Mormors lilla!!!

Mormor lilla hjärta mår inte alls bra. Igår var han först på vårdcentralen och penicillin mot öroninflamation. Kvällen blev det akuten lille Ludvig kräktes då blod, vet inte så mycket mer än hans ena lunga lät svag, får återkomma när jag vet.

Angående badrummet så fattas det klinkers som skulle komma idag så det skulle bli klart idag. Väggarna är färdig fogade så bara golvet idag då. På Måndag kommer rörmokarn och sätter dit toaletter, badkaret, dusch och duschväggarna tror han tar komoden också. Kommer även målarn på Måndag och han blir då klar sa han. Sen hoppas jag att snickar och elektriker skyndar sig hit så allt blir klart till midsommarn.

Själv var jag hos reumatologen i Tisdags mina leder mår inte bra så fick mina kortisonsprutor och sen fick jag en annan långtidverkande spruta som hoppas ska hjälpa mig, den sprutan måste jag ta 1ggr iveckan. Min ledsjukdom kommer troligen ifrån min tarmsjukdom så det känns lite tråkigt vad ska den mer ställa till med???

Här följer några bilder.Här är en en av pelarna som ännu inte är någon fog på.Här är väggarna fogad blir allt lite skillnad.Mormors lilla hjärta som inte alls mår bra. Tänker på er 3 Kramar

Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Hur är det med lilleman, vad jobbigt :-(

2012-06-15 @ 22:05:23
URL: http://madelein.se
Postat av: Camilla

Hoppas verkligen kryar på sig snart.

Å,vad fint i badrummet du kommer att få.

Kram!

2012-06-16 @ 08:16:09
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Det blir bara snyggare :) Hoppas de är klara till nästa vecka.Ses imorrn, kram

2012-06-16 @ 17:21:29
URL: http://rotthus.blogg.se/
Postat av: Anonym

men usch lilla gubben då,vad beror det på att han kräks blod? hoppas han kryar på sig snabbt, kram

2012-06-16 @ 21:21:56
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annica

Tack själv för i lördags :)

Ja vi får hoppas på fint väder, tycker allt att sommaren kan få komma nu, även om jag helst ser att vi inte får några 30 grader överhuvudtaget i sommar så kan det ju få vara en sådär 22-24 grader och sol iaf och att det inte behöver blåsa så fort solen skiner..

Kram

2012-06-17 @ 22:53:56
URL: http://hostbebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0