Blev jätte bra!!!!

Usch vad tiden går fort när man är ledig. Jag har varit ledig i 3 dagar men fattar inte att dom redan är slut.

Men helgen har varit intensiv. I fredags så var vi på gymmet och sen hem och laga lite mat. På efter middagen fick vi hjälp av Anders att få hem vår prylar från Ikea, sen var nästan den dagen slut.
Lördagen blev gymmet igen sen hem för att laga mat, Sandra och Anders följde med hem efter maten skullle Sandra i väg till jobbet och Anders och Mikael satte fart med garderoberna. Det gick så fort med stommarn men sen kom dom till skjutdörrana där blev det litet stopp, men oj så mycket delar det var. Då tänkte jag hur ska dom få ihop det här, första dörren tog lite tid men dom andra gick det rikitigt fort. Men när dom kom till sista dörren blev det stopp för det var några delar som var förstor så det gick inte att sätta i hop,. Det var bara att avsluta och åka till Ikea dan efter. Så Anders kom även på Söndagen till oss och hjälpte till med sista dörren, det blev kanon i rummet så nu har en bra förvaring.

Hade även Ludvig på besök under lördagen- söndagen men han var duktig sprang inte ivägen eller rättare sagt han fick inte, ludvig och jag tog oss en promenad i stället det gick inte fort men duktig är han på att gå.

Natten mellan lördag och söndag blev inte så mycket sömn, Ludvig sov över hos oss och först skule han inte sova när det var dax, då fick han vara upp och satt i mitt knä helt plötsligt ligger han ner i famnen och sover mysigt bara att bära in honom i sängen.
Men vid  23:45 vaknar Ludvig med ett illvrål försökte ge honom nappen men det gick inte att få tyst på honom, bara att ta honom till vår säng och där somnade han till slut. Försökte åter lägga honom i sin säng vaknar igen med illvrål, där ville han absolut inte sova vi försökte några gånger sen gav vi upp så han fick sova emellan oss. Men blev då inte mycket sömn eftersom han sparkade och viftade med armarna och sen kunde han sätta sig upp igen och bara gråta, vet inte vad det var med honom men blev som sagt var inte mycket sömn. Men Annica sa att han kan få sådana nätter ibland vet inte om han drömmer eller vad det kan vara. Det är ju lika jobbigt för Ludivg att ha sådan nätter för sömnen blir inte bra för honom heller.





Här var rummet tomt, skulle haft en bild på hur det såg ut innan men glömde ta det.





Nu var stommarna uppe.



Här ligger en del av skjutdörrarna.



Så här blev resultaten på stora väggen.



Så här ser det ut på andra sidan, har redan börjat packa in saker.



Här är lite av inredningen.



Mormors lilla hjärta.



Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Jomen det ser ut att bli bra ju :-)

Ja, visst längtar man till semester haha

2012-02-13 @ 20:04:00
URL: http://madelein.se
Postat av: soffie

va fint ni har gjort det !Va Härligt att ha din fina kille hos dej:) kramen

2012-02-14 @ 21:50:03
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0