MÅNDAG!!!!!

Godmorgon!!!! Ja då var helgen gången den gick fort som vanligt. Helgen har varit ganska lugn, på lördag morgonen blev det träning och sen hem lagade mat Annica var med hem. Pappa kom en snabb sväng han skulle hämta mamma som kom hem från Danmark. Mikael klippte gräsmattan på lördagen den har ju varit så fruktansvärd lång men nu är den fin igen inför vintern.

Igår blev inte dagen som vi hade tänkt, morgonen är min magen ganska så jobbig många toalettbesök så det blev en hel del tv som vi spelat in. Efter det så gick vi ut för att klippa häcken och Mikael blev illamående så vi fick avbryta och efter några timmar ut igen och klippa det sista och när vi var klara mådde han illa igen så det var ingen rolig dag igår.

Jag lagade iallfall kålpudding till middag det var så himla gott men tyvärr så klarar inte min magen att jag äter en massa. Vi tog oss en promenad men Mikael kände att han inte orkad någon längre sträck han var så trött så för hans del blev det tv och sova.

Idag är jag ledig ska åka och hämta upp Mikael vid jobbet och sen åker vi till gymmet ett tag får se hur länge man orkar Mikael var så himla trött sa han imorse men han hade väl svårt att sova när han sov nästan hela dagen i går, ja min natt sömn är ju aldrig så bra eftersom man alltid får springa på toan ett antal gånger.

Imorgon så ska jag till min chef det är utvecklingssamtal som vi alla ska gå på det är väl alltid bra och man kan få prata av sig lite för det behöver jag göra.

Efter samtalet ska jag ner till stan och förska hitta lite mer presenter till Annica har jätte svårt att veta vad man ska köpa men något måste man hitta.

Idag ska jag kolla på dom nya spelen och se om jag får igång det måste ju träna innan någon annan kommer och provar. Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dax att ge sig av. Ha en super bra dag. Kram Susanne


Kommentarer
Postat av: annica

Han får ta det lite lugnt på gymmet.

Hoppas ni får en bra dag.

Kram

2009-09-21 @ 08:16:31
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: ellan

hej :) tack detsamma :)



hur e läget idag?

2009-09-21 @ 08:51:06
URL: http://ellybell.blogg.se/
Postat av: annsan_s

Morrn på dig! Det är härligt du. Tack desamma.



Kram

2009-09-21 @ 09:46:04
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: tess

Ja musik är verkligen skönt för själen... Nu ska jag ge mig iväg till BUP i karlstad. Tack de samma!!! //Tess

2009-09-21 @ 10:18:45
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: ellan

stackare :(



hoppas du får en bra dag ändå

2009-09-21 @ 10:25:16
URL: http://ellybell.blogg.se/
Postat av: Thalina

Hoppas att ni båda mår lite bättre idag.Ha det gott kram Thalina

2009-09-21 @ 15:54:30
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: soffie

vad otroligt vacker bild,

Å mums för kålpudding,men va jobbigt för din mage,

Hoppas utvecklingsamtalet känns bra,

kram till dej

2009-09-21 @ 19:47:07
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej!

usch vad jobbigt du har med din mage. :( Hoppas det gick bra på gymmet idag. Om min hals och fot tillåter ska jag dit imorgon. :)

Stor kram

2009-09-21 @ 20:05:49
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0