Godmorgon!!!!

Ja nu har man kommit upp och ätit frukost. Igår hade vi en givande dag på studiedagen fick lite först information om vår ekonomi men än så länge inga uppsägningar för här i vårat område låg vi bra till, men efter jul kan det bli värre om vi inte sparar dagmamma sidans ekonomi ligger bra till dagis är det lite sämre med pga att det tas in vikarier i onödan. Blev lite presentation av nya chefen och hon berättade lite av vad som ska ske till hösten stora förändringar blir det inte.Efter vi vart på informations mötet så gick vi till våran lokal med en bunt papper som vi ska fylla i under dagen lite om oss själva och utvärdering om dagen allt blev gjort och sen dax att lägga schema som sträcker sig fram till semestern jag jobbar ensam vecka 27 då får jag jobba på dagis en dag men den dagen blir säkert bra fick en bra tid iallfall 7-14 men sen blir det längre dagar 7-17:30 så den veckan kommer jag att jobba 50 timmar men det är man ju van vid att göra.Sen röjde vi lite bland puzzel och spel oj vad det fattats mycket i från puzzel och spel så det blev att slänga en hel del men det är ju inte mycket att spar på när det fattas.Kväll var bra god mat vi fick buffe och det går ju alltid hem kycklingspett och fläskfilespett sallad några fyllda pasta lufttorkade skinka och någon slags pastrami bröd kex ost m.m efterrätten bestog av ett fyllt glas med kex i botten sorbetglass, frukt och sen en klick av chokladglass faktiskt riktigt gott, kvällen blev inte så sen var hemma här vid halv tio. Idag vaknar man av solsken tur för det vill jag ha idag jobbar ju 9:30-17:45 så då är det skönt om det blir sol så man kan var ute hela eftermiddagen men man kan i rå över vädrets makter fast jag skulle vilja det ibland. Vi får höras ikväll så får jag berätta vad som hänt under dagen. Ha nu en riktigt bra dag mina kära vänner. Kram Susanne







Hoppas att det blir en fin dag.


Kommentarer
Postat av: annica

hum...lockande...=) men, nej tack=)

Kram

2009-05-15 @ 08:13:09
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: tess

Godmorgon... de e hopp om livet. Ja nu ska vi njuta av vår helg såååå skönt ska de bli säger ja som e hemma hela veckan men ja får ju sällskap!!!!!!!!!!

2009-05-15 @ 08:20:55
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Tanten

Det låter lite gruvsamt att jobba ensam men å andra sidan kanske det inte är så mycket barn heller vecka 27.

2009-05-15 @ 08:28:59
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Morning :)



Ha en riktigt bra Fredag du med å njuuut av helgen :)



Kramis

2009-05-15 @ 08:45:08
URL: http://anderspernilla.blogg.se/
Postat av: ida

Godmorgon

här börjar saker o ting lugna ner sig så det börjar kännas bra igen. Dock har jag en stor klump i magen inför hösten. ska ju lägga ner studierna så frågan är ju vad man ska göra i höst istället.

sjukhuset? får man fråga varför?

Kram

2009-05-15 @ 08:47:43
URL: http://schander84.blogg.se/
Postat av: My

Bra dag igår då med andra ord! Ha en ljuvlig fredag, trots lång arbetsdag..men får hoppas ni kan va ute i em...kram

2009-05-15 @ 09:05:52
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Vad skönt att ni slipper indragningar!

ha en bra fredag!



2009-05-15 @ 11:13:59
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jaa å d verkar ju faktiskt bli riktigt bra med, som d ser ut nu iaf =)

Å ingen kibox för er märkte ja eftersom du jobbar sent men ha d så bra så ses vi imorn..Kram

2009-05-15 @ 12:21:03
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0