Var????

Jag undrar var sommaren har tagit vägen här finns den dock inte. Kallt är det regnar varje dag okej lite sol finns det mellan regnet.
 
Har nu haft hantverkar idag som gjort det sista eller kanske inte för han skulle tvätta bort lim på tapeten men en av fläckarna finns kvar.
Ihelgen är maken ledig skönt får se vad vi kan hitta på. Vi har tänkt måla det sista men vädret blir väl som vanligt och då går det inte att ta fram färg.
 
Nästa vecka kommer Ludvig hit och få sova över skönt för honom att slippa dagis några dagar, det är ju inte samma när det är sommar brukar var annan personal och det är jobbigt för de små liven.
 
Idag får det bli gymmet ska bli skönt att röra på sig igen, försöker hålla oss i gång 3-4 ggr iveckan.
 
Igår blev det stopp i avloppet inte roligt med jag försökte rensa så mycket jag kunde men var tydligen stop längre in. Men när jag skulle skruva i hop det så gick mutern sönder den var helt murken hm vad gör man då? När maken kom hem så fick vi ge oss iväg och försöka hitta nya delar inte så lätt när avloppen är 26år gamla, så fick bli en nödlösning och det fungerade bra. Men sen tog vi isär vattenlåset vilket vi inte skulle ha gjort för där var packningen helt körd, så blev ut att jaga ny packning där och det var inte lätt för som sagt det är inte nya rör vi har, men nu sitter allt på plats men ska byta ut hela
rörsystemet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det blir ingen sommar i år. Man måste åka bort för att få sol och värme. Det regnar här varje timme, tragiskt...

2012-07-15 @ 11:25:08
URL: http://rotthus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0