Äntligen!!!

Äntligen så har fredagen kommit och jobbiga veckan snart över. Varit en jobbig vecka så här brukar inte mina veckor se ut.

Idag har vi kallt ute är nog snart dax att ta fram lite varmare skor, har börjat med vinterjackan för det är kallt när man står ute med barnen. Får se vad termometern visar när det är dax att gå till jobbe.

Var hos min dietist i Tisdags fick lite nya tips hur jag ska få min magen lite lugnare, men det mesta visste jag om hur magen ska skötas. Fick lite nya prover på som jag ska prova och se vad jag tycker om dom har någon effekt på min uppsvällda mage, hon skulle åter komma till mig innan jul.

På jobbet är det ganska så tufft och det gör att min magen inte alls mår bra och psykiskt mår man ju inte heller av när det är så här. Det är tur jag har min make och mina barn som stöder mig till fullo annars skulle jag nog inte sitta här idag. Dietisten sa att det är tur att jag har lilla Ludvig som även kan lätta upp det svåra i livet och det har hon rätt i. När jag känner det jobbigt brukar jag tänka på Ludvig och allt går mycket lättare.

Imorgon blir det först gymmet, sen kommer Ludvig hit och ska vara under helgen. Maken och jag ser fram emot att vara barnvakt. Kommer nog att bli en hel del kort tagna så jag kan visa er hur helgen varit.



Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Tack!

Skönt att det jobbiga snart är över :-)

2011-10-21 @ 18:59:22
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Kan tänka mig att du ser framemot att få vara barnvakt.

Ha nu en toppenhelg!

Kram!

2011-10-22 @ 09:24:59
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: soffie

mysigt att ha Ludvig hos er, kramen

2011-10-22 @ 23:27:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: my

Hoppas magen blir snällare mot dig! Kram

2011-10-24 @ 13:49:08
URL: http://myilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0