Träna!!!!

Godmorgon!!! Ja i dag är det äntligen lördag och vi får åka till gymmet det  ser man fram emot varje vecka.

Vad har har hänt här då jag man har ju mest jobbat men lite annat har det varit. Onsdagskvällen var jag på p-möte  det var bara en timme fick lite info om nya barn jag var den ende som inte fick nya barn till hösten, chefen tyckte inte jag var behov av det har ju 6 dagbarn kvar i höst så jag blev jätte glad över att inte få mer barn. Hade vi haft förra chefen hade hon satt in barn till mig för sådan var hon.

På torsdags kvällen åter borta min man fick sitta själv 2 kvällar vilket han inte tycket det var så roligt, vi hade hazard med våra gamla dagmammor det var dom som bjöd in oss och sen vårat grann dagis hade en trevlig kväll men var trött eftersom jag hade börjat tidigt och skulle sen upp på morgonen igen så inte blev det så sent var hemma innan 22, fick ihop 4 saker kommer bilder.

Påskäggen inhandlade ochb klara till alla 7 dagbarn köpte färdiga men inte till dom små för upptäckte att det var tuggummi i dom så jag köpt godis som jag vet dom äter istället.

Påsken så jobbar kära vänner så det blir att sitta själva men annandagen kommer dom hem på lite mat får ta lite påskmat då. Tycker inte påsken är så märkvärdig men man har ju långledigt iallafall eller ja inte alla då.

Nej nu ska jag föra över lite bilder till min externa hårddisk vet inte om det är fel på min dator barnen upptäckte något när dom var hemma. Ha en jätte härlig lördag. Kram Susanne




Här är min hazard saker som jag vann.



Här har vi barnens påskägg.

Kommentarer
Postat av: annsan_s

Grattis till vinsten! Söta påskägg. Ha en fin lördag!



Kramen

2010-03-27 @ 11:40:36
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: soffie

va trevliga vinster å du den där boken är jättebra,Gulligt med påskägg till dina dagbarn de blir säkert jätteglada för dem,

kram å ha en trevlig lördag

2010-03-27 @ 13:25:08
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Annica

Fast ett tag idag ville ju nästan solen fram..Men den klarade det inte riktigt..Trist med det gråa vädret, men man får vara glad så länge det inte kommer mer snö iaf:)

Kram kram

2010-03-27 @ 16:22:15
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha, då blev väl pappa nöjd när du kom hem dom där..;)Kram

2010-03-28 @ 08:34:43
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de går upp å ner och jag tror väl allt blir bra som vanligt igen.



Ha de gott //tess

2010-03-28 @ 13:02:29
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anki

Vilken tur du hade som fick sådana fina vinster! Påskäggen ser fina ut jag får väl införskaffa sådana till mina barn med. Ha en bra dag.

2010-03-28 @ 16:03:13
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: Margit

Hej Susanne!!!

ja att ha ansvar för 6 stycken dagbarn, det måste vara fullt upp, förstår jag!! Det är säkert FULL FART hela tiden kan jag tro!!!

Va snäll du är som köper PÅKÄGG till alla dina dagbarn!!!

Det kostar ju mycket...

Kramen min vän!!!

Önskar dej en bar o fin vecka!!

2010-03-28 @ 20:40:27
URL: http://margitholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0