Orkar inte!!!

Vilken jobbig natt det varit hunskall hela natten så inte har det blivet mycket sömn. Ska gå över till F16 och prata med dom om dessa hundar blir det ingen bättring får jag kontakta polisen. Tycker det är väldigt synd om hundarna dom sitter i bilar bagageluckan öppen förstår att dom medelar att dom inte vill sitta där men blir jätte jobbigt för osss grannar också.
 
Ja nu har man snart jobbat en hel vecka och det har gått jätte bra. Har inte haft så mycket barn ännu på mån och tis hade jag 5 utav 7 och ons och tors har jag 3 av 7  fredag sen har jag 5 igen men tycker det är en start. Mitt nya dagbarn veckar ha kommit in bra i gänget är en annan dagmamma som hade honom innan så han känner mig sen förut, men visst kan det komma bakslag ännu det har jag förvarnat föräldrara om.
 
Jag har fått en jätte jobbig hosta trodde först att det var min astma men är nu lite osäker, har läst lite om mina sprutor jag tar för mina leder. Efter jag läst på om dom så vet jag nu att man kan få hosta och det är en biverkning och vet inte hur det påverkar min astma och mina lungor. Får nog kontakta läkarn och prata med henne om mina problem.

Kommentarer
Postat av: soffie

men guuu va jobbigt, varför har de dem i bagaget? vilket plågeri tycker du ska kontakta polisen för så där får det ju inte va!hoppas nu att hostan ger sig usch va synd om dej att ha det så.. kramen

2012-08-11 @ 20:53:55
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: meh.blo.gg

Tack! Idag blir det Legoland .-)

2012-08-14 @ 09:54:31
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: dianasdrömmar

Hoppas du får sova inatt kram

2012-08-16 @ 16:10:51
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Postat av: Camilla

Det är nog bäst att du tar kontakt med en läkare.
Kram och krya på dig!

2012-08-19 @ 09:35:42
URL: http://cammo69.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0