Fredag!!!

Äntligen fredag tur att veckan gick fort, men tycker att veckan har gått bra iallfall. Nu blir det att vara ledig 3 dagar eftersom jag tog semester på Måndagen.

Idag har jag en jobbig tid att jobba men det ska gå bra iallfall eftersom det är fredag. Bara hoppas på att det inte blir en massa regn, för kan vara skönt att få gå ut med barnen förmiddagen och eftermiddagen. Kommer man inte ut så är dom upp i taket, men blir det regn får man gå ut en kort tid iallfall.

Var på gymmet igår hade tänkt springa 5km, men min fot sa i från klarade 1km sen kände jag smärta och foten svullnade upp. Fattar inte att det aldrig går över men stukning tar väl lite tid att läka. Jag tycker inte det gjorde något speciellt ont när jag vred foten och inte under hela dagen, men nu har jag i vissa lägen skit ont. Men på lördag testar jag igen om jag kan springa.

Igår eftermiddag så var vi och kollade på en luftvärmepump, verkar faktiskt riktigt bra. Dom kommer hit på måndag och kollar var vi kan sätta den. Vi tittade på en dyrare variant som skulle var bättre om man hade astma som jag har. Blir det sen varmt så kan man få lite kyla också. Jag får återkomma med luftvärmepumpen när den är uppsatt och säga vad jag tycker det kommer att ta några veckor.

Ikväll kommer svärmor och hennes man hit dom kommer för att fira Ludvigs 1- årsdag. Så tänkte jag skulle bjuda på en räksmörgås ikväll.  Nej ska väl ta och sätta fart men lite röj och tvätt innan det är dax för jobb. Ha en jätte skön helg! Jag återkommer efter helg med mysiga bilder från Ludvigs 1-årskalas.



Tänkt när han kan ringa till mormor, det längtar jag efter.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Säger samma, äntligen fredag! Här ska det renoveras som vanligt men förhoppningsvis ska vi hälsa på en bäbis på 1 vecka oxå :)

2011-11-18 @ 07:29:31
URL: http://rotthus.blogg
Postat av: annica

haha, den kommentaren kom ju från rätt person..:) Du måste oxå sova för att orka ;)

Hoppas dagen går fort för dig så det blir helg sen. Vi syns imorrn :)

2011-11-18 @ 09:24:01
URL: http://hostbebebis.blogg.se/
Postat av: soffie

hihi cool tröja:) har sett acdc live 3 gånger så din kille har rätt musiksmak:) men va jobbigt med din fot hoppas du snart blir bra i den kramen

2011-11-18 @ 20:51:33
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: maria

Du kanske borde ta det lite lugnt med foten så att det inte blir värre...

Han är ju så go lille Ludvig :)



Kramar

2011-11-18 @ 21:15:02
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Barnens Hjältar

Tack, ja det var en rejäl dos jag fick så det skall nog bli bra. Känns redan bättre!

2011-11-19 @ 07:35:25
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Lugn...han ringer snart. Åren går så fort.

Kram!

2011-11-19 @ 09:51:48
URL: http://cammo69.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0