Vejers strand!!!!

Ja vi har varit några gånger i Vejers strand det är så skönt där när det är varmt och solen får vara framme. Men blir lite tråkigt när man bara får sitta inne i stuga och inte ha så mycket att göra. men poolen var som sagt var räddningen och alla tävlingar som några hade fixat med.

Eftersom vi inte hade så mycket till badväder så blev det mycket shoping istället och det är ju också roligt. Men Ludvig hade också tur hans mamma och pappa hittade en bra mössa till honom den skulle skydda honom  mot solen.En glad kille! man kan se hans nya tand som han fick när vi var i Danmark

Moster Sandra hittade också en mössa den var jätte rolig.Där försvann lilla Ludvig.....Tittut där jag tillbaka.Första rasten ner blev det kallt men vi åt våra räkmackor och drack varmt sen var det skönt att sätta sig i en varm bil. Vi hade bara 4 grader varmt så brrrUndra om det blir något bad kändes ganska varmt första dagen, men sen när det var dax för bad var det bara 17grader i vattnet. Men maken hoppade i ändå.Vi trodde Ludvig skulle börja kryppa men inte, han hade annat för sig det gick bra att nå när man även kan åla sig bakåt. Så still satt han inte tur han hade stor yta att röra sig på.Ludvig har nog set hur vi vuxna sitter med sina fötter.Nja sova imin säng nej jag tar heller mamma och pappas säng. Då sover jag jätte skönt mamma eller pappa kan väl ta min säng istället.Ludvig ville också provköra våran hyrda buss, värst var att han inte kunde nå pedalerna. Men kul iallfall att provsitta.

Det var lite av vår resa vi hade det iallfall skönt fast vädret kunde ha varit bättre.

Nu är jag tillbaka!!!!

Ja nu är det slut på semestern, men jag har ca 37 semester dagar kvar så ska nog plocka under hösten och vid jul.

Det har varit skönt med semester och behövligt var det också. Vi har varit i Danmark en vecka ihop med barnen och deras respektive och barnbarn så vi var 7 st som gav oss iväg på en långfärd, vi åkte 213 mil. Hyrde en minibuss Renault Trafic där fick vi plats allihop och all packning. Stugan vi hade hyrt hade en pool och det var vi glada över för vi hade inte det bästa vädret för att lägga oss på stranden.Här är stugan.Här har det badas en hel del.Ludvig var först lite rädd att vara i poolen men allt eftersom veckan gick blev han väldigt modig.

Det var några rader från mig återkommer under veckan med mer.


Haft semester!!!!

Jag åter kommer efter helgen så får ni se vad jag gjort under min semester.

Överraskad!!!!

I Fredags så hade vi ordnat en överaskningsfest åt Anders som fyller år den 9/8. Sandra hade handlat in all mat och sen fick grillmästarna fixa grillarna och det gick bra.Men förbundna ögon kommer dom gående, kan undra vad Anders tänker i detta läge?Blev en liten suddig bild men det är röken från grillarna.Anders var den första som fick mat.En glad Anders, han fick en resa till Rom av Sandra.Sandra hade även bakat Anders favorit tårta Budapest.
Varmt!!!!

Ja nu har vi haft det varmt några dagar och det är jätte skönt, synd bara att man jobbar. Barnen tycker att värme är jobbig dom vill helst vara inne, men som jag så åt dom att det kommer att komma dåligt väder och då kan man vara inne. Men som sagt vara ute från morgon till kväll fungerar inte. Igår fick jag ta fram vattenspridare så om kunde springa i den ett tag och det var mycket poppis.

Just nu har jag 7 dagbarn men nästa vecka blir det mindre då kommer ytterligare 2 dagmammor tillbaka. Håller på med att skola in 2 nya barn så visst är det fullt i mitt hus, dom nya barnen har gått på dagis en tid så dom vet vad det handlar om och barnen har snabbt kommit in i leken.

Nu har jag bara 8 dagar kvar att jobba sen är det semester igen, längtar faktiskt till det.


2 veckor!!!!

Ja nu har jag 2 veckor att jobba hemma sen har jag 2 veckor semester det ska bli skönt.

Jag har trivs bra på dagiset haft bra arbetskamrater och det gör mycket. Men nu ska jag ha barn hemma det var ett tag sen. Får 2 av mina egna sen har jag 5 andras barn så 7 barn, men det kommer jag att ha till hösten. Ska även ha 2 st barn som kommer på inskoling men har inte hört något från dom, har försökt ringa men inget svar.

Igår så var jag och Mikael och möte Annica och Ludvig det blev en långpromenad i det härliga morgon väderet. Men lilleman sov inte mycket hade vaknat 5:15 och sov sen bara 20min sen var har hur pigg som helst. På eftermiddagen var Ludvig helt slut då sova han drygt ett par timmar.

Får se vad som händer under dagen ska iallafall steka pannkakor till alla barnen det blir nog varmt.

Nu är jag snart framme då kan jag ta din kamera. Mormors lilla bussgull.

RSS 2.0