Varför?

Igår fick jag ett samtal från min läkare. Jag har ju gått med en bandspelare i ett dygn. där såg dom mina trippel slag en hel del gånger under detta dygn. Där märkte dom att mina ena hjärtklaff inte hänger med själv vet jag inte så mycket vad det handlar om. Men jag ska gå igenom en ultraljud och se hur det ser ut om jag måste gå igenom en operation läkarn sa det är bättre och vänta och se vad det visar. Därför går jag inte ut med det på fb har ju en hel del släkt där och allt behöver dom inte veta.
 
När jag fick samtalet så var det som om allt bara rasade inte en sak till tänkte jag orkar inte mer. Tycker jag har det så pass jobbigt nu med min mage och mina leder och så detta också. Inte nog med det astman har börjat märkas en hel det det är vår i luften och det har den allt känt av så en hel del extra medicin så håller jag den i en bra nivå.
 
Nog om sjukdommar inget roligt ämne. Härligt att våren kommit, maken och jag slutade tidigt igår skönt tog oss en promenad i det härliga vädret. Vi fick se en massa blåsippor så nu har dom exploderat snart kommer nog även vitsipporna. Tror att alla blommor kommer med storm steg och sen är det perioden över jag tycker annars att våren kan vara fin. Våran häck som brukar vara i full blom sitter forfarande fast i is så den har inte en chans till att resa på sig än, så den kommer nog att bli sen i år men det gör inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0