller inte förän på Onsdag men då jobbar han och nästa helg ska vi till Falköping om vädret tilllåter.

På Tisdag så ska jag äntligen få min remicade men det  var inte lätt att få tag på denna medicin man fick jaga den från olika apotek men nu är den samlade på sjukhusapoteket så jag får hämta den i helgen, för på tisdag så öppnar dom inte förän kl 9 och jag läggs in kl 8:30.
Fattar inte varför det ska vara så svårt att få tag på remicade varje gång man ska ha det och det fattade inte hon på apoteket heller.

Mina föräldrar kommer kanske i tv i kväll dom vann en slant på postkodsmiljonären alltid kul när någon man känner och behöver dessa slantar.

Nej nu har jag inte mer att skriva om för denna gång men ni får ha det så bra. Kramar SusanneHit ska vi i september.

Lite mildare!!!

Hej på er!!! Var några dagar sen jag skrev men det händer inte så mycket just nu. Nu kan man iallafall ta och gå några promenade eftersom det blivet lite mildare då klarar jag det med min astma.

Igår var det träning som gällde och sen blev det en ny bil, ja vi beställde en  ny bil får hämta den i början på maj så det är ett tag till men det är bättre att vänta så det blir lite bättre väder för ta ut en ny bil i detta väder känns inte roligt.

Sen ska jag ringa och boka resan till Spanien har bara förbokat men vi är säkra på att vi vill åka på den är resan och Mikael och jag har fått ledigt så det känns skönt.

Jag hoppas bara nu inte det är några problem med Mikaels hals han har ju gått så länge ca ett halv år men ont i halsen jag har tjatat länge på honom att han ska söka läkare men vad får jag för svar då måste jag ju ta ledigt från jobbet säger han, men nu har jag bokat en tid till honom och det blir den 17/2 han ska dit så nu får man avakta och se vad som händer där hoppas bara inte på något dåligt besked.

Nu på morgoen så var vi ute och försökte göra en större uppfart och har faktiskt lyckats med det Mikael tog det mesta och det var tur för ont i ryggen fick jag och armen sprängvärker det i men ska till arbetsterapeften i morgon får se om det blir akupunktur för inte har jag blivet bättre.

Sen är det dax att ringa mag och tarmkliniken har inte hört något från dom och det börjar väl bli dax för en ny omgång med remicaden har inte tagit den sen före ju, jag vill ju inte bli sämre igen nu när magen entligen blivet så bra.

Nej nu börjar det bli dax för lite mat här i vårt hem det får bli köttfärssås och pasta. Ha en bra söndag Kram på er alla min goa vänner.
Plogat?????

Godmorgon!!! På er alla mina goa vänner. Idag är jag riktigt sur på allt vad plogbilar heter varför tar dom inte våran gata när dom tar parallel gatan??? Nu ska hör ringas under dagen för nu är jag jätte arg ska faktiskt ut med en tvillingvagn hur det nu ska gå vil får väl se men får väl skicka räkningen till tekniska verken om min rygg pajar.

Igår var Sandra här hjälp till att sy deras gardiner det är inte så lätt och så ska symaskin krångla också och när jag ska försöka hjälpa henne, ja då sätter ett dagbarn på spisen då blev han rädd när plattorna vart röda så då sa han till mig som tur var detta barn var alltid på spisen när han var mindre så nu blir det att låsa den igen.

Igår så förbokade jag våran resa till Spanien det sk bli skönt att komma bort även om det dröjer för resan är inte förän i slutet på September. Nej ni får ha en underbara dag. Kram SusanneTrött på denna vinter.


Önskar man kunde se mer av denna sol.

RSS 2.0